VECKANS TOPPLISTAN:
1. Advisa kontantinsats
 • Belopp: 5000kr - 600.000kr
 • Ränta: 2,95% - 29,50%
 • Löptid: 1år - 18år
 • Recension: 5-stars
 • Jämför över 30 banker och långivare!
 • Låneförmedlare jämför lån gratis!
MER INFO »
2. Lendo kontantinsats
 • Belopp: 10000kr - 600.000kr
 • Ränta: 2,95% - 29,95%
 • Löptid: 1år - 15år
 • Recension: 5-stars
 • Jämför över 30 banker och långivare!
 • Samma ägare som Blocket.se!
MER INFO »
Öppna HELA topplistan här »

Compricer – Mycket viktigt innan du lånar!

Compricer är en jämförelsetjänst som jämför lån, försäkringar, elavtal, bredband, mobilabonnemang och sparande. Compricer ägs och drivs av samma ägare som bland annat Aftonbladet, Blocket, Hitta.se med flera. Dom är även ägare av jämförelsetjänsten Lendo som du också hittar i topplistan här ovan. För där hittar du både Compricer och Lendo vilket är väldigt intressant. Två stora jämförelsetjänster med samma ägare kommer båda på vår topp 10 lista över privatlån.

Låna pengar via Compricer


Compricer bolån

Läs den här guiden innan du lånar pengar

Med guiden om Compricer vill vi skapa en plattform där vi kan samlas och diskutera deras tjänster och då framförallt deras lån som dom jämför. Du hittar bland annat omdöme, betyg och recension. Så titta igenom den här sidan innan du ska låna pengar för att läsa på ordentligt innan du ska låna pengar.

Vilka banker jämför Compricer

 1. ICA BANKEN
 2. LEASY
 3. THORN
 4. COLLECTOR BANK
 5. NORDAX BANK
 6. IKANO BANK
 7. VILLABANKEN
 8. FOREX BANK
 9. COOP MED MERA BANK
 10. SVEA EKONOMI
 11. SANTANDER CONSUMER BANK
 12. KONSUMENTKREDIT
 13. MARGINALENBANK
 14. RESURSBANK
 15. MONEYGO
 16. SEVENDAY
 17. BIGBANK
 18. WASA KREDIT
 19. AVIDA FINANS
 20. CREDENTO
 21. HALENS
 22. Ellos lån

Vilka banker jämför Compricer bolån

Compricer jämför 4 banker för bolån och dom har vi listar här nedan.

 1. Ålandsbanken
 2. MittBolån
 3. ICA Banken
 4. Skandia banken

Låna pengar Compricer?

Funderar du på att låna pengar vi Compricer? Vi har en hel del guider om just Compricer som vi tycker du ska läsa innan du väljer att låna pengar av Compricer. Här ovan ser du till exempel en topplista över dem mest populära lånen hos våra besökare just den här veckan. Där toppade Compricer mellan plats 1-3 hela 2014. Du kan sedan klicka dig vidare för att läsa omdömen som besökare innan dig lämnat. Du kan även se betyg i form av stjärnor. Eller läsa våra recension om Compricer som vi hela tiden håller uppdaterad. Till exempel när banker som jämför och samarbetar med förändras.

Vilka banker har Compricer?

Det är en vanlig fråga vi får in och vi tänkte ägna detta inlägg för att reda ut den frågan så att vi enkelt kan hänvisa till detta inlägg i framtiden. Dessutom försöker vi alltid hålla inläggen uppdaterade. Vilka banker Compricer har samarbete med är enkelt att se genom att klicka på mer info är ovan i topplistan. Där kommer du direkt in till villkoren. Klickar du sedan på bolån så ser du vilka banker Compricer samarbetar med där och klickar du på privatlån så ser du vilka banker dem samarbetar med där. Väldigt enkelt alltså. När du klickar på mer info kommer du även direkt in till ansökan för privatlån. Genom att använda den så jämförs du för alla dem listade bankerna med med enbart en UC istället för en UC per ansökan om du jämför direkt själv. Där har du fördelen.

Svarade inte guiden ovan på dina frågor?

Här kan du klicka dig vidare till andra guider vi skrivit om och guider som är relaterade till låneförmedlare Compricer. Du kan vara med och diskutera Nu kan du låna 400.000kr via Compricer med andra besökare genom att skriva dina eventuella frågor i kommentarsfältet nedan. Där kan du diskutera och guiden med andra besökare och med oss på redaktionen. Du kan säga vad du tycker om guiden Nu kan du låna 400.000kr via Compricer genom att lämna omdöme och betyg här nedanför. Du kan välja mellan att ge antingen betyg och omdöme eller enbart något av det.

Låna pengar via Compricer

Sammanfattning av guiden om Compricer

Det vi listat här är alltså andra guider om låneförmedlare Compricer. Vi har skrivit om Compricer ända sedan år 2010 så det har hunnit blivit väldigt många guider och här samlar vi alltså några av dom allra viktigaste och efter vad vi tror att just precis du är intresserad av att läsa mer om.

Compricer

Compricer bilförsäkring?

Du vet väl att du kan jämför bilförsäkring hos Compricer också? Det kan vara smart att göra samtidigt som du ska låna pengar och jämföra lån hos dem. På så sätt kan du ju spara in pengar på din bilförsäkring och lägga dessa på ett eventuellt lån istället.


Vilka är Compricer?

Compricer är en låneförmedlare som jämför lån men dom har även andra tjänster där dom bland annat jämför bredband med mera. Här samlar vi allt om dom så du kan jämföra dom mot andra låneförmedlare.

Jämför dom bolån?

Ja Compricer jämför bolån och det är en av få låneförmedlare som faktiskt gör det. Andra låneförmedlare som gör det är till exempel Freedom Finance och Zmarta. Vill du läsa mer om bolån så kan vi tipsa om våra guider Bolån och Bolån utan kontantinsats.

Compricer banker?

Vilka banker samarbetar Compricer med? Hos Compricer kan man jämföra både privatlån, billån, kreditkort och bolån så det är många banker dom jämför men vi börjar med vilka banker dom jämför när du skickar in en ansökan om att få se vilken ränta och villkor du får på ett privatlån hos Compricer.

Kan man låna pengar av Compricer?

Nej du lånar aldrig pengar direkt av Compricer utan dom är enbart en låneförmedlare där du jämför långivare och banker mot varandra och där dom agerar mellanhanden på det.