Bästa kreditkortet 2021 – Här har du testvinnaren!


Listan över lån är uppdaterad och hämtad från Svenska Lånenätverket 2022-05-24.
Låna till kontantinsats Advisa
  • Belopp: 5000kr - 600.000kr
  • Ränta: 2,95% - 26,05%
  • Löptid: 1år - 20år
  • Jämför upp till 36 banker & långivare!
  • Låneförmedlare jämför lån gratis!
MER INFO »
Räkneexempel: Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 310000 kr med 12 års löptid, nominell ränta 6.94 % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan 7.17 %. Totalt belopp att betala: 457643 kr. Månadskostnad: 3178 kr fördelat på 144 betalningstillfällen.

Bästa kreditkortet 2021? Vilket är det bästa kreditkortet? Hur hittar man det absolut bästa kreditkortet? Det hoppas vi kunna guida dig till här. Vårt mål är att du själv ska kunna hitta det bästa kreditkortet för just dig helt själv. Genom att hitta det kreditkort som har bästa ränta, bäst villkor och så vidare. Därför har vi skapat olika guider som vi tycker du bör läsa genom innan du bestämmer dig för att skaffa kreditkort.


Betala räkningar med kreditkort

Betala räkningar med kreditkort är länge varit stort i till exempel USA men ska även börja bli allt vanligare i Sverige också. I den här guiden försöker tillsammans reda ut om det är bra eller dåligt att betala räkningar med kreditkort. Eller rättare sagt, är det alltid dåligt att betala räkningar med kreditkort? Och när är det extra dåligt? Om det är bra eller dåligt för just dig kan egentligen bara du svara på. Men här tänkte vi lista för och nackdelar med det så du kan se om det är bra eller dåligt.

Kreditkort utan UC – Lista

Kreditkort utan uc? I den här guiden får vi genom alla kreditkort utan uc och förklarar vad det innebär. Vi har många guider om kreditkort och tipsar dig vidare om du vill fördjupa dig om något speciellt. Vårt mål är att skapa dom absolut bästa guiderna om lån och då även kreditkort. Vi har många guider om kreditkort och många guider om uc. Vi har till exempel även guider med smslån utan uc och snabblån utan uc. Det är nämligen många som efterfrågar lån utan uc och därför har vi skapat många guider om det. Låna pengar utan UC heter guiden där vi startar med allt vi skriver om just lån utan UC. Så om du funderar på att låna utan UC så tycker vi att du ska starta i Låna pengar utan UC. Sedan kan du klicka dig vidare där till andra sidor vi skrivit i ämnet om du inte hittar det du söker där. Till exempel till just Kreditkort utan UC.

Vilket kreditkort ska man välja?

Hur jämför man kreditkort? Har du bestämt dig för att skaffa ett kreditkort så har du i alla fall kommit så långt. Så då vet du i alla fall att du inte är ute efter ett privatlån, snabblån eller så. Då har vi och tittar på några av våra guider du kan börja med att titta på. Vår guide Kreditkort fungerar som en startsida för alla våra guider om kreditkort. Där uppdaterar vi löpande med en jämförelse av kreditkort så att du ska kunna hitta det du söker och få en egen överblick över dina alternativ. Vi listar omdöme, betyg och recensioner. För att sedan sortera in dom i topplistor. Veckans, månadens och årets populärare kort. Är du ute efter bankkort har vi självklart även en guide om det. Vi har en stor sida om kreditkort och den heter Kreditkort. Så titta in där för att läsa allt vi skrivit om det och hur du ska kunna jämföra villkor och räntor så du kan hitta det som är bäst för just dig och din ekonomi och efter vad som du kräver av kortet.

Vår största guide om kreditkort

Under Kreditkort har vi försökt samla dem populäraste guiderna. Och sedan kan du klicka dig vidare till andra guider. Som det här till exempel där vi försöker guida dig till att hitta det bästa kreditkortet för just dig. Det gör vi så klart i dom andra guiderna också men här har vi försökt ge ett så bra överblick som möjligt. Som en sammanfattning alltså.

Lendo kreditkort

Nej det går inte att jämföra kreditkort hos Lendo. Hos Lendo kan du jämföra privatlån upp till 500.000kr. Lendo ställer ett 21 banker mot varandra för att på så sätt få fram det bästa lånet för just dig. I guiden Lendo banker kan du läsa mer om vilka banker Lendo har samarbete med och jämför åt dig helt gratis. Det är dessutom inte bindande att låna pengar om du skickar in en ansökan.

