Här ser du veckans topp 3 av lån vecka 42. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.AXO Finans låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu

Zmarta vilka banker

Zmarta vilka banker? Alltså vilka banker har Zmarta samarbete med? Vi försöker ta reda på vilka banker alla låneförmedlare jämför och har samarbete med och så även med Zmarta. Men som sina konkurrenter så ger inte Zmarta heller ut någon fullständig lista men vi bygger på den allt eftersom vi får reda på fler banker och långivare dem samarbetar med.

Zmarta vilka banker – Lista på vilka banker Zmarta har samarbete med

  • IKANO BANK
  • FOREX BANK
  • SANTANDER
  • MARGINALEN BANK
  • NORDAX BANK
  • COLLECTOR
  • BIG BANK

..sen har Zmarta alltså minst 13 till banker och långivare enligt Zmartas hemsida där det står 20 stycken. Kommentera gärna nedan om du vet några fler banker som Zmarta jämför.

Vi tycker att man alltid ska läsa på om en låneförmedlare innan man använder dig för att veta vad dom jämför för banker bland annat. Och därför skapade vi Zmarta vilka banker till våra besökare. Tanken med den här sidan är att vi ska försöka reda ut vilka banker det är man får jämförda när man skickar in en ansökan till Zmarta.


Läs mer om Zmarta vilka banker

Med Zmarta vilka banker vill vi visa vilka banker dom har samarbete med men vill du fördjupa dig ännu mer kan du titta på den här listan. Det du ser här är 10 guide vi skrivit i ämnet och som vi tror du skulle vilja läsa igenom om du funderar på att låna pengar via en låneförmedlare.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.