Låna pengar till bil – Bäst i test 2020


Bäst i test 2020:
1. Lendo Låna Till Kontantinsats
  • Belopp: 10000kr - 600.000kr
  • Ränta: 2,95% - 29,95%
  • Löptid: 1år - 15år
  • Recension: 5-stars
  • Jämför över 30 banker och långivare!
  • Samma ägare som Blocket.se!
MER INFO »

Låna pengar till bil är det många som kör. Men det finns många sätt att lösa det på. Två vanliga sätt är med ett billån eller med ett privatlån. Ett billån måste oftast ha kontantinsats till och därför väljer många ett privatlån istället där man alltså inte behöver det.

Låna pengar till bil


Låna pengar till bil hos ICA Banken

Hos ICA Banken kan du låna pengar till bil genom ett privatlån. Det vill säga ett lån där du inte lämnar bilen som säkerhet för lånet utan får låna upp till 350.000kr till vad du vill. Exempelvis en bil. Ett lån utan säkerhet är ofta dyrare än ett lån med säkerhet (bolån och ”vanligt” billån till exempel) men då man inte behöver någon kontantinsats för ett lån utan säkerhet så väljer många det ändå. Detta då det är lag på minst 20 procent insats vid ett ”vanligt” billån. Dessutom finns det fler krav på ett ”vanligt” billån så som årsmodell på bilen och att den är köpt hos en bilhandlare. Vid ett lån utan säkerhet som ICA Banken erbjuder så finns inga sådana krav.

Låna pengar till bil via Compricer

Compricer är en jämförelsetjänst som helt enkelt jämför lån åt dig. Och det med enbart en kreditupplysning. Dem tar alltså fram det bästa lånet för just dig och dina förutsättningar att låna pengar. Compricer ägs och drivs att samma ägare som äger Aftonbladet, Blocket.se, Lendo, Hitta.se med mera.

Vi har som mål att du alltid ska hitta det viktigaste om rubriken innan snabbmenyn kommer. Men gör inte du det så har vi snabbmenyn till dig där du bland annat kan klicka dig till det här kapitlet som alltså är en fördjupning i att låna pengar till bil. Här hoppas vi att du hittar svar på dina frågor om du inte gjort det innan. Det du ser här är alltså en meny över Låna pengar till bil. Det är rubrikerna till dom olika kapitlen du ser och klickar du på dom så går du automatisk till just det kapitlet. På så sätt hoppas vi att du kan hitta det du söker mycket snabbare än om du har läst hela guiden.


Billån utan kontantinsats – Finns det?

Svar: Du hittar länkar till dessa lån under respektive kategori samt längst upp i tabellen ovan. Där länkas det direkt in där vi tror du vill komma in. Om du klickar på billån så är det dirketlänkar till billån. Där det går. Annars där villkoren står.