Bank Norwegian – Bra eller dåligt?


Bäst i test 2020: Listan är uppd: 2020-09-25.
1. Advisa kontantinsats
 • Belopp: 5000kr - 600.000kr
 • Ränta: 2,95% - 29,50%
 • Löptid: 1år - 18år
 • Recension: 5-stars
 • Jämför över 30 banker och långivare!
 • Låneförmedlare jämför lån gratis!
MER INFO »

Bank Norwegian är en bank som bland annat ägs flygbolaget Norwegian och som många känner till. Dom erbjuder dig att låna pengar med både privatlån och kreditkort. Om du vill köpa aktier i banken så kan du göra det via börsen i Norge. Dom har drivit sin verksamhet sedan 2007 i Norge och kom till Sverige 2013. Under 2017 så kunde dom räkna sina kunder till över 1,1 miljoner.

Bank Norwegian


Innehåll i Bank Norwegian

 • Bank Norwegian omdöme
 • Bank Norwegian recension
 • Norwegian kreditkort
 • Vem är ägare?
 • Jämför på Kontantinsats.se
 • Är det Bank Norwegian som även har flygplan?

Norwegian kreditkort ränta?

Vad har Bank Norwegien för ränta på sitt kreditkort? För att få reda på exakta villkor och ränta kan du klicka dig vidare via länken i topplistan då du kommer direkt in där du hittar informationen du letar efter. Där kan du alltså se vad det är för ränta på deras kreditkort just nu. Du kan även läsa vidare bland våra guider om om just Bank Norwegien och kreditkort innan du väljer att skaffa kreditkort så att du förhoppningsvis själva kan avgöra vilket kreditkort eller annat lån som är bästa för just dig. Våra guider uppdateras hela tiden löpande för att alltid vara så aktuella som möjligt. Våra topplistor uppdateras varje dag alla dagar i veckan och du hittar senaste ändringen ovanför alla topplistor. Det är alltså datum och tid för när det skedde något i topplistan som gjorde att den ändrades. Det kan alltså vara allt från hela ny bank, långivare, jämförelsetjänst eller låneförmedlare eller nya ränta eller ändring bland positionerna. Sker det en större ändring brukar vi även blogga om det.

Bank Norwegian kreditkort

Bank Norwegian kreditkort är ett väldigt populärt kreditkort i våra guider om kreditkort. Vårt mål är att hjälpa dig hitta det bästa kreditkortet där dig själv. Alltså att de dig den kunskapen och verktygen för att du ska få en så bra överblick som det bara går över alla kreditkort som vi listar. Kreditkort är väldigt uppskattat då det för många känns som en extra trygghet att ha kredit tillgänglig utan krångel och där man enkelt kan flytta kostnader någon eller några månader framåt vid tillfällen som när tvättmaskin går sönder eller så. Bank Norwegian kreditkort är sidan där vi skriver om Bank Norwegians kreditkort. Det vill säga ett bankkort men med kredit. Där du kan handla på din kredit och sedan få faktura på dina köp med deras kreditkort. Vilket många tycker om att ha som backup om man någon månad skulle behöva betala mer räkningar än vad man har råd med till exempel.

Bank Norwegian billån?

Har Bank Norwegian något billån? Dem har ett privatlån som du kan använda till att köpa en bil som med vilket privatlån som helst. Med ett privatlån får du låna pengar till vad som helst. Så till exempel en bil om du känner för det. Hos Bank Norwegian kan du låna så mycket som 500.000kr. Med förutsättningen att dem tror du kan betala för det så klart. Här ovan kan du se hur populära dem här just den här veckan. Där kan du även läsa omdöme, betyg och vår egen recension. Men Bank norwegian kan du låna till med upp till 500.000kr. Ett privatlån kan vara ganska dyrt så köp inte för dyr bil bara. En bils värde har en tendens att sjunka väldigt snabbt och är lånet för stort så kan bilen värde sjunka snabbare än vad man hinner betala av lånet på bilen.

