TOPPLISTAN VECKA 25 2019
KLICKA HÄR för HELA topplistan!
#Ränta fr:
1.Advisa liten2,95%
Jämför lån gratis!
Mer info »
2.Lendo liten3,01%
Jämför lån gratis!
Mer info »
3.Consector liten2,90%
Jämför lån gratis!
Mer info »

Snabblån – Bästa snabblån med bäst i test 2019!

Bästa snabblån är ett bäst i test av snabblån i Sverige. Det vi gör är att vi listar över 35 snabblån som vi sedan låter våra besökare lämna omdöme och betyg på. Till det lägger vi även våra egna recensioner där vi säger vad vi tycker efter ha följt lånebranschen varje dag sedan starten av Kontantinsats.se 2010. Då har vi fått fram en topplista som vi sedan låter våra besökare ta del av och påverka genom att varje lån dom tar så får lånet en poäng. Av det har vi sedan veckans topplista och sedan den totala topplistan. Där kan vi sedan se vilken lån som är populärast hos våra besökare efter att dom tagit del av info, kostnader, villkor, omdöme, betyg och recensioner. Det borde betyda att det åtminstone är ett väldigt bra snabblån i förhållande till dom andra. I den här guiden visar vi den totala topplistan över alla snabblån och har tagit fram dom 3 bästa.

Bästa snabblån efter bäst i test 2019

#
1.RisicumLåna pengar nu
2.Meddelandelån snabblånLåna pengar nu

Låna pengar utan BankID

Låna pengar utan BankID – Veckans ENKLA topplista är en lista över privatlån och låneförmedlare som jämför privatlån och där du inte ska behöva använda BankID om du inte vill. Du kan titta om det stämmer genom att klicka direkt på länkarna nedan där du kan läsa mer i ämnet. Är du ute efter att låna pengar med ett snabblån men vill inte använda ett där du måste ha BankID. Först och främst rekommenderar vi dig att skaffa BankID. Det är enkelt vad vi vet alltid gratis. Om det kostar så byt bank så det är gratis. Men om du ändå inte vill skaffa BankID så hoppas vi att den här guiden kan hjälpa dig hitta rätt. Här visar vi låneförmedlare där du kan jämföra större lån utan att behöva använda BankID och sedan kommer vi inom kort även lägga in snabblån där du inte behöver använda BankID.

Snabblån


Innehåll Bästa snabblån

  • Bästa snabblån – Topp 3
  • Så hittar du det bästa snabblånet
  • Så får vi fram den bästa av alla
  • Allt om smslån också
  • Jämför alltid kostnader
  • Hur jämför man kostnaden?
  • Vad räknas som smslån och vad som snabblån?
  • Varför kallas det snabblån?
  • Är smålån även privatlån?

Snabblån utan UC – Populärast just nu!

Bästa snabblån utan UC är en guide där vi helt enkelt utgått från våran lista över alla snabblån och sedan tagit ut dom som inte tar någon UC. Alltså som inte använder sig av kreditupplysningen UC. Utan använder en helt annan kreditupplysning. Och sedan har vi låtit alla besökare säga exakt vad dom tycker genom att lämna omdöme och betyg. Av det har vi sedan skapat en topplista där vi sorterar dessa efter betyg och omdöme varje måndag klocka 00:01. Sedan sorteras dessa efter hur populära dom är hos våra besökare. Då hoppas vi skapa det absolut bästa topplistan över bästa snabblån utan UC.

Vi har fler om Bästa snabblån utan UC

Snabblån utan uc pengar direkt är en guide där vi helt enkelt utgått från guiden snabblån och sedan tagit ut alla snabblån utan UC. Alltså vilka som har en annan kreditupplysning än från företaget UC. Och sedan har vi utifrån den listan sedan tagit ut vilka dom dessa som erbjuder pengar direkt. Och med pengar direkt så menar vi att du har möjligheten att få pengarna samma dag med förutsättningen att du följer deras krav för att just få pengarna direkt. När vi sedan sammanställt listan så låter vi våra besökare ge omdöme och betyg på samtliga. Listan sorteras sedan efter omdöme och betyg varje måndag för att sedan gå över till att istället visa det populäraste lånet efter 20 lån. Vilken vanligtvis brukar vara ungefär samma lista.

Det stora guiden om Snabblån

Eftersom du är ute efter ett Snabblån så kan du titta in Snabblån. Det är våran största guide om det och där kan du hitta vad vi har att erbjuda om det. Vad vi skrivit om det innan det vill säga. Så där kan du bland annat lära dig jämföra lån så du kan hitta ett lån som är så billigt som möjligt. För det är så vi hoppas du vill lägga till oss i din bokmärkning. Snabblån utan UC pengar direkt är en guide där vi tagit ut alla snabblån som du kan låna pengar hos utan att dom tag en UC. Sedan är dom sorterade efter hur snabbt dom verkar betala ut lånen till våra besökare.

Snabblån som inte tar UC? Finns det?

Ja det finns många snabblån som inte tar UC. Däremot finns det inte någon som lånar ut pengar utan någon kreditupplysning. Så först måste vi bara reda ut just det. UC är ett företag som tar kreditupplysningar. Men ett företag som tillhandahåller snabblån kan välja att ta sin kreditupplysning hos ett annat företag. Alltså något annat än UC. Till exempel Creditsafe som är ett annat företag som tar kreditupplysningar. Det här är en guide där vi listar alla snabblån vi har listat här på Kontantinsats.se. Skillnaden är bara att vi har tagit bort dom som tar UC och sedan skrivit vad dom andra har för företag som sköter deras kreditupplysningar. Vi har gjort så att vi skapat en digital samlingsplats för allt vi skriver om snabblån och för att göra det enkelt så har vi döpt den sidan till Snabblån. Så planerar du på att ta ett sådant lån bör du gå in där först.

