TOPPLISTAN VECKA 25 2019
KLICKA HÄR för HELA topplistan!
#Ränta fr:
1.Advisa liten2,95%
Jämför lån gratis!
Mer info »
2.Lendo liten3,01%
Jämför lån gratis!
Mer info »
3.Consector liten2,90%
Jämför lån gratis!
Mer info »

SMS-lån – Bästa smslån 2019!

Bästa smslån är en guide där vi helt enkelt samlar ihop alla smslån som vi listar på Kontantinsats.se och skapar en topplista över dessa. Där kan sedan våra besökare ge omdöme och betyg och vi på redaktionen skriver ihop en recension om samtliga lån. Topplistan sorteras sedan efter vart dom flesta väljer att låna pengar efter ha besökt den här guiden. På så sätt hoppas vi att vi tillsammans kan utse det bästa smslånet just nu. Vi har både en topplista som visar det bästa smslånet just den här veckan och sedan har vi även våran totala topplista. I den här guiden så visas dom 3 populäraste smslånen och sedan kan du klicka dig vidare till våran guide Smslån för att se alla smslån och vilken plats dom har just precis nu.

Bästa smslån – Listan för 2019

Här har vi utgått från en totala topplistan som du kan läsa hur det fungerar i guiden Smslån. Där kan du klicka dig vidare till hela topplistan bland annat. Den här listan är baserad på hur populära lånen är hos våra besökare och hur bra omdöme och betyg dom fått den veckan som gått. Det här är dom 3 bästa av dom. Klicka på länken ovan till Smslån för att se fler alternativ.

Vilket är det bästa smslånet


Innehåll i Bästa smslån


Gratis smslån, finns det?

Gratis smslån finns det några stycken. Alltså som inte kostar alls. Ingen ansökningsavgift. Ingen ränta. Ingen kostad alls från lånegivaren det vill säga. Vad är ett smslån? Vad är ett snabblån? Vad är ett smålån? Vad är ett privatlån? Men lånet är ofta bara några dagar. Kan till exempel vara 30 dagar. Sen kostar det så det gäller att kunna betala tillbaka det om man inte vill betala något. Låna aldrig pengar utan någon plan för hur du ska betala tillbaka! Du mår ej bra av att dra på dig massa kostnader och kanske till och med kronofogden om det går riktigt illa. Med betalningsanmärkning som följ till och med kanske. Så se ALLTID till att ha en plan!

Smslån utan kreditprövning och UC? Finns det?

Svaret är nej och du kan sluta leta efter smslån utan kreditprövning och UC för då skulle företaget låna ut pengar helt i blindo. Vilket dom så klart inte kan göra. Dom måste veta vem dom lånar ut pengar till och därför se om dom tror du kan betala tillbaka lånet. Annars skulle det låneföretaget snabbt gå i konkurs. Inget företag lånar ut pengar utan kreditprövning genom att låna ut pengar till privatpersoner helt utan kreditprövning. Tack och lov.

Snabblån arbetslös

Snabblån arbetslös? Går det att låna pengar som arbetslös? Vilka snabblån erbjuder lön till en arbetslös? Det är väldigt svårt att få låna pengar helt utan inkomst. Helt omöjligt skulle vi vilja säga. Och framförallt så bör man inte låna pengar med snabb återbetalning om man inte vet om det kommer in några pengar att betala tillbaka lånet med. Men vi skriver guider om vad andra snabblån erbjuder och inte vad vi tycker vilken är en stor skillnad. Så så fort det kommer ett lån där du kan låna pengar trots att du är arbetslös så uppdaterar vi den här guiden med dessa lån.

Det är väldigt svårt att få låna som arbetslös

Ja det är som sagt väldigt svårt att få låna pengar som arbetslös men det går. Men tyvärr måste du ha rätt förutsättningar för det och du måste även ha en kreditupplysning som företaget godkänner. Har du varit med om att få låna pengar trots att du är arbetslös får du väldigt gärna tipsa om det här nedan. Med guiden Snabblån arbetslös vill vi svara på om det går att låna pengar med ett snabblån trots att man sakna arbete och alltså är arbetslös. För tyvärr är det ju så att när man kan behöva pengar som mest så är det som svårast att göra det.

