Billån – Bästa billån 2023?


Listan över lån är uppdaterad och hämtad från Svenska Lånenätverket 2023-03-15
Låna till Kontantinsats via Enklare
 • Belopp: 5000kr - 600.000kr
 • Ränta: 3,01% – 29.27%
 • Löptid: 1år - 20år
 • Jämför 38 lån gratis online!
 • Över 300.000 kunder!
Mer info »

Räkneexempel: Annuitetslån 5 år, belopp 150 000 kr, rörlig ränta 4,30%, uppläggningskostnad 495 kr, aviavgift 0 kr, ger en effektiv ränta på 4,53%. Totalt belopp att återbetala 167 465 kr, fördelat på 60 avbetalningar, ger en månadskostnad på 2 783 kr. Uppdaterat 2022-05-25.

Bästa billån 2023? Ja vilket är det bästa billånet 2023? Det viktiga är förstå när du letar efter det bästa billånet är att det bästa lånet för dig inte behöver vara det för din kompis. Det vill säga det kan vara väldigt indivudellt. Det vi försöker beskriva här är bara hur DU ska öka chansen för att hitta det lånet som är bäst för dig. Det är upp till dig att jämföra för att hitta det. Vi tror nämligen på att fler borde ta makten över sin egen ekonomi och inte låna någon annan jämföra åt dom. Hur hittar man bästa billån 2023?


Innehåll Bästa billån

 • Bästa billån
 • Lämna bilen som säkerhet för lånet eller inte
 • Därför är låneförmedlare populärt
 • Billån utan kontantinsats är alltid ett privatlån
 • Så kan du hitta det bästa billånet
 • Vi startade den här guiden 2010
 • Så tar vi fram testvinnaren
 • Hur man hittar det bästa lånet

Så tar vi fram testvinnaren av Bästa billånet 2023

Bästa billånet utan kontantinsats hoppas vi få fram genom att ha skapat topplistan ovan. Topplistan sätta efter vilket lån som är mest populärt hos besökare innan dig. Fördelen med billån är att det ofta är billigare än ett privatlån pga att man vid ett billån lämnar bilen som säkerhet för lånet och vid ett privatlån gör man det inte.

Bästa billån?

Hos oss kan du jämföra billån och vårt mål med det är att du själv ska veta hur man kan jämföra billån för att hitta den billigaste räntan just nu. Vi sammanställer datan från alla sidor om lån och här ovan kan du se dom 5 populäraste lånen till bil och vill du se hela topplistan som den baseras på så klickar du bara på länken som du hittar ovanför topplistan. Där klickar du sedan på alla billån. Så du ska få så bra överblick som möjligt. Och glöm inte läsa hela den här guiden också.

Bästa billån

Billån UTAN bilen som säkerhet: Billån utan kontantinsats, köp bilen av vem du vill, köp vilken bil du vill oavsett årsmodell, du kan låna till en billig bil. Billån MED bilen som säkerhet: Billån med MINST 20% i kontantinsats oavsett bank, du får ofta bara köpa bilen av en bilhandlare, du får inte köpa en bil äldre än x-antal år, du kan sällan låna mindre än 50.000kr

Billån

Billån utan kontantinsats är alltid ett privatlån

Billån utan kontantinsats är privatlån (även kallat blancolån) som man använder till att låna till bil. Vill du se vilka billån utan kontantinsats som är bäst i test enligt våra besökare kan du ta en titt på guiden Billån utan kontantinsats. Där skriver vi allt om hur du kan låna till bil utan insats.

Billån med bilen som säkerhet för lånet

Du får dessutom inte köpa en bil äldre än ett visst antal år när du lämnar bilen som säkerhet för lånet. Ofta får bilen inte vara äldre runt 10år när du betalat av billånet. Så ska du betala av ditt lån på 5år så får inte bilen vara äldre än 5år. Det gör banken för att vara säker på att bilen har något värde om du inte skulle betala av lånet och därför måste sälja din bil. Vidare så börjar lån med bilen som säkerhet för lånet mellan 50.000kr-100.000kr medan utan säkerhet börjar på runt 5000kr hos många långivare och banker. Du måste ofta även ha helförsäkring på bilen om du lämnat den som säkerhet. Men finns det då några fördelar med att lämna bilen som säker för lånet då? Ja räntan är ofta lägre då eftersom banken tar mindre risk.

