Billån 1,95% ränta – Har några det just nu?


Listan över lån är uppdaterad och hämtad från Svenska Lånenätverket 2023-03-20
Låna till Kontantinsats via Enklare
 • Belopp: 5000kr - 600.000kr
 • Ränta: 3,01% – 29.27%
 • Löptid: 1år - 20år
 • Jämför 38 lån gratis online!
 • Över 300.000 kunder!
Mer info »

Räkneexempel: Annuitetslån 5 år, belopp 150 000 kr, rörlig ränta 4,30%, uppläggningskostnad 495 kr, aviavgift 0 kr, ger en effektiv ränta på 4,53%. Totalt belopp att återbetala 167 465 kr, fördelat på 60 avbetalningar, ger en månadskostnad på 2 783 kr. Uppdaterat 2022-05-25.

Billån 1,95% ränta är en sida där vi löpande samlar in erbjudanden om lån som erbjuder billån med räntan 1,95%. Vilket du nog förstår inte är vanligt att något har. Det är mer en ränta som gäller bolån. Och det du måste kolla är den effektiva räntan. Alltså där man räknar med andra kostnader än just räntan i priset. Det kallas den effektiva räntan. Där sådant som uppläggningsavgift och annat räknas med. Så bara jämföra från räntan ska man inte göra. Om du tycker det är svårt att jämföra kan du ta hjälp av en låneförmedlare som jämför gratis åt dig. Du hittar flera sådana i topplista här ovan till exempel. Vi försöker lägga till lån till bil som har en ränta från 1,95 men något sådan har vi inte nu tyvärr.

Just nu är det väldigt svårt att hitta ett billån med så låg ränta som 1,95%. Kanske till och med omöjligt? Hittar du någon långivare som har så låg ränta på sitt billån får du gärna kontakta oss och tipsa om det.

Innehåll i Billån 1,95% ränta

 • Jämför för att se om du kan få Billån med 1,95% i ränta
 • Jämför för att se om du kan få 1,95% i ränta
 • Det är så vi försöker få fram dom bästa billånen
 • Det här handlar guiden om
 • Sammanfattning av Billån ränta 1,95%
 • Billån 0,95% ränta – Vi listor dom
 • Våran stora sida om låna till bil
 • Med eller utan säkerhet
 • Stora sidan om billån
 • Läs Billån 0,95% ränta för att hitta detta

För att hitta ett billån med ränta på 1,95% så måste du jämföra. Om du letar efter ett billån som har så låg ränta som 1,95% så är det förmodligen billån med bilen som säkerhet du bör leta efter.

Bil ränta 1,95%

Billån utan kontantinsats är privatlån eller blancolån

Billån utan kontantinsats är ett privatlån (även kallat blancolån) du tar för att låna pengar till en bil. Där lämnar du inte bilen som säkerhet för lånet utan får låna pengar till vad du vill. Till exempel en bil. Så om du vill låna mer än 80% av en bil så är privatlån eller blancolån alternativet för dig.

Det är så vi försöker få fram dom bästa billånen

Vi har ett bäst i test av lån som vi gör på olika typ av lån i olika kategorier. Om du söker efter just ett billån så klickar du bara på Bäst i test av billån för att ta dig till den nyaste testet. Där uppdaterar vi löpande hela tiden om vilket som leder just nu. Och testerna går ut på att vi sammanfattar en mängd data och sedan sammanställer listorna manuellt. Vi gör det med bland annat omdöme och betyg från våra besökare och sedan efter data vi får från långivarna om hur ofta våra besökare tar ett lån hos dom via sajten. Och sedan lägger vi alltid till våra egna recensioner.

Billån ränta 1,95% går det ens?

När räntan gått ner till rekordnivåer så har även billånen blivit billigare. Och det mycket billigare. Det är flera som erbjuder just billån med ränta från 1,95%. Dock är det långt ifrån alla som får så låg ränta eftersom det ofta är så att räntan sätts efter dina förutsättningar. Så är det nästa alltid med privatlån om du ska ta ett sådant lån till en ny bil.

Jämför för att se om du kan få 1,95% i ränta

För att se om just du kan få så lite som 1,95% i ränta så måste du jämföra. För räntor sätts ofta individuellt och det gör att din granne kan få 1,95% och du 5,25%. Det handlar alltså om hur stor risk långivaren tycker det är att låna ut pengar till dig. Om det inte är samma ränta för alla. Det brukar dock göra att färre får låna pengar eftersom kravet blir större för att få låna pengar.

Så hur får man så billig ränta?

Ja just nu går det att få så billig ränta även om det inte är så vanligt i och med att man måste har helt perfekt ekonomi för att få det så att säga. Du får nämligen ofta ränta efter hur stor risk det är att låna ut pengar till dig. Så om du får högre ränta så är det alltså större risk att låna ut pengar till dig. Men anser banken att det inte är lika stor risk att låna ut pengar till dig kan räntan bli lägre. För att hitta en ränta som är lägst för just dig så finns det bara att jämföra.

