VECKANS TOPPLISTAN:
KLICKA HÄR för HELA topplistan!
#Ränta:
1.Advisa litenJämför lån gratis!Mer info »
2.Lendo litenJämför lån gratis!Mer info »
3.Consector litenJämför lån gratis!Mer info »

Låna pengar – Jämför alltid!

Låna pengar är otroligt lätta att göra idag online på nätet vilket har gjort att det är en djungel bland alla alternativ där ute. I den här guiden går vi igenom i stor sätt precis allt som har med låna pengar att göra. Vi vill se vår starsida samt den här sidan som navet och sedan bygger vi guider runt dessa två guider. Vad du än har för fråga om att låna pengar så hoppas vi kunna hjälpa dig med det genom att du läser igenom den här guiden. Vi listar olika långivare i olika kategorier och filter så att du kan jämföra själv. På så sätt blir du aldrig lurad.

Så jämför du lån bäst

Vi tror att man jämför lån bäst tillsammans Där vi helt enkelt diskuterar lån tillsammans för att hitta den bästa räntan. Och det är alltså det du kan göra här.

Låna pengar


Innehåll

 • Låna pengar snabbt och direkt
 • Direktutbetalning med pengarna på kontot inom 24 timmar
 • Låna pengar låg ränta
 • Låna pengar till insatsen vid köp av bostad
 • Låna pengar efter summa
  • Låna 5000
  • Låna 10000
  • Låna 50000
 • Låna till renovering
 • Lånekalkyl
 • Små-lån
 • Billån
 • Billån utan kontantinsats
 • Lån utan säkerhet
 • Privatlån

Låna pengar snabbt och direkt

Är det snabbt som i snabb utbetalning eller är det låna pengar med snabb återbetalning? Vi har valt att göra två olika listor bara därför. En där du ser vilka som har snabbt utbetalning om du blir beviljad lån. Och så en lista över dem alternativen där du måste betala tillbaka lånet inom snart framtid. Vilket vi räknar in alla som har mindre än 6mån återbetalningsperiod. Kan man låna pengar direkt? Ibland kan man vilja ha pengarna på sitt konto direkt och därför är det många som är ute efter att låna pengar direkt med utbetalning snabbt. Vi försöker därför alltid att skriva under varje långivare, bank, låneförmedlare och jämförelsetjänst om hur snabb dom betalar ut pengar. Dock kan det variera väldigt mycket. Låna pengar direkt är guiden där vi listar lån där du kan få en utbetalning direkt.

Direktutbetalning med pengarna på kontot inom 24 timmar

Det är inte många som erbjuder direktutbetalning men det finns några stycke så vi har gjort en lista för att ta reda på vilket lån som är bäst när det gäller att betala ut pengar direkt på kontot. Eller du ökar iallafall chansen att undvika det. Tar du sen långivare som du känner att du litar på så ökar så klart chansen att undvika det ännu mer. Sen är ju definitionen på lurad olika men det vi menar med det är att du inte blir inlurad i något villkor som blir dyrare än vad du tänkt dig. Vi har sorterad stora delar av googles resultat och lagt i olika kategorier av lån.

Låna pengar låg ränta

Låna pengar låg ränta är en guide där vi tillsammans hjälper varandra med tips om hur man kan få riktig låg ränta. Allt beroende på vilket typ av lån man ska ta. Vi hoppas det ska vara till hjälp för dig som letar så kallade Internetlån. Låna pengar direkt är en guide där vi helt enkelt har utgått från alla lån på hela Kontantinsats.se och sedan tagit ut dom som går ut med att dom kan betala ut lånet direkt så fort lånet är godkänt. Sedan har vi några underkategorier till det så som lån på natten, lån på helgen och så vidare.

Låna pengar till insatsen vid köp av bostad

Låna pengar är våran andra startsida skulle man kunna säga. På förstasidan är vårt huvudfokus en guide om att finansiera kontantinsatsen vid köp av hus eller lägenhet. Men även en sammanfattning av dom viktigaste guiderna. Men på den här sidan har vi utökad den sammanfattningen till att innefatta alla dom viktigaste guiderna om att låna pengar.

Låna pengar till en tomt

Låna pengar till en tomt är det många som gör och i den här guiden så går vi igenom hur det kan gå till bland annat. Bor du i ett hus eller lägenhet idag och vill bygga ett nytt hus på en annan tomt så kan ett byggnadslån vara det du söker. Kontakta din bank så hjälper dom dig med hur de går till. Vi har många guider om just att bygga nytt hus så vårt tips är att du läser igenom dessa för att få lite mer kunskap om hur det går till. Sedan bör du gå till fler olik banker för att verkligen få det bästa priset och dom bästa villkoren.


