Lendify – Omdöme för dig som ska låna eller investera!


Listan över lån är uppdaterad och hämtad från Svenska Lånenätverket 2022-05-24.
Låna till kontantinsats Advisa
  • Belopp: 5000kr - 600.000kr
  • Ränta: 2,95% - 26,05%
  • Löptid: 1år - 20år
  • Jämför upp till 36 banker & långivare!
  • Låneförmedlare jämför lån gratis!
MER INFO »
Räkneexempel: Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 310000 kr med 12 års löptid, nominell ränta 6.94 % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan 7.17 %. Totalt belopp att betala: 457643 kr. Månadskostnad: 3178 kr fördelat på 144 betalningstillfällen.

Lendify är en ny i listan. Lendify förmedlar lån mellan såna som vill låna ut pengar och såna som vill låna pengar. Det är alltså en rätt unik tjänst i Sverige och absolut ett alternativ att jämföra om man ska till att låna pengar. Till exempel om man ska köpa bil och behöver ett billån utan kontantinsats så kan man gå in där och ansöka om lån och jämföra dem villkoren och den räntan mot övriga i vår topplista.

#Ränta fr:Belopp:
X.Lendify låna pengar2,95%20000-500000krLåna pengar nu

Lendify omdöme

Lendify omdöme är guiden där våra besökare kan säga vad dom tycker om låneförmedlare Lendify genom att lämna omdöme och betyg. Vill du veta vad vi på redaktionen tycker så kan du läsa Lendify recension. Mer om det här nedanför. Har du några frågor om Lendify eller vill diskutera något i guiden så kan du göra det här nedanför i kommentarsfältet med båda andra besökare och med oss på redaktionen.

Lendify omdöme och betyg från tidigare besökare hittar du här. Ska du låna pengar hos Lendify och undrar vad det är för företag? Här på Kontantinsats.se försöker vi lista information om långivare så att våra besökare ska kunna skaffa sig en egen uppfattning av det. Det gör vi bland annat genom att alla besökare kan lämna omdöme och betyg på samtliga långivare vi listar. Vi skriver även egna recensioner och skapar sidor för varje långivare där vi samlar in alla information vi kan hitta dom just den långivaren. Det har vi gjort varje dag sedan 2010.

Lendify

Jämför Lendify själv så här

Då omdömen och betyg ofta blir åt det negativa hållet mer då det tenderar att vara mest dom missnöjda som tar sig tid att lämna omdöme och betyg helt enkelt. En långivare med väldigt många kunder får nästan alltid någon missnöjd till slut. Så då kan den mest populära ha mest negativa kommenterar. Vilket inte skapar en rättvis bild helt enkelt. Därför har vi även en egen recension av varje långivare för att på så sätt försöka ge en mer rättvis bild. Vi skapar även topplistor där vi sorterar olika långivare efter hur populära dem är hos våra besökare. Även på så sätt försöker vi jämna ut det och visa en så rättvis bild som möjligt.

Låna ut pengar till privatpersoner eller låna pengar av privatpersoner

Vi jobbar hela tiden på att utöka våra tjänster för att våra besökare ska kunna få en så bra överblick som möjligt över vart man kan låna pengar i Sverige. Lendify är mellanhanden mellan privatpersoner som vill låna ut pengar till andra privatpersoner. Det gör Lendify ganska unika bland andra långivare och banker som vi listar. Det finns bara ett fårtal till som jobbar på samma sätt i Sverige.

Jämför mot andra låneförmedlare

Funderar du på att låna pengar via låneförmedlare Lendify så borde du läsa våran guide Låneförmedlare. Så du kan se om Lendify är det bästa alternativet för just dig och inte någon annan låneförmedlare. Bästa låneförmedlare är en mindre version av guiden Låneförmedlare vi tipsade om här ovan men enda en guide vi verkligen tycker du borde titta in om du funderar på att låna pengar via Lendify. Gå in till Bästa låneförmedlare för att förstå vad vi pratar om.

I jämförelse med Sparlån

Sparlån är ett annat alternativ för dig som vill låna pengar av privatpersoner och för dig som vill låna ut pengar till privatpersoner. Därför tycker vi att du bör läsa den här guiden innan du ska låna eller låna ut pengar. Här kan du enkelt klicka dig fram i guiden Lendify omdöme genom att klicka på rubrikerna. Då tar dig fram till rubrikerna och kan sedan där se vad det kapitlet handlar om.