bank norwegian billån låna till bil

Bank Norwegian billån har bara ett billån och det är ett privatlån till bil

Det vill säga ett billån där du inte lämnar bilen som säkerhet för lånet. Det gör att du kan köpa bilen av både bilhandlare och privatpersoner och att du kan låna 100%. Du behöver inte heller bry dig om årsmodellen. Innehåll i guiden Bank Norwegian billån är en lista över rubrikerna till dom olika kapitlen i guiden. Vår ambition är att du ska hitta det allra viktigaste i förorden här ovan och där hittar dom flesta svaret på sin fråga angå Bank Norwegian och deras billån men det finns några som inte gör det och då har vi en med fördjupande del för dessa. Så läser du detta så är du nog en av just dessa. Du får hemskt gärna lämna ett omdöme och betyg på guiden genom att trycka på stjärnorna och skriva en kommentar. Här samlar vi löpande ihop guider om vi tror du kan vara intresserade av om du är intresserad av billån hos Bank Norwegian. Vi tipsar om guider vi skrivit som är relaterade till Bank Norwegian billån helt enkelt.

Bank Norwegian billån

BANK NORWEGIAN BILLÅN

Bank Norwegian – Bra eller dåligt?

Planerar du på att låna pengar av Bank Norwegian? Hur ska man veta om dom är bra eller dåliga? Dom har ju bara funnits på den svenska marknaden så kort tid? Det är precis det vi försöker hjälpa till med. Och det tillsammans med våra besökare. Vi vill ge en så rättvis bild som möjligt har har därför kommit fram till några punkter som vi tror tillsammans kan få fram om en långivare är bra eller dålig. Vi presenterar all info från långivaren på ett sånt sätt att du på en och samma sida ska få en så bra överblick som möjligt. Förklara finstilta med mera. Sedan har vi gjort en egen recension utifrån några tester vi gjort. För att sen även låta besökare lämna betyg i form att stjärnor och omdöme i form av kommenterar. Dessutom har vi alltid en topplista i den kategori du letar lån där du kan se vart besökare innan dig lånar pengar just den här veckan. På den här sidan hittar du den längst upp på sidan. Där kan du se var Bank Norwegian ligger i populäritet just den här veckan. Tänk dock på att det kan variera en hel del vecka från vecka.

Bank Norwegian bra eller dåligt

Bank Norwegian omdöme

Bank Norwegian omdöme och betyg kan du läsa och lämna här. Bank Norwegian har snabbt blivit väldigt stora i Sverige men hur bra är dom? Här hoppas vi kunna reda ut det genom att först och främst skapa en topplista som sorteras efter besökare innan dig. Vart dom valt att låna pengar helt enkelt. Sedan ger ci utöver det även möjlighet till omdöme, betyg och recensioner. På så sätt hoppas vi ge den absolut bredaste och bästa jämförelsen. Bank Norwegian heter startsidan för allt vi skriver om just Bank Norwegian. Så ska du låna pengar hos Bank Norwegian bör du börja där först. Vill du ställa en fråga om guiden Bank Norwegian omdöme så kan du göra det i kommentarsfältet här nedan. Där kan du även vara med och diskutera med andra besökare. Vi på redaktionen svarar oftast på din frågor inom 24 timmar året runt. Och våra besökare är ofta väldigt snabba dom med att hoppa in i diskussioner. Här kan du läsa och lämna både omdöme och betyg på Bank Norwegian. Betyg genom att ge dom 1-5 stjärnor och omdöme genom att lämna en kommentar. Här tipsar vi om andra guider i ämnet som vi har skrivit så du kan hitta mer om Bank Norwegian, omdömen på Bank Norwegian och andra banker och sedan relevanta tips utöver det. Vi radat upp dom i listan nedan och sedan sammanfattar vi dom lite kort under varje rubrik.

”Låna

Lätt att få lån hos Bank Norwegian

Lätt att få lån hos Bank Norwegian? Är det lätt att låna pengar hos Bank Norwegian? Det är så klart svår att svara på med ett rakt och bra svar. Men det är lätt så länge du uppfyller villkoren så klart. Menar du att det är lätta villkor? Läs villkoren här ovan under ”Mer info” och se själv hur lätta du tycker dom är. Sen är du bara någon minut från att fylla klart ansökan och se om just du kan få låna pengar hos Bank Norwegian eller inte. Det är inte svårare än så. Det går inte att svara på om det är lätt eller inte.

