Här ser du veckans topp 3 i december. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Zmarta låneformedlare3,25%5000-600000krLåna pengar nu

Wasa Kredit direktlån

Wasa Kredit direktlån? Vad är det? Wasa Kredit direktlån heter deras privatlån. (även kallat blancolån) Det är alltså ett lån utan säkerhet. Med det menas att du inte behöver lämna något i säkerhet för att få låna pengar. Tar du ett bolån så lämnar du bostaden som säkerhet för lånet. Men med ett lån utan säkerhet lämna du inte något i säkerhet för lånet och får låna pengar till vad du vill. Exempel på vad du kan låna till som Wasa Kredit skriver ut på sin hemsida är att du kan låna till bil, samla lån och låna till renovering. Men du får som sagt låna till precis vad du vill. Med ett Direktlån kan du till exempel även räkna på om du kan sänka dina kostnader genom att samla lån. Du kan har dragit på dig många smålån med snabblån och smslån. Då kan det vara en smart ide att se om du kan sänka dina kostnader genom att samla ihop lån och krediter till ett stort lån istället.

Belopp: 10.000kr-350.000kr
Lånetid: 1-12år
Övrigt: Inga dolda avgifter, besked direkt, låna till vad du vill, läs ditt lån när du vill utan extra kostnad.

Vilka låneförmedlare jämför Wasa Kredit direktlån?

Här listar vi låneförmedlare som jämför Wasa Kredit direktlån. Där kan du skicka in en ansökan gratis och jämföra deras direktlån mot andra privatlån och se hur dom står sig med ränta och villkor mot andra. Att skicka in en ansökan till någon av låneförmedlarna nedan är gratis och du förbinder dig inte att låna pengar genom att bara skicka in en ansökan. Du kan skicka in en ansökan online på nätet på bara några minuter och sedan se hur bra ränta och villkor just du får då ränta sätts individuellt.

Wasa Kredit direktlån

Hur ser Wasa Kredit billån ut?

Våran guide Wasa Kredit billån är en guiden som handlar uteslutande om deras billån. Vad har dom för olika alternativ?

Låna till kontantinsats hos Wasa Kredit?

Under Låna till kontantinsats hos Wasa kredit så skriver vi om du kan låna till kontantinsats med Wasa kredit direktlån.


Vad kan du använda Wasa Kredit direktlån till?

Svar: Med Wasa Kredit direktlån kan du låna till vad du vill. På deras hemsida ger dom förslagen att du kan låna till bil, samla lån och låna till renovering. Men du får låna pengar till precis vad du vill.

Vad har Wasa Kredit direktlån för grundkrav?

Svar: Vad är det för grundkrav man måste uppfylla som minst för att få låna pengar med Wasa Kredit direktlån.

  • Du måste minst vara 20år gammal.
  • Du måste vara fast anställd.
  • Du får inte har några betalningsanmärkningar.
  • Du måste ha varit folkbokförd i Sverige i minst 3år.
  • Du måste ha fast inkomst i Sverige av tjänst eller pension.

Läs mer om Wasa kredit direktlån

Här radat vi upp guider vi skrivit om just Wasa Kredit. Det här är inte en lista över alla våra guider om dom men dom som vi tror du vill läsa om.


Lämna omdöme och betyg på guiden Wasa Kredit direktlån

Här har du möjligheten att läsa och lämna omdöme och betyg på guiden Wasa Kredit direktlån. Omdöme ger du genom att lämna en kommentar nedan. Där får du väldigt gärna ställa en fråga också. Betyg ger du i form av en stjärna. Du kan ge 1-5 stjärnor. Där 1 är sämst och 5 är bäst. Vi vill att du ger betyg efter hur stor hjälp dig fått utifrån rubriken framförallt. Vill du ge betyg och omdöme på Wasa Kredit så gör du det under Wasa Kredit omdöme.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.