TOPPLISTAN VECKA 25 2019
KLICKA HÄR för HELA topplistan!
#Ränta fr:
1.Advisa liten2,95%
Jämför lån gratis!
Mer info »
2.Lendo liten3,01%
Jämför lån gratis!
Mer info »
3.Consector liten2,90%
Jämför lån gratis!
Mer info »

Alla lån med Creditsafe 2019!

Alla lån med Creditsafe? Det vill säga lån utan UC, har ni någon sådan lista? Ja vi har fler guider om just Creditsafe och vi tänkte bygga den här guiden till ett bra sammanfattat inlägg om just lån utan Creditsafe. Vårt mål är att bygga den bästa översikten för lån med Creditsafe istället för UC precis som vi försöker bygga dom bästa guiderna med lån utan UC och vilka banker långivare har. Vårt mål är att skapa den bästa sajten för alla som vill låna pengar och behöver hjälp med att skapa en så bra överblick över sina alternativ som möjligt samt se över vad det finns för lån och vet hur dom fungerar.

Alla lån med Creditsafe – Listan

 1. Flexlimit » Creditsafe
 2. Credigo » Creditsafe
 3. Daypay » Creditsafe
 4. Easycredit » Creditsafe
 5. Expresskredit » Creditsafe
 6. Ferratum » Creditsafe
 7. Meddelandelån » Creditsafe
 8. Viaconto » Creditsafe
 9. Vivus » Creditsafe
 10. Loanstep » Creditsafe
 11. ViaKredit » Creditsafe
 12. Loanstep » Creditsafe

Självklart försöker vi göra en lista som alltid är 100% korrekt men ibland hinner vi inte uppdatera listan lika snabbt som ändringar sker. Eller så har vi bara skrivit fel redan från början så klicka alltid på länkarna för att se villkoren på deras hemsida som gäller just precis nu när du läser detta. Så det är viktigt att du själv kontrollerar det också.

Alla lån med creditsafe


Innehåll i Alla lån med Creditsafe


Creditsafe är en kreditupplysning

För dig som inte vet så är Creditsafe alltså en kreditupplysning som företagen ovan använder sig av. Precis som UC alltså. Skillnaden är att det är ett annat företag bara. Alla lån med Creditsafe är en guide som visar vilka lån som tar Creditsafe. Istället för UC till exempel. Vi har utgått från alla lån vi listar på Kontantinsats.se och tagit ut dom vi vet tar Creditsafe helt enkelt. Hoppas du gillar guiden och vill ge oss bra betyg och omdöme här nedan. Vi vill att våra besökare alltid ska bli nöjda med ett besök så därför är alla sidor öppna för våra besökare att kommentera fritt.

Här är alla lån som tar Bisnode

Bisnode är också en populär kreditupplysning för dom som inte vill ha en UC och då kan den här listan vara något för dig:

Everydayplus = Bisnode Kreditidag = Bisnode Monetti = Bisnode Lånbutiken = Bisnode Mobillån = Bisnode Nanoflex = Bisnode Nanokredit = Bisnode Risicum = Bisnode Snabbfinans = Bisnode Ok money – Bisnode Selene – Bisnode Extrakredit Bisnode Euroloan Bisnode Kreditkontot Bisnode Creditstar Bisnode

Om du vill se alla dessa lån och läsa mer om dom kan du besöka Alla lån med Bisnode. Det är alltså en guide som fungerar exakt som denna men som handlar om Bisnode istället.

Här är alla lån som tar UC

Om du istället söker lån som tar UC kan du titta in den här. Listan visar helt enkelt vilka som tar UC. Vilket många vill undvika men det finns även många som söker efter lån med just UC och denna lista är för er.

Lendo = UC Bank Norwegian = UC Bigbank = UC Cash2you = UC Cashbuddy = UC Credento = UC Euroloan = UC Frogtail = UC Freedom Finance = UC Ica-Banken = UC Ikano Bank = UC Leasy = UC Marginalen Bank = UC Moneypal = UC Nettofinans = UC Santander = UC Sevenday = UC Thorn = UC

Här är alla lån som vi inte vet vad dom tar för kreditupplysning än

Vi vet inte vilka dom som använder som kreditupplysning än men titta in det själva och tipsa gärna oss här nedan så vi kan lägga till det. Annars kommer vi göra det så fort vi får tid.

Kredit365 = ? Smspengar = ? Kundfinans = ? Expresskredit = ? Strandia Finans = ? Smskontanter = ?

Därför tycker vi du ska läsa Alla lån med Creditsafe

Det vi försöker samla här är listan över andra sidor vi har skrivit om detta på något sätt. Så du som fortfarande inte hittat det du sökte efter kan klicka dig vidare så enkelt som möjligt efter vad andra visat vad dom vill läsa om när dom besökt just denna sida eller liknande sidor. Men Alla lån med Creditsafe hoppas vi att du ska hitta dom lånen som passar dig bättre än dom som inte har Creditsafe.