Läs mer om Lendo kreditkort

Här samlar vi länkar som är relaterade till Lendo kreditkort. Både länkar om kreditkort och om Lendo alltså. Så om du inte hittat det du söker i guiden du befinner dig i nu så ska du enkelt kunna hitta vidare till det alltså.

Lösa kreditkortsskulder

Lösa kreditkortsskulder är det många som gör med att ta ett samlingslån där du helt enkelt samlat dina lån och krediter till ett stort lån istället för att ha många små-lån så som kreditkortsskulder, smslån, snabblån och liknande. Vi har sett att intresset för att samla lån och krediter har skjutit i höjden sista tiden och vi gissar att det är på grund av att dom i Lyxfällan på TV3 ofta börjar med att lösa personens situation med att just lösa lån och krediter genom att ta ett samlingslån. Det man gör då är helt enkelt att ta ett lån med lägre ränta för att betala av befintliga lån.

Jämför samlingslån och hitta det bästa här

Det du ser precis här ovan är våran egna topplista. Den sätter vi ihop genom att bland annat samla in data där vi kan se vilket lån av dom vi listar som våra besökare väljer oftast. Och till det plussar vi även till omdöme och betyg från våra besökare. Och sedan slutligen även våran egen recension. Genom att sätta ihop dessa saker till en topplista så tror vi att vi kan skapa en lista där våra besökare själva kan jämföra lån. Vill du se alla lån som listan baseras på så klickar du bara på länken som du hittar precis ovanför topp 5 listan här ovan.

Lösa kreditkortsskulder

Samla lån och krediter till ett stort lån istället

Ja genom att samla lån och krediter till ett stort lån så kan få både få ner kostnaderna och sedan göra det lättare för dig att betala tillbaka lånet. Genom att få ett stort lån istället för många smålån så kan du få en mycket billigare ränta. Men sedan blir det ju även så att du lättare kan hålla reda på din skuld och därför lättare betala av den så du kan av med den helt till slut.

Lämna betyg och omdöme på guiden Lösa kreditkortsskulder

Här kan du lämna omdöme och betyg på guiden Lösa kreditkortsskulder Omdöme kan du lämna i form av en kommentar och betyg i form av att trycka på stjärnorna. Vårt mål är att göra en guide som håller vad den lovar i rubriken så var snäll att ge betyg och omdöme efter det tack. Vi vill bygga en sajt tillsammans med våra besökare som verkligen ger mervärde därför finns det möjlighet att lämna omdöme och betyg på samtliga guider. Du kan även ställa frågor och diskutera alla guider i kommentarsfältet.

Kreditkort – Veckans topplista

Vi har skapat en topplista över bankkort med kredit där du enkelt ska kunna jämföra själv. För det är så vi tror att man kan hitta det som passar en själv som bäst och inte bli lurad. För då har man kontrollen själv och kan läsa omdömen och betyg innan man gör sitt val.

Så jämför du Kreditkort

Här på Låna pengar kommer vi in kort jämföra olika kort så att du kan hitta ett som passar dig bäst. Det som kan skilja dom åt är till exempel åravgift, räntefri kredit tid, kreditgräns med mera. Här får du väldigt gärna säga vad du tycker om guiden. Du kan även ta en titt under omdöme där du kan läsa och lämna omdöme om alla kort med kredit som vi listar.

Norwegian kreditkort

Just nu är Norwegians kort väldigt populärt och du kan läsa mer om varför vi tror det bland annat i våran guide om Norwegians kort. Läs mer under Norwegians kreditkort där vi skriver allt om det.

ICA Banken kreditkort

ICA Banken kreditkort väljer många i och med att dem redan sedan tidigare kanske har ett bankkort eller ett medlemskort hos ICA Banken. Besök ICA Banken kreditkort för att se allt vi skriver om det.

ICA banken kreditkort

Kreditkort jämförelse

Här har vi samlat alla kort i en topplista så att du enkelt kan hitta ett som passa just dig och dina krav. Kreditkort är ett bankkort med kredit helt enkelt. Du kan börja med att klicka på länken för att se allt vi skrivit i ämnet den senaste tiden. Vi uppdaterar guiden löpande hela tiden. Ofta flera gånger i veckan. Så du ska kunna få så bra överblick som möjligt.

Skaffa kreditkort

Ska du skaffa kreditkort och vill jämföra kreditkort mot andra helt enkelt? Här kan vi försökt ta med så mycket information vi kan hitta om respektive kort. Vi ställer dem även mot andra alternativ som eventuellt kan vara ett bättre alternativ för dig om du vill ha kredit om du inte kan betala en månad eller så. Det finns nämligen alternativ till kreditkort och dem blir bara fler och fler.