Lämna bilen som säkerhet för lånet eller inte

Du bör känna till dom dina alternativ innan du ska låna till bil. Dom vanligaste är att du antingen tar ett privatlån till din bil (även kallat blancolån och lån utan säkerhet) eller så lämnar du bilen som säkerhet för lånet eller så leasar du bilen. Vi jämför framförallt privatlån till bil på Kontantinsats.se då det visat sig att det är det populäraste alternativet hos våra besökare.

Låna till entusiastbil

Så kan du hitta det bästa billånet

Bästa billånet är en lite mindre version av Bästa billån. Besökt gärna Bästa billånet för att se skillnaden. Där skrev vi tidigare om just denna men har nu flyttat över det mesta till denna guide istället. Låna till bil är en guide där vi tar med alla olika typer av lån till bil rör att du ska kunna hitta rätt så snabbt som möjligt. Vi tycker så klart att EU borde läsa den här guide om du funderar på att låna pengar till bil.

Bilfinansiering utan kontantinsats 2022

Bilfinansiering utan kontantinsats brukar oftast vara ett så kallat privatlån, det vill säga lån utan säkerhet. Dock brukar billån med bilen som säkerhet vara lite billigare men är inte det ett alternativ så är ett privatlån ett annat alternativ. Det finns framförallt tre olika sätt att låna till bil och det är ett privatlån till bil, ett billån med bilen som säkerhet för lånet och sedan leasing.

Leasing är dock en hyra av en bil och inte ett lån av pengar. Har du några frågor om Bilfinansiering utan kontantinsats? Då kan du ställa dom i kommentarsfältet. Där kan både vi på redaktionen svara på frågor och andra besökare. Och får vi in frågorna många gånger så publicerar vi svaren i guiden så fler kan få reda på svaret väldigt enkelt.

Olika sätt att finansiera en bil

Den här guiden handlar bland annat om vilka sätt det går att finansera en bil. För det är viktigt att du vet om dessa alternativ så du kan hitta det alternativet som passar just dig bäst. Det finns lån till bil där du lämnar bilen som säkerhet för lånet. Ett sådant lån har ofta lägst ränta men har också mycket mer krav. Bland annat är det ofta så att du inte får köpa bilen av en privatperson och den får inte vara äldre än ett visst antal år. Du måste också alltid ha minst 20% i insats och kan bara låna 80% som mest.

Sedan har du även möjligheten att ta ett privatlån till en bil. Då får du låna till vad du vill eftersom du inte lämnar något i säkerhet för lånet och kan till exempel låna till en bil. Sedan har du även möjlighet att leasa bilen. Det vill säga hyra bilen under en bestämt period. Oavsett vilket du väljer bör du läsa på ordentligt innan du väljer vilket som är bäst för dig.

Bästa billån hittar du så här förhoppningsvis

Bästa billån? Hur hittar man det bästa lånet till bil? Ja antagligen är det en kombination av att lånet har låg ränta och har bra villkor. Vi har skapat en topplista med billån här ovan som helt enkelt sorteras efter vart besökare innan dig valt att låna till bil. Sedan ger vi även besökare möjligheten att lämna betyg på varje bank, långivare, låneförmedlare och jämförelsetjänst så att listan förhoppningsvis blir ännu bättre och mer relevant.

Så hittar du bäst billån för just dig

Målet med den här topplistan här ovan är att visa dig dom 3 populäraste billånen hos våra besökare just nu och göra det så enkelt som möjligt. Vill du ha en fördjupning så ska du gå till STORA topplistan istället där du bland annat kan hitta omdöme och betyg. Du hittar även länken till alla lån vi listar precis ovanför topplistan ovan.

Billån beräkna månadskostnad

Billån beräkna månadskostnad kan du enkelt göra genom att ta del av våran topplista över lån till bil. Du kan se dom 5 populäraste lånen till bil precis ovanför och sedan har du en guide här som berättar hur du kan ta reda på hur mycket ett billån skulle kosta för just dig. För det är så att det inte går att räkna ut det något sätt som gäller för alla utan du måste helt enkelt ansöka för att få reda på vad det skulle kosta dig. Man kan ofta räkna ut exempel på vad det skulle kosta men det är sällan det stämmer exakt eftersom räntan är så olika eftersom den oftast sätts efter risken att låna ut pengar till just dig.

