Delbetala resa – Låna till resa på avbetalning bäst i test 2020


Bäst i test 2020:
1. Advisa kontantinsats
  • Belopp: 5000kr - 600.000kr
  • Ränta: 2,95% - 29,50%
  • Löptid: 1år - 18år
  • Recension: 5-stars
  • Jämför över 30 banker och långivare!
  • Låneförmedlare jämför lån gratis!
MER INFO »

Delbetala resa? Hur kan man göra det? Ibland ger resebolag möjligheten att delbetala resa och låna pengar till resa men ofta kan det löna sig att helt enkelt låna hela beloppet hos en oberoende långivare och sedan betala resa för att sen betala tillbaka pengarna efter sen. Precis som ett vanligt privatlån. Använder du en låneförmedlare som Lendo, Compricer eller liknande så kan du även se vart du får den billigaste räntan. Vi kommer skriva mer om att låna till semester inom kort så följ gärna våran blogg.

Låna till resa


Resa på avbetalning

Vill du ta din resa på avbetalning så kan du ansöka om ett privatlån av någon av långivarna ovan. För att vara så säker som möjligt att du får ditt lån bör du hålla de så litet som möjligt om du tror för stor lån kan begränsa sin möjlighet att få det godkänt. Låna till resa, går det? Hur gör man? Låna till resa är det många som hör. Man kanske har sparat ett år med så fattas det lite pengar för att man ska kunna göra resan. Då väljer många att ta resten på avbetalning genom att låna pengarna. Men det är som alltid när man ska låna pengar viktigt att jämföra. Att ta resan på avbetalning via resebyrån kan bli onödigt dyrt istället för att ta ett vanligt privatlån för att betala resan med.

Låna till resa

Låna pengar till resa? Vad finns det för alternativ? Här ovan hittar du en topplista över privatlån som besökare innan dig har använt till att bland annat låna till resa. På så sätt får man resan på avbetalning. Vilket många ser en fördel med att göra. Att sprida ut resan över året istället för att spara ihop till den eller få en tung post en månad. Vi har gjort en lista på fler guider vi skrivit om att låna pengar till resa. Och vi har även tagit med guider som är relaterade till det.

Resa med Klarna

Är det så smart att låna pengar till resa då? Många skulle svara ja. Att upplevelser är det bästa som finns och som gör livet värt att leva. Och vad gör man när man inte har råd att lägga ut hela summan på en gång? Här har du möjligheten att säga exakt vad du tycker om guiden Låna till resa genom att lämna både omdöme och betyg eller i alla fall något av det.


Kan man ta ett privatlån till en resa?

Svar: Ja det är fullt möjligt att ta ett privatlån till en resa. Eftersom privatlån är ett lån utan säkerhet där du får köpa vad du vill för pengarna så kan du helt enkelt låna pengar till en resa med det lånet. Och på så sätt ta din resa på avbetalning.


Sammanfattning av Delbetala resa

Låna till resa är för dig som vill ut och resa men inte kan lägga ut alla pengarna själv direkt utan vill ha en resa på avbetalning. För här skriver vi om hur det fungerar och hur många som gör det och sedan försöker vi som vanligt ta fram det bästa privatlånet för att betala resa med. Och det gör vi tillsammans.