Bästa snabblån utan UC

Snabblån utan ränta – Listan kommer

Ja det finns snabblån utan ränta. Det finns till och med snabblån som är helt kostnadsfria. Alltså helt utan ränta och avgifter. Så länge man betalar tillbaka lånet inom utsatt tid. Då är lånet både utan ränta och avgifter. Förut kallade många såna lån för gratis snabblån men nu mera är det förbjudet att kallade så i reklam då det ska göra att några tror att man får låna pengarna men aldrig betala tillbaka något alls. Alltså inte ens pengarna man lånar. Men självklart måste man betala tillbaka pengarna. Men det kostar inget att låna pengarna. I den här guiden har vi gjort en lista över smslån som är kostnadsfria och som är utan ränta alltså. Det du ser är veckans ENKLA topplista. Målet med den är bara att ge en så överblick som möjligt. För att se omdöme, betyg och recension så går du till Veckans STORA topplista. Listan visar vilka lån som är populärast hos våra besökare som sökt efter just snabblån utan ränta. Och det är alltså utifrån omdöme, betyg och hur ofta våra besökare väljer att låna pengar hos dom olika snabblånen efter ha besökt någon av våra guider om snabblån eller annat lån utan ränta. Du MÅSTE titta så deras erbjudande kvarstår i länkarna. Vi hinner nämligen inte alltid med att uppdatera alla låns olika erbjudanden.

Snabblån utan ränta

Effektiv ränta på snabblån

Effektiv ränta på snabblån är en sida där vi ska försöka förklara hur du räknar ut den effektiva räntan på snabba lån. Och även vad just effektiva ränta är för någon. Så låter det här bra så kan du läsa vidare på den här sidan för att se om vi lyckats vara på dina frågor. Vi har över 1000 guider om snabblån så vi hoppas så klart att du hittar det du söker. Om inte i den här guiden så i någon relaterade som vi tipsar om längst ned på denna sida. Så vad är då den effektiva räntan? Jo det är alla kostnader för ett lån. Både ränta och andra kostnader som du kan få när du tar ett lån. Eventuell uppläggningsavgift, aviavgift med mera. Vad effektiv ränta är måste du veta om du ska låna pengar.

Snabblån svar direkt

Snabblån svar direkt är en guide där vi visar hur du kan låna pengar med svar direkt med ett snabblån. Långtifrån alla snabblån har svar direkt så här har vi tagit ut som som har svar direkt och sen låter vi våra besökare ge omdöme och betyg på dessa för att ta fram det bästa snabblånet som har svar direkt. Listan sorteras efter vilket snabblån som är populäraste hos våra besökare. Vår vision är att tillsammans skapa en guide där vi ser det bästa snabblånet som visar svar direkt.

Snabblån som ej tar UC? Finns det?

Ja det finns snabblån som inte tar UC och vi har en lista över dessa som heter Snabblån utan UC. Så varför skulle man inte vilja att låneföretaget tar en UC? Det vill säga en kreditupplysning med företaget UC. Jo det är för att med för många UC så kan det bli svårare att låna pengar och därför väljer många att inte låna pengar av företag som använder UC. Oftast är det människor som har många UC på sig som vill låna pengar av någon som inte har det för att öka chansen att dom får låna pengar trot många UC.

Snabblån få pengarna direkt

Snabblån få pengarna direkt? Att ta snabblån och sms-lån där snabblåneföretagen betalar ut pengar direkt är väldigt populärt. Det är en av anledningarna till att just snabblån och smslån är så populära för att dom ger snabba utbetalningar och ofta är lite lättare att få lån hos i jämförelse hos någon långivare med större lån. Mycket för att det just är mindre lån det handlar om. Vill du jämföra snabblån kan du ta en titt under snabblån och vill du jämföra sms-lån kan du ta en titt under smslån. Men vad är skillnaden på dessa två? Inte mycket. Men smslån har ofta så man kan legitimera sig med sms helt enkelt.

Jämföra snabblån

Hur jämför man bäst snabblån för att hitta bäst snabblån med lägst ränta? Först och främst så är det väldigt viktigt att du jämför snabblån innan du ska låna pengar. I våran guide om snabblån så håller vi på att skapa den bästa startsidan för snabblån. Där kan du bland annat hitta en topplista över dem populäraste snabblånen just den här veckan. Du hittar även omdömde och betyg om samtliga snabblån, samt även en recension skriven av hos. Vi har skapat en info-sida om varje långivare och fullt med guide som fungerar som filter för att sortera fram snabblån som du är ute efter. Allt denna för att du ska kunna jämföra snabblån så bra som möjligt.

Så hittar du det bästa snabblånet

Bästa snabblån – Veckans ENKLA topplista har som mål att visa dom populäraste snabblånen hos våra besökare så enkelt som möjligt. Den är baserad på hur populära lånen är hos våra besökare. Och det är alltså utifrån hos ofta våra besökare lånar pengar av snabblånen vi listar och utifrån omdöme och betyg. Vill du läsa mer om hur det går till kan du se Veckans STORA topplista nedan samt våran guide Snabblån.

Så får vi fram den bästa av alla

Vill du se hela listan den är baserad på så kan du ta och titta in guiden Snabblån som fungerar som en startsida för alla guider om snabblån även om inte alla går att nå direkt därifrån så går det att nå vidare till alla guider om snabblån därifrån via andra guider vi länkar till där. Vi sorterar mängder av snabblån efter vad dom erbjuder för att hela tiden göra manuellt arbete som inte någon dator klarar av. Vi sorterar till exempel fram alla snabblån som även har utbetalning på helgen. Vi sortera fram snabblån som har direkt utbetalning. Vi sorterar fram snabblån du kan ta trots att du har betalningsanmärkningar. Ja det är bara några exempel.