Sms-lån med låg inkomst

Sms-lån med låg inkomst? Går det att ta smslån trots att man har låg inkomst? Ja det går det och det gäller bara att titta vad det är för grundkrav på dom olika smslånen. Vi listar alla smslån vi har med på våran sajt under Smslån – Hela topplistan och sedan sortera vi ut dom i massor av guider om smslån, snabblån och andra smålån för att göra så tydliga guider för våra besökare som det bara går. Så i det här fallet har vi försökt plocka ut dom 3 populäraste smslånen där vi tror du har störst chans att få låna pengar med låg inkomst helt enkelt. Det baserar vi alltså på data vi själv tar in från alla guider om smslån som är relaterade till denna guide för människor som vill låna pengar men har låg inkomst.

Låna pengar snabbt räntefritt?

I den här guiden går vi igenom vart du kan låna pengar helt räntefritt! Så länge du håller att betala tillbaka pengarna i tid. Så det är väldigt viktigt att i betalar tillbaka pengarna. För så ska det vara helt gratis att låna pengar. Helt räntefritt och inga avgifter. Vi listar alla alternativ här och sedan kan du själv läsa och lämna omdöme och betyg om samtliga alternativ. Vi har som vanligt även skrivit recension om alla. Och för att göra listan mer relevant så sorteras det efter veckans populäraste just precis nu.

Hitta billiga smslån

Billiga smslån kanske man inte ens kan säga att det finns. Det finns få erbjudanden där man får låna pengar för en avgift som man skulle kunna säga är billig men räknar man på räntan så är det ändå inte jätte billigt. Men vi har gjort allt vi kunnat för att du ska kunna hitta så bra och billiga smslån som möjligt genom att skapa en topplistan där du kan se vart besökare innan dig den här veckan har valt att ta smslån och andra snabblån. På så sätt hoppas vi att vi i alla fall kan hjälpa dig att undvika dem allra dyraste lånen. Och var noga med att betala tillbaka pengarna så att lånet inte blir dyrare än vad du hade tänkte från början. Vi listar sidor vi skrivit om ämnet smslån och ämnet som är relaterade till det. Exempel på det är snabba lån och andra smålån men även privatlån och blancolån. Med Hitta billiga smslån vill vi guida dig till hur du själv ska kunna jämföra räntor och avgifter och förstå många enkla saker som man måste kunna innan man ska låna pengar. För tyvärr vet allt för få enkla ekonomiska termer och till och med har svårt med räntor. För vad är en ränta egentligen?

Vi har en guide där du kan jämföra alla snabblån också

I guiden Bästa snabblån så kan du enkelt jämföra snabblån och läs allt vi skrivit i ämnet. Guiden uppdateras hela tiden och tanken med sidan är att våra besökare ska kunna ha den som startsida när man är ute efter att hitta det billigaste och bästa snabblånet efter just deras krav. Så om du vill ha en smalare jämförelse av smålån kan du titta in där

Sms lån utan kreditprövning? Går det?

Varför vill man låna pengar utan att dom tar en kreditprövning? Förmodligen mest för att man inte vill stå med för många kreditprövningar eftersom det inte ser snyggt ut när man vill låna pengar igen och kan förhindra en att få låna överhuvdtaget tack vare det. Därför tänker vi här bygga en guide över vart man kan låna pengar utan att få någon kreditprövning och då framförallt utan att dom tar någon UC. UC är en kreditprövning tagen av företaget UC alltså. Och förmodligen den mest välkända. Se gärna våra guide smslån, snabblån och sms-lån som är våra tre mest uppdaterade guider om sms-lån och liknande lån som du förmodligen är intresserad av om du läser den gå guiden om hur du kan ta sms-lån utan kreditprövning.

Därför tror vi vårt test är bäst

Vi tror att både automatisk data och den manuella handen på det gör det bästa listan över dom bästa lånen. Vi tror att vi genom vår kunskap och datan vi sitter på kan skapa en väldigt bra lista men tillsammans med alla våra besökare så tror vi att den kan bli ännu bättre till och med.

