Här ser du veckans topp 3 i december. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Zmarta låneformedlare3,25%5000-600000krLåna pengar nu

Wasa Kredit

Wasa Kredit är ett finansbolag som bland annat erbjuder lån, avbetalning, kortkredit till privatpersoner. På den här sidan kommer vi löpande samla så mycket information som möjligt om Wasa kredit där vi bland annat kommer ge besökare möjlighet att lämna betyg och omdöme.

Hos vilka låneförmedlare finns Wasa Kredit?

Här kan du enkelt se vilka låneförmedlare som har med Wasa Kredit i sin jämförelse. Så om du funderar på att låna pengar hos Wasa Kredit så bör du titta in dessa låneförmedlare först för att verkligen se om Wasa Kredit är det bästa alternativet för just dig. Kanske är det någon annan som har bättre ränta och villkor för just dig? Just nu är listan borttagen men det är Lendo och Advisa som ska jämföra dom. Så titta i topplista ovan istället.

Om Wasa Kredit

Wasa Kredit är helägt av Länsförsäkringar Bank. Länsförsäkringsbolagen äger gemensamt Länsförsäkringar AB, där Länsförsäkringar Bank ingår som ett dotterbolag.

Wasa Kredit privatlån

Wasa kredit har som sagt ett privatlån som du kan låna till bil med men du kan självklart även låna till andra saker. Men ett privatlån får du oftast låna till precis vad du vill. Det är ett så kallat konsumtionslån och det är vanligt att använda när man ska låna till renovering, båtlån, låna till bil, låna till resa eller bara för att täcka upp stora utgifter en månad. Wasa kredits privatlån är på 7000 – 350.000kr. Återbetalningstiden är mellan 2 till 12år. Kraven för att låna pengar hos Wasa kredit är bland annat att du är 20år eller äldre och har en årsinkomst på minst 110.000kr.

WASA KREDIT

Wasa Kredit billån

Wasa kredit har ett billån i form av ett privatlån till privatpersoner och sedan erbjuder dem billeasing till företag. Du kan läsa mer under Wasa kredit billån där vi skriver mer om det.

Det här är en meny över hela guiden om Wasa Kredit som du befinner dig på just precis nu. Du kan alltså enkelt se vad guiden innehåller innan du ens börjat scrolla igenom den. Tanken men den här guiden är att du ska hitta det viktigaste här ovan men för dom som vill ha en fördjupning finns resten. Och för att hitta vidare i guiden så tror vi den här menyn kan vara bra. Här kan du ge omdöme på guiden, vill du ge omdöme på Wasa Kredit så kan du läsa mer om det här ovan under Lämna betyg på guiden om Wasa Kredit. Där länkar vi vidare till sidan vi har för omdöme och betyg från våra besökare på Wasa Kredit som företag och på deras lån.


Vilka är ägare till Wasa Kredit

Svar: Det är Länsförsäkringar som äger Wasa Kredit. Och eftersom Länsförsäkringar är en medlemsägd bank så är det alltså kunderna hos Länsförsäkringar som även äger Wasa Kredit. Så om du är kunder hos dom så äger du alltså dom kan man säga.


Läs mer om Wasa Kredit billån, omdöme med mera

Har du fortfarande inte hittat det du sökte angå Wasa Kredit så hoppas vi du kan göra det i den här enkla menyn över guider vi skrivit om just Wasa Kredit. Vi har skrivit mycket om dom sedan starten av Kontantinsats år 2010 och här ser du dom som vi tror du vill läsa vidare på.


2 reaktion på “Wasa Kredit

  1. Kontantinsats

   Hej Maj! Nej Wasa Kredit är inte en låneförmedlare. Så här skriver dem om säg själva på deras hemsida:

   ”Wasa Kredit är ett finansbolag som erbjuder leasing- och avbetalningsfinansiering dels genom samarbetspartners inom bland annat fordonshandel, dator/kontorshandel och maskinhandel, dels direkt till företagskunder. Vi erbjuder också avbetalning, lån och kortkrediter till privatpersoner.”

   Hoppas du fick svar på din fråga.

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.