Bynk – Bäst i test?


Bäst i test 2020:
1. Advisa kontantinsats
  • Belopp: 5000kr - 600.000kr
  • Ränta: 2,95% - 29,50%
  • Löptid: 1år - 18år
  • Recension: 5-stars
  • Jämför över 30 banker och långivare!
  • Låneförmedlare jämför lån gratis!
MER INFO »

Bynk är en svensk bank så är väldigt nystartade. Går man in på Allabolag så ser man att dom har registreringsår 2016 på Bynk AB. Just nu kan du låna upp till 100.000kr men på deras hemsida står det att det snart kommer erbjuda bolån, sparkonto, checkout för kredit online eller i butik samt kreditkort. Vi tycker det låter väldigt spännande då man bland annat ska kunna sköta allt via deras app. Bynk är ett företag vi kommer följa slaviskt och rapportera om löpande hela tiden.

Jämför Bynk mot andra lån

Låna pengar av Bynk


Bynk omdöme

Bynk omdöme är en sida där du som besökare kan läsa och lämna omdöme på Bynk. Du hittar även våran recension om Bynk. Bynk är en bank som lånar ut 200.000kr som privatlån just nu men det ryktas om att dom kommer bygga en bank som ska göra upp med andra banker på ett helt nytt sätt. Det återstår dock att se. Men så länge kan du låna pengar av dom. I guiden Bynk omdöme så kan du som besökare lämna omdöme på banken Bynk. Här hittar du enbart kommentarer från våra besökare om Bynk. Genom att ge våra besökare möjligheten till detta hoppas vi att vi tillsammans kan hitta bättre lån och riktigt låg ränta.

Nu kan du låna 200.000kr hos Bynk

Nu har Bynk höjt beloppet som du kan låna hos dom. Du kan låna upp till 200.000kr från och med nu. Så om du vill låna 200.000kr så kan du alltså även göra det hos Bynk numera. Bynk sägs skapa en bank som ska göra upp med andra banker på många olika sätt men hur det blir med det lär vi återkomma med. Så länge kan du låna pengar av dom och nu kan du alltså låna upp till 200.000kr.

Har Bynk bolån?

I skrivande stund så har Bynk inte bolån. Men sedan vet man ju inte vad som händer. Skulle dom få in bolån skulle vi rapportera om det så snabbt vi fick reda på det.

Banklån Bynk

Banklån Bynk är en så länge bara ett privatlån men vi tror att dom kommer komma med ett bolån så småningom. För när man läser på om dom så ska dom skapa en bank som är nytänkande och att låna ut blancolån online på nätet är inte så nytänkande. Du måste ha BankID när du ska låna pengar hos Bynk. Vill du låna utan BankID så kan du titta in Låna pengar utan BankID. Där finns alltså inte Bynk med. Dom har även en egen app som är väldigt snygg och bra. Om du vill ta ett privatlån upp till 150.000kr så kan du ta en titt på Bynk.

Bynk är bland annat samma ägare som Aftonbladet

Bynk har bland annat backad av Schibsted som ägare. Schibsted äger även Lendo, Aftonbladet, Blocket och många andra stora kända märken. Du kan köpa aktier i Schibsted på Norska börsen. Så det går alltså att köpa ägande i Bynk genom att äga Schibsted. Men då får du så klart en väldigt liten del.

Som en bank borde fungera

Det är så Bynk vill förmedla sina tjänster. Solkust nu är ett privatlån men som i framtiden förmodligen kan bli mycket mer än så. I alla fall om man ska tro allt som skriv som Bynk. Och det är verkligen tungviktare inom ekonomi som investerar i denna tjänst. Bland annat Patrik från Lyxfällan. Det borde väl vara något form av kvitto att dom gör något bra kan man tycka. Och självklart skriver vi massor om dom och följer dom varje vecka. För att se vart dom ligger i topplistan klickar du bara på länken ovanför topp 3.

Som en bank borde fungera
Som en bank borde fungera – Bynks slogan

Sammanfattning av guiden om Bynk

Bynk är en guide om Bynk. En startsida för allt vi skriver om dom. Så att du enkelt ska kunna se vad vi skrivit om dom på en och samma sida. Vi skriver flera nya guider varje dag och många av dom handlar om just Bynk och då sammanfattar vi allt om dom här.