Allt om smslån också

Vi har även en guide om smslån och vill du läsa den kan du titta in Smslån. Där kan du bland annat se skillnaden på smslån och snabba lån så du vet det innan du ska låna pengar. Om du planerar att ta något av dessa så bör du besöka någon av sidorna för att verkligen se till så du får så billigt lån som möjligt. Vi skriver om snabblån flera gånger om dagen och här plockar vi in dom som vi tycker är bäst just nu. Vi fyller på guider här hela tiden så den alltid ska vara uppdaterad.

Snabblån med betalningsanmärkning utan UC? Finns det?

Har du betalningsanmärkningar och söker efter ett snabblån som inte tar en UC på dig så har du kommit rätt. I den här guiden ska vi gå igenom vart du kan vända dig för att låna pengar trots betalningsanmärkningar. Och även att dom ej tar en UC på dig. Dock bör du verkligen tänka efter innan du lånar pengar igen om du har för många lån redan. Kanske är det dags att ta och samla lån istället? Hur som helst så kan du i den här guiden hitta snabblån som kanske passar just din situation. Med guiden Snabblån med betalningsanmärkning utan UC vill vi hjälpa dig att sortera fram dom snabblån som inte tar en UC och där det är möjligt att skicka in en ansökan trots man har betalningsanmärkningar. Tycker du vi har lyckats svara på det? Här kan du ge betyg på det. 1 till 5.

Jämför alltid kostnader

Det går att spara väldigt mycket pengar när man ska ta ett smålån. Därför bör du se vilken period du behöver lånet eftersom smålån ofta har fast återbetalningstider på någon månad eller så. Och sedan se om man kan förlänga lånet eller inte som en extra säkerhet. Men jämför lån i samma period som du söker lån i och det du ska titta på den faktiska kostnaden för din period. Att jämföra den effektiva räntan kan bli lite förvirrande om du inte vet något om det.

Vad är snabblån?

Snabblån handlar om återbetalningstiden och inget. Vi har valt allt kalla alla lån som har en lånetid under 1år för snabblån. Så alla lån under 1år är alltså snabblån för oss och har inget med summan att göra alltså. Smålån däremot är lån som är under 50.000kr och det är snabblån, sms-lån och privatlån.

Snabblån med utbetalning samma dag?

Vi har flera guider med snabblån, smslån och andra smålån som har utbetalning samma dag. Visa har även helgutbetalning samma dag. Alltså att du kan få pengarna utbetalda till ditt konto samma dag fast att det är lördag eller söndag. Därför har vi listat alla lån i den här guiden som lovar utbetalning samma dag på sin hemsida. Vi har delat in dom i alla lån som lovar utbetalning samma dag på vardagar, alla lån som lovar utbetalning samma dag på lördagar och sedan alla lån som lovar utbetalning på söndagar. Det gäller dock att du uppfyller kraven för att få utbetalning samma dag och vi försöker så tydligt som möjligt redogöra det i guiden men du måste klicka på länken till deras villkor för att läsa exakta villkor så det inte blir något missförstånd.

Snabba lån utan säkerhet

Snabba lån utan säkerhet, har ni någon lista på snabblån? Snabba lån utan säkerhet finns det en del. Med snabba lån går det ju dock att mena olika saker. Antingen med snabb utbetalning av pengarna man ska låna eller så där lånetiden helt enkelt är kort. Kanske 30dagar till exempel. Du kan fylla i låneansökningar till dem i listan om du vill ha mer info om du kan ta lån hos dem och vad dem har för villkor och så vidare. Lån utan säkerhet är ett lån där du inte behöver sätta något i säkerhet för ditt lån helt enkelt. Det finns olika namn på lån utan säkerhet. Blancolån är ett exempel på ett annat.

Vi listar alla snabblånen på en sida

Lista på dom bästa snabblånen har vi uppdaterat idag och det är det du hittar i menyn också. Och den heter alltså bästa snabblån för att du så enkelt som möjligt ska hitta rätt om du kommer in och titar på menyn och aldrig har sett den tidigare. Så besök menyn för att se vad vi pratar om. Där kan du alltså klicka dig vidare om du vill det också. Vi har försökt samla allt om det på samma ställe. Så du kan hitta listan om helgutbetalningar och lån utan UC till exempel. För att du enkelt ska kunna hitta rätt.

Vilket är det bästa snabblånet?

I guiden bästa snabblån så tar vi tillsammans med våra besökare reda på vilket snabblån som är bäst i vårt bäst i test. Det går till så att vi tar fram alla snabblån och låter våra besökare säga vad dom tycker om alla lån. Sedan sorteras alla lån efter vad våra besökare tycker. Efter det så sorteras dom första 20 lånen just efter omdöme och betyg för att sedan gå över till vilket lån som är populärast hos våra besökare. Snabblån direkt utbetalning dygnet runt är en sida där vi försöker skriver om vilka snabblån som har direkt utbetalning och till vilka banker det gäller. Tyvärr finns det ingen som har dygnet runt vad vi vet men däremot så finns det snabblån med väldigt generösa tider för utbetalning och det är framförallt dom vi tar upp på den här sidan så du ska kunna se om det är någon av dessa som passar dig och dina behöv just precis nu.

