Här ser du veckans topp 3 av lån vecka 43. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.AXO Finans låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu

Zmarta banker

Zmarta banker? Vilka banker har Zmarta samarbete med och jämför åt dig när du skickar in en ansöka? På Zmartas hemsida sätt det bara att dom har ett samarbete med över 20 banker, långivare och försäkringsbolag. Sedan radar dom bara upp 7 stycken. Vårt mål med den här guiden är att hela tiden uppdatera den här guiden med alla banker som Zmarta jämför.

Vilka banker har Zmarta samarbete med – Hela listan

  • Ikano bank
  • Forex bank
  • Santander
  • Nordax bank
  • Marginalen bank
  • Collector bank
  • Bigbank

Se vad andra långivare har för banker under Lendo banker, Freedom Finance banker och Advisa banker. Vårt mål är att guida dig bland alla låneförmedlare som finns för att du ska kunna välja den låneförmedlaren som passar just dig bäst.

Zmarta banker

Zmartas huvudkontor på Kungsgatan 6 i Stockholm.

I kommentarsfältet här nedan kan du vara med och diskutera Zmarta banker och ställa eventuella frågor som du har om vilka banker Zmarta har samarbete med och jämför åt dig. Vad tycker du om våran guiden Zmarta banker? Här kan du lämna 1-5 stjärnor om vad du tycker. Där 1 är dålig och 5 är bäst. Lämna gärna ett omdöme eller ställ en fråga här nedan i form av en kommentar också. Som du ser här ovan kan du ge betyg på guiden Zmarta banker och vill du lämna ett omdöme så gör du det här nedan. Målet med guiden är att rubriken och innehållet ska stämma så bra som möjligt. Och det är det vi hoppas du kan ge betyg och omdöme på.


Läs mer om Zmarta banker

Här samlar vi länkar till andra guider vi skrivit om Zmarta och andra låneförmedlare och vad dom har för banker. Se vad algoritmen tagit fram här.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.