Så har vi lagt upp den här sidan

Vi vill att man så snabbt som möjligt ska kunna se om Kontantinsats.se kan svara på ens frågor. Här kan du ge omdöme på Lendify. Vill du läsa mer om så kan du starta med våran guide som heter just Lendify och som fungerar lite som en startsida för allt vi skriver om dom. Målet är att vi tillsammans med våra besökare ska ha en plattform att diskutera lån och ekonomi och tillsammans utse det bästa lånet i varje kategori av lån.

Lendify omdöme

Så funkar Lendify när du vill låna pengar av andra privatpersoner

Lendify är en plattform där du kan låna ut pengar till privatpersoner. Du kan alltså tjäna pengar på allt låna ut pengar till privatpersoner via Lendify. Tips på andra guider om Lendify är kapitlet där vi helt enkelt sammanfattar andra guider vi skrivit om låneförmedlare Lendify eller som är relaterade till dom. Guider vi helt enkelt tycker du bör läsa innan du väljer att låna pengar av dom eller någon annan låneförmedlare. Du kan även säga vad du tycker genom att skriva en kommentar om vad du tycker i kommentarsfältet.

Så funkar Lendify när du vill låna ut pengar till andra privatpersoner

Här samlar vi länkar till andra guider som vi skrivit om Lendify och som vi tycker du borde läsa om du funderar på att låna pengar via Lendify. Eller om du funderar på att låna ut pengar via Lendify också för den delen. Vi listar även guider som är relaterade till Lendify. Till exempel andra plattformar där du kan låna pengar av andra och låna ut pengar.

Lendify

Så är Lendify bra eller dåligt?

Kan man lita på Lendify? Någon som har några erfarenheter? Det är svårt för oss på redaktionen och säga om det är bra eller dåligt bara så där. Därför skapar vi betyg och omdömessidor för alla lån. Så även för Lendify. Så under Lendo omdöme så hittar du vad besökare innan dig tycker om Lendify. Där kan du självklart även skriva vad du tycker. Det speciella med Lendify är att du kan låna ut pengar via Lendify också. Alltså inte bara låna pengar. För det är så det fungerar på Lendify.

Jämför mot andra låneförmedlare

Lendify fungerar som mellanhanden mellan låntagare och långivare. Så har du pengar du vill investera i något så kan du låna ut pengar via Lendify. Vi har väldigt många guider om Lendify som du gärna får läsa varesig du ska låna pengar eller låna ut pengar. Vill du veta mer vad vi tycker kan du läsa Lendify recension.

Läs stora sidan om Lendify

Lendify heter guider där vi samlar allt vi skriver om Lendify. Och som vi tänker ska fungerar lite som en startsida för allt vi skriver om dom. Med guide Lendify – Bra eller dåligt? förklarar vi vad vi gör för att du ska kunna se om Lendify är bra eller dåliga enligt våra besökare. Detta genom att vi skriver vad vi tycker och sedan kan du som besökare läsa och lämna omdöme och betyg på din erfarenhet. Missbruka inte dess då alla IP-adress syns bland annat.

Klicka dig vidare för mer om att låna pengar av privatperson

Här kan du klicka dig fram i guiden Lendify – Bra eller dåligt? så du ska kunna hitta det du söker så snabbt som möjligt. Vi vill att du ska ha hittat rätt redan ovanför här men har du inte gjort det så är det här för dig! Som du ser här ovan kan du ge betyg med stjärnor. Vill du ge omdöme i form av dina egna ord kan du göra det nedan. Vill du ge betyg och omdöme på Lendify så läs kapitlet ovanför. Andra guider om Lendify – Bra eller dåligt? är ett kapitel där vi sammanfattar andra guider vi skrivit om just Lendify och andra liknande låneförmedlare. Eller guider som är relaterade till just Lendify.

Ge gärna ditt betyg

Här kan du alltså ge betyg på guiden Lendify – Bra eller dåligt?. Vi blir väldigt glada om du vill ta dig tid att säga vad du tycker om guider eftersom det är det som fungerar som bränsle för att driva vidare Kontantinsats.se. Vi bygger en sajt för våra besökare och vill veta vad ni tycker och anpassa sajten efter er. Vill du läsa och lämna omdöme och betyg på Lendify så gör du det i guiden Lendify omdöme. Vill du ge betyg med dina egna ord kan du göra det nedan under kapitel Omdöme på Lendify – Bra eller dåligt?.