Vi försöker hitta det bäst så här

Genom att ta hjälp av våra besökare. Ja exakt så faktiskt. Vi sammanställer data av olika slag och bland annat omdöme och betyg från våra besökare. Och hur populära lånen är genom våran lista med alla lån du hittar ovanför topp 5 här ovan. Och vill du se snabblån så klickar du bara enkelt på denna i listan. Vilket är det bästa snabblånet? är en sida helt om hur vi tillsammans med våra besökare utser det bästa smslånet och det bästa snabblånet just exakt nu. Så om du vill ta reda på det bör du läsa denna guide alltså.

Snabblån pengar samma dag

Ja det är absolut möjligt! I den här guiden går vi igenom vilka snabblån som betalar ut pengar samma dag. Och detta gäller vardagar. Viktigt är dock att komma ihåg att det krävs att du din ansökan beviljats och att transaktionen påbörjats innan 13:00. Hur tidigare desto större chans är det för dig att få pengarna samma dag. Annars kommer pengarna nästkommande vardag. Annars kan du titta upp dom snabblån med direkt utbetalning men då måste du ha samma bank som dom kräver för att betala ut pengarna direkt.

Vilka snabblån är bäst just nu?

Nästan alla våra guider är guider vi skapar löpande. Varje vecka är det vanligaste även om vi har några per månad och per år också. Men vad gäller lån så är det mest relevanta att veta vilket lån som är bäst just precis nu. Och därför är våran guiden Snabblån just precis en topplista över snabblån som är bäst just precis nu enligt våra besökare. Så hur bestämmer då besökarna över topplistan? Jo dom populäraste lånen visas där. Först efter omdöme och betyg tills 20 lån har tagits. Då börjar det istället visas efter hur ofta våra besökare tar lån just precis där. Sedan nollställs listan varje måndag och då börjar det om. Det är ett sätt som vi hoppas ska göra att vi får fram det bästa snabblånet just precis nu löpande hela tiden.

Snabblån räntefritt? Finns det?

Ja det finns snabblån/sms-lån som är helt räntefritt och dessutom helt kostnadsfritt. Du betalar bara tilllbaka beloppet du lånar så länge du håller dig inom lånetiden. Tar du ett lån som är helt räntefritt och kostnadsfritt. Det vill säga gratis vad gäller avgifter så är det det så länge du betalar till aka det i tid. Så se verkligen till att betala tillbaka det i tid. Om du ska betala tillbaka det inom 30 dagar så är det extremt viktigt att du betalar tillbaka det inom 30 dagar så du inte får dyra räkningar som du inte räknad med från början. Annars är alla snabblån vi listar här nedanför räntefria så länge du håller dig till detta.

Vilka snabblån är bäst?

Det är väldigt svårt att säga vilket snabblån som är bäst men vi gör att vi kan får att tillsammans med våra besökare ta reda på vilket snabblån som faktiskt är bäst. Så hur gör vi det då? Vi ger våra besökare möjlighet att läs och lämna omdöme och betyg om samtliga lån. Vi i redaktionen samlat in information om alla lån flera gånger i veckan och har gjort det sedan starten 2010. Det har gjort att vi har skrivit recensioner av samtliga lån med våran stora erfarenhet av den här branschen. Sedan har vi skapat topplistor över snabblån där vi har en enkel topplista och en stor topplista. Den enkla visar helt enkelt alla lån så kompakt och lättöverskådligt som möjligt i en enkel lista. Där ser du vart flest av våra besökare valt att låna pengar med ett snabblån.

Billigaste snabblånet?

Först och främst måste vi bestämma vad snabblån är. Är det bara tiden som går från det att man ansöker tills det att man får lånet inbetalt på sitt konto? I vår topplista över snabblån har vi tagit med små lån med korta lånetider. Alltså från det att man får lånet till det att man ska betala tillbaka det. Det brukar röra sig om ca 15 dagar till 90 dagar vanligen. Men vi försöker även visa andra alternativ som vi tror du kan tycka är bättre. Med billigaste räntan och med längre återbetalningstid.

Snabblån utbetalning direkt

Snabblån utbetalning direkt? Finns det något snabblån som har direkt utbetalning? Ja det går absolut att få direkt utbetalning och vi har valt att dela upp det efter vilken bank du har. För att få direkt utbetalning av pengar så måste du 1. Ha samma bank som företaget. 2. Ansökan under öppettiden och få det godkänt. Alla dom är snabblånen betalar ut direkt till Nordea. Vi sorterar dom efter hur populära dom är hos våra besökare just den här veckan.

Så vet du skillnaden på snabblån, smslån och andra smålån

Så vad är det då för skillnad på snabblån och smslån? Det beror på vem man frågat. Men vi har valt att dela in det enligt följande. Ett snabblån är ett lån där återbetalningstiden är kort. Oftast mellan 30-90 dagar ungefär. Och sedan har vi gjort guider under huvudkategorin snabblån. Som till exempel snabblån utan UC och snabblån med snabb utbetalning. Alltså betyder inte snabb i snabblån att utbetalningen automatiskt är snabb. Sen kommer vi då till smslån. Som helt enkelt är ett snabblån men där du kan ta lånet via sms helt enkelt. Så det är en underkategori till snabblån också egentligen men smslån är ett samlingsnamn för snabblån där du även tar lån genom till exempel bank-id. Så därför har vi även tagit med sådana lån men vi märker ut det tydligt då.

Snabblån utan avgift

Snabblån utan avgift är en sida där vi har samlat alla lån som är snabblån och som inte har någon avgift så länge du betalar tillbaka i tid. Så om du söker ett lån där du kan låna helt gratis en kort tid så har du kommit rätt. För här tar vi nämligen upp dom som lockar in sina kunder med att erbjuda dom ett kostnadsfritt lån så länge du betalar tillbaka det i tid. Det är alltså inte gratis pengar utan lånet kostar dig inget förutom det du lånar som ska betalas tillbaka.