Alla våra bäst i test går till på ungefär samma sätt

Ibland kan testen skilja sig något år men oftast har dom en bas på data från vilka lån som våra besökare oftast tar via sajten enligt långivare och banker. Och självklart omdöme och betyg från våra besökare. Vi vill ju att nästa besökare ska tycka listan är ännu bättre så det gäller att vi tar fram en lista som någon har användning av.

Smslån som är lätta att få utan UC

Det finns absolut både sms-lån och snabblån som är lättare att få än andra. Och det beror på en rad olika saker. Bland annat mindre grundkrav än andra gör att dom blir lättare att få då fler kan låna pengar av dom. Åldersgräns är exempel på något sådant. I den här guiden har vi sorterar ut sms-lån från våra guider om att få låna pengar lätt och satt dom i en topplista så du kan se vart våra besökare verkar få låna pengar lättast helst enkelt. Sedan kan du som vanligt se omdöme och betyg i den utökade versionen av topplistan som vi som vanligt kallar den stora topplistan. Och glöm inte besöka våra huvudsida för allt vi skriver om sms-lån. Vi har skrivit mycket i ämnet Smslån som är lätta att få utan UC och här listar vi dom rakt upp och ner så du kan klicka dig vidare om du vill fördjupa dig i ämnet. Om du inte hittat det du söker här ovan redan det vill säga.

Hitta bästa låneförmedlare och jämför lån tillsammans

Vill du ha större privatlån än snabblån så borde du använda en låneförmedlare som jämför ränta och villkor åt dig så du kan få det bästa privatlånet för just dig. Våran guide Bästa låneförmedlare är en guide där vi tillsammans med våra besökare tagit ut alla låneförmedlare och så har vi låtit våra besökare lämna omdöme och betyg på samtliga. Sedan sorteras dom efter hur populära dom är hos våra besökare.

Bästa smslån är ett kapitel där vi sammanfattar

I den här guiden så försöker vi utse det bästa smslånet just exakt nu tillsammans med våra besökare. Och det gör vi dygnet runt. Hela året runt. Det du ser här är innehållet i Bästa smslån. Och det är alltså rubrikerna till varje kapitlet i guiden. Du klickar på dom för att direkt ta dig till det aktuella kapitlet. Om du läser här ovan kan du ge betyg på guiden Bästa smslån efter hur bra du tycker vi lyckas svara på rubriken och vill du de ett omdöme med dina egna ord gör du det nedan.

Lista på alla smslån

Lista på alla smslån a-ö tänkte vi ta och publicera i den här guiden. Vill du se en topplista över alla dessa smslån så kan du ta och titta in våran guide sms-lån där vi löpande försöker bygga sveriges bästa guide över smslån. Vi har väldigt mycket om smslån så om du vill jämföra smslån så har du kommit helt rätt.

Lämna betyg och omdöme på guiden Lista på alla smslån

Du ger betyg genom att ge guide 1-5 stjärnor. 1 är dålig och 5 är mycket bra. Omdöme kan du ge genom att skriva en kommentar här nedan. Lista på alla smslån skapade vi för att på så enkelt sått som möjligt förklara hur våra listor fungerar och i detta fallet listan på smslån. Det vill säga lån du kan ta med mobilen direkt och det antingen med sms eller BankID. Om du vill läsa vidare vad vi skrivit i ämnet Lista på alla smslån så kan du ta hjälp av listan här nedanför där vi helt enkelt listar guider vi skrivit om smslån eller som är väldigt relaterat till det. Till exempel om snabblån också. Och jämförelse av dessa två lån.

Tips innan smslån efter Bästa sms-lån

De här kapitlet är för dig som funderar på att låna pengar med ett sms-lån efter ha läst den här guiden och vill ha tips och trix hur du kan hitta det bästa och billigaste smslånet just precis nu. Vi har som mål att minst 90 procent ska hitta rätt redan över snabbmenyn men för dom 10 procent som inte gör det ska denna fördjupning finnas.

Smslån gratis första gången

Smslån gratis första gången? Har ni någon lista över såna? Ja det finns några aktörer som erbjuder smslån/snabblån/små-lån gratis till alla nya kunder. Så har du inte tagit ett lån hos den aktörer så har du alltså möjlighet att låna pengar helt utan ränta och avgifter. Du betalar alltså 0kr för att få låna pengar av dom första gången.

