Collector lån


Listan över lån är uppdaterad och hämtad från Svenska Lånenätverket 2022-05-24.
Låna till kontantinsats Advisa
  • Belopp: 5000kr - 600.000kr
  • Ränta: 2,95% - 26,05%
  • Löptid: 1år - 20år
  • Jämför upp till 36 banker & långivare!
  • Låneförmedlare jämför lån gratis!
MER INFO »
Räkneexempel: Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 310000 kr med 12 års löptid, nominell ränta 6.94 % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan 7.17 %. Totalt belopp att betala: 457643 kr. Månadskostnad: 3178 kr fördelat på 144 betalningstillfällen.

Collector lån, eller Collectorlånet som det kallas, är ett privatlån upp till 350.000kr. Funderar du på att låna pengar av Collector så kan vi tipsa om att Lendo har med Collector i sin jämförelse så vill du jämföra hur Collector står mot andra banker så kan det vara smart att använda dig av en låneförmedlare. Till exempel Lendo alltså som vi vet i alla fall haft ett samarbete med Collector och har det i skrivande stund. Ska du låna pengar av Collector måste du minst vara minst 20år och har en inkomst på minst 120000kr om året. Du måste även vara skriven i Sverige och varit det i 2år och även betala skatt i Sverige. Sen måste du vara fri från betalningsanmärkningar och inte har några skulder hos Kronofogden.

Collector är en svensk finanskoncern som tillhandahåller en rad olika tjänster men i våra topplistor så är det Collectors privatlån som listas. Hos Collector kan du ta ett privatlån upp till 350.000kr. Här ovan kan du ser hur dem står sig mot andra banker, långivare och andra jämförelsetjänster. Lendo har Collector i sin jämförelse så funderar du på att låna pengar av Collector så kan det vara smart att jämföra dem genom Lendo.


Vi har skrivit mer om Collector lån

Det vi har samlat här är andra guider om just Collector lån. Alla skrivna av oss på redaktionen. Många av dom uppdateras flera gånger i veckan. Om så är fallet så ställer du enkelt dina fråga om Collector lån längst ned på denna sida. Där publiceras alla frågor så både vi på redaktionen och andra besökare kan försöka svara på dina frågor och funderingar. Om du vill lämna ett betyg på guiden om Collector lån så tar inte det mer än några sekunder. Det du ska göra då är att dra musen över stjärnorna och sedan trycka till. Du kan ge guiden ett betyg från ett till fem.

Se alla lån som vi skriver om

För att du ska kunna se vilka lån vi skriver om kan du enkelt klicka på Alla lån i länken ovanför topp 3 här ovanför. Där kan du sedan se vart bland annat Collector är i den listan. För vi skriver väldigt mycket om dom och du kan se hur populära deras lån är hos just våra besökare i listan.