Snabblån som godkänner alla? Finns det?

Nej det gör det inte. Tack och lov. Då skulle förmodligen väldigt många komma i skuldfällor som inte går att ta sig ut utan att gå i personlig konkurs till slut. Däremot finns det lägen då man kan behöva låna pengar fast man inte har så stor inkomst eller sitter i ett svårt ekonomiskt läge. Det kan man till exempel se i TV-programmet lyxfällan på TV3 där nästa alla lånar pengar igen trots att dom tagit för många lån redan och på så sätt hamnat i en väldigt svårt ekonomisk situation. Men varför hjälper då programledarna dom att låna pengar igen? Jo det är för att samla lån.

Samla lån för att få ner kostnaderna

Samla lån till ett stort lån i stället för att ha många små lån. Så man tar helt enkelt ett lån med bättre ränta och villkor och betalar av alla små lån med det lånet. På så sätt kan man få nere sina räntekostnader drastiskt. Vilket man också ofta får se i programmet Lyxfällan. I den här guiden tänkte vi gå igenom dom lån som oftast beviljar lån och då är det alltså såna som även beviljar lån till såna som har betalningsanmärkningar och så. Så i den här guiden tänkte vi göra en topplista över dom lån som beviljar oftast bland lånen vi listar och sedan vilka villkor som har för att man ska få låna pengar.

Snabblån som godkänner alla finns inte

Snabblån som godkänner alla är en guide där vi förklarar att det inte finns något snabblån som godkänner alla. Som tur är. För då skulle stora delar av dessa låna på sig allt för mycket pengar som dom sedan inte klarar av att betala tillbaka. Men vi försöker däremot visa vart flesta av våra besökare får låna pengar. Om det sedan visar om det är lätt att låna pengar där eller inte kan inte vi svara på. Vi vet nämligen inte vilken kreditvärdighet våra besökare har. Kanske är alla våra besökare jätte rika? Troligtvis inte. Vi tror våra besökare visar ett bra snitt över hur svenska befolkningen ser ut och därför tror vi att våra listor kan vara till nytta i detta fallet. Även om dom alltså inte visar snabblån som godkänner alla.

Vad räknas som snabblån? Vad är smslån och vad är små-lån?

Det finns inga regler och bestämmelser för vad som är snabblån, smslån och små-lån men vi har delat in det så att snabblån är såna lån där du har möjlighet att låna pengarna under mindre än ett år. Och smslån och samma sak men där du har möjlighet att med sms på något sätt legitimera dig. Dock börjar det försvinna mer och mer och där du får legitimera dig på andra sätt och som dessutom är säkrare och bättre. Därför är smslån lite luddig titel. Små-lån är alla lån under 50.000kr har vi bestämt.

Snabblån effektiv ränta

Snabblån har väldigt hög effektiv ränta. Det är lån som lånas under kortare perioder och som ofta har fasta kostnader för en bestämd period. Och det gör att priserna blir höga om man ska räkna den effektiv ränta. Vilket är kostnaden för allt. Ränta + andra kostnader som kan tillkomma. Men det är många som är kritiska till detta men vad ska man göra när bankerna sällan vill låna ut pengar som är så små och under så liten tid. Eftersom det hos dom skulle bli så billigt då. Och då vill dom inte ge sådana lån. Men staten tar ut 500kr i böter om du inte betalar en tullavgift för 11kr. Där kan vi prata om extremt hög effektiv ränta.

Snabblån direkt utbetalning

Ja det finns snabblån med direkt utbetalning och vi har försökt göra en lista med så bra överblick som möjligt här nedan. Det du gör är att klicka på länken nedan till den banken eller dom bankerna du har och vill ha din utbetalning till och då ser du vilka snabblån som har direkt utbetalning till just din bank eller banker. Här ser du en topplista över snabblån som erbjuder sina kunder direkt utbetalning till Nordea. Så om du har Nordea så kan du alltså välja någon av dessa och få pengar direkt på kontot. Eller åtminstone väldigt snabbt så länge du uppfyller kraven dom ställer. Klicka på det snabblånet du vill se villkoren för. Topplistan sorteras efter hur populära dom här hos våra besökare just precis nu.

Snabblån med mobilt bankid

Den här guiden handlar om att lista dom snabblånen du kan ta och ansöka hos med BankID. BankID brukar snabba på att man får utbetalningen snabbare än vanligt. Mycket snabbare till och med. Därför efterfrågar många att få låna pengar med just BankID. Vilket istället bara ta några sekunder. Så om du vill ta ett snabblån och legitimera dig med BankID så kan du ta nytta av den här sidan. Du kan även se omdöme och betyg från våra tidigare besökare så du kan hitta det bästa lånet.

Gratis snabblån? Finns det?

Ja det finns gratis snabblån så länge man betalar tillbaka snabblånet i tiden. I den här guiden så har vi listat alla snabblån som erbjuder dig att låna pengar helt gratis. Vi försöker skriva ut villkoren så tydligt som möjligt men titta under villkoren som vi länkar för att få exakta villkor. Vi gör vårt bästa att hålla oss uppdaterade men ibland blir det fel så var noga med att titta deras villkor innan du lånar pengar. Gratis snabblån är precis som med gratis smslån fast det är även små Internetlån. Vi har samlat alla såna typer av lån på ett och samma ställe. Hoppas du hittar länkar som du letar efter. Lycka till! Smslån är ett typ av snabblån som du kan läsa mer om under smslån.

