Veckans topplista över lån - v.4 2018

Här nedan ser du en topplista över lån som sätts efter vart besökare innan dig valt att låna pengar just den här veckan v.4 2018. Du kan skicka in en ansökan direkt online på nätet och du får ofta svar direkt om det är ett alternativ för dig/er. En låneansökan tar sällan mer än 5-10 minuter. Du hittar villkoren under "Mer info »". Topplistan baseras på omdöme, betyg och populäritet hos våra tidigare besökare. Ett tips är att ni ansöker tillsammans om ni är gifta eller sambos då det brukar öka chansen till få låna pengar och dessutom till lägre ränta.

→ Topplistan ändrades onsdag 2018-01-24 kl 00:01.

#Ränta från:Lånetid:Belopp:
1.Låna till kontantinsats hos Lendo3,25%1-15år10000-500000krMer info om Lendo
2.Låna pengar till kontantinsats AXO Finans2,95%1-15år5000-600000krMer info om AXO Finans
3.Sambla2,95%1-10år5000-500000krMer info om Sambla
4.Consector2,95%1-15år10000-500000krLåna till kontantinsats via Consector
5.MyLoan2,95%2-15år10000-500000krMer info om My Loan
6.Låna till kontantinsats hos Freedom Finance3,54%1-12år5000-500000krMer info om Freedom Finance
7.Låna till kontantinsats hos Advisa2,95%1-12år10000-500000krMer info om Bank Advisa
8.Låna till kontantinsats hos ICA Banken3,70%3-12år20000-350000krMer info om ICA Banken
9.Låna till kontantinsats via Zmarta3,54%1-15år1000-500000krMer info om Zmarta
10.Låna till kontantinsats hos Bank Norwegian4,99%1-15år5000-500000krMer info om Bank Norwegian

Wasa Kredit billån

Wasa Kredit billån? Hur ser deras alternativ ut för billån? Jag förstår inte riktigt deras hemsida. Svar: Wasa Kredit har tre olika typer av billån. Ett privatlån till bil där du får köpa bil av vem du vill och får låna 100%, ett billån där du lämnar bilen som säkerhet för lånet och måste köpa bilen av en bilhandlare och måste ha 20% i kontantinsats, och sedan erbjuder dom billeasing för företag. Deras privatlån är alltså ett billån utan kontantinsats. Ett billån där du inte lämnar bilen som säkerhet för lånet det vill säga.

Vilka låneförmedlarna jämför Wasa Kredit åt dig?

Vill du jämföra Wasa Kredit billån mot andra banker? Det finns fler låneförmedlare som gratis jämför räntor från över 20 banker åt dig med enbart en kreditupplysning. (UC) Du förbinder dig inte att låna pengar utan du kan skicka in en ansökan och se hur Wasa Kredit står sig mot andra banker helt enkelt.

#Ränta från:Lånetid:Belopp:
1.Låna till kontantinsats hos Lendo3,25%3-15år5000-500000krJämför Wasa kredit billån hos Lendo
2.Jämför Wasa kredit billån hos Advisa2,95%1-12år10000-500000krMer info om Bank Advisa

Vilka banker jämför låneförmedlarna utöver Wasa Kredit?

Här nedan hittar du guider vi skrivit om vilka banker olika låneförmedlare jämför. I listan har vi tagit med alla som bland annat jämför Wasa kredit. Du kan alltså passa på att jämföra fler banker samtidigt och med bara en kreditupplysning istället för en per bank som du vill jämföra. Det är gratis och du förbinder dig inte till något. Du kan alltså jämföra bankerna och sen ändå välja att inte låna pengar. Då kan du se hur Wasa kredit står sig mot andra banker.

Wasa kredit billån


Innehåll i guiden Wasa Kredit billån

Det här är en meny över guiden Wasa Kredit billån så du ska kunna klicka dig fram till det kapitlet som du är intresserad av. Du ska inte behöva läsa något du inte är intresserad av helt enkelt. Vi vill optimera varje guide så pass bra att du ska kunna hitta det du söker inom max 5 minuter. Det är vårt mål.


Vanliga frågor om Wasa Kredit billån

Här nedan samlar vi vanliga frågor som vi får in om Wasa kredits billån eller om billån rent generellt. Kapitlet Vanliga frågor uppdaterar vi löpande hela tiden och kan även ta med frågor som vi får in om guiden här nedanför i frågeformuläret.

 • Vad har Wasa kredit för grundkrav för att få låna pengar hos dom?

Vad har Wasa kredit för grundkrav för att få låna pengar hos dom?

 • Du måste vara minst 20år gammal för att få låna pengar.
 • Du måste ha fast anställning sedan 6mån.
 • Du får inte har några betalningsanmärkningar.
 • Du måste varit folkbokförd i Sverige i minst 3år.
 • Du måste ha en fast inkomst i Sverige av tjänst eller pension.

Fördjupning i Wasa Kredit billån

Här är kapitlet för dig som vill ha en fördjupning i Wasa Kredit och Wasa Kredits billån alternativ. Vårt tips är att du läsa igenom hela den här kapitlet innan du ska låna pengar hos Wasa kredit helt enkelt.

 • Jämför Wasa Kredit
 • Topplista över billån där besökare innan dig valt att låna till bil
 • Wasa Kredit privatlån

Jämför Wasa Kredit

Om du vill jämföra Wasa kredits privatlån mot andra privatlån så kan du skicka in en ansökan till Freedom Finance här ovan i topplistan. Dem har nämligen med Wasa Kredit i sin jämförelse.

