TOPPLISTAN VECKA 19 2019
KLICKA HÄR för HELA topplistan!
#Ränta fr:
1.Advisa liten2,95%
Jämför lån gratis!
Mer info »
2.Lendo liten3,01%
Jämför lån gratis!
Mer info »
3.Consector liten2,90%
Jämför lån gratis!
Mer info »

Vivus – Se vårt bäst i test här!

Vivus är ett snabblån, smslån och smålån som är väldigt populärt hos våra besökare och ofta ligger i toppen över dom mest populära lånen totalt till och med. Så vad är det då som gör det så populärt? Kanske är det för att dom låter nya kunder ta sitt första lån helt kostnadsfritt? Man får inte säga att det är ett gratis lån då man tydligen kan tror att man får pengarna då men det är alltså ingen ränta och kostnader så länga man betalar tillbaka pengarna man lånat inom avtalat tid. Vivus är ett väldigt populärt snabblån och du kan hitta en topplista över snabblån under snabblån. Hos Vivus kan du låna mellan 50kr och 16000kr och låna mellan 1dag till 30dagar med chans till förlängning på lånetiden.

#
X.Vivus topplistanLåna 500kr upp till 20.000kr. 6000kr helt utan avgifter för alla.Låna pengar nu

Sammanfattning av guiden om Vivus

Vi skapade sidan om Vivus för att samla allt vi har om dom. Vi skriver nämligen väldigt mycket om dom och här samlar vi allt det helt enkelt. Tanken är att man ska kunna börja här när man funderar på att låna pengar av Vivus och sedan kunna se bland annat omdöme, betyg och recension om dom. Samt fakta som är samlad över flera års tid.

Säg vad du tycker om Vivus

Skriva några rader om vad du tycker om guiden i formuläret här nedan. Vi blir glada för alla som vill ta sig tid att göra det. Tycker du att andra ska läsa guiden om Vivus innan du ska låna pengar med deras snabblån och smslån? Guiden är tänkt som en startsida för allt vi skriver om Vivus. Tycker du innehållet har hjälpt dig försåt mer om Vivus? Här kan du ge betyg på det.

Vivus första lånet gratis

Vivus första lånet gratis?

Ja just nu är första lånet hos Vivus helt gratis! Upp till 6000kr kan du låna 30dagar. Så det gäller att du betalar igen lånet efter 30 dagar för att det inte ska kosta dig något. Du kan alltså ta ett lån hos Vivus på 6000kr och sedan betala tillbaka 6000kr om dagar dagar och du betalar ingen ränta och inga avgifter. Ett helt gratis lån alltså. Vi har skrivit många guider om Vivus, snabblån, smslån och andra smålån som vi tycker du ska läsa innan du lånar pengar oavsett vart du sedan väljer att låna pengar. Vårt mål är att sätta så mycket kunskap i händerna på låntagare att dom själva kan första vad det innebär att låna pengar och inte lägga över allt i andras händer.

Läs mer om Vivus första lånet gratis

Om du vill läsa vidare om Vivus första lånet gratis så har vi satt ihop en lista här som visar andra guider vi skrivit i ämnet. Vi vill att rubriken ska stämma så bra som möjligt med innehållet och här kan du säga om du tycker det gör det genom att ge betyg 1-5 på guiden.

Vivus