Här ser du veckans topp 5 av lån vecka 11. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
2.Låna pengar av ICA Banken3,70%20000-350000krLåna pengar nu
3.MyLoan låneformedlare2,95%10000-500000krLåna pengar nu
4.AXO Finans låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
5.Zmarta låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu

Vilket är det bästa smslånet

Vilket är det bästa smslånet 2017? Vi får många frågor om vilket som är det bästa smslånet och i det här inlägget tänkte vi förklara hur vi tror man kan ta fram det bästa smslånet just nu. Och även bästa snabblånet på samma sätt. Först och främst så vad är då skillnaden på sms-lån och snabblån? Namnen på dessa lån är inte bestämt någonstans men vi har valt att sortera dem efter lån som man kan ta med sms (nu även med bankid) som smslån helt enkelt och snabblån är ett lån med kort återbetalningstid och då har vi valt 1år som max. Sedan går det ofta att förlänga lånet men vi ha med lån som erbjuder korta återbetalningstider. Och smslån är ju snabblån med där du som sagt tar lånet med ett sms. (och nu även med bankid) Så då har vi rätt ut det alltså.

Men vilket är då det bästa smslånet och snabblånet. Det försöker vi ta reda på genom att skapa en topplista över båda lånen under sms-lån och snabblån och där vi sedan sorterar dessa efter vilket lån som är populärast just precis nu. Men det stannar inte där. Det bästa smslånet tar vi fram genom att du som besökare även har möjlighet att lämna betyg och omdöme om samtliga lån som är med i listor hos oss. Och självklart tycker vi att du bör läsa betyg och omdöme innan du ska låna pengar. Sen försöker vi säga vårt genom att skriva en recension som vi löpande hela tiden håller uppdaterad. Där kan du läsa dem senaste nyheterna om just det smslånet och snabblånet.

Veckans ENKLA topplista

Här ser du dom populäraste smslånet just nu hos våra besökare. Vill du se omdöme, betyg och recensioner kan du gå längre ned på sidan till Veckans STORA topplista. Topplistorna sorteras efter hur populära dom är och sedan sorteras dom 3 populäraste även efter hur våra besökare lämna omdöme och betyg för dessa.

 1. Ferratum bank (Populärast!)
 2. Everydayplus
 3. Risicum

Se guiden alla smslån för att se hela topplistan.

Vilket är det bästa smslånet


Hur kommer ni fram till vilket smslån som är bäst?

Svar: Vi sitter på helt unik statistik efter ha drivit en av Sveriges största ekonomibloggar och har utifrån den tittat på vilka smslån som dom flesta av våra besökare väljer efter ha besökt våra guider om smslån. Sedan har vi tagit ut dom 3 populäraste och sorteras dessa efter omdöme och betyg som våra besökare har lämnat. Så gör vi vi vårt bäst i test av smslån.

Jämför Lendo smslån?

Svar: Nej Lendo jämför inga snabblån utan större privatlån där återbetalningstiden som minst är 1år.

Vad är skillnaden på snabblån och smslån?

Svar: Hos oss har vi sorterar upp det så att snabblån är lån som har en kortare återbetalningstid än 1år och av dom har vi sedan tagit ut dom snabblån där du kan identifiera dig med mobilen för att låna pengar och kallare dessa smslån. Förut var det vanligt med att man identifierade sig med ett mobilnummer som stod på personen som skulle ta lånet men nu har det mer och mer gått över till bland annat BankID så därför har vi lagt dessa under smslån också.


Allt om Smslån, snabblån och andra smålån

Smslån är själva startsidan för allt vi skriver om smslån och den uppdateras hela tiden löpande. Så fort vi gör en ändring i någon av alla våra guider som smslån så kommer uppdateringen upp även där. Så funderar du på att låna pengar med ett smslån så tycker vi såklart att du ska titta in den guiden först. Ett smslån är ofta ett snabblån men ett snabblån är inte lika ofta ett smslån. Snurrigt? Läs våran guide snabblån där vi reder ut det bland annat. Snabblån är otroligt populärt och det är också något vi verkligen tar upp i den guiden. Varför vi tror det är så populärt. Små-lån är ett samlingsnamn för smslån, snabblån och små privatlån vi har. I guiden små-lån kan du se alla guider upp till 50.000kr helt enkelt.


Läs mer om Vilket är det bästa smslånet

Här försöker vi löpande skapa en meny för dig som är intresserad av att låna pengar med ett smslån och vill veta vilket lån som är bäst just precis nu enligt våra bäst i test och enligt våra tidigare besökare i form av omdöme och betyg.


Säg vad du tycker och diskutera Vilket är det bästa smslånet

Här nedan kan du vara med och diskutera Vilket är det bästa smslånet med oss på redaktionen och andra besökare. Vårt mål är att svara inom 24 timmar. Vi driver Kontantinsats.se dygnet runt året runt så vi har aldrig svarat saktare än 24 timmar hittills.


Sammanfattning av Vilket är det bästa smslånet

I Vilket är det bästa smslånet har vi tagit fram dom bästa smslånen genom att samla in statistik från vilka smslån som flest av våra besökare väljer att låna pengar av efter ha besökt någon av våra guider om smslån. Sedan har vi tagit ut dom 3 populäraste och sorterat dom efter vilket av dessa 3 som har bäst omdöme och betyg hos våra besökare. På så sätt hoppas vi att vårt bäst i test är bäst i Sverige. För som en av Sveriges största nischade ekonomibloggar så har vi helt unikt statisti som ingen annan har. Det bästa smslånet tar vi ut genom att sortera alla smslån efter hur populära dom är hos våra besökare och sedan sortera dom 3 populäraste efter vad dom har för omdöme och betyg hos våra besökare. Smslånen efter topp 3 sorteras efter hur populära dom är.


Här är du nu: Kontantinsats » Vilket är det bästa smslånet

Här ser du en snabbmeny över guiden Vilket är det bästa smslånet så du så enkelt som möjligt ska kunna se vad det är du kan läsa om i den här guiden och så du så snabbt som möjligt ska kunna hitta rätt och hitta det du söker. Vårt mål är att du redan här ovan ska hitta det du söker men har du inte gjort det så är det här för dig. Guiden är indelade i kapitel för att få en bra överblick på innehållet. Här samlar vi löpande ihop frågor som vi får in och som är relaterade till smslån. Tanken med det är att du ska försöker svara på så många frågor om möjligt som besökare till just den här guiden kan tänkas ha. Därför kan du ställa dina frågor längst ned på den här sidan. Och har en fråga ställts mer än 3 gånger så kommer det oftast upp här då.

2 reaktion på “Vilket är det bästa smslånet

 1. Maj

  Jag söker ett lån man kan ta för att låna pengar till en tvättmaskin. Jag får lön 28:e men skulle behöva den innan det.

  Svara
  1. Kontantinsats

   Hej Maj, Ett privatlån kan man använda för att låna till en tvättmaskin. Läs gärna våran guide Privatlån. Du hittar länk till guiden i menyn här nedanför eller åt höger beroende på om du besöker oss med mobilen eller datorn.

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.