TOPPLISTAN VECKA 25 2019
KLICKA HÄR för HELA topplistan!
#Ränta fr:
1.Advisa liten2,95%
Jämför lån gratis!
Mer info »
2.Lendo liten3,01%
Jämför lån gratis!
Mer info »
3.Consector liten2,90%
Jämför lån gratis!
Mer info »

Hur mycket får jag låna på min lön

Hur mycket får jag låna på min lön? Du får helt enkelt att skicka in låneansökningar för att ta reda på det. Många ger dessutom svar direkt online på nätet om du med just precis dina förutsättningar (lön m.m.) kan låna pengar och i så fall hur mycket. Det finns alltså inget annat sätt att göra. Ingen mall som går att följa eller så. Sedan beror det så klart även vilket typ av lån det handlar om. Visa följer ett x-antal gånger månadslönen eller årsinkomsten. Och det är olika för bolån och privatlån. Men eftersom det skiljer sig så mycket åt från bank till bank just nu så gör man ändå bäst att ansöka till olika för att se hur mycket man får låna hos olika banker och långivare.


Innehåll Hur mycket får jag låna på min lön

  • Här tittar våra besökare hur mycket dom får låna
  • Allt om bolån
  • Fixa lånelöfte innan visning
  • Detta är ett lånelöfte
  • Löfte om lån på bolån
  • Enda sättet att få reda på det
  • Vad är ett lånelöfte?
  • Detta är ett lånelöfte
  • Hur får man ett lånelöfte?

Hur mycket får jag låna på min lön

Här tittar våra besökare hur mycket dom får låna

Här ovan har vi listat banker, långivare, låneförmedlare och jämförelsetjänster i en topplista där du enkelt kan ta reda på hur mycket du kan låna. Listan baseras på omdöme, betyg och hur populära lånen är hos våra besökare efter ha besökt någon av våra guider som handlar om hur mycket pengar man får låna eller inte. På bara många minuter är du klar med din låneansökning.

Fixa lånelöfte innan visning

Planerar du på att köpa en bostad? I så fall bör du ta ett lånelöfte för att se hur mycket pengar du kan låna till en ny bostad. Det är tyvärr många som går på visning utan lånelöfte och sedan vill dom köpa bostaden men väntetiden för att få lånelöfte är så långt att dom inte hinner vara med i budgivningen eller så får dom inte så mycket lån dom trodde. Och därför blivit kär i en bostad dom ej har möjlighet att köpa. Så läs på om lånelöfte innan visning alltså. Många banker har det under Bolånekalkyl.

Allt om bolån

Vill du istället se hur stort bollån du får ta kan du titta under bolån eller klicka dig vidare under mer info i topplistan då många av dem har bolån också. Till exempel ICA Banken. Topplistan sätts efter vart besökare innan dig tittar upp hur mycket dem kan låna på sin lön den här veckan. I vår guide Hur mycket får jag låna har vi skrivit mer omfattande om hur mycket man får låna på sån lön.

Detta är ett lånelöfte

För att få reda på det så tar man bara ett så kallat lånelöfte där man genom olika punkter får reda på hur mycket man får låna på sin lön. Där väger långivaren oftast in inkomst, anställning, utgifter med mera. Ett lånelöfte kan vara bra att ta redan innan man börjar titta på en ny bostad så att man vet hur mycket man kan köpa för. Här har vi gjort en meny över andra guider vi skrivit om just Hur mycket får jag låna på min lön. Så om du inte hittat det du söker efter eller av annan anledning vill läsa vidare om just Hur mycket får jag låna på min lön så kan gu göra det här nedan. Vi tipsar även om guider som är relaterade till det på något sätt.

Enda sättet att få reda på det

Tyvärr är det enda sättet att får reda på hur mycket du får låna på din lön att skicka in en ansökan och se efter. Många av våra besökare väljer att skicka in en ansökan hos en låneförmedlare för att se hur mycket pengar dom får låna baserat på sin inkomst och livssituation. Och då är det alltså privatlån vi pratar om. Vill du se hur stor bolån du kan få så kontaktar du banken och ansöker om ett lånelöfte. Här kan du enkelt se vad den här guiden innehåller så att du kan hitta det du säker direkt istället för att behöva läsa igenom allt. Vår vision är att våra besökare ska hitta det dom söker ovanför den här guiden så snabbt som möjligt. Men vi tror att ca 10 procent inte gör det och då finns resten för er som inte gör det helt enkelt.

Löfte om lån på bolån

Det är framförallt bolån det handlar om vad gäller lånelöfte. Om du vill se hur mycket du får låna och om du får låna så är det alltså ett löfte om detta du ska söka. Tyvärr vet allt för få om hur man tar reda på hur mycket pengar man får låna. Därför försöker vi på den här sidan helt enkelt informera om hur det går till när man tar reda på om man får låna pengar och i så fall hur mycket. För det skiljer sig nämligen ofta mellan bank till bank och det vet tyvärr få om. Att jämföra ränta borde vara ett skolämne men tyvärr förstår allt för få det när dom går ut ur skolan och då har vi den här sidan för att lära det svenska folket hur det går till.


Hur får man ett lånelöfte?

För att få ett lånelöfte måste du helt enkelt skicka in en ansökan om att få det. Och se till att du läser på deras villkor vad det innebär. Tex hur länge det gäller.

Vad är ett lånelöfte?

Ett lånelöfte är exakt som det låter. Ett löfte om att få låna pengar helt enkelt. Vi rekommenderar alla som ska köpa en bostad att skaffa ett lånelöfte. Det visar hur mycket du eller ni får låna med eran ekonomi. Så du eller ni vet hur mycket ni kan köpa en ny bostad för. Många går tyvärr på visning innan dom vet hur mycket dom får låna och det gör ofta att folk blir kära i bostäder dom inte har råd med.