Bluestep – Jämför deras lån


Listan över lån är uppdaterad och hämtad från Svenska Lånenätverket 2022-09-20.
Lendo Låna Till Kontantinsats
  • Belopp: 10000kr - 600.000kr
  • Ränta: 2,95% - 29,95%
  • Löptid: 1år - 15år
  • Jämför upp till 40 banker & långivare!
  • Samma ägare som Blocket.se!
MER INFO »

Räkneexempel: Annuitetslån 12 år. Effektiv årsränta 5.56 %. Ett lån på 300 000 kr kostar då 2 838 kr/månad (144 avbetalningar), dvs totalt 408 733 kr. Ingen start-/aviavgift. 5.42 % nominell ränta.

Bluestep är en långivare som är kända för att låna ut pengar när andra inte gör det. Dom ser till individen mer än något annat och försöker hitta en lösning för dig. Det stå till exempel ”Bluestep säger ja till fler” med stora bokstäver när man går in på deras hemsida i skrivande stund. Sen kan man välja mellan att låna upp till 350.000kr och samla lån och krediter och låna till ny bostad och lös skulder. Deras privatlån kan man till exempel ta tros betalningsanmärkningar. På deras sajt står det max 10 betalningsanmärkningar.

När andra säger nej?

Bluestep är en bank som går ut med att dom svarar ja när andra banker säger nej. Det används ofta i deras reklam. Så om du känner igen dig i att få nej från storbankerna så kan det vara en ide att titta in eventuellt erbjudande av Bluestep. Den här guiden fungerar lite som en startsida för allt vi skriver om Bluestep. Här nedan samlar vi tips på guider som vi skrivit och som är relaterade till Bluestep. Så om du är intresserad av att låna pengar av Bluestep så tror vi du kan vara intresserad av dessa guide

Bluestep


Bluestep bolån

Bluesteps bolån är speciellt populärt för dom som fått nej på sin ansökan för bolån hos andra banker. Räntan är något högre än hos storbankerna men då risken ofta är större hos låntagarna hos Bluestep i jämförelse med hos storbankerna så måste dom således även ta mer betalat.

Bluestep bolån

Låna pengar snabbt och direkt

Låna pengar är vår startsida för allt vi skriver om det. Vilket är ungefär 99% av allt vi skriver. Men det vi gjort där är att sammanfatta allt som har med lån att göra. Precis ovanför det här kapitlet kan du ge ditt betyg på guiden om. Vill du göra det med dina egna ord i form av ett omdöme så är kommentarsfältet öppet för dig.

Hitta det du söker så snabbt som möjligt hos oss

Vi har alltid som mål att du ska hitta det viktigast här ovanför i varje guide men sedan har vi lagt in en meny på resten av guiden. Så du enkelt ska kunna klicka dig vidare till resten av sidan du befinner dig på nu stället för att behöva läsa allt och scrolla igenom sådant du ändå inte vill läsa kanske. Här nedanför i kommentarsfältet kan du vara med och diskutera och ställa frågor om Bluestep. Vi på redaktionen svarar oftast inom 24timmar och andra besökare brukar vara lika snabb dom.


Sammanfattning av Bluestep

Här bygger vi löpande en meny över guider som vi tycker du borde läsa om du är intresserad av att låna pengar hos Bluestep. Målet är att den här guiden ska ge en så bra överblick som möjligt på direkten.