Däremot att vi säga att Bank Norwegian ger lån till högst procent av dom som klickar på deras lån via hos. Alltså säg att 100 klickar på alla lån på Kontantinsats.se. Då är det flest av dessa 100 som får låna hos just Bank Norwegian. Så det borde betyga att det är lätt att få lån hos Bank Norwegian. I alla fall lättast av alla större privatlån. Det är möjligt att det är lättare att få ett smslån, snabblån eller annat små-lån men då är det också en mindre summa och därför lättare att få ett lån av den orsaken. Så vårt svar är att det verkar vara lättast att låna pengar hos Bank Norwegian än hos någon annan bank som vi listar.

Bank Norwegian lånekalkulator

Bank Norwegian lån?

Dem flesta känner säkert till Norwegian. Det norska flygbolaget. Men få känner till att dem även har Bank Norwegian där dem erbjuder dig privatlån mellan 5000kr och ända upp till 400.000kr. Det gör att dem hör till dem som erbjuder störst lån i vår topplista här ovan. Vi tror även det kan bidra till den bra placeringen i topplistan trots att dem förmodligen är betydligt mer okända än ICA Banken och dessutom har ganska lika villkor och ränta. Bank Norwegian ska ha sammanlagt ca 33000 lånekunder. Vill du läsa mer om Bank Norwegian kan du titta på vår specialsida för dem och den hittar du under Bank Norwegian. Den fungerar som en startsida för allt vi skriver om dom.

Bank Norwegian lån

Bank norwegian är dom bra?

Vad är bra? Alltså det här helt omöjligt för oss att säga om Bank Norwegian är bra eller dåliga. Det beror ju helt enkelt på vad man är ute efter och vilka förutsättningar man har. Har man svårt att få låna så kanske Bank Norwegian inte är bra eftersom man inte får låna pengar men har man rätt förutsättningar för att låna pengar så kan dom är super bra. Och vill man ta ett bolån är dom inte bra eftersom dom inte erbjuder bolån men vill man låna till bil med ett privatlån så är dom super eftersom deras privatlån ligger högt upp på topplistan (i skrivande stund på plast 4 totalt). Ja så det går inte säga om dom är bra när ni ställer frågan så där. Men vi försöker ta reda på det genom olika punkter så som topplistan här ovan, Bank norwegian omdöme där du kan ge betyg och omdöme samt vår specialsida om Bank Norwegian där vi försöker samla allt om Bank Norwegian löpande.

Utöka lån Bank Norwegian

Utöka lån Bank Norwegian? Har du tidigare ett lån hos Bank Norwegian som du vill utöka? Om du klickar på Mer info i topplistan kommer du direkt in och kan läsa mer om hur du gör. Om dom inte finns i topp 5 listan här ovan just nu så klickar du bara på länken precis ovanför den för då kommer du till våran totala topplista där vi listar precis alla lån vi skriver om här på Kontantinsats.se.

Utöka lån Bank Norwegian

Allt om Bank Norwegian

Du kan även med hjälp av topplistan ovan jämföra Bank Norwegian mot andra alternativ när du ska till och låna pengar igen. Kanske kan du till och med hitta ett lån med bättre ränta och slå ihop lån till ett och på så sätt få ner kostnaderna? Här ovan fyller vi hela tiden på med fler långivare, banker, låneförmedlare och jämförelsetjänster. Vi vill skapa den bredaste överblicken av alla. Det är vårt mål att du ska kunna jämföra enkelt själv. Du kan självklart även läsa och lämna omdöme om samtliga i listan. Listan sätts efter vart flest väljer att låna pengar just den här veckan. Varje måndag nollställs det men dem behåller sin plats från föregående vecka. Men det räcker alltså bara med ett lån från den som ligger sist för att den ska ta första platsen. Därför är topplistan mer stabil hur längre vi kommer i veckan.

Bank Norwegian privatlån

Bank Norwegian privatlån är ett lån som ligger högt upp på många av våra topplistor och guider om privatlån. Bland annat på listorna över privatlån som våra besökare väljer att låna till kontantinsats med. Under Bank Norwregian kan du bland annat hitta omdöme, betyg, recension och nyheter. Där har vi även samlat några populära guider som vi skrivit om Bank Norwegian eller där dom förekommer i övrigt. Deras kreditkort är nämligen också väldigt populärt och förekommer i många av våra guider och topplistor med kreditkort.