Snabblån e-legitimation

Snabblån e-legitimation är en guide där vi tillsammans samlar ihop alla snabblån där man kan låna pengar med hjälp av e-legitimation. Alltså BankID. Där man kan signera avtalet och få låna pengar snabbare genom att använda e-legitimation. Det är ofta anledningen till att man vill använda BankID. Vi sätter löpande ihop en lista där du kan se vilka som erbjuder just e-legitimation om du vill låna pengar av dom. Sedan låter vi som vanligt våra besökare säga vad dom tycker om dom olika alternativen genom att kunna ge båda betyg och omdöme. Så vill du låna pengar med ett snabblån och vill använda dig av e-legitimation i form av BankID har du kommit helt rätt!

Snabblån som student?

Det är inkomst som räknas och inte om du är student först och främst. Så det är fullt möjligt att få låna pengar som student men du måste ha någon form av inkomst. Det går att tjäna pengar helt utan inkomst också men det är extremt svårt och absolut inget att rekommendera om man inte vet att det kommer in pengar inom snar framtid så man kan betala sina skulder. Annars riskerar man hamna i en väldigt svår situation där man inte kan betala sina lån helt enkelt. I den här guiden går vi igenom vart man kan låna pengar som student och då framförallt snabblån (även kallat smslån och andra smålån, dvs små privatlån/blancolån som det är)

Snabblån kväll?

Det finns väldigt få som betalar ut lån på kvällen och i den här guiden tänkte vi gå igenom hur sent du kan låna pengar och få pengarna samma dag. Det är nämligen en hel del saker att hålla reda på för att vara säker på att få pengarna direkt på kontot samma dag. Speciellt om det är helg också då det är färre snabblån som erbjuder lån till dig då med direkt utbetalning.

Snabblån utan kreditprövning

Snabblån utan kreditprövning finns inte så det kan du helt sluta leta efter. Däremot finns det smslån som inte tar UC. Alltså kreditprövning från företaget UC. Det är väldigt eftertraktat eftersom folk vill hålla nere antalet UC på sig och på så sätt öka chansen att få låna pengar och kanske framförallt inte få sämre ränta dom annars är risken om man har många UC på sig. Vi har massor av guider om snabba lån så om du inte tycker att du hittar det du sökte här så hoppas vi att du kan hitta vidare till våra andra guider där du kan hitta det du söker.

Snabblån med Creditsafe?

Är du ute efter att låna pengar med creditsafe? Vi har skapade guiden alla lån med Creditsafe till det. Där kan du läsa allt om vilka lån vi listar som inte tar UC utan istället Creditsafe. Så gå in där och se vilket du tycker är populärt. Så titta in den listan för att hitta vidare till ett lån som passar just dig bästa av alla dessa. Du kan se omdöme och betyg på samtliga genom att klicka dig vidare. Snabblån med Creditsafe är en sida där vi försöker samla ihop snabba lån som tar Creditsafe istället för UC. Så om du vill låna pengar med just detta så har du kommit rätt hoppas vi. Och det här guiden skapas tillsammans med våra besökare så har du något tips är det fritt fram och skriva om det här nedan.

Snabblån med lägst ränta? Vilket snabblån har lägst ränta?

Att säga vilket snabblån som har lägst ränta är väldigt svårt eftersom det helt beror på hur länge man ska låna pengarna. Så i den här guiden listar vi helt enkelt dom billigaste snabblånen oavsett låneperiod som man ska låna pengar. Listar sorteras efter hur mycket lånet kostar. Om man jämför vad räntan blir på ett år blir utgången en annan. Så därför hänvisar vi till guiderna där du kan se våra guider efter summa istället. Till exempel låna 10000, låna 50000 och så vidare. Men i den här guiden hittar du dom billigaste snabblånen oavsett hur långt lånet är. Många snabblån är till och med helt gratis en kortare period.

Snabblån med lägst ränta

Snabblån för studenter? Finns det?

Ja faktum är att de finns snabblån för studenter och det är det som den här guiden handlar om. För dig som är student kan du alltså låna pengar billiga än om du inte varit student. Det tycker vi är så pass bra att vi skapat en egen guide för dig. Och det är alltså där du befinner dig just precis nu. Vi bygger ut den här guiden hela tiden för att du hela tiden ska ha en uppdaterad guide om just lån för alla studenter som vill låna pengar billigt. Eller billigare rättare sagt kanske.

Lendo snabblån?

Lendo anses ofta ha snabb utbetalning. Eller snaraste snabb service eftersom inte Lendo lånar ut pengar själva utan jämför andras lån och ställer dessa mot varandra för att du ska få ett så bra och billigt lån som möjligt. Men räknas Lendos lån som snabblån? Ja det beror på hur man definierar snabblån. Vi har valt att inte ta med större privatlån som snabblån utan snarare smålån som har kort återbetalningstid. Och alltså inte baserat på snabb utbetalning. På så sätt har Lendo inte snabblån. För lån med snabb utbetalning har vi en rad andra guider istället. Och för snabblån i mobilen kan du titta in smslån istället. För mer info om Lendo se Lendo eller exempel på guider om Lendo och snabblån här nedan.

Snabblån som arbetslös

Går det att låna pengar som arbetslös? Det man egentligen borde tänka på är inkomst och inte om man är arbetslös. Man kan ha en a-kassa och då blir det direkt väldigt mycket lättare att låna pengar även om det är svårare än om man har ett fast jobb. Men har man en inkomst i form av en a-kassa blir det enklare än om man är arbetslös helt utan inkomst. För då blir det direkt väldigt mycket svårare att få låna pengar. Har du ingen inkomst är det nästan omöjligt att få låna pengar. För risken att låna ut pengar till någon som inte har en inkomst är väldigt väldigt hög och då vill ingen låna ut pengar helt enkelt.