Låna pengar efter summa

Vi har även sorterat lån efter summor och förklarar lite om vad det finns för olika typer av lån för just den summan. Ska man till exempel låna 5000kr så finns det flera privatlån hos större banker som faller bort. Det är lite därför smslån och snabblån blivit så stora också. Allt sånt beskriver vi i den här sektionen och länkar vidare till våra guider med topplistor över långivare och banker som erbjuder dig att låna just den summan. Fler belopp fylls på löpande.

 • Privatlån: 500-500.000kr, 3-15år.
 • Smslån: 500-40.000kr, 3-24 månader, där du kan låna med mobilen
 • Snabblån: 500-40.000kr, 3-24 månader.
 • Smålån: 500-50.000kr, oavsett lånetid.

Låna 5000

Låna 5000 kr gör många för att betala vanlig vardaglig konsumtion eller betala någon oförutsedd kostnad för till exempel en ny tvättmaskin, laga en trasig bil eller köpa en ny TV. Tänk på att alltid försöka betala tillbaka lån så snabbt som möjligt när räntan här hög.

Låna 10000

Ska du låna 10000 kr så finns det många alternativ. Många större privatlån börjar på 10.000kr. Ska du däremot låna till bil så är det privatlån som oftast gäller då ett lån med bilen som säkerhet börjar betydligt högre. Mer om det längre ned.

Låna 50000

Låna 50000 kr gör många som ska låna pengar till en resa eller en begagnad bil. När du kommer upp till en summa på 50000 kr finns det många alternativ och du kan spara in mycket pengar på att jämför lån. I vår topplista över lån för 50000 kr hittar du väldigt många alternativ.


Låna utan UC

Låna pengar utan UC en är en guide där vi helt enkelt listar alternativen där dem inte tar någon UC på dig. Så vad är då en UC? Det är en kreditupplysning taget av just UC. Mer om det i guiden.


Låna till renovering

Låna pengar till renovering brukar man antingen göra genom att belåna sin bostad eller med ett privatlån. Att belåna bostaden förutsätter dock att man inte har belåning på 85 procent redan. Medan man vid ett privatlån inte behöver ta hänsyn till något sådant. Dock är ett privatlån ofta dyrare än att belåna bostaden.


Lånekalkyl

Under lånekalkyl har vi samlat stället du kan göra en lånekalkyl och då är det privatlån och billån det handlar om. Vill du göra en bolånekalkyl får du titta under bolånekalkyl istället.

Små-lån

Under Små lån samlar vi alla lån under 50.000kr. Både smslån och snabblån. Så ska du låna 50000 så kan du ta en titt under små lån där vi listar lån från 500kr till 50000kr. Men vill du jämföra en viss summa så har vi guider för olika belopp också. Se beskrivningar om sådana guider här nedan.


Billån

Billån kan både vara ett lån där du lämnar bilen som säkerhet för lånet och ett privatlån där du inte lämnar bilen som säkerhet för lånet. Vill du veta mer om skillnaden på dessa två alternativ kan du titta under billån. Låna pengar till bil kan man göra med bland annat ett ”vanligt” billån och privatlån. Ett vanligt billån måste man enligt lag ha minst 20 procent i kontantinsats och så får man låna resterande 80. Det gör att det ofta är billigare än ett privatlån men i och med att man inte behöver någon insats till ett privatlån utan får låna hela beloppet så väljer många ett privatlån ändå.

Billån utan kontantinsats

Billån utan kontantinsats är 100% av gångerna ett blancolån. Vilket alltså är ett lån där du inte lämnar bilen du ska köpa som säkerhet för lånet. Så du kan alltså låna pengar utan bilen som säkerhet och då kallas det för blancolån. Även privatlån av många.


Lån utan säkerhet

Lån utan säkerhet är inte ett osäkert lån. Det är inte det som menas åtminstone. Det är nämligen ett lån där du inte lämnar något i säkerhet för att få låna pengarna.

Privatlån

Privatlån innebär att du inte lämnar något i säkerhet för pengarna du lånar. Vid ett bolån lämnar du till exempel bostaden som säkerhet för lånet. Exempel på lån utan säkerhet är privatlån (även kallat blancolån), snabblån, smslån, smålån, båtlån utan säkerhet och billån utan säkerhet.


Låna till kontantinsats Advisa Lendo privatlån Låna till kontantinsats ICA Banken Låna till kontantinsats Zmarta AXO Finans låneförmedlare Låneförmedlare Myloan ränta Låna till kontantinsats Consector Låna till kontantinsats Bank Norwegian Låna pengar via Freedom Finance Lendify låna av privatperson Låna pengar Sambla Låna till kontantinsats Compricer

Låna pengar akut?

Vad menar man med det? Vi uppfattar det som att man vill ha lån direkt. Alltså där man betalar ut pengarna så snabbt som möjligt. Och då är snabblån oftast det populäraste hos våra besökare. Så om du vill ha en snabblån så kan du titta in sidan Snabblån. Där vi bland annat utser det bästa snabblånet tillsammans med våra besökare. Det vill säga tillsammans med dig om du väljer att ta ett lån. Låna pengar akut skapade vi för alla som vill låna pengar snabbt. Och då både med snabblån och privatlån. Där du ska kunna få pengarna så snabbt som möjligt. Vi vill göra en lista efter hur snabba utbetalningar det är alltså.