Som vi alltid är på om alltså. Jämför och jämför för att hitta den billigaste räntan för billån för dig. Du kan börja här ovanför där du ser dom 5 populäraste lånen hos våra besökare just den här veckan. Den baseras på lån vi listar här på Kontantinsats.se och för att se alla lån klickar du bara på länken ovanför topplistan ovan. Det här är en guide vi just nu håller på att bygga om totalt så att du enklare ska kunna hitta dom lånen till bil som erbjuder just 1,95%. Kom dock ihåg att alla inte kan få så låg ränta.

Jämför för att se om du kan få Billån med 1,95% i ränta

Sedan är det vanligare att det är en speciell ränta för billån där du köper bilen och sedan lämnar den som säkerhet för att du lånar pengar. Där banken helt enkelt kan ta och sälja din bil om du inte betalar lånet i tid och så vidare. Det gör att risken för dom att låna ut till dig minskar och därför blir räntan ofta lägre. Men eftersom även privatlån har haft väldigt låg ränta dom senaste åren så har lån till bil med ett blancolån skjutit i höjden också. Ska du låna pengar till bil så måste du läsa på ordentlig innan. Och jämföra. För det finns mycket pengar att spara genom att göra det.

Läs Billån 0,95% ränta för att hitta detta

För att du enkelt ska kunna se vad vi skrivit mer om just Billån 0.95% ränta kan du ta dig igenom den här listan. Den visar dom 10 mest lästa guiderna om just denna rubrik eller relaterat till det som vi manuellt kryssat i att dom är relaterade. Så du ska kunna hitta det du söker om detta så snabbt du kan.

Billån 0.95% ränta? Går det ens?

Det finns många företag som har kampanjer om lån till bil. Där dom tjänar pengar på att du köper en bil så dom kan ge riktigt bra erbjudande på lån till bil. Och det försöker vi alltid tipsa om. Det är ofta sådant vi bloggar om och tipsar våra besökare om. Det är ju därför så många besöker oss. Och sådana erbjudanden är ofta för att bilfirmor tjänar pengarna på att sälja bilen och att dom därför kan ta en liten förlust på lånet genom att erbjuda ett så bra lån att dom går minus på själva lånet eller i alla fall plus minus noll. Och det är sådana erbjudanden vi vill vara med och tipsa om. För vi söker ofta själva om just sådana erbjudanden så att vi tillsammans kan hitta så bra erbjudanden som möjligt.

Våran stora sida om låna till bil

Om du ska låna till bil ska du titta in sidan Billån först. Det är sidan där vi tar fram dom bästa guiderna vi skrivit om det så du ska kunna hitta det lånet som är bäst för just dig. Hitta det med den lägsta ränta och dom bästa villkoren vad gäller avgifter och återbetalningstid.

Stora sidan om Billån

Allt vi skriver om billån samlar vi i sidan Billån. Där kan du hitta det viktigaste om lån till bil som vi skrivit. Låna till bil en en sida där vi tar upp allt kring att finansiera en bil. Det mesta om att låna till bil eller leasa bilen. En sida vi tycker du bör läsa innan du väljer lån.

Billån med bilen som säkerhet = 20% insats

Om du ska köpa en bil med bilen som säkerhet för lånet så måste du ha minst 20 procent i kontantinsats oavsett vilken bank eller långivare du väljer att låna pengarna av. Så om du funderar på att ta ett lån där du lämnar bilen som säkerhet för lånet så måste du alltså se om det finns 20% i insats din plånbok. Annars får du se om du har möjlighet att ta ett privatlån till insatsen. För alla långivare som erbjuder billån med bilen som säkerhet accepterar inte det.

Det här handlar guiden om

Billån ränta 1,95% är en sida där vi skriver om lån till bil som har räntan 1,95%. Och om det inte finns något lån som har just 1,95% just ni så ska du kunna jämföra andra lån till bil så du kan hitta billigaste räntan för just dig med vårt bäst i test. Det finns många som erbjuder väldigt bra ränta som kampanjer och det är dom vi försöker uppdatera med varje vecka.

Med eller utan säkerhet

Om du vill låna pengar till bilen så är det framförallt med eller utan bilen som säkerhet du måste bestämma dig för innan du börjar jämföra. När du har valt det är det bara sätta igång och jämföra ränta och villkor så du kan hitta det lånet till din nya bil som har bäst ränta och villkor för just dig.