Den största sidan om kreditkort

Om du funderar på att skaffa ett kreditkort och undrar vilket som är bäst för just dig så rekommenderar vi dig att besöka våran guide Kreditkort. Det är våran största sida om just kreditkort och ett måste för alla som vill hitta ett billigt kreditkort och inte råka skaffa ett dyrt. För det är förhoppningsvis det som guiden ska hjälpa oss med.

SKAFFA KREDITKORT

Ansök kreditkort

Ansök kreditkort? Är du ute efter ett bättre kreditkort med bra villkor och låga avgifter? Du kan lätt jämföra kreditkort på våran specialsida med topplista över kreditkort. Där hittar du bland annat ICA banken kreditkort som är ett av den mest populära i skrivande stund.

AXO Finans kreditkort

AXO Finans kreditkort? Kan man jämföra kreditkort via AXO Finans? Nej i skrivande stund kan man inte det. Då kan man bara jämföra vanliga privatlån. Så om du vill jämföra kreditkort får du titta in våra kategori Kreditkort istället. Där har vi samlar vart du kan ansöka om att få ett kreditkort. Där tipsar vi även om kontokrediter. Som fungerar på samma sätt men som alltså inte har något fysiskt kort.

Kreditkort i mobilen

Kreditkort i mobilen har blivit allt vanligaste och i den här guiden går vi igenom alternativ på den svenska marknaden. Du kan som besökare vara med och påverka resultatet genom att läsa och lämna omdöme och betyg. Du kan även vara med och diskutera alla alternativen med andra besökare och med oss på redaktionen. Sedan har vi en topplista där du kan se vart flest valt att låna pengar efter ha beskt någon av guiderna om kreditkort o mobilen. Var med och säga vad du tycker är om guiden Kreditkort i mobilen precis här nedanför. Vi har det här kapitlet för att vi vill att du som besökare ska säga vad du tycker om guiden så andra besökare vet det redan innan dom besöker sidan. Och är betyget dåligt så gör vi allt vi kan för att bli bättre och på så sätt få bättre betyg. Vi vill bygga en guide om Kreditkort i mobilen där du ska kunna hitta vilka långivare som erbjuder detta i Sverige och det med omdöme och betyg från våra besökare. Till det lägger vi även till våra recensioner så du ska kunna jämföra dom själv.

Kreditkort i mobilen

Finns det bankkort online på nätet?

Svar: Ja på senare år så har kontokredit blivit allt vanligare. Det är alltså som ett kreditkort online på nätet. Där du till exempel genom en app eller deras hemsida kan föra över pengar till ditt bankkonto direkt så fort du fått din kredit bestämd.

Jämför låneförmedlare Lendo bolån?

Svar: Nej i skrivande stund så jämför dom enbart lån utan säkerhet. När dom skulle slå upp dörrarna 2007 så ska affärsiden ha varit att jämföra just bolån men sedan gick det snabbt över till att enbart innefatta privatlån och så har det fortsatt sedan dess med stor framgång.


Sammanfattning av Bästa kreditkortet 2021 – Här har du testvinnaren!

Sedan starten år 2010 har vi skrivit mycket om att skaffa kreditkort och här listar vi några av dessa i en enkel lista där du ska få en så bra överblick som möjligt. Listan är framtagen för att just du ska hitta det som vi tror du är intresserad av att läsa mer om. Precis som du kan läsa i rubriken så vill vi ha ett betyg på Skaffa kreditkort. Det gör du genom att trycka på stjärnorna som du hittar precis här nedanför. Krånglar det med betyget så kan du bara uppdatera sidan för att få det att fungera. Du ger ett betyg från ett till fem. Kreditkort heter guiden för att det är här vi samlar allt om det. Så du ska kunna hitta det du söker direkt. Vi har även sammanfattat guider som är relaterade till det här. Så du ska kunna klicka dig vidare till det du söker efter mer exakt.

Ansök kreditkort är en sida där vi skriver om hur du kan ansöka om att få ett kreditkort och framförallt att jämföra kreditkort innan du skickar in din ansökan. För det finns många olika kreditkort som skiljer sig väldigt mycket vad gäller villkor och förmåner.

I den här guiden tar vi ut dom 3 bästa kreditkortet från den totala topplistan över kreditkort och sedan visar vi omdöme, betyg och recension om dessa. Att det är dom baseras enbart på vilka 3 kreditkort som varit populäraste just den här veckan. Därför tror vi att när vi lägger till omdöme, betyg och recension så kan vi tillsammans ta fram det bästa kreditkortet.

Bästa kreditkortet