VECKANS TOPPLISTAN:
KLICKA HÄR för HELA topplistan!
#Ränta:
1.Advisa litenJämför lån gratis!Mer info »
2.Lendo litenJämför lån gratis!Mer info »
3.Consector litenJämför lån gratis!Mer info »

Bank Norwegian – Jämför här!

Bank Norwegian är en bank som bland annat ägs flygbolaget Norwegian och som många känner till. Dom erbjuder dig att låna pengar med både privatlån och kreditkort. Om du vill köpa aktier i banken så kan du göra det via börsen i Norge. Dom har drivit sin verksamhet sedan 2007 i Norge och kom till Sverige 2013. Under 2017 så kunde dom räkna sina kunder till över 1,1 miljoner.

Bank Norwegian

Innehåll i Bank Norwegian

  • Bank Norwegian omdöme
  • Bank Norwegian recension
  • Norwegian kreditkort
  • Vem är ägare?
  • Jämför på Kontantinsats.se
  • Är det Bank Norwegian som även har flygplan?

Bank Norwegian omdöme

Här nedan kan du ge betyg och omdöme på guiden som du befinner dig på just precis nu. Men vill du istället, eller också, ge betyg på Bank Norwegian så gör du det under guiden som heter Bank Norwegian omdöme. Den guiden egna vi enbart åt att låta våra besökare läsa och lämna omdöme och betyg.

Bank Norwegian recension

För att försöka ge en så rättvis och tydlig bild som möjligt av alla lån, banker och jämförelsetjänster så har vi inte bara möjligheten att läsa och lämna omdöme utan vi skriver även egna recension om alla. Så vill du få en så bredd bild som möjligt av dom så råder vi dig att läsa vår guide med recension.

Norwegian kreditkort

Ja dom har även kreditkort att erbjuda och du kan läsa med under Norwegian kreditkort där vi samlat så mycket info om det som möjligt. Se kapitlet här nedanför för mer info om det. Sedan har vi några få punkter som vi tror kan vara intressant och relevant för alla som är intresserad av dom på något sätt.

Vem är ägare?

Dom är ett helägt bolag av flygbolaget Norwegian och Bank Norwegian har en rad olika finansiera tjänster så som lån i olika former. Bland annat privatlån och kreditkort. I den här guiden så samlar vi allt vi skriver om dom och tanken är att det ska fungerar som en startsida för allt vi skriver om Bank Norwegian. Du ska kunna nå allt vi skrivit om dom med max två klick.

Ja vilka är det som äger Bank Norwegian egentligen? Företaget heter Norwegian Finans Holding ASA och finns på Oslo börsen. Det ägs till stora delar av företaget Norwegian Air Shuttle som även har flygbolaget med samma namn. Det vill säga flygbolaget Norwegian. Så om du vill köpa aktier i Bank Norwegian kan du alltså göra det via börsen i Norge. Verksamheten drog igång 2007 och kom till Sverige 5år senare 2013. Under 2017 kunde som sedan räkna hem en kundstock på över 1,1 miljoner kunder. Och det är alltså folk som har kreditkort, som lånar pengar genom lån och som depositionskunder.

Jämför på Kontantinsats.se

Eftersom vi försöker bygga hela Kontantinsats.se tillsammans med våra besökare så går det att ställa frågor och diskutera alla guider på Kontantinsats.se. Så var gärna med och påverka innehållet eller ställ en fråga om något du undrar här nedanför i kommentarsfältet. Där kan du även lämna omdöme och betyg om guiden.

Bank Norwegian recension

Bank Norwegian recension är guiden där vi på redaktionen säger exakt vad vi tycker om Bank Norwegian. Vill du istället läsa vad andra besökare tycker om Bank Norwegian eller säga vad du själv tycker så är det guiden Bank Norwegian omdöme du ska gå till istället. Där kan du lämna både betyg och omdöme i form av en kommentar.

Redaktionens recensioner och betyg på Bank Norwegian

Bank Norwegian av Kontantinsats.se

Lån: Bank Norwegian
Betyg: 4,8

Sammanfattning av Bank Norwegian recension

Med Bank Norwegian recension har vi försökt skapat en samlingssida för olika recensioner av långivaren men även lagt till våran egna. Så du som besökare ska få så samlad bild som möjligt. Vi för helt enkelt jobbet åt dig och sammanfattar all statistik. Sedan är det upp till dig att utvärdera den.

Sammanfattning av Bank Norwegian

Man kan låna pengar av Bank Norwegian som är helägt av flygbolaget Norwegian. Du hittar dom för tillfället i topplistan här ovan där vi listar privatlån där flest av våra besökare fått låna pengar just den här veckan. Hos Bank Norwegian kan du för tillfället ta privatlån upp till 500.000kr och köpa vad du vill för samt beställa deras kreditkort som är väldigt uppskattat. Med deras kreditkort får du kredit som vilket kreditkort som helst. Du får dessutom poäng som du kan använda för att betala eller delbetala en resa. Bra va?


Är det Bank Norwegian som även har flygplan?

Norwegian äger Bank Norwegian till en viss del så dom har samma ägare men banken äger inte Norwegian.