TOPPLISTAN VECKA 25 2019
KLICKA HÄR för HELA topplistan!
#Ränta fr:
1.Advisa liten2,95%
Jämför lån gratis!
Mer info »
2.Lendo liten3,01%
Jämför lån gratis!
Mer info »
3.Consector liten2,90%
Jämför lån gratis!
Mer info »

Consector – Jämför ALLTID!

Consector är en låneförmedlare som hjälper dig med bolån, privatlån och kreditkort. Deras mål är att hitta dem bästa lånevillkoren för dig med längre ränta och bättre villkor helt enkelt. Det är här som du ser innehållet i den här guiden om låneförmedlaren. Det du ser är dom olika kapitlen i guiden. Det vill säga rubrikerna.


Innehåll i guiden om Consector

  • Fördjupning om Consector
  • En lista på mer om låneförmedlaren Consector
  • Lämna omdöme och betyg på guiden Consector

Consector

Fördjupning om Consector

För dig som funderar på att låna pengar via låneförmedlare Consector så rekommenderar vi dig att läsa fördjupningen. Här samlar vi precis allt om dom. Vi vet inte i dagsläget exakt vilka banker dom jämför men kommer jobba för att ta reda på det. Dem vi känner till hittills är följande. Dom är ett privatägt bolag och bakom Consector står grundarna Pontus Holgersson och Jonas Ryberg. Övriga ägare är investmentbolaget Optimizer Invest och affiliatenätverket Catena Media.

En lista på mer om låneförmedlaren Consector

Eftersom vi följer låneförmedlare varje dag året om så har vi så klart mycket om Consector. Speciellt eftersom vi har gjort det ända sedan starten av Consector eftersom vi funnits ända sedan år 2010. Här listar vi dessa så enkelt som möjligt för att just du ska hitta det du söker. Här nedan kan du vara med och diskutera och ställa frågor om Consector. I vissa fall skapar vi en helt ny guide och svarar på din fråga och ibland svarar vi direkt i kommentarsfältet.

Lämna omdöme och betyg på guiden Consector

Här nedan kan du säga va du tycker om guide Consector genom att lämna omdöme och betyg. Betyg ger du genom att trycka på stjärnorna och omdöme genom att lämna en kommentar. Vill du ge omdöme och betyg på Consector så kan du göra det under Consector omdöme. Och vill du veta vad vi tycker om Consector så gör du det under Consector recension.

Consector

Kan man låna pengar hos Collector?

Svar: Jag hos Collector lånar du pengar. Det är ingen låneförmedlare eller jämförelsetjänst. Du kan se i topplistan här ovan vart deras privatlån ligger. Sen kan du klicka dig vidare till alla lån om du inte hittar dem där. Du kan även läsa och lämna omdöme under Collector omdöme, Collector eller Collector betyg. Betyg ger du med stjärnor och omdöme med kommentar. Sen kan du även läsa våra recention.