Vad är skillnaden på smslån, snabblån & smålån?

Det är inte så stor skillnad men vi har försök sorterat in alla mindre lån i olika kategorier för att du som besökare ska kunna hitta det du söker mycket enklare och då har vi sorterat in smslån som lån där du helt enkelt kan ta lån med sms eller andra sätt med mobilen. Du ska kunna identifiera dig med mobilen helst men vi tar även med andra som skriver att dom har sms-lån. Snabblån är samma sak men där tar vi med alla lån där du kan låna pengar under en kortare tid. Och små-lån har vi valt att kalla alla lån under 50000kr.

Sms-lån som alla kan ta

Sms-lån som alla kan ta existerar tyvärr inte. Det finns alltså inte någon smslån där man kan få låna pengar oavsett hur ens ekonomi ser ut. Men det finns däremot lån som är lättare och svårare att ta. Första tumregeln du bör tänka på är att hur större lån du ansöker om hur svårare är det att låna pengar. Det är inte alltid så men du bör ändå tänka på det. Låna inte mer pengar än vad du behöver. Speciellt inte om du har svårt att få låna pengar och verkligen behöver pengar nu och inte sen av någon anledning. Sen är det självklart så att vi tycker du verkligen borde tänka igenom ditt lån innan du tar det. Måste du verkligen låna pengar? Kan det sätta dig i en ekonomisk svår situation om du gör det?

Jämföra smslån

Jämföra smslån tycker vi att du bör göra själv tillsammans med våra andra besökare. Vi har skapat guiden Smslån där vi tillsammans med våra besökare utser det bästa smslånet för just den aktuella veckan. Vi vill ha en topplista som ständigt är aktuell och därför låter vi våra besökare sköta den dygnet runt året runt. Vi listar så många smslån vi kan och gör själva en grundligg check av alla lån innan dom når våra listor. Sedan kan du som besökare läsa och lämna omdöme och betyg på samtliga lån. På så sätt hoppas vi skapa en topplista som verkligen ger mervärde till skillnad mot vad som annars brukar finnans här ute på Internet. Så ska du jämföra smslån eller något annat lån så hoppas vi att någon av våra guider kan göra att du tar saken i egna händer och jämför själv så du kan hitta det bästa lånet för just dig och dina förutsättningar för att få låna pengar. Du kan diskutera alla guider på Kontantinsats.se för att verkligen vara transparenta och inte ge fördel till något lån.

Smslån som inte ringer upp?

Vi vet inte vilka smslån som inte ringer upp eftersom det kan vara fall till fall. Om det är några oklarheter så lär alla ringa upp. Men vi vet att om du skriver under din låneansökan med BankID så brukar det göra att smslån som ringer upp annars inte ringer upp. Du kan alltså göra ditt bästa genom att försöka att göra allt dom säger helt enkelt. Står det att du ska skicka in några övriga handlingar så gör det om du vill undvika att som ska ringa upp dig.

Alla Smslån på samma ställe

Vi har valt att samma alla Smslån vi listar på ett och samma ställe och det är det du hittar länken till över topplistan här ovan. Du ser dom 5 populäraste lånen på alla sidor här på Kontantinsats.se men klicka du på länken ovanför den kan du ta dig vidare till alla smslån också. Så klicka på den för att se vad vi menar. Vi vill lista alla Smslån som inte ringer upp helt enkelt. Det är exakt det som listan handlar om. Så du ska kunna hitta det smslånet eller snabblånet du vill.

Allt om Smslån, snabblån och andra smålån

Smslån är själva startsidan för allt vi skriver om smslån och den uppdateras hela tiden löpande. Så fort vi gör en ändring i någon av alla våra guider som smslån så kommer uppdateringen upp även där. Så funderar du på att låna pengar med ett smslån så tycker vi såklart att du ska titta in den guiden först. Ett smslån är ofta ett snabblån men ett snabblån är inte lika ofta ett smslån. Snurrigt? Läs våran guide snabblåndär vi reder ut det bland annat. Snabblån är otroligt populärt och det är också något vi verkligen tar upp i den guiden.