Bank Norwegian lånekalkulator

Bank Norwegian lånekalkulator? Har Bank Norwegian någon lånekalkulator kan man kan räkna på hur mycket det kostar att låna pengar? Tyvärr verkar det bara finnas på den norska hemsidan av någon anledning men vi hoppas att hitta det på den svenska i framtiden också. Det är svårt att sitta och veta om dom har andra villkor på norska lån så därför länkar vi inte till den för att det är inte alls säkert att det stämmer. Men fyller du i en ansökan kan du klicka dig vidare och se vad ditt lån kommer kosta och hur mycket du får låna helt enkelt. Besök gärna våran guide Bank Norwegian för mer information om detta.

Jämför via en låneförmedlare

Det finns flera låneförmedlare som jämför Bank Norwegians privatlån. Så om du skulle vilja jämföra deras privatlån mot andra kan du till exempel använda dig av en låneförmedlare som jämför flera långivare och banker mot varandra men bara med en ansökan och en UC. Precis som om du skickar in en ansökan direkt till Bank Norwegian. Bank Norwegian recension och betyg kan du både läsa och lämna här. På så sätt hoppas vi göra våra topplistor över låt ännu mer användbara. Detta genom att besökare kan läsa och lämna betyg och på så sätt veta ännu mer om dem olika alternativet som finns i topplistan.

Utöka lån när du har en plan för hur du ska betala tillbaka

Du ska alltid ha en plan för hur du ska kunna betala tillbaka lånet. Så länge som det är målet det vill säga. Du kanske bara vill låna och betala ränta på dom så länge som möjligt. Men att du har en plan för hur du ska kunna betala för dina lån hela tiden utan avbrott. Kanske borde du lägga undan pengar som kan gå till det om du skulle få ekonomiska svårigheter senare av någon anledning du inte kan se nu?

Ge gärna guiden ett omdöme i kommentarsfältet

Vill du hellre ge ett omdöme i stället för ett betyg på guiden så är kommentarsfältet öppet för dig. Vi skulle vilja att du skrev så utförligt som möjligt så vi har chans att bli bättre för varje kommentar som kommer in. Ser du stjärnorna här nedan? Du kan tycka på dom för att ge ett betyg på hur bra eller dåligt du tycker guiden Utöka lån Bank Norwegian svarar på rubriken längst upp. Vi har skrivit fler guider om just Utöka lån Bank Norwegian och här sammanfattar vi några av dessa så du enkelt ska kunna hitta vidare. Vårt bibliotek över guider om Bank Norwegian är enormt.

Tar Bank Norwegian UC

Tar bank norwegian UC eller har dom lån utan UC? Bank Norwegian tar UC så du kan alltså inte låna pengar av Bank Norwegian utan att dom tar en UC på dig. Är du intresserad av att låna utan UC så kan du läsa vidare i den här guiden så kan vi bland annat tipsa om andra guider som vi skrivit om att låna pengar utan UC. Det finns några alternativ för dom som vill lån utan att få någon UC på sig nämligen. Däremot kan du alltså inte låna av Bank Norwegian om du inte vill ha en UC på dig. Om du söker lån utan utan UC så har du kommit till rätt sida. Vi har nämligen skapat en sådan här sida om varje lån vi listar här på Kontantinsats.se. Så våra besökare enkelt ska kunna se om dom tar UC eller inte och sedan se vilka som inte gör det under sidan Låna pengar utan UC.

Tar Bank Norwegian UC
Tar Bank Norwegian UC? Här svarar vi på hur du kan ta reda på det.

Bank Norwegian omdöme

Här nedan kan du ge betyg och omdöme på guiden som du befinner dig på just precis nu. Men vill du istället, eller också, ge betyg på Bank Norwegian så gör du det under guiden som heter Bank Norwegian omdöme. Den guiden egna vi enbart åt att låta våra besökare läsa och lämna omdöme och betyg.

Bank Norwegian recension

För att försöka ge en så rättvis och tydlig bild som möjligt av alla lån, banker och jämförelsetjänster så har vi inte bara möjligheten att läsa och lämna omdöme utan vi skriver även egna recension om alla. Så vill du få en så bredd bild som möjligt av dom så råder vi dig att läsa vår guide med recension.

Norwegian kreditkort

Ja dom har även kreditkort att erbjuda och du kan läsa med under Norwegian kreditkort där vi samlat så mycket info om det som möjligt. Se kapitlet här nedanför för mer info om det. Sedan har vi några få punkter som vi tror kan vara intressant och relevant för alla som är intresserad av dom på något sätt.

Vem är ägare?

