Lendify låna ut


Listan över lån är uppdaterad och hämtad från Svenska Lånenätverket 2022-04-01.
Låna till kontantinsats Advisa
  • Belopp: 5000kr - 600.000kr
  • Ränta: 2,95% - 26,05%
  • Löptid: 1år - 20år
  • Jämför upp till 36 banker & långivare!
  • Låneförmedlare jämför lån gratis!
MER INFO »
Räkneexempel: Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 310000 kr med 12 års löptid, nominell ränta 6.94 % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan 7.17 %. Totalt belopp att betala: 457643 kr. Månadskostnad: 3178 kr fördelat på 144 betalningstillfällen.

Lendify erbjuder P2P-lån. Det vill säga Person-till-person lån. Som även går under namnet peer-to-peer-lån. Där du som privatperson kan låna ut pengar till andra personer. I den här guiden skrivet vi lite om detta och hoppas hjälpa dig att få svar på dina frågor. Lendify har som tur är en väldigt bra och tydlig hemsida som vi kan guida dig igenom.

#Ränta fr:Belopp:
X.Lendify låna pengar2,95%20000-500000krLåna pengar nu

Lendify


Lendify omdöme

Oavsett om du ska låna ut pengar eller låna pengar via Lendify så råder vi dig att titta in guiden Lendify omdöme där du kan läsa vad besökare innan dig tycker om Lendify. Är dom bra eller dåliga?

Det är kostnadsfritt att ansöka om lån

Det är helt kostnadsfritt att registrera sig hos Lendify och ansöka om lån. Om ditt lån sedan blir godkänt och är fullt finansierat av såna som vill låna ut pengar till dig så betalar du först då en förmedlingsavgift för ditt nya lån.

Så går det till när du ska låna pengar via Lendify

Lendify erbjuder så kallade Person-till-person lån. Som även går under namnet peer-to-peer-lån. Det innebär att du som privatperson lånar ut pengar till andra privatpersoner. Lendify är mellanhanden mellan dessa två och sköter allt det administrativa. Dom granskar låneansökaningar, upprättar avtal, utbetalning av lån och tar hand om inbetalningarna.

Du blir tilldelad en kreditklass A-E

Du blir tilldelad en kreditklass av 5 när du ansöker om lån hos Lendify. Det börjar på kreditklass A som är det hösta kreditvärdigheten och slutar på E som är det lägsta. Alltså A, B, C, D och E. Du får kreditklassen och räntenivån utifrån Lendify:s bedömning av din återbetalningsförmåda av lånet. Räntan sätts efter kreditklass och efter återbetalningstiden på lånet. Ansökan undersöks noggrant och endast dom med god kreditvärdighet blir godkända.

Förmedlingsavgifter

Förmedlingsavgifter som Lendify tar ut är en engångsavgift och ligger mellan 1-5% av lånebeloppet i skrivande stund. Se tabellen på Lendifys hemsida för aktuella förmedlingsavgifter. Avgifter sätts efter kreditklass och återbetalningstid. Förmedlingsavgifter är inkluderad i den effektiva räntan (där alla kostnader är inräknade) så att du lätt kan jämföra räntan mot andra banker. Förmedlingsavgifter dras av från lånet direkt.


Sammanfattning av Lendify låna ut

Tanken med den här snabbmenyn över guiden Lendify låna ut är att du så enkelt och snabbt som möjligt ska kunna se om den här guiden är något för dig. Vårt mål är alltid att du ska hitta det viktigaste här ovanför och att minst 90% hittar sitt svar där. Men för dom 10% som inte gör det finns den här menyn. Vi skulle bli väldigt glada om du ville lämna omdöme och betyg på guiden. Betyg ger du genom att trycka på stjärnorna med musen. 1-5. Där 1 är sämst och 5 är bäst. Omdöme ger du genom att skriva en kommentar här nedan. Där får du väldigt gärna även motivera ditt betyg. Vi har valt att dela upp det för att visa bara vill använda antingen bara betyg eller bara omdöme. Hos Lendify kan du låna ut pengar till privatpersoner och för det få en avkastning. Hos oss kan du läsa omdöme, betyg och recensioner för både dom som vill låna pengar via Lendify och dom som vill låna ut pengar via Lendify. I den här guiden tipsar vi om vart. Börja vid Snabbmeny över Lendify låna ut så kan du förhoppningsvis hitta det du söker.

Här har vi radat upp lite andra guider vi skrivit om just låneförmedlare Lendify och om att låna ut pengar. Så har du inte hittat det du letar efter här ovan så hoppas vi att du kan hitta något här istället där du kan klicka dig vidare.

Lendify låna ut