Billiga smslån

Billiga smslån, finns dom? Ja det finns några som erbjuder gratis lån för första lånet. Det är ju billigt om något. Se dock till att betala tillbaka i tid så det förbli gratis. Sen är det såklart upp till varje person själv att bestämma om ett lån är billigt eller dyrt. Du hittar smslån i menyn till höger. Där hittar du även andra typer av lån. Den största och i vårat tycke den bästa guiden om just smslån är vårt stora bäst i test av just snabblån du kan ta med mobilen. Och den guiden har vi döpt till Bästa smslån och om du bara ska läsa en av våra guider i ämnet så bör du börja där.

Snabblån helg – Så lånar du på helgen

Om du vill se vilka snabblån som även har helgutbetalning så kan du titta in Snabblån helg. Där skriver vi om vilka snabba lån du även kan ta på helgen. Alltså vilka du kan ansökan om på lördagar och söndagar och sedan få in pengarna på ditt konto under helgen. Samma dag om du uppfyller alla kraven hos dom olika lånen.

Alla smslån på samma ställe är vårt mål

Ja vad innebär alla smslån? Vi har i alla fall samlat alla smslån som vi har med i vår jämförelse i en topplista. På så sätt hoppas vi skapa en så bra överblick som möjligt för dig för att kunna hitta ett så bra och billigt smslån som det är möjligt. För det finns några att undvika och genom att skapa en topplista där flest lånar så får man en ganska bra överblick bara där. Sedan gör vi även så att du som besökare har möjlighet att läsa och lämna ditt eget betyg om samtliga företag som erbjuder dig sms-lån och andra snabblån.

Vilket är det bästa smslånet?

Vi får många frågor om vilket som är det bästa smslånet och i det här inlägget tänkte vi förklara hur vi tror man kan ta fram det bästa smslånet just nu. Och även bästa snabblånet på samma sätt. Först och främst så vad är då skillnaden på sms-lån och snabblån? Namnen på dessa lån är inte bestämt någonstans men vi har valt att sortera dem efter lån som man kan ta med sms (nu även med bankid) som smslån helt enkelt och snabblån är ett lån med kort återbetalningstid och då har vi valt 1år som max. Sedan går det ofta att förlänga lånet men vi ha med lån som erbjuder korta återbetalningstider. Och smslån är ju snabblån med där du som sagt tar lånet med ett sms. (och nu även med bankid) Så då har vi rätt ut det alltså.

Vilket smslån är bäst? Och hur vet man att ett sms-lån är bäst?

Vårt mål är att vara den absolut bästa startsidan för smslån och i det ligger så klart även att hitta det absolut bästa smslånet. Men hur gör vi då det? Hur vet man vilket som är det bästa? Vi försöker göra det genom en rad olika steg. Kanske först och främst så skapar vi en topplista över smslån där det helt enkelt listat dem populäraste sms-lånen just den här veckan vi ALLA våra guider om sms-lån. Dom populäraste guiderna hittar du dessutom under sms-lån. Där hittar du även dem 20 mest populära sms-lånen och länk vidare till alla smslån. Sen kan du genom den topplistan även klicka dig vidare till både omdöme och betyg som du som besökare kan lämna. Och läsa andras. Sedan har vi skrivit en recension om alla smslån. Allt det här håller vi uppdaterar hela tiden för att det ska vara så relevant och aktuellt som möjligt hela tiden. Utöver det här så skriver vi hela tiden nya guider som vi hoppas kan hjälpa till när du är ute efter att låna pengar och vill få en så bred överblick som möjligt.

Smslån direkt

Vilka smslån har direkt utbetalning till mitt konto? Smslån direkt är helt enkelt smslån där utbetalningen sker direkt eller i alla fall inom någon timme. Vi har försökt ta med alla långivare som erbjuder just det och dessutom försökt skriva ut så mycket info om det som vi hittat. Alltså hur snabbt dem betalar ut pengar och när. Många har ju inte utbetalning på helgen och därför har vi även skrivit ut det. Vill du hitta långivare som betalar ut även på helgen kan du ta dig en till under smslån helg. Under smslån har du vår startsida för smslån. Där hittar du bland annat dom 10 populäraste lånet just den här veckan. Sedan kan du klicka dig vidare till andra guider vi har om sms-lån och snabblån.