Topplista över billån där besökare innan dig valt att låna till bil

Här ovan ser du en topplista över lån där besökare innan dig valt att låna till bil. Antingen med privatlån där du lånar pengar till bil utan att lämna bilen som säkerhet för lånet eller så med ett lån där du lämnar bilen som säkerhet för lånet.

Wasa Kredit privatlån

Wasa kredit har ett privatlån upp till 350.000kr där du alltså inte behöver följa kraven som ”vanliga” billån där banken tar bilen som säkerhet för lånet. För med ett ”vanligt” billån måste du ofta köpa bilen av en bilhandlare och du får ofta inte köpa en bil äldre än ett visst datum också. Sådan behöver du inte följa med ett privatlån som är ett lån utan säkerhet. Det vill säga du lämnar inget i säkerhet för lånet mer än att dom tittar så dom tror du kan betala lånet.


Sammanfattning av guiden Wasa Kredit billån

Wasa kredit har 3 olika typer av billån. Som privatperson kan du låna till bil med bilen som säkerhet och måste då köpa bilen av en bilhandlare och ha 20% själv i insats. Om du vill komma undan kontantinsatsen eller köpa bilen av en privatperson så kan du använda deras privatlån. Sedan kan du även välja att leasa en bil med det är enbart för företagare. Här går vi igenom Wasa Kredits olika alternativ på billån där du som besökare kan läsa och lämna omdöme på Wasa Kredit och på Wasa Kredits billån. Sedan har du våran recension. Till det visar vi även låneförmedlare som jämför deras privatlån så du kan jämföra Wasa Kredit mot andra helt gratis.

Wasa Kredit billån


Tips på guider relaterade till Wasa Kredit billån

Här har vi sammanfattat några guider som vi tror du kan vara intresserad av att läsa om du är intresserad av Wasa Kredit billån. Vi har skrivit alla och alla finns här på Kontantinsats.se.

 • Wasa Kredit
 • Billån
 • Låna till bil
 • Billån utan kontantinsats
 • Låneförmedlare

Wasa Kredit

Wasa kredit heter guiden som fungerar som en startsida för allt vi skriver om Wasa Kredit. Så funderar du på att låna pengar hos Wasa Kredit eftersom du befinner dig i den här guiden så tycker vi att du även bör besöka guiden Wasa Kredit. Målet är att vi tillsammans med våra besökare ska få fram så mycket info om dom som möjligt.

Billån

Det finns två varianter på billån som är vanligast. Det är billån med bilen som säkerhet och det är billån utan bilen som säkerhet. Och säkerheten är alltså säkerheten banken tar för att låna ut pengar till dig.

Låna till bil

Funderar du på att låna till bil? Ta gärna en titt på sidan låna till bil då.

Billån utan kontantinsats

Billån utan kontantinsats är det samma som billån utan säkerhet. Det vill säga banken tar inte bilen som säkerhet för lånet. Vi har skapat guiden Billån utan kontantinsats för alla som är ute efter ett sådant lån. Det gör att du inte behöver hålla dig till några villkor om vad det är för årsmodell eller vart du köper bilen. Som ofta finns vid billån med bilen som säkerhet.

Låneförmedlare

Många av våra besökare som väljer att låna pengar av Wasa Kredit väljer att använda en låneförmedlare för att ta reda på om det är det bästa alternativet för dom Därför tycker vi du bör besökare guider Låneförmedlare innan du fattar det avgörande beslutet om du ska låna pengar hos Wasa Kredit eller någon annan.


Mer om Wasa kredit billån i en meny

Här försöker vi så enkelt som möjligt lista guider vi skrivit om Wasa Kredit. Så fort vi skriver en ny guide om dom så försöker vi lägga upp den här om vi tycker den är relevant och att du bör läsa den.

Läs mer om billån

Här har vi samlat tips på guider om billån om du vill läsa vidare om det.


Ställ frågor och diskutera Wasa Kredit billån

Här nedan får du väldigt gärna vara med och ställa frågor och diskutera Wasa Kredit billån med andra besökare och med oss på redaktionen.


Betyg på guiden om Wasa kredit billån

Här kan du ge betyg på guiden om Wasa Kredit billån, vill du ge betyg på Wasa Kredit så gör du det under Wasa Kredit betyg istället. Guiden Wasa Kredit fungerar som en startsida för alla våra guider. Där samlar vi allt vi kommer över om Wasa kredit och tipsar om våra andra guider om Wasa Kredit.

[ratings]


Lämna betyg och omdöme på guiden Wasa kredit billån

Du kan inte bara ge betyg i form av stjärnor utan du kan även ge ett omdöme på Wasa Kredit billån och det gör du genom en kommentar nedan.


Här är du nu: Låna till kontantinsats » Wasa kredit billån

Det här inlägget postades i Billån, Wasa Kredit, Wasa Kredit billån. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Wasa Kredit billån

 1. Sune skriver:

  Är Wasa Kredit bra eller dåligt?

  • Kontantinsats skriver:

   Hej Sune, det är en fråga vi tycket inte kan hjälpa dig med att svara på. Vi försöker lista alla banker, långivare, låneförmedlare och andra typer av jämförelsetjänster och ge våra besökare möjlighet att lämna omdöme och betyg om samtliga. På så sätt hoppas vi skapa topplistor och nyttig information för att som ska låna pengar för att själva kunna försöka se om en bank är bra eller dålig.

 2. Erik skriver:

  Finns det lån till snöskoter utan kontantinsats?

  • Kontantinsats skriver:

   Hej Erik, vet inte om du menar hos Wasa kredit eller rent allmänt? Det finns privatlån till snöskoter utan kontantinsats. Hos Wasa Kredit och hos dom flesta andra som erbjuder privatlån.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.