Lendo omdöme


Listan över lån är uppdaterad och hämtad från Svenska Lånenätverket 2022-05-24.
Låna till kontantinsats Advisa
  • Belopp: 5000kr - 600.000kr
  • Ränta: 2,95% - 26,05%
  • Löptid: 1år - 20år
  • Jämför upp till 36 banker & långivare!
  • Låneförmedlare jämför lån gratis!
MER INFO »
Räkneexempel: Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 310000 kr med 12 års löptid, nominell ränta 6.94 % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan 7.17 %. Totalt belopp att betala: 457643 kr. Månadskostnad: 3178 kr fördelat på 144 betalningstillfällen.

Lendo omdöme? Vad har Lendo för omdöme och betyg av tidigare användare av Lendos tjänster? I den här guiden kan du se vad Lendo har för omdöme och betyg från användare av Lendos tjänster. Här har vi samlat både omdöme och betyg för att ge en så rättvis bild som möjligt. Vi är väldigt tacksamma för alla som både vill ge betyg och omdöme så man kan se motiveringen till sitt betyg. Du lämna betyg genom att trycka på 1-5 stjärnor här nedan. Sedan får du väldigt gärna lämna ett omdöme genom att skriva en kommentar. Vi har separerat dessa två från varandra för att vi vill ge möjligheten att bara lämna en av dessa. Vårt eget samlade betyg och omdöme hittar du under Lendo recension istället.

Lendo Låna Till Kontantinsats


Största sidan om låneförmedlareLendo

Lendo är en låneförmedlare som har samma ägare som bland annat Aftonbladet och Blocket. Du lämnar en låneansökan och får sedan förslag från flera olika banker som vill ”tävla” om att få låna ut pengar till dig. Sen kan du välja vilken du vill. Eller inte välja någon av dom. Det är nämligen inte bindande att låna pengar när du skickar in en ansökan. Så du kan skicka in en ansökan och se om just du kan låna pengar och hur mycket du får låna på din lön och dina förutsättningar.

Vilka banker har Lendo – Ta reda på det

Vilka banker Lendo har samarbete med och jämför åt dig är en vanlig fråga vi får och vi har skapat en guide som heter Lendo banker och som vi hänvisar till då. Där uppdaterar vi hela tiden löpande om vilka banker det är som dom jämför och om dom får något nytt samarbete eller avslutar något så uppdaterar vi det så fort vi får reda på det. Därför är vi inne och kontrollerar det flera gånger i veckan. Lendo skriver inte ut på deras hemsida vilka banker det är så därför får vi ta reda på det på andra sätt.

Låneförmedlare kan man jämföra också

Låneförmedlare är en guide där du enkelt kan jämföra Lendo mot andra låneförmedlare. Så innan du väljer att låna pengar via Lendo så tycker vi att du tar en titt i guiden Låneförmedlare. Där kan du bland annat se alla låneförmedlare vi listar på Kontantinsats.se.

Ge även omdöme på guiden

Omdöme ger du genom att lämna en kommentar här nedan. Där kan du även ställa frågor om Lendo eller vår guide. Här följer sammanfattningar av några av våra guider om Lendo som vi tror du kan tycka är intressanta om du funderar på att låna pengar via Lendo. Vi har följt dem ända sedan starten av Kontantinsats år 2010 och har sedan dess skrivit om dom varje vecka. Här samlar vi vanliga frågor om Lendo omdöme och Lendo. Om du ändå inte hittar svar på dina frågor så har du möjlighet att ställa dom i kommentarsfältet. Det hittar du längst ned på denna sida.

Diskutera gärna med andra innan du lånar

Du kan ställa en fråga och diskutera med oss på redaktionen eller besökare om Lendo omdöme här nedan i kommentarsfältet. Så fort det kommer ett visst antal kommentarer så kan kommer deras skapas ett låneforum för det aktuella ämnet. Det här är en meny över guiden Lendo omdöme så att du kan klicka dig fram till kapitlen du är intresserad av och inte behöva läsa sådant du inte är intresserad av.

Därför skapade vi den här sidan

Du kan enkelt se vad guiden handlar om helt enkelt. Vi har som mål att du inte ska lägga en sekund på Kontantinsats.se om vi inte kan hjälpa dig framåt med dina eventuella frågor och funderingar om lån. Som du ser här ovan kan du ge ett betyg och nedanför här kan du ge ett omdöme i form av en kommentar. Vi vill gärna att du motiverar ditt betyg där också om du väljer att lämna både betyg och omdöme. Här kan du ge betyg. Du ger betyg genom att ge Lendo 1, 2, 3, 4 eller 5 stjärnor.

Lendo billån är privatlån

Lendo billån är ett privatlån. Det vill säga ett lån där du inte lämnar bilen som säkerhet för lånet. I vår guide Lendo billån så skriver vi om vad det finns för olika typer av billån och vilket av dessa som Lendo har.


Kostar det något att skicka in en ansökan hos Lendo?

Svar: Nej det kostar 0kr att skicka in en ansökan till Lendo. Sedan får du reda på vad du får för ränta och villkor utskickade till dig.

Vilka banker har Lendo jämförelse av?

Svar: Det här tycker vi är en av dom allra viktigaste frågorna och något alla som använder sig av Lendo borde ta reda på innan dom ska låna pengar via Lendo. Därför är vårt råd att ALLA ska läsa guiden Vilka banker har Lendo där vi löpande uppdaterar om vilka banker dom har samarbete med och jämför om du skickar in en ansökan till dom.

Tar låneförmedlaren Lendo UC?

Svar: Ja i skrivande stund så tar Lendo UC. Det vill säga en kreditupplysning av företaget UC. Som är Sveriges största kreditupplysnings-företag.


Sammanfattning av Lendo omdöme

Här nedan kan du som besökare läs och lämna omdöme och betyg. Omdöme i form av en kommentar och betyg genom att trycka på stjärnorna. I guiden Lendo omdöme kan du som besökare läsa och lämna omdöme och betyg om låneförmedlaren Lendo. Vill du se vad vi på redaktionen tycker om Lendo efter ha följt låneförmedlare varje dag sedan starten av Kontantinsats.se år 2010 så kan du titta in Lendo recension.