Hur lånar man pengar?

Låna pengar kan man göra på många olika sätt. Här försöker vi samla länkar för att du ska veta exakt hur man kan gå tillväga. Vi samlar även länkar till långivare som vi har lagt i lite olika kategorier. Det finns även en del filter man kan använda sig av. Exempel på några lån är bolån, privatlån och billån. Hoppas du hittar det du söker.

Hur lånar man pengar

Kort sammanfattning av sidan Hur lånar man pengar

Med Hur lånar man pengar vill vi ta dig genom grunderna. Och då menar vi verkligen det du verkligen måste veta om innan du ska låna pengar. Många lär sig det här i grundskolan men det finns många som inte göra det och då hoppas vi att den här sidan kan hjälpa. Det du kan ge betyg på här är hur bra rubriken Hur lånar man pengar stämmer med innehållet? Tycker du vi har lyckats svara bra på rubriken? Det ditt betyg med stjärnorna. Ett till fem.

Låna pengar till en gård

Då gör du bäst i att ta kontakt med en bank som är specialiserade på det. Vilket många av våra största banker i Sverige är. Det vill säga dom har resurser som kan hjälpa dig vid köp av en gård. Och det skiljer sig mycket om du tänker köpa gården privat eller om du ska köpa den och driva den som ett företag. Men som sagt, du bör kontakta din bank och prata igenom ett eventuellt köp så tidigt som möjligt så du tar ett så bra beslut som det bara går. Det är nämligen mycket att tänka på när man ska driva en gård framförallt. Och köpa en gård. Och sälja en gård. Och då behöver man hjälp av kompetent personal.

Låna 350.000kr utan säkerhet?

Här ovan ser du vart besökare innan dig valt att låna pengar. Där kan du låna utan säkerhet upp till så mycket som 400.000kr. Det vill säga 50.000kr mer än tidigare. Topplistan sätts alltså efter vart besökare innan dig valt att låna pengar och du ser aktuell period i rubriken. Oftast smalas statistiken per år då det ger den mest rättvisa bilden. Men svänger det enormt mycket så kan vi dra ner det till ett visst antals månader och då står det i rubriken.

Låna pengar med medsökande

Låna pengar med medsökande gör att chansen att gå låna pengar ökar väldigt mycket. Så har du/ni svårt att låna pengar så är det ett sätt att öka chansen att få låna pengar och att få låna mer pengar. Dessutom att få lägre ränta på lånet. Detta eftersom risken att låna ut pengar går ner och då behöver inte banken ta lika mycket betalt för att låna ut pengar till dig.

Låna pengar med medsökande

Vilket lån är lättast att få låna hos?

Vi har tyvärr ingen aning om vilket lån som är lättast att få låna pengar av då lån alltid är individuellt. Därför har vi satt ihop Vilke bank lånar lättast ut pengar där vi visar vilket lån som varit populärast hos våra besökare som läst guider i ämnet. Och det borde betyda att det i alla fall inte är svårast att få låna pengar där.

Låna pengar direkt till kontot

Låna pengar direkt till kontot? Går det? Pengar direkt på kontot som i på sekunden är svårt men att få pengarna samma dag väldigt snabbt är absolut möjligt. I har gjort väldigt många guider i ämnet och besöker du guiden Låna pengar direkt så hittar du lån där du kan få pengarna samma dag. Sedan har vi även guiden låna pengar på helgen som är guiden för alla som vill låna pengar med utbetalning även på helgen. Vi har även guiden Ta smslån på helgen och Ta snabblån på helgen.

Låna pengar till kläder

Låna pengar till kläder har blivit allt vanligare i och med att många klädbutiker erbjuder finansiering direkt online på nätet eller med deras egna kreditkort. Det många inte tänker på att det i dom allra flesta fallen blir billigare att låna pengar till kläder med ett privatlån som man sedan går till butiken och köper kläder för. Men det är förmodligen i stundens heta som man vill köpa kläder och därför går med på att låna till kläder med väldigt hög ränta. Sedan finns det såklart bra erbjudanden direkt hos butikerna också men många butiker tjänar enorma belopp på att få kunderna att låna pengar av dom och köpa kläder. Dom tjänar alltså pengar på flera olika saker och inte bara kläder.

Låna lite pengar

Låna lite pengar, kanske bara några dagar? Är det möjligt och hur gör man? Det finns massor långivare som sysslar med så kallade smslån eller snabblån. En typ av privatlån där du lånar små summor utan att lämna något i säkerhet för ditt lån. Det vill säga ett lån utan säkerhet. Är det ett sådant lån du är ute efter kan du titta under smslån eller direkt i tabellen ovan.