Stora skulder av trängeselavgift och tv-avgift från Staten

Det har dom senaste åren skrivit spaltmeter om hur staten lägger ner extra mycket resurser för att komma till rätta med fallen där folk inte kan betala sina snabblån, smslån och andra små-lån och därför hamnar i en skuldfälla. Vilket så klart är väldigt bra. Vi har absolut inget emot det. Det är precis som det ska. Dom borde kanske till och med jobba hårdare för det. Men vi gillar inte att dom samtidigt som dom arbetar mot snabblån med ca 46.000 fall hos Kronofogden själva har enorma problem att inte sätta människor i skuld dom inte klarar av. Vad sägs om 500kr i förseningsavgift om man inte betalar en faktura på 11kr i trängselavgift till exempel? Som gjorde att det alltså fanns så mycket som 250 741 pågående mål om trängselskatteavgifter i slutet av år 2014. Och 814 812 stycken kring tv-avgifter. Medan snabblån, smslån och andra små-lån stod för ca 46 000 fall hos Kronofogden under hela 2013. Läs artikeln vi länkar till här ovan och läs själv. Det är väldigt märkligt hur staten agerar i många fall. Och här har vi ett där man verkligen inte förstår hur dom tänker. När sätter dom in samma tänk vad gäller dom själva?

Snabblån utan UC med BankID

Snabblån utan UC med BankID är en lista där vi utgått från listan utan UC men där man kan låna pengar med BankID. Det vill säga att man kan visa vem man är med ett BankID och direkt få igenom sin ansökan. Eller rättare sagt snabbare kunna skicka in sin ansökan. Och på så sätt snabbare få pengarna om man nu får låna pengar. Så detta är för dig som vill ta just ett snabblån. Som alltså är ett lån med kortare återbetalningstid än 1år och som vill ha ett som inte tar en UC men som har Bank ID som ett alternativ för att legitimera sig. Ja detta är för dig. Med Snabblån utan UC med BankID så tar vi ut alla lån som är snabblån och smslån som inte tar UC och som har BankID. Alltså där du kan legitimera dig enkelt med BankID men där dom inte tar en UC för att du ska få låna pengar. Utan istället använder Creditsafe eller något annat alterantivet.


Vad räknas som snabblån?

Vi räknas lån som du kan låna kortare än 1år som snabblån. Sedan har vi även en gräns på 50.000kr. Så alla lån som passar in mellan dessa två tar vi alltså in på den här sidan.

Är snabblån och smslån inte samma sak?

Det beror på vem man frågar. Frågar du oss så är snabblån alla lån som har en återbetalningstid under 1år och sedan sorteras alla lån ut för att kallas smslån eftersom dom går att ta direkt i mobilen. Det vill säga skrivas under med mobilen. Antingen med sms eller BankID.

Hur jämför man kostnaden?

Man ska jämföra den effektiva ränta. För då ser du vad räntan är på ett år. Och då kan du enkelt jämföra dom mellan varandra. Sedan om du lånar mindre tid så blir så klart räntan billigare än så.

Vad räknas som smslån och vad som snabblån?

Ett smslån är ett snabbt lån där du kan låna pengar med mobilen. Men det beror på vem du frågar också. Men det är så vi har valt att dela in dessa typ av lån. Så med ett smslån kan du legitimera dig direkt i mobilen. Antingen med mobilt bankID eller med sms. Om du frågar oss som sagt.

Varför kallas det snabblån?

Det gör det eftersom det är en kort återbetalningstid. Alltså det kan vara så att du måste betala tillbaka lånet så snabbt som 30dagar. Till och med kortare. Alltså väldigt snabbt. Där av snabba lån. Så det har ingen med hur snabbt lånet betalas ut till ditt konto alltså. Även om det ofta är så att ett smålån kan betalas ut väldigt snabbt. Ibland direkt till och med.

Är smålån även privatlån?

Ja eftersom privatlån är ett lån utan säkerhet precis som smålån så kan man säga att det är samma typ av lån på ett sätt men oftast kallas lite större lån för privatlån och sedan dom små lånen för snabblån, smålån och smslån. Även mikrolån och mobillån förekommer i bland.


Risicum – Bäst i test?

Risicum har smslån, snabblån och små lån mellan 500kr och 15000kr. Du kan välja en återbetalningstid på mellan 30 och 90 dagar. Nya kunder kan dessutom räntefritt lån till nya kunder på 500kr till 4000kr och 30 dagars återbetalningstid. Här kan du som besökare vara med och påverka innehållet genom att diskutera och ställa frågor om Risicum och deras verksamhet. Du kan även fråga rent generella frågor om deras typ av lån. Till exempel frågor om snabblån, smslån och andra smålån. Även frågor om privatlån (blancolån och lån utan säkerhet). Capital AB är ett svenskt snabblån-företag som tillhör ett av dom största i Sverige. Vi är en seriös aktör som följer de regler och riktlinjer som finns på marknaden. Du kan även vara med och säga vad du tycker om guiden Risicum med ett betyg så vi kan bli bättre eller så vi kan ta åt oss och bli glada och orka jobba vidare med sajten.

Låna pengar av Risicum

Risicum låna pengar

Lånbutiken

Lånbutiken är en långivare som är väldigt populär just nu. Lånbutiken är en del av Risicum Capital AB med en stark och lång bakgrund inom Internetlån, snabblån och smslån. Snabblån mellan 1000kr och 15000kr där du vet hur mycket du får låna inom några minuter bara när du fyller i din ansökan online på nätet. Du kan få pengarna utbetalda alla dagar i veckan mellan klockan 7 och 22. Alltså även lördagar och söndagar. En ansökan kan göras gratis dygnet runt, alla dagar i veckan. Du kan även förlänga ett lån hos lånebutiken om du inte vill betala det just då. Lånbutiken är ett företag som lånar ut pengar och då är det alltså snabblån och liknade som gäller. Så vi hoppa du får användning av den innan någon blir skadad.

