Låna pengar med låg ränta


Listan över lån är uppdaterad och hämtad från Svenska Lånenätverket 2022-05-24.
Låna till kontantinsats Advisa
  • Belopp: 5000kr - 600.000kr
  • Ränta: 2,95% - 26,05%
  • Löptid: 1år - 20år
  • Jämför upp till 36 banker & långivare!
  • Låneförmedlare jämför lån gratis!
MER INFO »
Räkneexempel: Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 310000 kr med 12 års löptid, nominell ränta 6.94 % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan 7.17 %. Totalt belopp att betala: 457643 kr. Månadskostnad: 3178 kr fördelat på 144 betalningstillfällen.

Låna pengar med låg ränta? Hur ska man kunna låna pengar till låg ränta? Ja du gör det genom att jämföra. Det är det bästa sättet. Du kan jämföra lån själv på nätet väldigt enkelt idag och behöver inte ringa runt och hålla på. Du kan lätta jämföra hundratals olika alternativ på bara några minuter via nätet. Det har gjort att konkurrensen blivit stenhård och räntorna gått ner bara av den orsaken också.

Låna pengar med låg ränta är sidan där vi försöker gå igenom hur du kan få lägre ränta. Och det är helt enkelt genom att jämföra lån på olika sätt. Det är tyvärr inte många som ens vet vad ränta är i Sverige och då försöker vi bland annat förklara det. Så fler kan ta makten i sina egna händer i stället för att lägga den i andras händer som även tjänar pengar på dom.

Jämför alltid den effektiva ränta för att få så rättvis bild som möjligt

Om du bara jämför ränta så kan du inte se aviavgifter, uppläggningsavgifter och så vidare och det kan göra att det lånet med billigaste ränta är det dyraste. Därför finns den effektiva räntan. Det vill säga en ränta som är räntan + avgifter i övrigt. Det gör att du enklare kan jämföra och hitta den billigaste.