Hur mycket kan man låna till bil

Hur mycket kan man låna till bil beror på hur mycket man har i inkomst. Det vill säga hur mycket pengar man tjänar. Sedan beror det på om man lånar pengar med bilen som säkerhet för lånet eller om man väljer att låna pengar utan bilen som säkerhet för lånet. Allt det hoppas vi kunna reda ut i det här inlägget. Ska du låna till bil kan du göra det på lite olika sätt och det bästa du kan göra är att prata med din bank / långivare och fråga om råd. För du kan ju ta ett så kallat billån som du antingen kan ta via bilfirman (som samarbetar med en långivare/bank) eller själv via din bank / långivare som du bestämmer dig för att ta. Men många väljer även att ta ett vanligt privatlån för att låna till en bil.

Billån räkna? Kan man räkna på billån på något enkelt sätt? Är du ute efter att räkna på ett billån för att se hur mycket det skulle kosta dig/er att låna till bil? Då har du kommit helt rätt. Vi skriver guider om lån och privatekonomi och vi har många guider om billån och bilköp. Ska du räkna på billån så måste du bestämma dig vad det är för typ av lån du vill ha. Är det billån utan säkerhet? Alltså där du inte lämnar bilen som säkerhet för lånet? Eller är det ett billån där du vill lämna bilen som säkerhet för lånet. Mer om skillnaden mellan dessa här nedan. Sen när du har bestämt det så är det bara skicka in en låneansökan till något eller några alternativ här ovan i topplistan. Topplistan sätts efter var besökare innan dig valt att låna till bil just det här veckan. En ansökan tar sällan mer än några minuter och då får du alltså reda på om du kan få lån och vad det i så fall skulle kosta dig att låna till bil.

Billån räkna

Billigaste billånet

Först och främst så måste vi reda ut vad det finns för olika typer av billån så vi vet vad vi jämför. Det finns billån där du lämnar bilen som säkerhet och sedan finns det billån där du inte lämnar bilen som säkerhet för lånet. Det är oftast billigare att lämna bilen som säkerhet för lånet men inte alltid. Men varför väljer då alla inte att göra det? Ska man göra det så måste man ofta uppfylla fler villkor för att få låna pengar helt enkelt. Vilket gör att många väljer att inte lämna bilen som säkerhet.

Ska du lämna bilen som säkerhet så måste du alltid ha minst 20 procent i kontantinsats i Sverige. Dessutom får du sällan köpa en bil äldre en ett visst datum. Och du måste ofta hålla dig till en bilhandlare. Det är saker som du inte måste ta hänsyn till om du inte lämnar bilen som säkerhet alltså. För det är ett vanligt privatlån du tar då och för det får du köpa vad du vill. Till exempel låna till en bil.

Vad är bra ränta på billån

Ränta för billån ska du jämföra ordentligt men även kostnaderna runt den. Den effektiva räntan tar med alla kostnader inkl aviavgifter, uppläggningsavgift med mera så du ska kunna hitta rätt snabbare. För då se du hur mycket lånet ska kosta totalt. Och då kan du lättare jämför lån mot varandra. Det var så den effektiva räntan kom till. För att göra det lättare att jämföra lån helt enkelt. Så om du planerar på att låna pengar till en bil så jämför den effektiva räntan oavsett om det är ett billån med eller utan bilen som säkerhet.

Billiga billån i en lista som vi tagit fram

Billiga billån? Vi har två topplistor över två olika typer av billån. Här ovan hittar du en topplista över privatlån du kan använda till att köpa bil. Det är alltså lån där du inte lämnar bilen som säkerhet för lånet. Och därför inte behöver någon kontantinsats, du behöver inte köpa av en bilhandlare och heller inte behöva bry dig om årsmodellen. Många av långivarna marknadsför även dessa som hårdast. Till ett sådant lån behöver du inte några pengar själv utan kan alltså låna hela beloppet.

Men sen finns det även billån där du lämna bilen som säkerhet för lånet och på så sätt får lite billigare lån – dock är det vid sådant lån lag på minst 20 procent i kontantinsats. Det vill säga pengar du måste ha själv. Visa väljer att låna till dessa 20 procent med ett privatlån och sedan resterande 80 som vanligt billån. Det är dock inte helt säkert att långivarna gillar det upplägget.