Lånebutiken

Fokuslån – Bästa snabblån?

Fokuslån är ett företag som lånar ut från 10.000kr upp till 75.000kr. Och det kan du göra från 1år upp till 80månader. Varför dom just valt 80 månader och inte jämt antal år vet vi inte. Men med den lånesumman och återbetalningstiden så har vi med dom både bland privatlån och snabblån. Men inte smslån. Räntan sätts individuellt så det går alltså inte att jämföra räntor mot varandra på nätet utan att skicka in en ansökan. Det är det som ofta gör jämförelser av privatlån på nätet rätt meningslöst om man bara fokuserar på räntan. För den går ändå inte att jämföra. Dock är det möjligtvis en fingervisning om det enart är dyr ränta hos en långivare eller förmedlare eller om dom även kan erbjuda låg ränta. Fokuslån ränta ligger mellan 16,8% och 21,6%. Det är en ränta som gör att du bör betala av lånet så snabbt som möjligt annars blir det onödigt dyrt. Men om du inte får lån av någon annan så kan du ju ta ett lån av Fokuslån och se om du kan det av dom. Då kan ju en lite högre ränta göra att det är det bästa alternativet ändå. Fokuslån står att det drivs i samarbete med Thorn Svenska AB.

Sammanfattning av Fokuslån

Tanken är att guide Fokuslån ska fungerar lite som en startsida för allt vi skrivit om Fokuslån och en startsida för alla som funderar på att låna pengar av dom och vill göra vad andra besökare tycker om dom. Så om du funderar på att låna pengar av Fokuslån så bör du läsa hela den här sidan. Ser du förordet ovanför menyn? Vi har som mål att 95% ska hitta det dom söker om Fokuslån redan där. Men sedan finns det 5% som inte gör det och då finns kapitlet med fördjupningen åt dig. Ge betyg och omdöme på guiden genom att trycka på 1-5 stjärnor och lämna omdöme genom en kommentar. Vill du istället ge Fokuslån omdöme och betyg kan du göra det under Fokuslån omdöme. Läs gärna våran recension också under Fokuslån recension. Genom att bygga en sajt där vi hela tiden gör det möjligt att diskutera allt och ställa frågor så hoppas vi att vi skapar mervärde för våra besökare. Så om du vill diskutera och ställa frågor om så kan du göra det här nedanför. Vi har skrivit mycket om Fokuslån och här sammanfattar vi några av dessa. Vi har även tagit med några guider som är relaterade till Fokuslån och andra snabblån.

ONEA snabblån – Bäst i test?

Onea äga av ett företag som heter 4finance AB och som ligger på Hammarby Allé 47 i Stockholm. Onea är en mycket populär långivare som många av våra besökare valt att låna pengar ifrån. Onea erbjuder kanske marknadens mest flexibla snabblån där du kan låna upp till 30.000 kronor och det till upp till 24 månader. Lånen står sig väldigt väldigt bra i jämförelse med andra snabblån i pris så längr du inte väljer att förlängr ditt lån för då blir det såklart dyrare också. Hos oss hittar du Onea på många av våra topplistor och bland annat på topplistan över snabblån och smslån. Onea är ju inte ett smslån egentligen men då många som är ute efter ett smslån väljer Onea när dom jämför mot andra sms-lån så har vi tagit med dem ändå. Men där vi skriver att det en är ett lån man tar med sms.

ONEA

Klicklån – Bäst i test?

Klicklån har snabblån upp till 40.000kr. Du kan dock välja en lånetid ända upp till 72 månader. Vilket gör Klicklån till ett alternativ bland större privatlån med längre återbetalningstid också. Du kan välja att betala tillbaka pengarna på bara 12 månader också vilket gör att Klicklån även passar in som snabblån. Klicklån har samma ägare som Thorn och Leasy. Om du funderar på att låna pengar hos Klicklån bör du läsa hela den här sidan först. Det tycker i alla fall vi är viktigt. Klicklån omdöme är en sida där du som besökare kan läsa och lämna omdöme på snabblånet Klicklån. Vi har dessutom skrivit många guider om just klicklån så om du funderar på att låna pengar av dom så tycker vi att du bör läsa hela den här sidan innan du tar det beslutet. Vi skriver även vad vi tycker om dom under våran recension. Vi skriver nämligen en recension om varje lån så att du som besökare ska få en så bredd bild av alla långivare och banker som möjligt. Vi följer långivare och banker som vi listar varje dag. Det ger oss en unik inblick i hur lånebranschen i Sverige ser ut. Och det tror vi att du kommer märka när du klicka dig runt på sajten också.

Klicklån

FlexLimit – Bra eller dåliga?

FlexLimit är en långivare där du har möjlighet att låna 3000kr, 5000kr, 10000kr eller 15000kr. Dom skiljer sig lite från vanliga snabblån / smslån genom att dom är en kredit som du löpande kan göra uttag från till ditt vanliga bankkonto när du är i behov att låna pengar. Du väljer vilket belopp du vill ha som max-gräns och sedan ansöker du helt enkelt om att få det beloppet i kredit och där du kan ta uttag när du vill till ditt bankkonto. Som ett kreditkort kan man säga. I den här guiden samlar vi allt om FlexLimit som vi tycker du bör veta innan du ska låna pengar av FlexLimit. Guiden uppdateras hela tiden löpande. Här hittar du bland annat omdöme, betyg och recensioner.