Smslån direkt

Sms-lån direkt på kontot? Finns det?

Ja det finns absolut och vi har mängder med guide om smslån, snabblån och andra smålån som lovar utbetalning samma dag på ditt konto bara du uppfyller kraven dom stället. Så i den här guiden har vi listat dom 3 populäraste smslånen just den här veckan. Listan sätts efter vart flest valt att låna pengar efter ha läst någon av våra guider om smslån med utbetalning direkt till kontot. Med direkt handlar det dock inte om sekunder men med pengar samma dag om man uppfyller kraven. Och utbetalningarna brukar ske väldigt snabbt. Vi har delat in det i smslån på vardagar, smslån på lördagar och smslån på söndagar.

Smslån med betalningsanmärkning och skulder? Går det att låna pengar ändå?

Det beror helt och hållet på vad du menar med skulder. Har du skulder hos Kronofogden så är det helt omöjligt att låna pengar skulle vi säga. Och framförallt så är det väldigt dumt att låna pengar i den situationen. Så om du har skulder hos Kronofogden så är det bästa du kan göra att höra av dig till dom och fråga om hjälp att lösa din situation. Har du inte hittat det du söker i guiden Smslån med betalningsanmärkning och skulder så hoppas vi att du kan klicka dig vidare till någon av våra relaterade guider som handlar om smslån och att låna pengar trots att man har betalningsanmärkningar och skulder.

Vad är skillnaden på snabblån och smslån?

Hos oss har vi sorterar upp det så att snabblån är lån som har en kortare återbetalningstid än 1år och av dom har vi sedan tagit ut dom snabblån där du kan identifiera dig med mobilen för att låna pengar och kallare dessa smslån. Förut var det vanligt med att man identifierade sig med ett mobilnummer som stod på personen som skulle ta lånet men nu har det mer och mer gått över till bland annat BankID så därför har vi lagt dessa under smslån också.

Kan man ta lån helt utan BankID?

Ja det går utmärkt att göra det och då kan du till exempel titta in guiden Låna pengar utan BankID. Det vi har gjort där är att utgå från den stora listan över alla lån som du finner om du klickar på länken ovanför topp 5 här ovan och sedan tar vi fram dom som inte tar BankID av dessa.

Lösa dyra smslån

Lösa dyra smslån är ett bra sätt att snabb få bättre ekonomi. Du kan helt enkelt samla lån och krediter till ett enda stort lån istället för många små lån. Du kan samla lån som du har dragit på dig genom att ta dyra smslån, snabblån och andra små krediter så som avbetalning i e-butiker och kreditkort. Lösningar som kan vara bra om man använder dem rätt. Men som snabbt kan bli väldigt dyra om man inte betalar tillbaka i tid. Då kan ett större privatlån som samlar ihop dessa vara en smart lösning. Många erbjuder just den tjänsten direkt online idag. Här ovan ser du dem mest populära hos besökare innan dig just den här veckan. Där kan du även läsa och lämna omdöme och betyg om dessa.

Jämför samlingslån med låneförmedlare gratis

Om du har många dyra lån och vill ha ett enda med billigare ränta och villkor så bör du läsa på vad en låneförmedlare är. Den kanske mest kända i Sverige är Lendo och deras reklam lär du inte missat om du inte bott under en sten senaste åren. Deras tjänst är att jämföra privatlån åt dig helt gratis. Så hur kan dom göra det kanske du undrar? Dom får pengar av bankerna dom jämför. Så du vinner på det, låneförmedlarna vinner på det och banken vinner på det eftersom dom får en ny kund.

Vi skulle vilja ha just ditt betyg på Lösa dyra smslån genom att samla lån

Vi skulle väldigt gärna vilja ha just ditt betyg på guiden Lösa dyra smslån genom att samla lån. Men stjärnorna säger du alltså hur bra du tycker rubriken du ser längst upp stämmer med innehållet under. Det vill säga allt mellan detta och rubriken.