Hur man hittar det bästa lånet

Ja hur hittar man egentligen det bästa lånet? Jämför, jämför och jämför. Här på Kontantinsats.se försöker vi visa vägen till alla ställen där du antingen kan få hjälp att jämföra lån eller så direkt till långivarna själva. Allt med direktlänkar så att du med så få klick som möjligt ska kunna jämföra så många olika lån som möjligt. Vi sorterar även lånen i topplistor som sätts efter hur populära dem är hos våra besökare och på så sätt hoppas vi få fram och hitta det bästa lånet.

Låna pengar till begagnad bil

Ska du låna till bil så spelar det sällan roll om det är en ny eller begagnad bil. Utan mer priset på bilen, årsmodell och vart du köper bilen. Ska du låna till bil med en billån med bilen som säkerhet så måste du oftast köpa bilen av en bilhandlare. Och du får sällan köpa en bil äldre en ett visst årtal. Du måste dessutom ha minst 20 procent i Kontantinsats då. Ska du däremot köpa en bil utan kontantinsats så är det ett privatlån som gäller. Då får du köpa vilken bil du vill och även av privatperson. Detta eftersom du inte lämnar något i säkerhet för lånet och får köpa vad du vill. Till exempel en begagnad bil.


Det här söker våra besökare på kring Bästa billån 2021

Fördjupa dig med hjälp av vad andra söker efter om just bästa billånet 2021:

Låna 200000 till bil

Ska du låna 200.000kr till en bil? Då kan du välja mellan att ta ett billån där du lämnar bilen som säkerhet för lånet och då måste du ha 20 procent av summan själv. Alltså 40.000kr. Om bilen kostar 200.000kr alltså. Men tar du istället ett privatlån så kan du låna hela summan. Men vad är då skillnaden? Jo att lämna något i säkerhet för lånet gör ofta att lånet blir billigare. Du kan få lägre ränta så i vissa fall. Men jämför lånen och se om det är så för dig också. Ta en titt under privatlån och under billån där vi skriver mer om detta. Vi försöker hitta billigaste räntan tillsammans med våra besökare. Vi sammanfattar data av olika slag som förhoppningsvis ska ta fram det bästa lånet i alla olika kategorier av lån. I den här fallet att låna exakt 200.000kr till en ny bil.

Billigaste billån

Billigaste billån försöker vi ta fram här. Och det viktigaste med det är att säga att det lånet som är billigaste för besökaren innan dig kanske inte är billigaste för just dig. Därför är det väldigt viktigt för di att jämföra lån innan du väljer att låna till nya bil. Så det är väldigt viktigt att du jämför lån till bil som vilket lån som helst. Så ska du låna pengar till en ny eller begagnad bil så ska du läsa igenom hela guiden från början till slut.

Privatlån till bil

Men när privatlånen har så låg ränta så väljer många att ändå ta ett privatlån till bil för att slippa alla krångel. Billån finns det två alternativ av. Billån med bilen som säkerhet för lånet och billån utan bilen som säkerhet för lånet. Eller ja det finns billeasing också men det räknar vi inte riktigt som ett lån till bil så det kan du läsa vidare om längre ned i den här guiden om du är intresserad av att leasa en bil istället. Men vi börjar alltså med billån utan bilen som säkerhet för lånet och billån med bilen som säkerhet för lånet. Vad är det som skiljer dessa två alternativ åt? Vad är för och nackdelar mellan dessa två? Vi hoppas hjälpa dig få svar på dessa frågor.

Avbetalning bil

Vad finns det för alternativ om man vill ta en bil på avbetalning och hur gör man? När du tar ett privatlån så lånar du hela beloppet du vill låna och sedan betalar du av bilen hos den banken du valt helt enkelt. Så skickar du in en ansökan hos Lendo så får du förslag från olika banker som vill låna pengar till dig och sedan när du väljer ett av dom alternativen så betalar du av bilen med dom pengarna till den du köper bilen av och sedan betalar du av bilen till banken du valt. Som exempel så kanske du väljer just Lendo som låneförmedlare och du fyller i 100.000kr. Då får du förslag från olika banker som vill låna ut just 100.000kr till dig. Sedan väljer du en av dessa banker och får pengarna utbetalda. Du betalar din bil med pengarna och sedan betalar du av bilen till banken du valt. På så sätt har du valt att ta bilen på avbetalning.

