ICA Banken bolån – Jämför här!


Bäst i test 2021: Listan är uppd: 2021-02-15.
1. Advisa kontantinsats
  • Belopp: 5000kr - 600.000kr
  • Ränta: 2,95% - 26,05%
  • Löptid: 1år - 20år
  • Recension: 5-stars
  • Jämför över 30 banker och långivare!
  • Låneförmedlare jämför lån gratis!
MER INFO »

ICA Bankens bolån är som vilket bolån som helst. Alltså som ett bolån som från vilken storbank som helst. Och det blir mer och mer populärt att ta sitt bolån hos ICA Banken så dom växer så det knakar. ICA Banken har blivit en stor bank väldigt snabbt och många tycker det är smidigt att kunna sköta sina bankärenden i sin affär och på nätet. I den här guiden skriver vi om ICA Banken och då framförallt deras bolån. Du har även möjlighet att låna till bolån + kontantinsats hos ICA Banken med deras bolån + privatlån så det skriver vi även om i den här guiden. Vi försöker skriva det så enkelt som möjligt så alla ska hänga med och förstå.


ICA Banken bolån rabatt? Finns det?

Nej det finns inge rabattkod för bolån hos ICA Banken eller något annat lån hos dom heller för den delen. Däremot kan du som ica-student få rabatt på bolåneräntan. Vilket ju kan vara väldigt värdefullt när man är studenten och kanske inte badar i pengar direkt. Sedan finns de två andra sätt att få rabatt på ICAs bolåneränta, och det är att vara anställd hos ICA. Antingen anställd i koncernen eller butikspersonal. Det finns 3 olika sidor på ICA Bankens hemsida för dessa tre sätten att få rabatt på sin bolåneränta. Du når dom genom att klicka på länken till ICA Banken i topplistan här ovan. Då kommer du direkt in. Hittar du ändå inte det du söker där inne så finns det en sökruta upp till höger på deras hemsida där du enkelt kan söka efter ”Koncernanställd bolån” eller ”Butikspersonal bolån” eller ”ICA-student bolån”. Då kan du se om det är någon av dessa undersidor som passar det du söker efter.

ICA Banken bolån rabatt
ICA Banken bolån rabatt – Så får du det

Precis som vi skriver i rubriken så skulle vi vilja ha ett betyg på ICA Banken bolån rabatt. Alltså betyg på guiden. Hur bra du tycker vi skriver om ämnet. Har innehållet hjälpt dig? Ge ditt betyg på bara några sekunder nedan. ICA Banken bolån rabatt skapades för att alltid ha en sida där vi kan skriva om ICA Bankens eventuella rabatter på bolån. Så fort vi får reda på någon rabatt på deras bolån så kommer den upp här.

Allt om ICA Banken

Guiden där vi samlar allt om ICA Banken heter ICA Banken. Om du vill låna pengar av dom så bör du läsa den guiden först. Det är våran första rekommendation. ICA banken bolånekalkyl är ett måste för dig som planerar att låna pengar till din bostad hos ICA Banken. Vi har en guide som heter just ICA banken bolånekalkyl som vi tycker du borde läsa innan det.

Lägsta bolånet hos ICA Banken bolån

Ett bolån hos ICA Banken måste vara på minst 200.000kr. Så om du vill ta ett bolån under det så kan du inte göra det hos ICA Banken. Du har däremot ta deras privatlån/blancolån istället. Alltså ett lån utan säkerhet där du inte lämnar något i säkerhet för att få låna pengar. ICA Banken bolån är en guide där vi går igenom allt som har och göra med ICA Bankens bolån. En guide vi tycker du bör läsa innan du ska låna pengar hos ICA Banken. Fördjupning av ICA Banken bolån är för dig som verkligen vill ha en fördjupning i allt vi skrivit om deras billån innan du väljer att låna pengar till din bostad hos ICA. Vi har alltid som mål att dom allra flesta ska hitta svar på sina frågor angå ICAs bolån redan innan menyn här ovan. Men det finns några kvar som vill ha en fördjupning och då är detta för er.

