ICA bolån kampanjkod


Bäst i test 2020:
1. Advisa kontantinsats
  • Belopp: 5000kr - 600.000kr
  • Ränta: 2,95% - 29,50%
  • Löptid: 1år - 18år
  • Recension: 5-stars
  • Jämför över 30 banker och långivare!
  • Låneförmedlare jämför lån gratis!
MER INFO »

ICA bolån kampanjkod är en sida där vi så fort vi får reda på en kampanjkod till bolånet som ICA Banken har så skriver vi upp det här. Just nu finns det tyvärr ingen kampanjkod. Men kom ihåg att alltid jämföra lån innan du väljer att låna pengar. Du kan jämföra ICA Bankens bolån här ovanför i topplistan. Där kan du prova att ansöka både om ICA Bankens bolån och till insatsen i form av ett privatlån. Kom dock ihåg att det är lättare att låna pengar hur mer pengar man lägger in själv. Så försök inte låna 100% till en bostad.

Just nu inge kampanjkod

Just nu finns det ingen kampanjkod, rabattkod eller likande men om du klickar på länken ovanför i topplistan där ICA Banken just nu ligger så kan du se vad dom har att erbjuda dig med sina aktuella erbjudanden. För det har dom alltid så du kan se vad ett lån skulle kosta dig eller er. Både vad gäller privatlån, bolån, billån och båtlån. Oavsett vad du ska låna pengar till alltså.

ICA bolån kampanjkod


Innehåll i ICA bolån kampanjkod

  • Hur länge har dom funnits?
  • Har dom något samlingslån?
  • Har ICA Banken låneförmedlare?

Våran största sida om ICA Banken

Vi har valt att kalla våran startsida för allt vi skriver om ICA Banken för just ICA Banken så du enkelt ska kunna hitta det du söker om just ICA. Klicka dig in där för att se vad vi menar. Vi skriver om dom nästan varje dag året runt och sedan samlar vi det viktigaste där.

ICA Banken omdöme

För att se vad våra besökare tycker om ICA Banken så ska du besöka ICA Banken omdöme. Där samlar vi allt som våra besökare har sagt och röstat om dom. Och det är även delvis det som topplistorna baserad på.

Stora sidan om Bolån alla bör läsa

Bolån har dom flesta i Sverige som äger sin bostad själv och våran största guide om bolån heter just Bolån. Så om du funderar på att låna pengar till din nya bostad eller bara vill byta bank så kan du titta in där oavsett om du funderar på att låna av ICA eller inte.

Gör alltid en bolånekalkyl

Bolånekalkyl bör alla som ska köpa en bostad göra. Helst redan innan man går på en visning så man vet hur mycket man får låna och vad det skulle kosta. Vi har Bolånekalkyl för dig som vill läsa mer om just lånekalkyl vad gäller köp av bostad. Så titta in där om du vill läsa mer om det.

Sammanfattning av ICA bolån kampanjkod

Vi försöker samla våra bästa guider om ICA Banken här och då framförallt om deras bolån och olika kampanjkoder till bolån. Målet är att du ska kunna hitta något som du vill läsa vidare om.


Hur länge har dom funnits?

Dom grundades 2001 och har alltså funnit 9år länge än våran sajt. På den tiden har dom alltså hunnit bli en av dom 20 största bankerna i Sverige och vi har hunnit växa till en av Sverige största bloggar om ekonomi.

Har dom något samlingslån?

Ja dom har till och med en egen kategori. Du klickar bara på Lån i menyn längst upp på deras hemsida. För att komma direkt in där kan du även använda dig av länken här ovan i topplistan. Sedan klickar du bara på Samla lån. Där hittar du sedan det du behöver veta om deras samlingslån.

Har ICA Banken låneförmedlare?

Det går lätt att missförstå den frågan så jag undra om du menar att dom har någon sådan tjänst eller om dom är med på listan över samarbete med någon låneförmedlare. Dom förmedlar inga lån förutom sina egna och dom finns hos flera förmedlare av lån.

ICA Bankens samlingslån