Bra lån – Så vet du om det är ett bra lån


Listan över lån är uppdaterad och hämtad från Svenska Lånenätverket 2023-12-01.
Innehåller annonslänkar
Låna till Kontantinsats via Enklare
  • Belopp: 5000kr - 600.000kr
  • Ränta: 2,95% - 26,50%
  • Löptid: 1år - 20år
  • Jämför upp till 39 lån
  • Svar direkt
Mer info →

Räkneexempel: Annuitetslån 5 år, belopp 150 000 kr, rörlig ränta 4,30%, uppläggningskostnad 495 kr, aviavgift 0 kr, ger en effektiv ränta på 4,53%. Totalt belopp att återbetala 167 465 kr, fördelat på 60 avbetalningar, ger en månadskostnad på 2 783 kr. Uppdaterat 2022-05-25.

Bra lån? Hur hittar man bra lån? Vårt mål är att skapa en topplista där du ska kunna hitta ett så bra lån som det bara går för just dig. Det tänker vi att du kan göra genom att samla banker, långivare, låneförmedlare och jämförelsetjänster i samma topplista.

Sedan sorteras den efter vart andra besökare har valt att låna pengar just den aktuella veckan. Sedan för att göra listan ännu mer relevant så kan du lämna och läsa andras betyg om just det alternativet. Du kan även läsa våran egen recension. På så sätt hoppas vi skapa den bästa överblicken för just dig så att du verkligen ska hitta ett bra lån som passar dig.


Innehåll i Bra lån

  • Bra lån
  • Om Bra lån
  • Så försöker vi hitta bra lån

Om Bra lån

Ja vad är egentligen ett bra lån? Det var det jag ville reda ut i den här guiden. Ett bra lån är framförallt inte samma för alla. Om du till exempel har svårt att få låna pengar och måste bara köpa en tvättmaskin och får ett lån med några högra ränta än din granne – ja då kan det fortfarande vara ett bra lån för dig. Men ett dåligt lån för din granne. Det är bland annat det man måste förstå när man ska låna pengar och framförallt när man ska jämföra lån. Så man kan hitta det bästa lånet för en själv och sina egna förutsättningar. Men kom ihåg att aldrig låna pengar om du inte har en plan för hur du ska betala tillbaka pengarna.

Så försöker vi hitta bra lån

Om du vill jämföra lån så tycker vi att du ska titta in våra sidor och se vad vi tycker och vad våra besökare tycker. För vi vill bygga en sajt tillsammans med våra besökare där vi kan skapa en sajt för alla.