MyLoan – Läs ett stort bäst i test och jämför andra låneförmedlare här!


Bäst i test 2020: Listan är uppd: 2020-09-25.
1. Advisa kontantinsats
 • Belopp: 5000kr - 600.000kr
 • Ränta: 2,95% - 29,50%
 • Löptid: 1år - 18år
 • Recension: 5-stars
 • Jämför över 30 banker och långivare!
 • Låneförmedlare jämför lån gratis!
MER INFO »

MyLoan är en låneförmedlare likt Lendo, Freedom Finance och Advisa. Det dom gör är helt enkelt att ställa banker mot varandra för att du ska få så billig ränta som möjligt. På så sätt kan du få billigare ränta men behöver bara ta en enda UC istället för en per bank du jämför. Att ha några UC på sig är bra för framtiden om man ska låna pengar för hur fler du har desto svårare får du att låna pengar helt enkelt. Vill du lämna betyg och omdöme om MyLoan kan du göra det här nedan. Betyg genom sätta stjärnor på 1-5 och omdöme genom att lämna en kommentar. Läs gärna våran egna recension också innan du ska låna pengar. MyLoans är helt kostnadsfri för våra kunder.

Vilka banker jämför MyLoan?

Vilka banker MyLoan har ett samarbete med är en mycket vanlig fråga och här tänkte vi därför ägna en hel guide till vilka banker det är MyLoan har ett samarbete med och reda ut det åt våra besökare. Sen kommer vi hålla guiden uppdaterad löpande. I skrivande stund har MyLoan 18 banker i sin jämförelse. Vilka dessa banker är listar vi här nedan för. Du kan även klicka på länken här nedan för att komma direkt in till sidan där dom själva skriver lite om sina samarbeten.

Du hittar deras lista på deras hemsida här så det är bara gå in och titta dagsaktuella listan.

Här kan du jämföra MyLoan

MyLoan är som sagt en förmedlare av lån som du kan använda för att jämföra lån men du bör även jämföra låneförmedlare innan du använder deras tjänster. För du kan tjäna mycket pengar på att även jämföra förmedlare av lån innan du skicka in en ansökan.

Låna pengar MyLoan


Innehåll i guiden om MyLoan

 • Vilka ränta har MyLoan just nu
 • En UC per ansökan
 • Grundkrav för att få låna
 • Jämför mot andra låneförmedlare

Vilka ränta har MyLoan just nu

Räntan via MyLoan är rörlig och bestäms individuellt efter sedvanlig kreditprövning. Ett annuitetslån på 100 000 kr, utan avi- eller uppläggnings- avgifter, en återbetalningstid på 5 år med exempelräntan 5,25 % har en effektiv ränta på 5,38 %. Månadskostnaden uppgår till 1 899 kr och det sammanlagda beloppet att betala under lånets löptid uppgår till 113 916 kr. Detta är uppgifter från MyLoan själva och är inget vi har räknat på.

En UC per ansökan

Genom MyLoan görs bara en kreditupplysning via UC (Upplysningscentralen) men kundens kreditansökan behandlas av ett flertal banker och låneinstitut. Du får alltså en UC istället för en per bank du jämför som du skulle fått om du gjort det själv.<7p>

Grundkrav för att få låna

 • 18 år eller äldre
 • Inkomst före skatt motsvarande minst 120 000 kr per år, dvs 10 000 kr per månad
 • Bosatt i Sverige
 • Vara fri från betalningsanmärkningar eller skuldsaldo hos Kronofogden

MyLoan bluff?

En vanlig fråga är om MyLoan är en bluff och vi förstår inte riktigt frågan. För MyLoan är verkligen ingen bluff. Dom är en låneförmedlare som en en avknoppning av Insplanet som jämför försäkringar. Men sedan blev Insplanet mer renodlade av jämförelse av försäkringar igen och då fick lån en egen sajt och det blev MyLoan. Och där kan du alltså jämföra lån där du skickar in en ansökan och sedan jämför dom dessa mot en lista av banker och långivare. Vilka det är kan du läsa mer om under Vilka banker har Myloan.

Vilka bankar har My Loan

Vi försöker reda ut vilka banker och långivare dessa låneförmedlare har och du hittar mer om det under Vilka banker har Lendo och Vilka banker har Freedom Finance.

Jämför mot fler låneförmedlare

MyLoan är en väldigt bra låneförmedlare men du bör jämföra dom mot andra innan du bestämmer dig och det gör du bäst under Bästa låneförmedlare hos oss. Där har vi sammanfattat dom 5 populäraste just nu. Vill du se hela listan kan du klicka på Alla lån ovanför topp 3 totalen ovan eller gå in på Låneförmedlare där vi skriver om alla.

Vilka banker samarbetar myloan med?

På deras hemsida står det att dom samarbetar med 15 banker men vilka är det exakt? Vi har med MyLoan i topplistan ovan har känner då att det är vår plikt att ta reda på det. Därför har vi mailat dem och frågat helt enkelt. Vi kommer uppdatera det här inlägg så fort vi får svar och vet mer. Sen kommer vi hålla inlägget uppdaterat hela tiden. Vi har skrivit mängder av sidor om låneförmedlaren MyLoan så vill du läsa vidare om dom kan du titta in denna lista. Du kan läsa mer om dom och om andra låneförmedlare så du kan göra så bra beslut som möjligt innan du väljer att låna pengar online på nätet. Oavsett om du gör det via en låneförmedlare eller inte.

Jämför mot andra låneförmedlare

Eftersom MyLoan är en låneförmedlare så tycker vi att det är en av alla guider du måste läsa innan du väljer att låna pengar. Det är vårt bäst i test av förmedlare av lån och en guide där vi försöker samla allt det viktigaste om detta. Vi vill att du ska kunna hitta allt det viktigaste om MyLoan redan i förordet längst upp på den här sidan men vissa av våra besökare vill ha en fördjupning och då har vi skapat det här kapitlet. Här samlar vi allt som räknas till en fördjupning av MyLoan. Det här är vi samlar in dom vanligaste frågorna vi får in om MyLoan. Så du förmodligen kan hitta ditt svar redan här. Men vill du ställa en fråga själv gör du det längst ned. Hitta rätt i guiden om låneförmedlaren MyLoan genom att titta in menyn här. Här kan du se vad guiden innehåller innan du börjat läsa den. Tanken är att det viktigaste ska stå här ovanför men om du inte hittat det du söker eller vill ha en fördjupning så är resten för dig.

My Loan är ny i topplistan från och med idag

My Loan är sajten som Insplanet valt att lägga sin låndel på istället för tidigare haft de på Insplanet. Nu har Insplanet blivit renodlat för försäkringar som tidigare och så har dom istället låndelen under en annan domän. Det vill säga My Loan. My Loan är precis som Freedom Finance och Lendo en låneförmedlare som samarbetar med olika banker och långivare som sen får ”tävla” om att få låna ut pengar till dig genom att ge dig så bra erbjudande som möjligt så att du ska välja dom.


Sammanfattning av Vilka banker samarbetar MyLoan med

Vilka banker samarbetar MyLoan med vill vi uppmunta dig om att verkligen titta vilka banker som dom jämför åt dig när du använder dig av låneförmedlare MyLoan. För så är det alltid med låneförmedlare nämligen. Du ska alltid titta in innan du skickar in din ansökan så du kan se vilka banker dom jämför. Och sedan ska du även göra det efter när du fått din jämförelse.