VECKANS TOPPLISTAN:
1. Advisa kontantinsats
 • Belopp: 5000kr - 600.000kr
 • Ränta: 2,95% - 29,50%
 • Löptid: 1år - 18år
 • Recension: 5-stars
 • Jämför över 30 banker och långivare!
 • Låneförmedlare jämför lån gratis!
MER INFO »
2. Lendo kontantinsats
 • Belopp: 10000kr - 600.000kr
 • Ränta: 2,95% - 25,74%
 • Löptid: 1år - 15år
 • Recension: 5-stars
 • Jämför över 30 banker och långivare!
 • Samma ägare som Blocket.se!
MER INFO »
Öppna HELA topplistan här »

Låna till renovering – Jämför med låneförmedlare!

Låna till renovering? Vad finns det för alternativ? Hur kan jag jämföra lån till renovering så att jag får bäst ränta och bäst villkor? Låna till renovering kan du till exempel göra med ett privatlån. Samtliga lån ovan är privatlån och där kan du välja mellan att låna 5000kr upp till 500.000kr. Vilket borde täcka in dom flesta renoveringarna.


Innehållet i Låna till renovering

 • Låna till renovering med ett privatlån?
 • Läs på om låneförmedlare
 • Så jämför du privatlån
 • Så funkar guiden
 • Ställ frågor
 • Kan man låna på huset till renovering?
 • Sammanfattning av Låna till renovering

Låna till renovering

Låna till renovering bostadsrätt?

Här ovan har vi satt ihop en topplista över vart besökare valt allt låna till renovering flest gånger den här veckan. Listan visar dom 10 populäraste lånen just nu och listan nollställs varje måndag klockan 00:01. Alla behåller sina platser från föregående vecka men med noll ”röster”. Genom de här topplista hoppas vi hitta det bästa lånet för att låna till renovering just nu. För att göra topplista mer relevant så går det att läsa och lämna omdöme på samtliga lån, banker och jämförelsetjänster. Vi skriver även egna recensioner om samtliga. För att nå vårt mål med att ha den bredaste jämförelsen av alla så tar vi med alla. Alltså inte bara banker och långivare utan även jämförelsetjänster och låneförmedlare.

Låna till nytt kök? Vad bör man tänka på? Vad har man för alternativ?

I och med dom nya amorteringskraven som trädde i kraft 1 juni 2016 så har det blivit betydligt dyrare för många att låna till nytt kök med bostaden som säkerhet. Det gör att man kan tjäna på att titta på om ett privatlån (även kallat blancolån) kan vara ett billigare och bättre alternativ för just dig. Detta eftersom ett nytt bolån kan utlösa höra amorteringskrav. Med dom nya amorteringskraven så måste du amortera 2% av hela beloppet över 70% i belåning och 1% över 50% i belåning. Så allt beror på hur hög belåning du har på din bostad. Allt över 50% måste alltså amorteras. Vilket du även måste göra med ett privatlån men amorteringen kan bli lägre ändå trots samma belopp. Så du bör räkna på det innan du bestämmer dig vilket som är bäst för just dig.

Låna till nytt kök

Låna till renovering av bostadsrätt?

Du kan välja att låna till din bostadsrätt antingen genom att lämna den som säkerhet för lånet. Kom dock ihåg att du måste betala en avgift till banken för att ta lånet ofta och sedan kan det utlösa en amortering som du inte haft tidigare. Men du måste amortera privatlån också så på så sätt kan det spela mindre roll. Så det du ska leta efter är alltså ett bolån där du kan låna upp på din bostad. Eller så jämför du privatlån där du får låna pengarna till vad du vill. Till exempel att renovera din lägenhet.

Låna till renovering – Topp 3 ovan

Topplistan ovan sorteras efter vart flest besökare valt att låna till renovering just den här veckan. Vi har väldigt många guider om just renovering och i det här inlägget försöker vi löpande sammanfatta alla dem mest populära guiderna. Sedan kan du genom att klicka på någon av dessa klicka dig vidare till fortsättningsguider. Men alla går att nå från den här guiden. Antingen med ett eller flera klick.

Låna till renovering med ett privatlån?

Men sen finns det ibland även möjlighet att låna på sin bostad och renovera för. Dock grävs det att värdet på bostaden först och främst är så pass högt att belåningsgraden ej överstiger 85 procent. Det vill säga, du får ej låna mer än 85 procent av bostadens värde. Sen gäller det självklart även att du får själv lånet också.

Läs på om låneförmedlare

Låneförmedlare är en guide vi tycker du bör läsa innan du väljer att låna pengar till renovering. Många som lånar till renovering med ett privatlån använder en låneförmedlare för att hitta det billigaste lånet. Du kan jämföra över 20 banker med bara en ansökan och en UC.

