TOPPLISTAN VECKA 25 2019
KLICKA HÄR för HELA topplistan!
#Ränta fr:
1.Advisa liten2,95%
Jämför lån gratis!
Mer info »
2.Lendo liten3,01%
Jämför lån gratis!
Mer info »
3.Consector liten2,90%
Jämför lån gratis!
Mer info »

Lendo lån – Bra eller dåligt?

Lendo lån – Bra eller dåligt? Hur bra är Lendo i jämförelse med andra låneförmedlare? Tanken med Kontantinsats.se är att bjuda in våra besökare att vara med och skapa innehållet. Så varje besök ska göra sajten bättre för alla. Därför kan våra besökare bland annat lämna omdöme och betyg på alla lån vi listar. Så även för låneförmedlare Lendo alltså. Så vill du veta hur bra andra tycker Lendo är kan du läsa omdöme och betyg från våra tidigare besökare. Sedan kan du titta i topplistan över alla lån för att se vart Lendo befinner sig där.

Topplistorna baseras på vilket lån som är populäraste hos våra besökare just den här veckan. Vi nollställer alla listor varje måndag klocka 00:01. Till det kan du även läsa redaktionens recension av Lendo. Med allt detta hoppas vi att du kan bilda dig en bra uppfattning av hur bra eller dåliga Lendo är. Och alla andra lån vi listar på Kontantinsats.se också för den delen. Till det skriver vi dagligen om alla lån vi listar. Vi följer dom slavisk alla dagar om året och har gjort så sedan år 2010.

Där samlar vi allt om Lendo

Våran startsida för allt vi skriver om Lendo hittar du under Lendo. Kom dock ihåg att hur större man är desto fler är det som kan lämna ett negativs omdöme. Och sen lämnar sällan dom nöjda omdömen i samma utsträckning som dom som inte är det. Så hur löser man det? Jo man har en topplista också som du hittar här ovan. Där ser du hur populära Lendo är hos våra besökare innan dig. Och finns dom inte med på topp 10 (vilket om gjort ända sedan starten år 2010) så kan du hitta dom på den totala topplistan med alla lån. Vi hoppas att allt det här ska kunna hjälpa dig att se hur bra eller dåliga dom är. Här nedan ser du en meny över vad vi skrivit i den här guiden.

Lendo

Innehåll i Lendo lån – Bra eller dåligt

  • Vad är Lendo?
  • Jämför alltid låneförmedlare innan du väljer en
  • Jämför Lendo billån?
  • Jämför Lendo bolån?
  • Jämför Lendo snabblån, smslån eller andra smålån?
  • Sammanfattning av Lendo lån – Bra eller dåligt

Vad är Lendo?

Lendo är en så kallad låneförmedlare och lånar alltså inte ut några pengar själva. Det dom gör är att dom tar in en ansökan från dig och sedan låter dom banker tävla om att ge dig det bästa erbjudandet så du väljer att låna pengar av just dom. Den stora fördelen med en låneförmedlare som Lendo är att dom bara ta en UC stället för en per bank som det skulle blivit om du själv jämförde. Och UC är alltså en kreditupplysning från företaget UC. Och det vill man inte ha får många då det kan försämra ens chansa att få låna pengar och dessutom ge än sämre ränta då banken kan tycka det är större risk att låna ut pengar till dig.

Jämför alltid låneförmedlare innan du väljer en

Det är väldigt svårt att säga om Lendo är bra eller dåligt för just dig. Det vi gör för att ta reda på det är att sortera lån efter vart våra besökare väljer att låna pengar efter ha besökt Kontantinsats.se. Och med just Lendo kan vi säga att våra besökare använt Lendo helt överlägset mest sedan starten av Kontantinsats.se år 2010. Om dom sedan är bäst eller inte kan inte vi svara på mer än så. Har du inte hittat det du söker efter än? Här tipsar vi dig vidare till andra guider om Lendo som vi har skrivit och som vi tror du kan vara intresserad av. Vi skriver om Lendo flera gånger i veckan och uppdaterar listan löpande hela tiden så den alltid är efter vad vi tror just du vill läsa mer om.

Lendo lån - bra eller dåligt

Jämför Lendo billån?

Svar: Ja, Lendo jämför privatlån och det går utmärkt att använda för att låna pengar till en bil. Så är du ute efter att låna pengar till en bil med ett privatlån så kan du alltså använda låneförmedlare Lendo.

Jämför Lendo bolån?

Svar: Just nu jämför Lendo inte bolån. Men om dom skulle börja så uppdaterar vi om det så fort vi kan. Dom börja att jämföra bolån men gick sedan över till att bara jämföra privatlån. Vill du jämföra bolån kan du titta in bolån i menyn.

Jämför Lendo snabblån, smslån eller andra smålån?

Svar: Nej Lendo har inga smslån / snabblån. Dom jämför större privatlån. Om du är ute efter mindre lån tycker vi att du kan börja i våran guide små-lån. Där samlar vi nämligen allt om både snabblån och smslån på en och samma sida. Så du enkelt kan hitta vidare till det du vill jämföra.


Sammanfattning av Lendo lån – Bra eller dåligt?

Lendo lån – Bra eller dåligt handlar om vad vi tror om deras tjänst efter har följ dom ända sedan 2010. Titta gärna igenom vårt arkiv av guider om låneförmedlare och Lendo här nedan. Du ser dom populäraste just nu från mest populärast längst upp och så nedåt.