VECKANS TOPPLISTAN:
KLICKA HÄR för HELA topplistan!
#Ränta:
1.Advisa litenJämför lån gratis!Mer info »
2.Lendo litenJämför lån gratis!Mer info »
3.Consector litenJämför lån gratis!Mer info »

Bästa lån 2018

Bästa lån? Vilket är det absolut bästa lånet? Har ni något bäst i test? Svar: Ja vi har bäst i test av alla lån vi listar på Kontantinsats.se och sedan har vi sorterat in dom i olika kategorier. Det vi gör är att vi tar vår helt unik statistik som vi har fått in sedan starten 2010. Vi är en av Sveriges största ekonomibloggar och har därför tillgång till helt unik statistik. Om vi tar bästa låneförmedlaren till exempel. Då kan du gå in på guiden Bästa låneförmedlare och där har vi sorterat fram dom 3 bästa låneförmedlarna genom att först titta vilken låneförmedlare som är populärast hos våra besökare efter dom har läst någon av våra guider om just låneförmedlare. Då har vi fått fram dom 3 populäraste lånen. Men det behöver inte betyda att det är det bästa lånet för det och därför har vi sorterat dom 3 populäraste lånen efter vilket omdöme och betyg det har fått hos våra besökare. Då har vi fått fram en riktig bra topp 3 över alla låneförmedlare. Och sedan starten 2010 verkar våra besökare mer än nöjda med det här sättet att få fram dom bästa lånen. Vi nollställer många av topplistorna varje måndag och vi inte skriver något annat. Till exempel har vi även sammanfattade topplistor över året, månaden och så vidare. Men då skriver vi det klart och tydligt. Så vi har alltså såna här bäst i test av alla lån vi listar. Låneförmedlare, banklån, smslån, snabblån, andra smålån, billån, ja alla typer av lån. Vi har även gjort såna här tester på underkategorier till dessa huvudkategorier. Till exempel bland alla snabblån utan UC så kan du se det bästa lånet även där.

Bästa låneförmedlare

Bästa låneförmedlare är en sida där vi gör ett bäst i test av låneförmedlare tillsammans med våra besökare. Vi vill hitta den låneförmedlare som tar fram dom bästa lånen och som har flest banker.


Innehåll i guiden Bästa lån

Det här är en meny över alla rubriker i guiden Bästa lån. På så sätt kan du enkelt klicka dig fram till varje kapitel genom att läsa rubrikerna och inte behöva läsa sånt du inte är ute efter just nu. Vi vill att du så snabbt som möjligt ska hitta exakt det du söker efter.

  • Bästa lån »
  • Innehåll i guiden Bästa lån (här är du nu)
  • Läs mer om Bästa lån
  • Ställ en fråga och diskutera Bästa lån
  • Betyg och omdöme på guiden Bästa lån

Sammanfattningen av Bästa lån

Bästa lån är en guide där vi sammanfattar alla våra guider där vi tar fram dom bästa lånen i olika kategorier av lån. Vi tipsar helt enkelt vidare om bästa snabblån, bästa låneförmedlare och så vidare. SÅ du ska kunna hitta det lånet du är ute efter och hitta det som är bäst för just dig.


Läs mer om Bästa lån

Här kan du klicka dig vidare till andra guider i ämnet Bästa lån som vi har skrivit. Vi har gjort väldigt många bäst i test av lån tillsammans med våra besökare och här kan du hitta några av dessa. Vi har bland annat bäst i test av låneförmedlare och billån.


Ställ en fråga och diskutera Bästa lån

Vi vill bygga en sajt för våra besökare med våra besökare så ställa gärna frågor och var med och diskutera Bästa lån här nedanför.


Betyg och omdöme på guiden Bästa lån

Vi skulle bli väldigt glada om du ville ta dig tid och lämna betyg och omdöme på guiden Bästa lån då det är viktigt att få veta vad ni tycker.


Här är du nu: Kontantinsats » Bästa lån

Lämna en kommentar

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.