Här har jag valt att sammanfatta lånen som inte tar UC. Det jag gör är att jag tar ut det som är viktigaste om varje långivare. Hur mycket dom lånar ut och till vilka banker dom betalar ut pengarna direkt med mera. Sådant som besökarna till Kontantinsats.se efterfrågar helt enkelt.

Flexlimit

Låna från 3000kr upp till 20.000kr hos Flexlimit. Och det med utan UC alltså. Du får låna pengar med Creditsafe istället. En ansökan är gratis dessutom.

Flexlimit Creditsafe

Credigo

Hos Credigo kan du låna från 500kr upp till 20.000kr. Och vad vi kan hitta så tar dom inte någon UC utan dom tar en Creditsafe alltså. Som också en kreditupplysning men ett annat företag. MEN dom tar bara ingen UC från 500kr upp till 10.000kr. Om du däremot ansöker om ett årslån från 11000kr upp till 20000kr i tre eller fem år så tas det en UC på dig.

Daypay

Daypay är en lån från 1000kr upp till 20.000kr. Ett ganska stor snabblån alltså. Men det viktiga i det här sammanhanget är om dom tar UC eller inte eller hur? Och dom tar UC från 11.000kr upp till 20.000kr och sedan Creditsafe under 11.000kr. Glöm inte kontrollera detta innan du lånar då snabblånen kan byta villkor som vi inte hinner med och uppdatera.

Easycredit

Vi gillar Easycredit eftersom deras hemsida är väldigt tydlig och påkostad. Hos dom kan du låna från 500kr till 20.000kr. Dom tar inte UC från 500kr upp till 10.000kr. Så om du vill låna pengar helt utan UC så kan du alltså låna upp till 10.000kr hos Easycredit. Dom har alltså alternativ för dig men det är viktigt att du vet att det är upp till max 10000kr som gäller då.

Expresskredit

Expresskredit sträckers sig från 1000kr upp till 12.000kr. Från 61dagar till 90dagar i återbetalningstid. Expresskredit tar inte någon UC så dom fungerar perfekt för dig som vill låna pengar utan att dom tar något UC på dig.

Ferratum

Ferratum är ett av dom mest populära snabblånen hos våra besökare och deras lån sträckers sig från 1000kr upp till 25.000kr. Vad vi kan hitta på deras sajt så har dom Creditsafe upp till 25.000kr till och med.

Loanstep

Hos Loanstep skan du till och med låna hela gratis om du betalar tillbaka pengarna inom 14 dagar. Detta gäller i skrivande stund så klicka dig i listan för att se att det fortfarande gör det. Du får alltså 100% rabatt på kostnaden. Men det får inte kallas gratis utan kostnadsfritt lån.

Vivus

Hos Vivus kan du låna pengar utan att du får någon UC på dig då dom tar en Creditsafe istället. Alltså är det ett till alternativ för dig som letar just det. Och hos dom kan du låna 500kr upp till 20.000kr.

ViaKredit

Hos ViaKredit kan du välja mellan allt låna från 5000kr upp till 20.000kr. På deras hemsida ser du enkelt hur mycket lånet kommer kosta dig så länge du betalat tillbaka pengarna i tid. Hos dom kan du enkelt ta och låna pengar utan en UC om det är det du söker efter. Besök dom i topplistan för att läsa mer. Titta alltid så texten här stämmer.

Meddelandelån

Meddelandelån har i vårt tycke en av dom bästa sajterna för snabblån och smslån. Du kan enkelt se exakt vad ditt lån kommer kosta dig. Från 500kr upp till 30.000kr. Hur hur mer du lånar desto längre kan du låna pengarna innan du ska ha betalat tillbaka hela lånet igen. 30.000kr kan du till exempel låna i 3år medan du måste betala tillbaka 5000kr på max 2 månader. Då ser du tydligen att det skulle kosta dig 1400kr i skrivande stund.

Viaconto

Viaconto är ett lån där du kan låna från så lite som 500kr till 20.000kr. Du får olika priser beroende på om du ska låna pengar för första gången eller om du har lånat pengar förut av dom. Hos Viaconto kan du får pengarna samma dag står det på deras hemsida.


Frågor och svar om Alla lån med Creditsafe:

Vad är en UC?

En UC är en kreditupplysning från företaget UC. UC ska vara Sveriges största kreditupplysningsföretag. UC ägs bland annat av bankerna Nordea, SEB, Handelsbanken, Swedbank, Danske Bank och Länsförsäkringar Bank.

Vad är en Bisnode?

Bisnode är också ett kreditupplysnings-företag precis som UC och Creditsafe. Som är du ute efter ett lån utan UC så kan alltså ett lån med Bisnode vara ett alternativ för dig kanske? Då kan du besöka Alla lån med Bisnode istället. Som fungerar på exakt samma sätt som denna.

Finns det någon låneförmedlare utan UC?

Nej inte vad vi vet. Alla lån i listan är snabblån och eller smslån. Mindre privatlån alltså. Vi vet ingen låneförmedlare som inte tar en UC. Vet du om det får du gärna kommentera det nedan. Alla lån med Creditsafe är i skrivande stund bara lån.