Dom är ett helägt bolag av flygbolaget Norwegian och Bank Norwegian har en rad olika finansiera tjänster så som lån i olika former. Bland annat privatlån och kreditkort. I den här guiden så samlar vi allt vi skriver om dom och tanken är att det ska fungerar som en startsida för allt vi skriver om Bank Norwegian. Du ska kunna nå allt vi skrivit om dom med max två klick.

Ja vilka är det som äger Bank Norwegian egentligen? Företaget heter Norwegian Finans Holding ASA och finns på Oslo börsen. Det ägs till stora delar av företaget Norwegian Air Shuttle som även har flygbolaget med samma namn. Det vill säga flygbolaget Norwegian. Så om du vill köpa aktier i Bank Norwegian kan du alltså göra det via börsen i Norge. Verksamheten drog igång 2007 och kom till Sverige 5år senare 2013. Under 2017 kunde som sedan räkna hem en kundstock på över 1,1 miljoner kunder. Och det är alltså folk som har kreditkort, som lånar pengar genom lån och som depositionskunder.

Jämför på Kontantinsats.se

Eftersom vi försöker bygga hela Kontantinsats.se tillsammans med våra besökare så går det att ställa frågor och diskutera alla guider på Kontantinsats.se. Så var gärna med och påverka innehållet eller ställ en fråga om något du undrar här nedanför i kommentarsfältet. Där kan du även lämna omdöme och betyg om guiden.

Bank Norwegian recension

Bank Norwegian recension är guiden där vi på redaktionen säger exakt vad vi tycker om Bank Norwegian. Vill du istället läsa vad andra besökare tycker om Bank Norwegian eller säga vad du själv tycker så är det guiden Bank Norwegian omdöme du ska gå till istället. Där kan du lämna både betyg och omdöme i form av en kommentar.

Bank norwegian ränta

Andra guider om Bank Norwegian ränta

Med Bank Norwegian ränta vill vi ta upp allt om deras ränta och räntor i allmänhet. Framförallt så du ska kunna jämföra räntor så bra som möjligt och göra dom rätta besluten. Men har du ändå inte hittat det du söker så har vi gjort en lista på fler sidor här och det vi gjort är att ta fram dom 10 guiderna vi tror du vill läsa allra helst. Bank Norwegian ränta handlar om vilken ränta du kan få hos Bank Norwegian. Hur det fungerar och hur du kan få reda på hur billig ränta just du får. För den sätts nämligen efter hur stor risk dom tycker det är att låna ut till dig. Så du måste prova att skicka in en ansökan för att få reda på det.


Är det Bank Norwegian som även har flygplan?

Svar: Norwegian äger Bank Norwegian till en viss del så dom har samma ägare men banken äger inte Norwegian.

Bank Norwegian ränta?

Svar: Vad har Bank Norwegian för ränta? Det beror på vilket lån du menar. För bank Norwegian har även ett kreditkort utöver sitt privatlån. För att få reda på vad du får för ränta så måste du ansöka om lån hos dem. Du kan klicka på länken i topplistan för att komma direkt in till sidan där du hittar infon samlad. Där kan du läsa allt du behöver veta innan du väljer att låna pengar av Bank Norwegian. Du kan även titta in våra guider om Bank Norwegian. Vi har guider om deras kreditkort, omdöme, betyg, recension med mera.


Redaktionens recensioner och betyg på Bank Norwegian

Bank Norwegian av Kontantinsats.se

Lån: Bank Norwegian
Betyg: 4,8


Sammanfattning av Bank Norwegian

Man kan låna pengar av Bank Norwegian som är helägt av flygbolaget Norwegian. Du hittar dom för tillfället i topplistan här ovan där vi listar privatlån där flest av våra besökare fått låna pengar just den här veckan. Hos Bank Norwegian kan du för tillfället ta privatlån upp till 500.000kr och köpa vad du vill för samt beställa deras kreditkort som är väldigt uppskattat. Med deras kreditkort får du kredit som vilket kreditkort som helst. Du får dessutom poäng som du kan använda för att betala eller delbetala en resa. Bra va?

Med Bank Norwegian recensionhar vi försökt skapat en samlingssida för olika recensioner av långivaren men även lagt till våran egna. Så du som besökare ska få så samlad bild som möjligt. Vi för helt enkelt jobbet åt dig och sammanfattar all statistik. Sedan är det upp till dig att utvärdera den.