Direkto – Bäst i test?


Bäst i test 2020:
1. Advisa kontantinsats
  • Belopp: 5000kr - 600.000kr
  • Ränta: 2,95% - 29,50%
  • Löptid: 1år - 18år
  • Recension: 5-stars
  • Jämför över 30 banker och långivare!
  • Låneförmedlare jämför lån gratis!
MER INFO »

Direkto är en låneförmedlare som är ganska nya hos oss och grundades år 2012. I jämförelse så grundades låneförmedlare Lendo 2007 och Advisa 2011 för att ta två exempel. Vi tycker låneförmedlare är en väldigt bra tjänst där man som konsument enkelt kan jämföra lån och ställa banker mot varandra med bara en ansökan och därför följer vi låneförmedlare slaviskt. Och kommer så även göra med Direkto för att se att dom hållet måttet. Vi har tagit in dom i våra listor för att vi tror det. Men det återstår fortfarande för dom att bevisa att vi har rätt om dom. 2015 omsatt dom ca 5,5milj och där kan vi också jämföra mot Lendo som omsatte ca 255milj 2015 och Advisa som omsatte ca 55 miljon 2015. På så sätt kan man jämföra storleken ganska bra.

Direkto


Direkto låneförmedlare

Direkto är en låneförmedlare och vad det innebär är att du skickar in EN ansökan till Direkto för att ge dom ditt önskemål om att få så bra erbjudande som möjligt på privatlån. Sedan ställer Direkto banker mot varandra för att hitta den bästa räntan och villkoren för just dig. Vilka banker Direkt jämför åt dig kan du se under guiden Vilka banker har Direkto. Om Direkto är bra eller dåliga kan inte vi svara på utan vi har gjort så att vi har en sida där du som besökare kan läsa och lämna omdöme och betyg på Direkto och den hittar du under Direkto omdöme. Sedan kan du titta in Direkto recension om du vill veta vad vi tycker efter ha följt lånemarknaden varje dag sedan starten år 2010.

Direkto låneförmedling

Direkto låneförmedling är en låneförmedlare likt Lendo, Freedom Finance, Advisa, Zmarta och så vidare. Det vill säga ett företag som samlar ihop banker och jämför dessa mot varandra för att du ska få så bra ränta och villkor som möjligt. Vilken låneförmedlare man ska välja är så klart svårt att veta och därför försöker vi lista vilka banker som alla låneförmedlare samarbetar med och sen kan man välja utifrån det. Sedan ska man så klart välja en låneförmedlare som är gratis. Det vill säga jämför lån åt dig helt gratis. Direkto är kostnadsfritt och det framfår på förstasidan när du går in på deras hemsida. Hos Direkto kan du skicka in en ansökan på att få låna pengar och få svar inom 24 timmar om du får låna och hur mycket. Du kan låna mellan 10.000kr och 400.000kr. Och du kan välja mellan en återbetalningstid på 1år upp till 15år.

Vad får jag för ränta hos Direkto?

Direkto är en låneförmedlare och bankerna du jämför genom dom har olika räntor. Därför måste du skicka in en ansökan för att få reda på vilken ränta just du får. En bank gör en bedömning på hur stor risk dom tycker det är att låna ut pengar till dig och hur större risk dom anser det är hur mer betalt tar dom. I skrivande stund går det till exempel att få en ränta mellan 3,5% upp till 29%.

Jämför Direkto mot andra

Utöver det har vi topplistor där vi sorterar in lån i olika kategorier för att du ska kunna hitta det bästa lånet för just dig. Som i fallet med direkt så skulle vi till exempel rekommendera guiden Låneförmedlare där du själv kan jämföra låneförmedlare. Vilka banker har dom? Vad har dom för betyg och omdömen? Vad har dom för recensioner? Vad finns det för viktigt jag behöver veta om Direkto? Det är exempel på frågor som du kan få svar på i den guiden. Sedan kan du även titta in guiden Direkto som är våran startsida för allt vi skriver om Direkto. Den stora fördelen med att använda en låneförmedlare är att du kan jämföra över 20 banker med många låneförmedlare men det är bara EN ansökan och EN UC.

Direkto banker – Vilka banker har Direkto

Direkto banker? Vilka banker har Direkto ett samarbete med? Att använda en låneförmedlare till att jämföra privatlån är ett smart drag. Du får ofta runt 20 banker jämförda med enbart en ansökan och en kreditupplysning. På så sätt kan du se vad du får för ränta hos 20 olika banker och ta den bästa räntan och bäst villkor för just dig. Vilka banker Direkto har vet vi inte exakt men den här guiden kommer vi uppdatera löpande hela tiden så fort vi får reda på fler banker dom har samarbete med eller om dom slutar samarbete med någon av bankerna vi listar.

Direktor banker