VECKANS TOPPLISTAN:
KLICKA HÄR för HELA topplistan!
#Ränta:
1.Advisa litenJämför lån gratis!Mer info »
2.Lendo litenJämför lån gratis!Mer info »
3.Consector litenJämför lån gratis!Mer info »

Lendo eller Compricer?

Lendo eller Compricer? Vilken ska man välja? Lendo och Compricer har samma ägare och som även äger Aftonbladet, Blocket med mera. Men Lendo och Compricer jämföra olika banker för närvarande. Även om många av dom är samma. Så vilken du ska välja är svårt att säga. Här ovan i topplistan ser du vilket alternativ som besökare innan sig valt just den här veckan. Men det varierar väldigt mycket från vecka till vecka. Det som är bra med både Lendo och Compricer är att båda bara tar en UC. Alltså kreditupplysning. Det gör att du kan jämföra massa banker men med bara en UC. Så jämför du genom båda så blir det ändå bara två UC.

Lendo

  • Grundades: 2007
  • Omsättning: ca 255milj 2015.
Lendo

Allt om låneförmedlare Lendo

Lendo heter våran guide som fungerar som startsida för allt vi skriver om Lendo. Där kan du bland annat hitta omdöme och betyg från våra besökare och recension från redaktionen på Kontantinsats.se som följt Lendo varje dag sedan starten av Kontantinsats.se år 2010.

Allt om Compricer

Compricer är guiden som fungerar lite som en startsida för Compricer på så sätt att vi samlar allt vi skrivit om dom under samma sida. Det går inte att nå allt därifrån men vi ser alltid till att man med högst två klick kan nå alla guider. Compricer är inte bara en låneförmedlare men i den här jämförelse jämför vi dom för vilken som är bäst att jämföra privatlån.

Låna pengar via Compricer

Så kan du hitta den bäst låneförmedlaren

Bästa låneförmedlare är en guide som fungerar som en förlängning på guiden Låneförmedlare. Där fokuserar vi på dom 3 vinnande ur guiden Låneförmedlare helt enkelt. Många väljer att läsa den versionen då dom bara vill låna pengar via dom bästa låneförmedlarna. Både Lendo och Compricer är låneförmedlare så därför tycker vi att du bör läsa guiden Låneförmedlare. Där kan du se ännu fler alternativ än dessa två och se vilken som passar dig bäst.


Är både Lendo och Compricer låneförmedlare?

Svar: Ja både Lendo och Compricer är låneförmedlare. Hos Lendo kan du enbart jämföra privatlån och hos Compricer kan du jämföra mer än så. Du kan jämföra privatlån, bolån, försäkringar med mera.

Är både Lendo och Compricer gratis?

Svar: Ja i skrivande stund så är både Lendo och Compricer gratis att använda. Vår gissning är att det även i fortsättningen kommer förbi så eftersom deras affärsmodell inte ser ut så att det är kunderna som betalar för jämförelsen utan långivarna och bankerna.

Vilka banker är det Lendo jämför?

Svar: Vi har samlat en lista på dessa banker under Vilka banker har Lendo. Så är du ute efter vilka banker det är dom jämför kan du titta in där. Vi tycker alla som använder en låneförmedlare bör titta upp just hur många banker dom jämför och vilka det är. Och sedan se till att dom verkligen gör det och inte bara säger det. Så vi ÄLSKAR den här frågan.

Hur tjänar dom pengar om det är gratis?

Svar: Det för dom genom att få ersättning av bankerna och långivarna dom samarbetar med och jämför åt dom. Så fort dom förmedlar ett lån får dom betalt. Men det ska inte vara någon skillnad på räntan om du ansöker via någon av dessa låneförmedlare i jämförelse med direkt hos den banken du får erbjudande från och som du vill ta.


Sammanfattning av Lendo eller Compricer

Målet med den här menyn är att ge dig så bra överblick som möjligt över guider som vi skrivit om Lendo och Compricer eller som på annat sätt är relaterade eller som vi tror du skulle vilja läsa eftersom du tagit dig in här. Exempel på det kan vara våra guider om låneförmedlare eftersom både Lendo och Compricer är låneförmedlare.


2 tankar på “Lendo eller Compricer?”

  1. Lendo är mycket bättre än Compricer vad gäller lån men Compricer är bättre på annat eftersom Lendo bara har lån.

Kommentarer är stängda.