Sammanfattning av Lösa dyra smslån

Lösa dyra smslån är sidan där vi tipsar om hur man kan få billigare lån genom att lösa smålån så som smslån och snabblån och ha ett större privatlån istället. Med ett så kallat samlingslån. Alltså ett vanligt privatlån/blancolån som man tar med en lägre ränta än sina smslån och snabblån och sedan betalar av dom. Så man har ett lån istället för många små. Där kan man även betala av kreditkortsskulder som rusat iväg.

Snabblån och snabba lån helg

Snabblån? Vad är skillnaden på sms-lån och snabblån? Läs en fördjupning i guiden snabblån. Det går att definiera dessa två lån på olika sätt men det vanligaste sättet och det sättet vi valt är att sms-lån är ett lån du kan ta med enbart ett sms. Du behöver alltså inte identifiera dig på annat sätt. Dock krävs det då att telefonen står på dig. Och ett snabblån är ett samlingsnamn för alla lån med kortare återbetalningstid än vanliga större privatlån. Ett snabblån har oftast en återbetalningstid på ca 30dagar till 90dagar. Ibland kortare och ibland längre. Snabblån helg är en guide där vi tillsammans med våra besökare samla alla snabblån som har helgutbetalning. Alltså som betalar ut pengarna direkt till ditt konto även på helgen. Och som vanligt utser vi det bästa tillsammans.

Smslån som är lätta att få

Smslån som är lätta att få har vi inte direkt någon lista på. Lätta i det hänseendet att det är smidigt att låna pengar är däremot mer relevant enligt oss. Och sedan smslån som har hög godkännande av lån. Sedan om det är lätta att få är inget vi kan stå för eller kan säga. Därför handlar den här guiden om smslån (och snabblån och andra små-lån) som har hög godkännande av låneansökningar som kommer in till dom samt att vi bedömer att det är lätt att låna pengar av dom i det hänseendet att det är en smidig hemsida och att dom betalar ut pengarna enkelt och bra. Här tar vi tagit ut alla smslån som inte tar UC och sedan sorterat dom efter vilket lån som våra besökare oftast får lån av av dessa. Du kan som vanligt ge omdöme och betyg på samtliga. Vill du lämna ett omdöme med dina egna ord på så kan du göra det hä nedanför i kommentarsfältet. Skulle du kunna ta dig tid att lämna ett betyg på guiden tro? Det tar inte mer än några sekunder. Du klickar bara på stjärnorna nedan. Självklart har vi skrivit mer om Smslån som är lätta att få. Och det är alltså det vi listar här. Och så fort vi skriver något mer om det så kommer det upp här.

Bästa sms-lån

Smslån utan UC

Vad innebär det och varför efterfrågar vissa det? Jo UC är ett företag som tar en kreditupplysning. UC står för Upplysningscentralen. Det är alltså en förkortning av namnet bara. Att ha många uppslag hos UC kan göra att du får svårare att få lån i framtiden och det vet många om. Därför efterfrågar många långivare och banker som inte tar en UC. Alltså en kreditupplysning hos Upplysningscentralen. Men alla långivare är skyldiga att göra en kredituppysning innan du får låna pengar hos dem. Men istället för UC så använder många istället Bisnode Kredit, Creditsafe, Soliditet och Sergel. I det här inlägget tar vi upp sms-lån där företagen alltså erbjuder dig att låna pengar hos dem och ej tar en UC utan använder någon annat företag för att ta en kreditupplysning på dig.

Smslån utan UC

Räntefritt smslån? Finns det?

I en marknad med stenhård konkurrens så finns det några långivare som erbjuder snabblån, smslån och andra små-lån som har räntefria smslån. Räntefria lån och exploderat senaste åren och även helt avgiftsfria lån har kommit. I den här guiden tänkte vi gå igenom alla guider vi skrivit i ämnen och sedan vilka lån av alla lån vi listar som erbjuder helt avgiftsfria lån, det vill säga gratis lån, oc sedan dom som erbjuder räntefria lån. Vi startade Kontantinsats år 2010 och har sedan dess hunnit skriva mängder med guider om just räntefria lån. Därför har vi gjort en lista här där du kan läsa vidare i ämnet. Vi har skrivit guider för alla typer av besökare. Både dom som vill ha enkelt och lättförståeligt och för det som vill gå mer på djupet.


