Marginalen Bank – Bäst i test?


Listan över lån är uppdaterad och hämtad från Svenska Lånenätverket 2022-09-20.
Lendo Låna Till Kontantinsats
  • Belopp: 10000kr - 600.000kr
  • Ränta: 2,95% - 29,95%
  • Löptid: 1år - 15år
  • Jämför upp till 40 banker & långivare!
  • Samma ägare som Blocket.se!
MER INFO »

Räkneexempel: Annuitetslån 12 år. Effektiv årsränta 5.56 %. Ett lån på 300 000 kr kostar då 2 838 kr/månad (144 avbetalningar), dvs totalt 408 733 kr. Ingen start-/aviavgift. 5.42 % nominell ränta.

Marginalen bank är bank som vi har i många av våra topplistor och där deras privatlån och kreditkort är mest populära. På den här sidan som presenterar vi helt enkelt information som dem själva på sin hemsida eller något annan stans har uppgett. Vi kan även komma att länka till tillfällen Marginalen Bank förekommer i media av någon anledning För att läsa omdöme, betyg, recension med mera så hittar du vidare information om det längre ner på den här sidan.

Marginalen Bank

OM MARGINALEN BANK

Marginalen Bank har sina rötter går tillbaka till 1979 och idag har Marginalen Bank (ägs av Marginalen AB) ca 350 anställda och ca 200.000 kunder. 2013 visade dem en vinst efter skatt på ca 30 miljoner och dom har sammanlagt 15 miljarder i tillgångar. Dem omfattas av insättningsgarantin vilken är en trygghet för dig som vill skaffa sparkonto hos Marginalen Bank. 2014 vann dem Privata Affärers pris årets lönekonto.

Dom har omstartslån

Ett omstartslån är ett lån du ta med din bostad som säkerhet för lånet. Vi kommer skriva mer om detta lån längre fram men du kan självklart läsa mer redan nu på Marginalen Banks hemsida. Marginalen bank har många kreditkort välja mellan som har vassa försäkringar och poängsystem och är utformade för att passa alla livets situationer. Läs mer under Omstartslån.

Marginalen bank

Det här är en kapitel för dig som vill ha en fördjupning av Marginalen Bank. Vi hoppas att ca 90% hittar det dom söker ovanför snabbmenyn men för dig som inte gör det så finns det självklart en fortsättning. Kommentarsfältet är öppet för eventuella frågor om Marginalen Bank. Vi svarar på frågor så snabbt vi kan och våra besökare brukar vara väldigt snabbare att vilja kommentera också. Dessutom tar vi upp dom vanligaste frågorna längre upp på den här sidan och klistrar dom där. Du kan säga vad du tycker om guiden Marginalen Bank här. Vill du ge omdöme och betyg på Marginalen Bank istället så gör du det under Marginalen Bank omdöme istället.

Marginalen Bank omdöme

Här kan du lämna omdöme om Marginalen Bank i form av en kommentar och en stjärna som betyg. På så sätt hoppas vi kunna erbjuda en topplista som blir ännu mer relevant. Du lämna en kommentar och sätter sedan även ett betyg i form av en stjärna 1-5. Du kan även välja ett enbart göra en av dessa så klart. För att du så enkelt som möjligt ska kunna hitta i den här guiden så har vi skapat en meny där du kan klicka dig fram till varje kapitlet i guiden.

Lämna omdöme och betyg du också

Den här guiden är till för att du som besökare ska kunna lämna omdöme och betyg på Marginalen Bank. Du kan även läsa omdöme och betyg från tidigare besökare. Det du gör här är alltså lämna ditt betyg på Marginalen bank och deras lån. Innan du klickar ser du det totala betyget som besökare innan dig lämnat. Och klickar du sedan ditt eget betyg så räknas det ihop med ditt. Vi skulle gärna vilja höra vad du tycker om Marginalen bank med dina egna ord också så därför finns kommentarsfältet öppet för dig. Motivera hemskt gärna även ditt betyg där.

Marginalen bank UC

Marginalen bank tar UC. Vill du läsa mer om Marginalen bank så kan du titta in våran guide Marginalen Bank som fungerar lite som en startsida för alla som funderar på att låna pengar hos Marginalen bank. Är du intresserad av att låna pengar utan UC kan du titta in guiden Lån utan UC istället där vi listar lån där man ej tar någon UC. Dock är det väldigt ovanligt att större lån är utan UC utan det är mer snabblån, smslån och andra smålån som är utan UC.


Sammanfattning av guide om Marginalen Bank

Detta är en meny över andra guider om Marginalen Bank som vi har skrivit. Vi har skrivit mycket om dom genom åren och här har vi listat dom vi tror att just du vill läsa mer om efter vad du är intresserad av.