Lån utan UC


Bäst i test 2020:
1. Advisa kontantinsats
  • Belopp: 5000kr - 600.000kr
  • Ränta: 2,95% - 29,50%
  • Löptid: 1år - 18år
  • Recension: 5-stars
  • Jämför över 30 banker och långivare!
  • Låneförmedlare jämför lån gratis!
MER INFO »

Lån utan UC? Finns det? Ja det finns lån utan UC och i den här guiden så listar vi långivare som erbjuder sig att låna pengar utan att dom tar någon UC på dig innan du får låna pengar. Inte efter heller för den delen. Företagen i listar lånar ut pengar utan att ta en kreditupplysning från förtaget UC utan löser det på andra sätt. Det finns många som efterfrågat lån som inte tar UC då för många UC kan göra att det blir svårt att låna pengar eller så har man redat dragit på sig många UC och då kan man önska lån utan UC just för att kunna låna pengar trots att man redan har många förfrågningar hos UC.

Lån utan UC – Veckans topplista

Det här är veckans ENKLA topplista över lån utan UC och det betyder alltså att vi listar lånen med länk in till där dom har lån utan UC utan omdöme, betyg och recensioner. Topplistan sorteras efter hur populära dom är hos våra besökare innan dig just den här veckan. Vill du se omdöme, betyg och recensioner så ska du gå till den STORa topplistan längre ner istället.

Lån utan UC

Därför tycker vi att du ska läsa den här guiden

Lån utan UC är en guide där vi har tagit ut alla lån som inte tar någon UC när du skickar in en ansökan. OBS! Topplistan längst upp som finns på varje sida här på Kontantinsats.se visar den totala topplista oavsett om dom har UC eller inte. Så det är topplistan nedanför den som visar vilka lån som inte tar UC. Du kan kontrollera det genom att klicka på länken till varje lån för att läsa villkoren.

Vi tar fram lånen som inte tar UC så du inte behöver göra det

Så i den här guiden hoppas vi hjälpa dig som söker företag där du kan låna pengar men utan att företaget tar en UC. Sedan skulle vi uppskatta om du ville lämna ett omdöme på guiden genom att trycka på stjärnorna här nedan 1-5. Där 1 stjärna betyder att du inte fick hjälp av guiden och där 5 betyder att du tycker vi gjort ett bra jobb med att visa dig vart du kan låna pengar utan UC. Vi har även guiden Lån utan UC helg där vi listar dom företag som erbjuder dig att låna pengar även på helgen och som inte tar någon UC. Vi har även sedan tidigare guiden där vi listar lån så som snabblån, smslån och andra smålån som man kan ta på helgen men då är det även såna som tar UC.

Lån utan UC med många förfrågningar

Har du några förfrågningar och söker efter alternativ utan UC så tycker vi att du ska läsa igenom hela den här sidan från början till slut. För du kanske borde samla lån och krediter på ett och samma ställe med låg ränta och sedan efter det sluta ta några fler sedan?


Alla lån utan uc är alltså alla lån med Creditsafe, alla lån med Bisnode och alla lån tillsammans. Vi har samlat alla lån som tar dessa olika kreditupplysning istället för UC. Vårt mål är att skapa dom bästa listorna för alla som vill låna pengar och den bästa informationen. Vi uppdaterar Kontantinsats.se varje dag året runt och följer att långivare vi listar varje dag.

Alla lån utan UC – Topplistan

Här listar vi lån där du inte behöver har någon UC för att få låna pengar. Listan fylls på allt efter som hela tiden när vi fått in nya lån på listorna över snabblån, smslån och andra smålån. Även större privatlån.

Sammanfattning av Alla lån utan UC

Med Alla lån utan UC vill vi ta fram en lista över dom lånen som tar UC och inget annat. Vi visar helt enkelt vilka i listan du hittar länk till precis ovanför topp 5 över totalen som inte tar UC. Alltså en kreditupplysning av företaget UC.

Akut lån utan UC?

Varför vill man inte ha en UC? Jo det är för att man tydligen kan få svårt att låna pengar i framtiden om man har för många UC på sig. Och därför vill man hålla nere antalet och hitta lån där dom har något annat företag som tar kreditupplysningen. Och vi har många guider om exakt det här. Eftersom våra besökare efterfrågar det hela tiden. Men vad betyder akut då? Jo det uppfattar vi som lån där du kan få dom utbetalt snabbt och nästan direkt. Och det tar vi även med i våra guider om just detta ämne.

Lån ingen UC? Går det ens? Ja det är klart. Det går att ta ett lån som samarbetar med någon annan kreditupplysning än just UC. Däremot är det betydligt svårare att låna pengar utan kreditupplysning. Åtminstone vad gäller seriösa företag som lånar ut pengar. Så det kan du sluta leta efter direkt. Istället kan du välja vilken kreditupplysning du vill välja lån utifrån.

Vi har nämligen både listar på låna med Creditsafe och lån med Bisnode. Som är dom två vanligt hos lånen vi listar. Vill du se en lista på alla vi skriver om klickar du bara på länken här ovan där du ser topp fem för denna vecka. Den totala listan alltså. Klickar du på länken precis ovanför den får du se alla lån. Och där kan du sedan välja utifrån vad just du söker.


Sammanfattning av Lån ingen UC

Lån ingen UC är en sida där vi utgår från våran stora lista och tar du dom som inte tar UC vad vi vet. Utifrån info vi hittar på deras hemsidor. Sedan är det som vanligt upp till dig att se så det fortfarande stämmer när du läser det här men vi har självklart som mål att den alltid ska stämma till 100% eftersom vi vill göra våra besökare så nöjda som möjligt. Och vi uppdateras sajten flera gånger om dagen. Men ibland hinner vi tyvärr inte. Har du fortfarande inte hittat det du söker efter angå Lån utan UC? Här har vi samlat tips på andra guider vi skrivit om just låna pengar utan UC som vi hoppas kan hjälpa dig hitta rätt. Men tanken med listan är att det ska gå snabbare för dig att jämföra lån som inte tar UC och sedan hitta det som passar dig bäst helt själv.