ICA Banken bolån omdöme

Vill du ge dina egna ord på hur bra eller dålig du tycker guiden är så är kommentarsfältet öppet för dig. Missa inte betygen i kapitlet ovan detta. Här kan du ge betyg på guiden om. Hur bra tycker du innehållet är? Klicka på stjärnorna för att ge ditt betyg. Där ser du även hur tidigare besökare uppfattat det. Vill du istället ge betyg och omdöme på så kan du göra det under ICA Banken omdöme.

ICA Banken

Låna till bil hos ICA Banken

Låna till bil hos ICA Banken är väldigt populärt hos besökare och ligger och ligger i toppen i flera topplistor vi har. ICA bankens billån är ett privatlån upp till 350.000kr. Du får helt helt låna till vad du vill med med ett privatlån hos ICA Banken. Till exempel som ett lån till bil alltså. Läs vidare om skillnaden mellan ett billån med bilen som säkerhet för lånet och ett billån utan säkerhet här nedan.


Har ICA Banken amortering på bolån?

Svar: Ja vanliga frågor vi brukar se i kommentarsfälten är just hur mycket behöver man amortera på ICA Banken bolån? Gäller dom nya amorteringskraven? Ska du ta ett nytt bolån hos ICA Banken så ska du amortera 2% av beloppet per år över 70% av bostadens värde. För att göra det enkelt: Om du köper en lägenhet för 1milj så måste du först ha en kontantinsats på 15 procent, det vill säga 150.000kr. Då kan du låna 850.000kr med ett bolån hos ICA Banken och allt över 70%, det vill säga över 700.000kr måste du amortera 2% på. Sedan när du kommit under 70% så måste du amortera 1% mellan 70% och 50%. Sedan vid 50% kan du välja amorteringsfritt om du vill. Men sådant här kan ändra sig snabbt så för att se vad som gäller idag när just du läser det här så ska du göra med ICA Banken vad som gäller just precis nu.

Har dom privatlån?

Svar: Ja du hittar det genom att klicka på lån och sedan kallar dom det för blancolån men det är exakt samma lån. Alltså ett lån utan säkerhet där du inte lämnar något i säkerhet för att få låna pengar. Sedan är det exakt samma lån under fliken Billån, Båtlån och Samla lån också. Det dom gör är att försöka göra det så tydligt som möjligt bara antagligen.


Sammanfattning av Låna till bil hos ICA Banken

ICA Banken erbjuder en typ av billån och det är billån där du inte lämnar bilen som säkerhet för lånet. Helt enkelt ett privatlån till bil. Du kan låna mellan 20.000kr och 350.000kr till bil. Och välja mellan att återbetala lånet på 3-12år. Eftersom det är ett privatlån till bil så behöver du ingen kontantinsats och du kan köpa bil av både privatperson och bilhandlare.

Låna till bil hos ICA Banken


Jämför alltid billån

Innan du ska låna till bil för du bestämma dig för om du ska låna till bil med bilen som säkerhet för lånet eller utan bilen som säkerhet för lånet. Båda annonseras ut som billån av bankerna men när du inte tar bilen som säkerhet för lånet kallas det även för privatlån. Ett så kallat lån utan säkerhet alltså. För det får du låna pengar till vad du vill. Som en bil till exempel. Så vad är då skillnaden på dessa billån? När du inte har bilen som säkerhet för lånet får du ofta betala lite mer för lånet i form av högre ränta men då många tycker det har andra fördelar så är det ändå mest populärt hos våra besökare. Du behöver nämligen ingen kontantinsats vid ett privatlån till bil. Du får köpa vilken årsmodell du vill och du får köpa bil både av privatpersoner och bilhandlare. Det är punkter som inte är det samma vad gäller billån med bilen som säkerhet för lånet. Då måste du ha 20% själv. Så köper du en bil för 100.0000kr så måste du alltså ha minst 20.000kr själv. Sedan får du sällan köpa bilen av någon annan än en bilhandlare. Och du får sällan köpa en bil äldre än ett visst årtal. Vanligtvis 10år bakåt som max.

1 tanke på “ICA Banken bolån – Jämför här!”

  1. Haft bolån hos Swedbank, Handelsbanken och ICA Banken och är mest nöjd med ICA Banken. Framförallt för tydligheten och bemötandet.

Kommentarer är stängda.