Snabbfinans

Snabbfinans är ett snabblån, smslån, privatlån och smålån. Det är alltså ett lån som passar in i alla dessa kategorier. Och vi har med Snabbfinans i alla. Så du kan ställa Snabbfinans mot andra alternativ helt själv och se vilket lån som passar dig bäst. Guiden du befinner dig i nu handlar bara om Snabbfinans och är en guide vi bygger ut hela tiden löpande. Vårt mål år att bygga en guide tillsammans med våra besökare som visar precis hur bra våra besökare tycker Snabbfinans är just precis nu. Vi skapade guiden Snabbfinans som en startsida för allt vi skriver om just Snabbfinans snabblån och smslån. Vi samlar all info om dom här och allt vi skrivit om dom. Även vad våra besökare tycker om omdöme och betyg. Självklart hittar du även vad vi tycker i våran recension. Vi har öppnat kommentarsfältet för alla som vill diskutera Snabbfinans innan eller efter lån. Vi tror på att ha ett låneforum där vi tillsammans kan diskutera lån innan vi väljer att belåna oss. Vi kan tillsammans sätta press på långivare och banker att ge oss bättre ränta och villkor.

Tryggkredit

Tryggkredit är ett privatlån, blancolån, snabblån, smslån, smålån där du kan låna från 10.000kr upp till 25.000kr. Vi har Tryggkredit i alla nämnda kategorier så du så enkelt som möjligt ska kunna jämföra dom. Vi har våra bäst i test där vi utser det bästa lånet i varje kategori tillsammans med våra besökare. Du kan bland annat se hur populära alla lån är hos våra besökare. Är du intresserad av just Tryggkredit så är det här rätt guide för dig för här samlar vi allt vi skriver om just Tryggkredit. Du befinner dig just nu i guiden om Tryggkredit.< Ett snabblån som vi listat sedan länge här på Kontantinsats. Och det vi gör här är är bland annat att erbjuda en plattform där man kan ge betyg och omdöme på lån. Du kan vara med och diskutera Tryggkredit längst ned. Du skriver din eventuella fråga eller fundering i kommentarsfältet och sedan kan vi på redaktionen försöka svara på den eller så kan någon annan besökare göra det eftersom alla kommentarer publiceras.

Daypay

Ett snabblån/smslån/små-lån och ett större privatlån. Du kan låna 1000kr upp till lån på 10000kr utan UC och det gör kan du göra mellan 30dagar och 90dagar. Sedan har dom lån från 11000kr upp till 20000kr där du får låna det från 1år upp till 5år och då tar DayPay en UC för det lånet. Du kan enkelt se hur mycket lånet skulle kosta dig här. Daypay är ett snabblån/smslån/små-lån där du kan låna upp till 10000kr och dom kan du sedan låna i 30, 60 eller 90 dagar. Enkelt att förstå helt enkelt. Du har pengarna på ditt konto samma dag om du ansöker innan klocka 12:00. Annars sker utbetalningen av ditt lån nästkommande vardag. Daypay har alltså inte någon helgutbetalning. För att få låna pengar av Daypay så måste du vara minst 20år gammal. Du måste vara folkbokförd i Sverige och du ska inte ha några betalningsanmärkningar. Daypay är alltså inget bra lån för dig som letar efter lån trots betalningsanmärkningar. Dom har acceptera en betalningsanmärkning om det är en gammal och litet bara.

Daypay lån?

Ansöker gör du med Bankid. BankID är en väldigt säkert och bra e-legitimation som du använder när du behöver styrka din identitet på internet, tex när du ska låna pengar, hos Försäkringskassan eller logga in hos CSN. Det finns tre olika typer av BankID och det är BankID på fil, BankID på kort och Mobilt BankID. BankID beställer du hos din Internetbank. Du behöver installera BankIDs äkerhetsprogram/-app för att det ska fungera. BankID är personligt så det är bara du som ska använda det.