Lendo eller Zmarta? – Läs det här!


Listan är uppd: 2021-06-12.
Lendo Låna Till Kontantinsats
  • Belopp: 10000kr - 600.000kr
  • Ränta: 3,01% - 29,95%
  • Löptid: 1år - 15år
  • Jämför upp till 35 banker & långivare!
  • Samma ägare som Blocket.se!
MER INFO »
Räkneexempel: Annuitetslån 12 år. Effektiv årsränta 5.56 %. Ett lån på 300 000 kr kostar då 2 838 kr/månad (144 avbetalningar), dvs totalt 408 733 kr. Ingen start-/aviavgift. 5.42 % nominell ränta.

Lendo eller Zmarta? Vilken låneförmedlare ska man välja? Vi kan inte svara på vilken av dessa som passar just dig bäst. Ska du jämföra privatlån så sätts räntan på privatlån väldigt individuellt. Det vill säga din granne kan få en helt annan ränta än du. Där det till och med är stor skillnad. Det för att det hänger på vilka banker och långivare som Lendo och Zmarta jämför. Om någon av dom har en bank eller långivare som passar dig bäst. Det vet du bara när du provat jämföra. Om du skickar in en ansökan till Lendo och en till Zmarta så kommer du se vad du får för ränta hos dessa två. Du får också två kreditupplysningar så det gäller att du tänker igenom om du verkligen vill jämföra båda. Man vill nämligen ofta hålla nere antalet kreditupplysningar på sig.

Om guiden Lendo eller Zmarta

Vi skapade Lendo eller Zmarta eftersom många som vet att dom ska använda en låneförmedlare är osäkra på vilken de ska välja. Många väljer till exempel mellan just dessa två. Då radar vi helt enkelt upp lite skillnader och sedan kan besökaren själv se vilken som passar bäst.