Hur mycket får jag låna till bostad? Så får du reda på det!


Bäst i test 2020:
1. Advisa kontantinsats
  • Belopp: 5000kr - 600.000kr
  • Ränta: 2,95% - 29,50%
  • Löptid: 1år - 18år
  • Recension: 5-stars
  • Jämför över 30 banker och långivare!
  • Låneförmedlare jämför lån gratis!
MER INFO »

Hur mycket får jag låna till bostad? Det finns tyvärr bara ett sätt att ta reda på hur mycket just du får låna till bostad och det är genom att fråga om lånelöfte hos en bank. Det är alltså ett löfte om att du får låna pengar med förutsättningen att din ekonomi är som nu. Ett lånelöfte har ofta en giltighetstid men också krav för dessa. Hur som helst så måste du alltså ansöka om lånelöfte för att se hur mycket du får låna till bostad men din ekonomi. En bank kalkylerar ofta med 7-8% i ränta när dom gör en bolånekalkyl.


Läs den stora guider om hur mycket får jag låna

Att du ska klara betala så mycket som 7-8% i ränta alltså. Sedan ska du klara nya amorteringskravet också. Vill du få reda på om du kan låna till kontantinsatsen med ett privatlån också kan du se topplistan här ovan som visar dom 10 populärare lånen just nu. Vi tycker så klart att alla som läser guiden ska titta in guiderna vi tipsar dig vidare till för att få så bred kunskap som möjligt om detta innan du ska låna till en ny bostad.

Så tar du reda på hur mycket du får låna

Det enda sättet är som sagt att skicka in en ansökan. Så om du vill ta reda på hur mycket du får låna till en bostad så skickar du in en ansökan om ett lånelöfte. Och om du vill se vad gäller privatlån så skickar du in för det istället.


Sammanfattning av Hur mycket får jag låna till bostad

Hur mycket får jag låna till bostad är en sida där vi berättar om hur man kan ta reda på hur mycket man kan låna på sin lön. Det är en av våra vanligaste frågor så när någon stället just denna fråga så brukar vi länka in här så man snabbt kan läsa om vad det är som gäller. För det är tyvärr få i Sverige som vet hur det går till när man ska ta reda på hur mycket man får låna med sina egna förutsättningar.