Billån låg ränta

Ska du köpa bil och vill ha riktigt låg ränta så finns det bara en sak att göra. Och det är alltså att jämföra. Och när du trott att du jämfört noga så ska du fortsätta att jämföra ännu mer. För det går att spara väldigt mycket pengar på att jämföra lån och speciellt billån. Och självklart hoppas vi att du kan ta hjälp av våran sajt för att du själv ska få så bra överblick som möjligt. För det är vårt mål. Att du själv ska kunna jämföra billån och inte bara lägga det i händerna på någon annan.

Billån effektiv ränta

Vad betyder effektiv ränta vad gäller lån till bil? Den effektiva räntan är räntan + eventuella avgifter. Den kom till för att man ska kunna jämföra lån med rättvist. Annars kan man ta mer i avgifter och ha en lägre ränta och då kan många tror att det är ett billigare lån. Men sanningen kanske är en annan. Eftersom det är den totala kostnaden för lånet som är det viktiga. Och jämför man då den effektiva räntan så ser man lättare hur mycket ett lån kostar i jämförelse med andra. Så du kan jämföra och hitta det bästa lånet lättare. Faktum är att ett lån kan vara utan ränta men ändå ha en effektiv ränta. Eftersom den kan ha uppläggningsavgift och aviavgift och på så sätt tjäna sina pengar. Istället för ränta.

Se vad våra besökare söker på kring Billån 1,95% ränta

När våra besökare söker efter något på våran sida så gör vi allt vi kan för att man ska hitta rätt. Man ska hitta rätt så snabbt som möjligt och bli nöjd med resultatet. Därför sammanfattar vi här sökningar kring just billån med ränta på på 1,95%.


Om guiden Billån 1,95% ränta

Bil ränta 1,95% är guiden där vi försöker samla alla billån som har erbjudande om just 1,95% i ränta just nu. Vilket tyvärr få har men vet vi om något så samlar vi dom här helt enkelt. Vi försöker helt enkelt göra jobbet åt våra besökare. Så man så enkelt som möjligt ska kunna jämför lån.

Om du är ute efter att läsa om just Billån ränta 1,95% som rubriken lyder men ändå inte hittat det du sökte här ovan så hoppas vi så klart att du kan hitta rätt i någon av våra andra guider. Vi startade 2010 och har sedan dess skrivit över 1000 guider om lån. Här är dom 10 som är mest relevanta för just denna rubrik.

Billån ränta 1,95%
Billån ränta 1,95% – Så försöker vi hitta det tillsammans.

Just nu vet vi tyvärr inget billån som har så låg ränta som 1,95%. Tips oss gärna om du känner till något så kan vi titta på det. Så länge kan ni titta in årets stora bäst i test av billån här ovan där du bland annat kan jämföra billån utan kontantinsats. Så där kan du se hur mycket ett billån utan kontantinsats skulle kosta dig till exempel.

Om du inte ska ta ett privatlån och har användning av topplistan ovan så är ett tips att söka på 1,95 ränta på blocket. Då kan det komma upp bilhandlare som erbjuder det just nu. Kom dock ihåg att jämföra den effektiva räntan!


Vanliga frågor om: Bil ränta 1,95%

Vad är det lägsta räntan på billån just nu?

Svar:Det är oftast så att billån utan säkerhet är individuella och gäller inte alla utan sätts först när du skickar in din ansökan. Sedan finns det billån med bilen som säkerhet som oftare brukar vara en bestämd ränta från början. Kom dock ihåg att den ofta är rörlig. Så se till att läsa på noga vad som gäller för just dig.

Vad är leasing?

Svar: Leasing är att man kan hyra bilen kan man säga. Man hyr bilen under en bestämd period som ofta är några år. Vi skulle gissa att det vanligaste är 3år. Så det är alltså inget lån till bil utan man hyr bilen för en bestämd månadsavgift. Men det är viktigt att du vet att det kan kosta mer än så. Så se till att läsa på ordentligt.

Kan man ta ett blancolån för att finansiera en bil?

Svar:Ja det passar utmärkt att ta ett blancolån för att låna till bil om man vill det. Det är framför allt just blancolån man väljer när man ska låna till bil. Det och sedan billån med bilen som säkerhet. Du bör läsa på om dessa två alternativ för att se vilket som passar dig bäst.

Vad är ett billån helt utan insats?

Svar: Ett billån helt utan insats är ett privatlån. Alltså ett lån där du inte lämna din nya bil som pant för ditt lån. Du bör vet vad det är för typ av lån innan du börjar jämföra. Du måste veta vad det innebär att ha en lån så du du själv ska kunna jämföra.


Billån 0,95% ränta – Vi listor dom

Så fort vi får reda på något lån till bil som har ett tillfälligt erbjudande på just 0,95% i ränta så listar vi dom i den här guiden. Tyvärr har vi inte något sådan tips just nu men har du det får du väldigt gärna maila oss så vi kan lägga in det. Men du kan titta in våran totala topplista här ovan så länge för att ta reda på vilken ränta just du skulle få.