Bilen som säkerhet

Fördelen med att inte lämna bilen som säkerhet för lånet är att det är ett billån utan kontantinsats. Du måste alltså inte ha några egna pengar när du ska köpa bil. Lämnar du bilen som säkerhet måste du annars ha MINST 20% i kontantinsats hos alla långivare och banker i Sverige. Ska du köpa en bil för 200.000kr så blir det alltså 40.000kr som du måste ha själv. Sedan kan du köpa bilen av en privatperson och inte bara av en bilhandlare vid billån utan säkerhet. För lämnar du bilen som säkerhet för lånet så måste du oftast köpa bilen av en bilhandlare.

Räkna på billån

Räkna på billån kan du göra enkelt här. Genom topplistan kan du klicka på varje lån eller jämförelsetjänst för att jämföra billån redan idag och låna pengar redan idag. Så vill du ta ett lån till bil så har du kommit helt rätt. Vi skriver om billån varje dag så ska du ta lån till bil så kan du läsa allt om det här. Vi försöker skriva om allt som du behöver veta här nedan. Räkna på billån är sidan där vi skriver om hur du kan jämföra lån till bil online på nätet väldigt enkelt. Så om du planerar på att finansiera en ny bil så kan du ta del av den här guiden och räkna på det idag. Kom dock ihåg att det är först när du skickar in en ansökan som du ser exakt vad som gäller för just dig


Bästa billånet

Om guiden Billån – Bästa billån?

Billån visar vägen i djungeln av lån till bil. När du lämnar den här sidan så har vi som mål att du ska kunna allt du behöver veta om billån och att du själv kan ta beslut om vilket lån till bil som passar just dig bäst. En startsida för alla som ska låna till bil i Sverige. Vi vill bygga guiden tillsammans med våra besökare så här kan du läsa och lämna betyg och omdöme på alla billån. Och läsa våra recensioner. Du kan även diskutera och ställa frågor om billån. Vill du sedan läsa fördjupningar om något vi skriver här så länkar vi vidare till guider vi tror kan passa dig i så fall.

Men den här guiden vill vi att du ska kunna jämföra billån själv och hitta det bästa billånet just nu för DIG eller ER, och med bästa menar vi bäst villkor och lägst ränta. Om du vill ta ett billån där du lämnar bilen som säkerhet för lånet så måste du ha minst 20% själv oavsett bank eller långivare i Sverige. Tar du ett privatlån så finns möjligheten att låna upp till 100% av bilens värde. Ovan hittar du en lista över lån som vi listar och skriver om här på Kontantinsats Om du hittar det bästa lånet för dig där eller inte kan inte vi svara på tyvärr. Du får helt enkelt jämföra och se efter själv. Nedan följer tips på hur man kan jämföra lån. Försök söka så mycket information som möjligt innan du bestämmer dig för ett lån.

Vanliga frågor om: Bästa billån

Här har vi samlar frågor och svar om Bästa billån:

Finns det billån utan kontantinsats?

I vår guide billån utan kontantinsats tar vi upp hur man kan låna till bil utan att ha någon kontantinsats alls. Är det ett lån utan insats du vill ta för att köpa en bil så bör du titta in där. Men andra ord så finns det alltså och är ett privatlån till bil.

Hur utser ni det bästa billånet?

Vi utser det bästa billånet med hjälp av våra besökare. Det vi gör är att samla in data från hela året och ta fram dom 3 populäraste billånen via Kontantinsats.se. Det vill säga dom 3 billånen som våra besökare oftast väljer att låna pengar av efter ha läst någon av våra guider om billån. Sedan tittar vi vilka av dessa 3 som har bäst omdöme och betyg hos våra besökare. Där har vi sedan en topp 3 billån där vi helt enkelt utser nummer 1 på den listan till året billån. Och så har vi gjort sedan starten av Kontantinsats.se år 2010.

Kan man ta ett blancolån til bil?

Ja det går utmärkt. Blancolån är exakt samma typ av lån som privatlån. Där du inte lämnar bilen som säkerhet. Det är bara två olika namn på samma typ av lån.

Vad är leasing?