Mer om vad du kan låna till

Vi har huvudkategorier så som billån men även underkategorier så som billån utan kontantinsats. Lendify passar in i många kategorier då dom erbjuder privatlån och privatlån kan man använda till väldigt mycket. Här nedan har vi skrivit ihop några sammanfattningar om guider som vi skrivit om Lendify och som vi tror du kan vara intresserad av om du funderar på att låna pengar via Lendify eller låna ut pengar via Lendify. Vi startade år 2010 och har alltså funnit längre än Lendify. Det gör att vi varit med från början och vet väldigt mycket om dom som vi tycker du ska veta innan du ska låna eller låna ut pengar.

Lendify

Grundkrav Lendify

Grundkrav Lendify? Vilka grundkrav har Lendify för att jag ska få låna pengar via dem? För att få låna pengar hos Lendify så måste du ha minst 180.000kr i årsinkomst innan skatt. Det är 15.000kr innan skatt fördelat på 12månader. Det viktiga är att du har det i årsinkomst så det spelar alltså ingen roll hur fördelningen ser ut över 12 månader. Du måste vara minst 18år gammal. Du får inte ha några betalningsanmärkningar när du ska låna pengar via Lendify. Du måste vara svensk medborgare och använda dig av en svensk bank. Och du måste kunna verifiera dig med svenskt BankID. Uppfyller du dessa grundkrav så kan du skicka in din ansökan och se om du får låna pengar och i så fall till vilken ränta och villkor.

Stora guiden om Lendify

Vi har en guide som vi kallar startsidan för våra guider om Lendify och det är guiden som kort och gott heter Lendify. Där samlar vi alla vi kommer över om dom och uppdaterar flera gånger i veckan.


Är Lendify en låneförmedlare?

Svar: Lendify är en platform som sätter ihop privatpersoner som vill låna ut pengar och privatpersoner som vill låna pengar. Alltså en låneförmedlare. Men dom förmedlar inte andras lån som till exempel Lendo som jämför över 20 banker mot varandra. Så på så sätt skiljer som sig mot traditionella låneförmedlare om man kan säga så.

Kan man samla lån och krediter hos Lendify?

Svar: Du kan inte samla lån och kredit HOS Lendify men du kan ansökan om att få låna pengar genom Lendify av andra privatpersoner och på så sätt eventuellt få bättre ränta än för dom lån du vill samla ihop till ett lån. Så ja du kan använda Lendify för att samla lån och krediter till ett stort lån istället för att ha många dyra lån.

Finns det några alternativ till Lendify?

Svar: Att som privatperson kunna låna ut pengar till andra privat personer har snabbt blivit väldigt populärt. Och att låna pengar av andra privatpersoner också så klart. Och det har gjort att företag som Lendify har vuxit fram. Och det blir fler och fler som vill erbjuda den typen av tjänst. Så ja det finns fler alternativ till Lendify. Vi skriver mycket om det och du kan till exempel titta in Låna pengar av privatpersoner.


Sammanfattning av Lendify omdöme

Här har vi försökt skapa en meny där du ska få så bra överblick som möjligt över andra guider vi skrivit om Lendify omdöme, Lendify eller något relaterat. Vi skriver om dom minst en gång i veckan så det har blivit många guider genom åren. Här listar vi dom som vi tror att just du vill läsa efter vad vi tror just du är intresserad av.


Lendify recension

Lendify recension är en guide där vi på Kontantinsats.se säger vad vi tycker om Lendify. Vill du lämna eller läsa omdöme och betyg så är det Lendify omdöme du ska gå till. Vi har skapat en startsida för alla guider vi skrivit om Lendify och den heter helt enkelt Lendify och den hittar du här. Lendify omdöme är guiden där du som besökare kan läsa och lämna omdöme och betyg på Lendify. Du kan alltså både vad besökare tycker och vad vi på redaktionen tycker. Lendify recension är en sida där vi sammanställer olika test vi hittat om deras lån. Så om du funderar på att låna pengar via dom så bör du läsa igenom hela tiden här sidan först. Hos dom kan privatpersoner låna ut pengar till andra privatpersoner och där är Lendify mellanhanden som sköter allt.

Redaktionens betyg på Lendify

Låneförmedlare: Lendify
Betyg: 4,8