Advisa – Bra eller dåligt?


Bäst i test 2021: Listan är uppd: 2021-02-15.
1. Advisa kontantinsats
 • Belopp: 5000kr - 600.000kr
 • Ränta: 2,95% - 26,05%
 • Löptid: 1år - 20år
 • Recension: 5-stars
 • Jämför över 30 banker och långivare!
 • Låneförmedlare jämför lån gratis!
MER INFO »

Advisa – bra eller dåligt? Eller vilken låneförmedlare ska man använda sig av? Vilken låneförmedlare tycker andra är bäst? Tänkte du låna pengar genom Advisa och undrar om det är bra eller dåligt? Då har du besökt helt rätt sajt! Vi försöker helt enkelt visa om långivare är bra eller dåliga genom att besökarna säger vad dom tycker. Men genom att bara lista kommentarer ger tyvärr aldrig rätt bild av ett företag då missnöjda kunder alltid väljer att kommentera mer än nöjda.

Advisa

Jämför Advisa ovan i topplistan

Eller sätter fler sämre betyg än kunder som är nöjda. Man tar sig tid med det i större utsträckning om man är missnöjd helt enkelt. Men det ger helt klart en bild av långivaren då man kan hitta bra information där och är det helt orimligt mycket negativa kommentarer så bör man kanske ta med det i sitt eget beslut. Men sen försöker vi ge en rättvisare bild genom att själva skriva en recension där vi försöker visa så rättvis bild som möjligt genom att ta med hur populära dom är bland annat. Det för vi på lite olika sätt. Bland annat genom en topplista som du hittar här ovan.


Innehåll i Advisa – Bra eller dåligt

 • Advisa omdöme och betyg
 • Ansöka gratis just nu
 • Se vilka banker Advisa har samarbete med just nu
 • Jämför och hitta bästa låneförmedlare så här
 • Vad tycker du om våra guider?
 • Fördjupa dig om låneförmedlare Advisa

Se vilka banker Advisa har samarbete med just nu

I vår guide Advisa banker uppdaterar vi köpande om vilka banker det är som Advisa har samarbete med och jämför åt dig med bara en UC. Vi uppdaterar guiden så fort det blir en förändring. Det vill säga om dom får något nytt samarbete eller avslutar något så uppdaterar vi det så fort vi får reda på det. Vilket brukar vara väldigt snabbt. Advisa heter våran guide där vi samlar det mest som vi skriver om låneförmedlare Advisa. Guiden heter kort och gott bara Advisa för att den fungerar som startsida för allt vi skriver om Advisa. Vi tycker det är ett måste att besöka den guiden innan man funderar på att låna pengar via Advisa.

Jämför och hitta bästa låneförmedlare så här

Bästa låneförmedlare är en undersida till guiden Låneförmedlare som vi skriver om här ovan. Där tar vi ut dom 3 bästa just precis nu och skriver mer om dem. Advisa är en låneförmedlare och i guiden Låneförmedlare kan du läsa om alla låneförmedlare som vi listar på Kontantinsats.se. Du kan bland annat se omdöme och betyg från andra besökare och se vart dom är i topplistan just den här veckan. En guide du bör läsa innan du ska låna pengar via Advisa.

Vad tycker du om våra guider?

I guiden Advisa – bra eller dåligt? går vi igenom hur vi går tillväga för att försöka ta reda på om en låneförmedlare är bra eller dåligt. Det är på nästan exakt samma sätt som vi försöker ta reda på om en långivare eller bank är bra eller dålig. Och tillsammans med våra besökare försöker vi skapa en plattform där vi tillsammans kan ta reda på det. Vi skapar topplistor som visar vilka lån som våra besökare oftast väljer efter ha besökt oss och vi ger möjligheten att läsa och lämna omdöme och betyg på samtliga låneförmedlare, långivare och banker. Vi skriver även egna recensioner om alla låneförmedlare och lån. Vi följer lånebranschen varje dag året runt och har en väldigt bra bild av hur utbudet ser ut i Sverige. Allt det här tillsammans hoppas vi gör att vi tillsammans kan ta reda på om något är bra eller dåligt. Och framförallt vilket alternativ som är bäst.

Advisa omdöme och betyg

Genom att titta på guiden Advisa omdöme så kan du läsa och lämna betyg och omdöme på Advisa. Den är en bra start för att bilda din egen uppfattning av hur bra Advisa är. Advisa är gratis för dig som privatperson att använda då du kan alltså jämföra privatlån via dom helt gratis med chans att spara tusenlappar. Varför ska någon låna direkt av en bank igen?

Fördjupa dig om låneförmedlare Advisa

Här har vi samlat alla rubriker i guiden Advisa – bra eller dåligt? och skapat en snabbmeny. Så här kan du alltså snabbare ta dig igenom guiden för att se om den svarar på dina frågor och funderingar. Och gör den inte det då finns det kapitel där du kan ge omdöme och betyg på guiden samt kapitel där du kan vara med och diskutera Advisa med andra besökare och med oss på redaktionen. Här kan du ge betyg och omdöme på guiden. Vill du istället ge betyg och omdöme på Advisa så gör du det under Advisa omdöme. Titta gärna in vår startsida för Advisa också som heter just Advisa. Vi vill ha en levande sajt där du som besökare kan vara med och diskutera och ställa frågor om alla guider på Kontantinsats.se så om du har några frågor om Advisa – Bra eller dåligt? så kan du ställa dom här nedanför i kommentarsfältet.


Är det gratis att skicka in en ansökan till Advisa?

Svar: Ja i skrivande stund så är det helt gratis att skicka in en ansökan till Advisa. Du förbinder dig dessutom inte att låna pengar bara för att du skickar in en låneansökan. Så du kan alltså skicka in en ansökan bara för att få svar på frågan Hur mycket får jag låna som är en av dom vanligaste frågorna vi får in.

Lånar Advisa ut pengar själva?

Svar: Nej Advisa är en låneförmedlare som inte lånar ut pengar själv. När du skickar in en ansöka till Advisa och låter dom banker erbjuda dig så bra ränta och villkor som möjligt för just dig.

Hur jämför man låneförmedlare enklast?

Svar: Om du frågar oss så är det självklart genom våra guider. Vi länkar guiden om låneförmedlare i toppmenyn så det är bara klicka dig in där och se vad vi tycker om detta.