Leasing är ett sätt du kan låna en bil på. Man lånar inte pengar så man kan köpa bil utan man lånar bilen helt enkelt. Det är ett alternativ för dig som inte har råd med en bil eller som ser andra fördelar med det. Se dock till att läsa på riktigt ordentligt innan du tecknar en leasing för det kan blir mycket dyrare än vad du tänkt dig. Till exempel om du vill avbryta avtalet tidigare eller om du sliter på bilen mer än vad som anses normalt. Till exempel genom repor. Då kan det helt plötsligt bli mycket dyrare. Så läs på alltså.

Hur vet ni vilket som är bäst?

Vi vet inte vilket som är bäst men vi tror vi kan få fram det genom att ta hjälp av våra besökare och långivare och banker vi samarbetar med. Så vi ihop statistik från dessa två tror vi att vi kan ta fram det bästa alternativet i olika kategorier av lån.

Finns det billån utan insats?

Ja det finns framförallt två olika typer av lån till bil och det är billån där du lämnar bilen som säkerhet för lånet och där måste du alltid ha minst 20 procent i insats oavsett bank du väljer. Men sedan kan du även ta ett privatlån till en bil och där kan du låna hela 100% om du vill. Kostar bilen 100.000kr kan du alltså även låna 100.000kr.

Kan man använda ett privatlån för att finansiera en bil?

Ja det är lån utan säkerhet du kan ta om du inte har någon insats tex. Vill du finansiera en bil med ett lån så är det privatlån eller billån med bilen som säkerhet du väljer mellan. Så läs på om dessa alternativ för att se vilket som passar dig bäst.

Ska man välja billån med bilen som säkerhet för lånet eller privatlån?

Det du bör göra är att läsa på vad som skiljer just billån utan säkerhet och privatlån till bil. Och sedan vara införstådd att det även skiljer sig mellan bankerna på vad dom har för villkor och så vidare. Så du bör jämföra det. Och sedan är det upp till dig själv vad du tror passar dig bäst. Har du till exempel ingen insats så är det privatlån som gäller. Och det är sådant du ska kunna se om du jämföra dessa åt. Sedan när du bestämt dig kan du ta dig vidare och jämföra det lånet.

Hur stor insats måste man ha vid lån till bil?

Om du väljer lån där du lämnar bilen som säkerhet så måste du ha minst 20 procent. Men om du tar ett privatlån så kan du låna 100%. Så det gäller att du läsa på vad som gäller och vad som är bäst för just dig eller er.

Kan man låna till hela bilen?

Ja det går absolut att låna pengar till hela bilen och då är det privatlån som gäller. Då lämnar du inte bilen som säkerhet för lånet. Du tar alltså ett privatlån till hela bilens värde. Du kan se vart andra besökare valt att låna till bil här ovanför i den enkla topplistan. Sedan kan du titta på den stora topplistan över billån med omdöme, betyg och recensioner här nedanför.

Låna till bil - Bra eller dåligt?
Låna till bil – Bra eller dåligt visar vägen i djungeln av billån.

Jämför billån 2021 så här

Jämför billån gör du enkelt med våra topplistor som sorteras efter vilka billån besökare innan dig valt. Topplistorna över vanligaste billånen är uppdelade i två olika typer av lån. ”Vanliga” billån och privatlån till bil. Ett ”vanligt” billån är ett lån där du lämnar bilen som säkerhet för lånet och måste ha minst 20 procent av köpesumman själv i kontantinsats.

Dessutom följer ofta några andra krav så som att bilen inte får vara äldre 10år och att du måste köpa bilen av en bilfirma. Med ett privatlån till en bil behöver du inte uppfylla dessa kraven alls men då är också lånet ofta dyrare också. Dock väljer många ett privatlån till att köpa bil ändå. Här ovan ser du en topplista över vilka privatlån besökare innan dig valt att köpa bil med. Vill du istället jämföra billån så kan du ta en titt under billån.


Tips på fler guider vi gjort relaterat till bäst billån just nu

Bästa låneförmedlare för att jämföra billån

En guide som är relaterade till Bästa billån är Bästa låneförmedlare. Så varför är den det? Jo för att många som väljer att låna till bil väljer att göra det via just en låneförmedlare. Därför rekommenderar vi alla våra besökare att besöka även Bästa Låneförmedlare innan man väljer vilket lån som passar bäst för att köpa bil. Så ska du låna pengar till bil och vill jämföra privatlån till att finansiera din nya bil så ska du även klicka dig in där. Du kommer inte ångra dig.