Bäst Kontokredit 2020


Bäst i test 2020:
1. Advisa kontantinsats
  • Belopp: 5000kr - 600.000kr
  • Ränta: 2,95% - 29,50%
  • Löptid: 1år - 18år
  • Recension: 5-stars
  • Jämför över 30 banker och långivare!
  • Låneförmedlare jämför lån gratis!
MER INFO »

Bäst Kontokredit är våran guide för dig som söker kontokredit 2020.

Kontokredit

Kontokredit utan UC? Finns det?

Ja det finns och det är till exempel företag som istället använder Creditsafe och Bisnode. Och det är precis det som den här sidan ska handla om. Att ta ut dom lånen där du kan låna utan att företaget tar en UC på dig. Och istället använder en annan kreditupplysning. Och för dig som undrar varför man vill det så är det många som inte vill ha för många UC på sig för att dom är rädda att få svårare att låna pengar i framtiden med för många UC på sig och dessutom att räntan bara blir högre och högre hur fler dom har på sig. Därför väljer framförallt många snabblån och smslån att ha alternativ där man kan få låna med en annan kreditupplysning. Ibland mindre summor och ibland rakt igenom alla produkter dom har. Besök gärna våran största sida som vi har döpt till Kontokredit. Där samlar vi alla sidor om just detta.


Kontokredit har blivit allt vanliga när snabblånen har blivit mer och med kontokredit. Där du helt enkelt har ett konto som funkar som ett kreditkort. Några av dom har till och med en app där du enkelt kan föra över pengar till ditt konto när du behöver. Som ett kreditkort online helt enkelt. Så är du ute efter det så kan du läsa den här sidan för att veta mera och jämföra olika kontokrediter mot varandra så du kan hitta den bästa för just dig.

Kontokredit hos ICA Banken

ICA Banken har en kontokredit där du får låna 10.000kr-50.000kr. Och det som är bra är att det alltså bara kostar när du väl använder det. Sedan har du det som någon slags försäkring där du kan ha pengar vid oförutsedda utgifter till exempel. Eller om du vill resa och ta den på avbetalning. Det du måste ha om du vill ha det hos ICA är ett bankkort hos dom. Läs mer i länken ovan.

Vad är kontokredit?

Kontokredit i form av kreditkort på nätet har blivit allt vanligare och här sammanfattar vi de så du ska kunna hitta vad det är enkelt och snabbt. Allt fler så kallade snabblån erbjuder även kontokredit och det har gjort att vi skapat många guider i ämnet. Eftersom våra besökare efterfrågar det helt enkelt. Därför har vi mer och mer skapat guider som ger dig det du behöver i ämnet för att hitta det bästa kontokredit-kontot tillsammans. Vad är kontokredit är en sida som handlar om vad kontokredit är. För det börjar bli allt vanligare att snabblån och smslån även erbjuder just kreditkonton som fungerar som kreditkort fast dom är på Internet eller i en app i stället. Där du kan ta ut pengarna till ditt konto vi ditt konto hos dom.

Kontokredit vad är det?

Och vilken kontokredit är bäst egentligen? Vi måste börja från grunden. Hur jämför man lån på bästa sätt? Jo det är den effektiva räntan som är räntan + övriga avgifter ihop räknat. Men viktigt med det är att det är räknat på ett år. Alltså den totala räntan på ett år. Så om du bara ska låna pengar i 30 dagar så slår det ganska så fel och det blir inte längre så effektivt att jämföra så. Om vi tar ett banklån på 3 månader i jämförelse med ett snabblån på 3mån så är snabblån tro det eller eller ofta billigare.

Men dyrare om man räknar övertid. Så med den vetskapen så behöver alltså bankens kontokredit vara billigare. Även om det ser ut så vid första anblick. Du måste alltså ta reda på vad du ska låna till och hur länge för att välja rätt lån. Så vad är kontokredit då? Jo det är helt enkelt som ett konto där du har en bestämd kredit och allt du handlar på den får du sedan på faktura. Så om du har en kredit på 10.000kr och handlar något för 5800kr så får du det på en faktura på ränta och andra kostnader så som aviavgift, uppläggningsavgift och så vidare. Vi har satt ihop två listor efter vad som ofta skiljer en kontokredit hos en bank i jämförelse med ett så kallat snabblåneföretag. Men ofta är det så att ett snabblåneföretag kan vara billigare vid lån under en kort tid medan banklån är det på längre lån. Skillnaderna mellan bankernas och kreditföretagens kontokrediter.

Kontokredit hos snabblåneföretag

Här har vi satt ihop en lista som ofta gäller hos snabblåneföretaget. Du betarlar ofta ingen uppläggningsavgift eller årsavgift. Däremot har du ofta en högra ränta än vid banklån. Fördelen är att du ofta enkelt kan sköta dina lån direkt på deras hemsidor. Du kan även låna utan UC och låna pengar trots att du har etalningsanmärkningar. Här har vi satt ihop en lista som ofta gäller hos banken. Du har ofta en uppläggningsavgift och även en årsavgift. Du kan ofta låna större belopp än hos snabblåneföretagen. Dom nekar oftast om du har betalningsanmärkning trot att dom inte vet hur det gått till. Den största fördelen är nog att många känner en trygghet att ha chansen att låna pengar om det skulle vara lite tunt i plånboken någon månad pga att det tillkom en utgift som du inte räknar med. Dessutom är det inte sällan så att dom har någon försäkring om att betala din ränta och amortering om du blir sjukt eller liknande.