Här ser du veckans topp 5 av lån vecka 11. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
2.Låna pengar av ICA Banken3,70%20000-350000krLåna pengar nu
3.Zmarta låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
4.AXO Finans låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
5.MyLoan låneformedlare2,95%10000-500000krLåna pengar nu

Wasa Kredit

Wasa Kredit är ett finansbolag som bland annat erbjuder lån, avbetalning, kortkredit till privatpersoner. På den här sidan kommer vi löpande samla så mycket information som möjligt om Wasa kredit där vi bland annat kommer ge besökare möjlighet att lämna betyg och omdöme.

Hos vilka låneförmedlare finns Wasa Kredit?

Här kan du enkelt se vilka låneförmedlare som har med Wasa Kredit i sin jämförelse. Så om du funderar på att låna pengar hos Wasa Kredit så bör du titta in dessa låneförmedlare först för att verkligen se om Wasa Kredit är det bästa alternativet för just dig. Kanske är det någon annan som har bättre ränta och villkor för just dig?

#Ränta från:Lånetid:Belopp:
1.Låna till kontantinsats hos Advisa1,95%1-12år10000-400000krMer info om Bank Advisa
2.Låna till kontantinsats hos Lendo3,45%3-12år5000-400000krMer info om Lendo

Snabbmeny över guiden Wasa Kredit

Det här är en meny över hela guiden om Wasa Kredit som du befinner dig på just precis nu. Du kan alltså enkelt se vad guiden innehåller innan du ens börjat scrolla igenom den. Tanken men den här guiden är att du ska hitta det viktigaste här ovan men för dom som vill ha en fördjupning finns resten. Och för att hitta vidare i guiden så tror vi den här menyn kan vara bra.


Fördjupning om Wasa Kredit

För dig som verkligen vill ha en fördjupning av Wasa Kredit så är det här kapitlet något för dig! Här samlas vi en fördjupning av Wasa Kredit som vi bygger på hela tiden.

 • Om Wasa Kredit
 • Wasa Kredit privatlån

Om Wasa Kredit

Wasa Kredit är helägt av Länsförsäkringar Bank. Länsförsäkringsbolagen äger gemensamt Länsförsäkringar AB, där Länsförsäkringar Bank ingår som ett dotterbolag.

Wasa Kredit privatlån

Wasa kredit har som sagt ett privatlån som du kan låna till bil med men du kan självklart även låna till andra saker. Men ett privatlån får du oftast låna till precis vad du vill. Det är ett så kallat konsumtionslån och det är vanligt att använda när man ska låna till renovering, båtlån, låna till bil, låna till resa eller bara för att täcka upp stora utgifter en månad. Wasa kredits privatlån är på 7000 – 350.000kr. Återbetalningstiden är mellan 2 till 12år. Kraven för att låna pengar hos Wasa kredit är bland annat att du är 20år eller äldre och har en årsinkomst på minst 110.000kr.


Sammanfattning av guiden Wasa Kredit

Guiden om Wasa Kredit är tänkt att fungera som en startsida för allt vi skriver om dom. Så funderar du på att låna pengar av Wasa Kredit tycker vi att du bör läsa hela den här guiden först.

WASA KREDIT


Tips på andra guider relaterade till Wasa Kredit

Här sammanfattar vi andra guider vi skrivit om just Wasa Kredit. Vi skriver mycket om Wasa Kredit då fler låneförmedlare vi listar jämför deras privatlån.

 • Wasa Kredit billån

Wasa Kredit billån

Wasa kredit har ett billån i form av ett privatlån till privatpersoner och sedan erbjuder dem billeasing till företag. Du kan läsa mer under Wasa kredit billån där vi skriver mer om det.


Läs mer om Wasa Kredit billån, omdöme med mera

Har du fortfarande inte hittat det du sökte angå Wasa Kredit så hoppas vi du kan göra det i den här enkla menyn över guider vi skrivit om just Wasa Kredit. Vi har skrivit mycket om dom sedan starten av Kontantinsats år 2010 och här ser du dom som vi tror du vill läsa vidare på.


Ställe en fråga om Wasa Kredit

Här nedan kan du ställa en fråga till redaktionen om det är något med Wasa Kredit du undrar och diskutera med andra besökare.


Lämna betyg på guiden om Wasa Kredit

Här kan du ge betyg på guiden Wasa Kredit, vill du ge betyg på Wasa Kredit så gör du det under Wasa Kredit omdöme.

[ratings]


Lämna omdöme på guiden om Wasa Kredit

Här kan du ge omdöme på guiden Wasa Kredit, vill du ge omdöme på Wasa Kredit så kan du läsa mer om det här ovan under Lämna betyg på guiden om Wasa Kredit. Där länkar vi vidare till sidan vi har för omdöme och betyg från våra besökare på Wasa Kredit som företag och på deras lån.


Här är du nu: Kontantinsats » Wasa Kredit

2 reaktion på “Wasa Kredit

  1. Kontantinsats

   Hej Maj! Nej Wasa Kredit är inte en låneförmedlare. Så här skriver dem om säg själva på deras hemsida:

   ”Wasa Kredit är ett finansbolag som erbjuder leasing- och avbetalningsfinansiering dels genom samarbetspartners inom bland annat fordonshandel, dator/kontorshandel och maskinhandel, dels direkt till företagskunder. Vi erbjuder också avbetalning, lån och kortkrediter till privatpersoner.”

   Hoppas du fick svar på din fråga.

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.