Låna pengar av privatpersoner


Listan över lån är uppdaterad och hämtad från Svenska Lånenätverket 2022-12-12
Lendo Låna Till Kontantinsats
  • Belopp: 10000kr - 600.000kr
  • Ränta: 2,95% - 29,95%
  • Löptid: 1år - 15år
  • Jämför upp till 40 banker & långivare!
  • Samma ägare som Blocket.se!
MER INFO »

Räkneexempel: Annuitetslån 12 år. Effektiv årsränta 5.56 %. Ett lån på 300 000 kr kostar då 2 838 kr/månad (144 avbetalningar), dvs totalt 408 733 kr. Ingen start-/aviavgift. 5.42 % nominell ränta.

Låna pengar av privatpersoner online på nätet är en väldigt stor tränd och kallas för peer to peer lån. I den här guiden ska vi försöka reda ut vilka platformar för sådana här lån det finns i Sverige och vilken av dom som är bäst i test.

Låna pengar av privatpersoner – Jämför 2021

#
1.Lendify låna pengarLåna pengar nu

  • Låna av privatperson
  • Peer to peer lån?
  • Blir allt vanligare som alternativ till banklån
  • Här ser du vilka lån det gäller
  • Om Låna pengar av privatpersoner

Låna av privatperson

Låna av privatperson, eller rättare sagt låna av privatpersoner har blivit väldigt populärt dom sista åren. Och då menar vi alltså genom företag som tillhandahåller en plattform där man enkelt kan låna pengar mellan varandra. Exempel på sådana företag är Lendify. Där kan du både låna pengar och låna ut pengar. Vi har många guider om att just låna pengar via såna sajter och är du sugen på att göra det tycker vi att du bör titta in guiden Lendify och låna pengar av privatpersoner som är två guider vi verkligen tycker du borde läsa innan du funderar på att låna pengar på det viset. Där kan du hitta mycket matnyttigt.

Peer to peer lån?

Peer to peer lån vadå? Jag vill låna pengar av privatperson? Hur går jag tillväga? Om du menar att du vill låna pengar av en privatperson via någon av tjänsterna som finns på nätet som fungerar som mellanhanden så har vi många guider som vi tror kan vara intressant för dig att läsa. Här ovan ser du dom populäraste lånen just den här veckan av alla lån vi listar. Oavsett vilken typ av lån det är eller om det är en bank, låneförmedlare eller snabblån. Där kommer det ofta upp såna lån där du lånar av privatpersoner. Lendify är ett exempel som ofta kommer med på topp 10 över alla lån vi listar. I den här guiden tänkte vi lista lån av privatpersoner. Vårt mål är att bygga den största och bästa guiden tillsammans med våra besökare. Vi startade 2010 och har sedan dess vuxit till en av Sverige största bloggar om ekonomi. Det du ser här är det kapitlet där vi tidigare skriver om just privatpersoner som lånar ut pengar via jämförelsetjänster. Så vill du ta del av dessa kan du flytta in runt Norrtälje.

Blir allt vanligare som alternativ till banklån

Att låna av privatpersoner via en låneförmedlare blir allt vanligare som ett alternativ till banklån. Och förmodligen är det för att man jämför lån och upptäcker att just det lånet har lägst ränta? Hur som helst så ska du kunna läsa allt om det på denna sida för att se om det passar dig eller inte. Genom att klicka på alla lån här ovan kan du se vilka lån som är sådana här lån.

Här ser du vilka lån det gäller

Det du ser här är vilka lån som vi listar som är just så kallade peer-to-peer lån. Alltså lån där du kan låna av andra privatpersoner i Sverige hos en låneförmedlare som förmedlar sådana lån. Du kan självklart även låna ut pengar till privatpersoner via dessa sajter.


Om Låna pengar av privatpersoner

Låna pengar av privatpersoner är en lista över lån där du kan låna pengar direkt av privatpersoner. Det finns inte jättemånga från våra totala lista över lån som gör just det men det finns några. Där bland annat Lendify och Sparlån är dom populäraste.