Så jämför du privatlån

Privatlån passat utmärkt för att använda till renovering. Om du inte vill låna pengar med bostaden som säkerhet för lånet utan vill ta ett privatlån så rekommenderar vi dig att titta in sidan privatlån. Du kan låna pengar till renovering med privatlån eller belåna huset. I den här guiden kan du jämföra privatlån till renovering med omdöme, betyg och recensioner. I den här guiden får vi igenom hur man kan låna pengar till renovering av sitt bostad. Vi visar även vart flest av våra besökare valt att låna till sin renovering just den här veckan. På det har vi även omdöme och betyg från våra besökare. Sedan har vi även recensioner om alla lån som våran redaktion skrivit efter ha följt lånemarknaden varje dag sedan år 2010 när Kontantinsats.se kom i en första version.

Så funkar guiden

Här sammanfattar vi andra guider som är relaterade till denna guide och som vi tycker du bör läsa. Vi skriver både om lån till renovering med bostaden som säkerhet för lånet och privatlån till renovering. Vill du ge omdöme på är kommentarsfältet öppet för dig. Lämnar du betyg också kan får du hemskt gärna ge en motivation också. Här kan du säga vad du tycker om guide genom att lämna antingen omdöme eller betyg eller båda två. Några av våra flitigaste besökare här på Kontantinsats.se har önskat ha det exakt så.

Ställ frågor

Här nedan kan du ställa frågor och diskutera med andra besökare. Vi på redaktionen finns här dygnet runt för att så snabbt som möjligt kunna svara på frågor och vara med och diskutera lån och ekonomi med våra besökare. Vi ger dock inga ekonomiska råd. Har du inte hittat det du söker i guiden så hoppas vi att du kan göra det här nedanför där vi tipsar om andra guider i ämnet som vi skrivit och som vi tycker du borde läsa om du funderar på att låna pengar till din renovering närmaste tiden. Listan är baserad på dina intressen.

Sammanfattning av Låna till renovering

Här tipsar vi om andra guider vi skrivit om just att låna till renovering eller sidor som är relaterade till just det. Så du ska kunna klicka dig vidare till det som just du vill läsa om.

Låna till köksrenovering? Vad behöver jag tänka på?

Låna till köksrenovering är en av dem mest populära sakerna att göra vad gäller privatlån. För med ett privatlån får man låna till precis vad man vill. Därför väljer många privatlån till att låna till köksrenovering. För att försöka hjälpa till att hitta en bra långivare att låna till kök hos så har vi satt ihop en topplista här ovan med privatlån. Där ser du sedan vart besökare innan dig har lånat till kök den aktuella månaden eller månaderna som står i rubriken. På så sätt hoppas vi tillsammans med besökarna ta fram det bästa lånet till att låna till kök med.

Låna till köksrenovering

Låna pengar till renovering

Låna pengar till renovering är det många gör. Antingen genom att belåna bostaden eller med ett så kallat lån utan säkerhet. Alltså ett lån där man inte lämnar bostaden som säkerhet för lånet. Här ovan hittar du en topplista över lån som besökare innan dig valt att låna till renovering med. Där kan du låna upp till 400.000kr. Med ett privatlån lån, alltså ett lån utan säkerhet, får du låna pengar till vad du vill. Du kan alltså låna pengar till renovering och något annat samtidigt om du vill.

Vanligt med privatlån till renovering

Det finns som sagt framförallt två lån som är populära till att renovera och det är bolån med bostaden som säkerhet och sedan privatlån. Men våran gissning är att dom nya amorteringskraven och lite krångligare att få låna pengar med bostaden som säkerhet har gjort att privatlån har blivit ännu mer vanligt för att använda till att renovera både lägenhet och hur runt om i landet.

Allt om att låna pengar på ett ställe

Våran startsida om att låna pengar heter Låna pengar. Så om du vill läsa det som vi tycker är viktigaste när man vill låna så ska du besöka den sidan. Där kan du bland annat jämföra lån och lära dig hur man kan jämföra lån. Vi försöker skriver det på ett sätt där alla kan hitta det dom söker oavsett hur mycket man kunde innan man besökte oss. Vill du läsa mer om att låna pengar och vad det finns för olika typer av lån kan du titta in under låna pengar. Där listar vi olika typer av lån och försöker ge en bra överblick över olika guider vi har.

Låna pengar till renovering

Låna pengar till nytt kök

Låna pengar till nytt kök? Jag skulle behöver låna pengar för att köpa nytt kök och undrar vad det finns för alternativ för mig? Då har du kommit helt rätt! Här ovan hittar du en topplista över privatlån du kan använda för att låna pengar till nytt kök till ditt hem. Listan är satt efter hur populärt alternativet är via oss. På så sätt hoppas vi få fram det bästa alternativet för dig när du ska låna pengar till nytt kök genom att se vart dem före dig valde att låna. På så sätt får vi fram en oberoende jämförelse.

Låna pengar till nytt kök


Kan man låna på huset till renovering?

Ja det är möjligt men det är inte säkert att det är det bästa för just dig. Så se till vilket som är bäst för just dig. Är det privatlån till renovering eller har du möjlighet att belåna på huset?