Låna till fritidshus – Bäst i test av lån till fritidshus


Listan över lån är uppdaterad och hämtad från Svenska Lånenätverket 2022-11-12
Lendo Låna Till Kontantinsats
  • Belopp: 10000kr - 600.000kr
  • Ränta: 2,95% - 29,95%
  • Löptid: 1år - 15år
  • Jämför upp till 40 banker & långivare!
  • Samma ägare som Blocket.se!
MER INFO »

Räkneexempel: Annuitetslån 12 år. Effektiv årsränta 5.56 %. Ett lån på 300 000 kr kostar då 2 838 kr/månad (144 avbetalningar), dvs totalt 408 733 kr. Ingen start-/aviavgift. 5.42 % nominell ränta.

Låna till fritidshus – Vilket lån är bäst då? Hur gör man det och vad bör man tänka på? Lån till fritidshus skiljer sig ofta en del mot lån till en vanlig villa. Speciellt vad det gäller kontantinsatsen. I Sverige får man inte belåna mer än 85 procent på sin bostad. Villa eller lägenhet spelar ingen roll. Men när det gäller fritidshus så är det många banker som har betydligt lägre procent än så. Ofta 75 procent belåning och sedan får man lyfta in 25 procent med egna pengar eller med lån utan säkerhet. Ofta båda delar.


Låna till att köpa sommarstuga

Lån sommarstuga kan vara antingen privatlån eller bolån. Och det handlar om priset på sommarstugan du vill köpa. Nu förtiden har ju priset på sommarstugor rusat i höjden men det finns fortfarande små sommarstugor ute i vårt land som du kan köpa för under 500.000kr. Och då passar fortfarande privatlån till sommarhus perfekt. Då behöver du alltså ingen kontantinsats utan kan låna 100% till ett sommarhus. Så är du ute efter lån till sommarhus och vill ta ett privatlån till det kan du titta på topplistan här ovan som visar vilka lån som våra besökare oftast tar för att låna pengar till sitt sommarhus.

Låna pengar till fritidshus

Lån till fritidshus är en sida där vi skriver om hur man kan finansiera ett lån till fritidshus. Så om du vill jämföra lån så kan du läsa igenom den här sidan för att se hur du kan jämföra bolån och få billigare lån när du ska låna pengar till ett fritidshus. I så fall kan du göra de här nedanför i kommentarsfältet där du alltså både kan diskutera och ställa frågor om Lån till fritidshus. Både vi på redaktionen och andra besökare finns där för att diskutera ämnet och svara på eventuella frågor.

Delat kunskap är dubbelt så bra

Var med och påverka innehållet genom att säga vad du tycker om guiden Lån till fritidshus som du precis tagit del av. Här kan du ge omdöme och betyg på guiden Lån till fritidshus. Du ger omdöme genom att lämna en kommentar där du skriver vad du tycker om guiden och sedan kan du även ge betyg genom att trycka på stjärnorna. Det här är en snabbmeny över ANDRA guider vi skrivit om just Lån till fritidshus och som vi tror du kan vara intresserad av att läsa. Vi har tagit fram den helt efter vad vi tror att du vill läsa efter vad du visat intresse för. Så det blir alltså mycket om lån till att köpa ett fritidshus bland annat.