TOPPLISTAN VECKA 12 2019:
1. Advisa kontantinsats
  • Jämför över 30 banker och långivare!
  • Helt gratis att jämföra - Ej bindande!
  • Se hur mycket du/ni får låna idag!
MER INFO »

KLICKA HÄR för HELA topplistan!

Vilket är det bästa smslånet?

Vilket är det bästa smslånet? Vi får många frågor om vilket som är det bästa smslånet och i det här inlägget tänkte vi förklara hur vi tror man kan ta fram det bästa smslånet just nu. Och även bästa snabblånet på samma sätt. Först och främst så vad är då skillnaden på sms-lån och snabblån? Namnen på dessa lån är inte bestämt någonstans men vi har valt att sortera dem efter lån som man kan ta med sms (nu även med bankid) som smslån helt enkelt och snabblån är ett lån med kort återbetalningstid och då har vi valt 1år som max. Sedan går det ofta att förlänga lånet men vi ha med lån som erbjuder korta återbetalningstider. Och smslån är ju snabblån med där du som sagt tar lånet med ett sms. (och nu även med bankid) Så då har vi rätt ut det alltså.

Vilket är det bästa smslånet – Topp 3

Här ser du dom populäraste smslånet just nu hos våra besökare. Vill du se omdöme, betyg och recensioner kan du gå längre ned på sidan till Veckans STORA topplista. Topplistorna sorteras efter hur populära dom är och sedan sorteras dom 3 populäraste även efter hur våra besökare lämna omdöme och betyg för dessa.

  1. Ferratum bank (Populärast!)
  2. Everydayplus
  3. Risicum

Se guiden alla smslån för att se hela topplistan.

Vilket är det bästa smslånet

Innehåll i Vilket är det bästa smslånet


Allt om Smslån, snabblån och andra smålån

Smslån är själva startsidan för allt vi skriver om smslån och den uppdateras hela tiden löpande. Så fort vi gör en ändring i någon av alla våra guider som smslån så kommer uppdateringen upp även där. Så funderar du på att låna pengar med ett smslån så tycker vi såklart att du ska titta in den guiden först. Ett smslån är ofta ett snabblån men ett snabblån är inte lika ofta ett smslån. Snurrigt? Läs våran guide snabblån där vi reder ut det bland annat. Snabblån är otroligt populärt och det är också något vi verkligen tar upp i den guiden.

Varför det är populärt

Varför vi tror det är så populärt. Små-lån är ett samlingsnamn för smslån, snabblån och små privatlån vi har. I guiden små-lån kan du se alla guider upp till 50.000kr helt enkelt. Smslån är en underkategori till snabba lån. Det är fortfarande snabba lån men dom som erbjuder dig att låna pengar direkt i mobilen på något sätt. Antingen genom BankID eller genom sms. Alltså att du kan skriva under med mobilen så enkelt som möjligt. Och är det precis det du söker så kan du läsa mer under Smslån.

Snabblån helg – Så lånar du på helgen

Om du vill se vilka snabblån som även har helgutbetalning så kan du titta in Snabblån helg. Där skriver vi om vilka snabba lån du även kan ta på helgen. Alltså vilka du kan ansökan om på lördagar och söndagar och sedan få in pengarna på ditt konto under helgen. Samma dag om du uppfyller alla kraven hos dom olika lånen.

Vilket är det bästa smslånet - Snabblån helg

Så går vårat test till

Det vi gör är att sammanställa olika data för att få fram en lista som du har så stor användning av som möjligt. Och med data menar vi information. Och det är bland annat hur populära lånen är hos våra besökare i en specifik kategori. Om det är båtlån vi vill testa tar vi data från alla guider om båtlån och ser hur våra besökare väljer att låna efter besök på dessa. Och det från dom vi listar under alla lån som du kan klicka dig in till precis ovanför alla listor. Till det lägger vi sedan till omdöme och betyg från våra besökare. Och våran egen recension. Sedan läser vi även av nyheter med mera för att så gott vi kan säkerställa att våran lista är så bra den bara kan bli.

Vi har lagt upp guiden så här

I Vilket är det bästa smslånet har vi tagit fram dom bästa smslånen genom att samla in statistik från vilka smslån som flest av våra besökare väljer att låna pengar av efter ha besökt någon av våra guider om smslån. Sedan har vi tagit ut dom 3 populäraste och sorterat dom efter vilket av dessa 3 som har bäst omdöme och betyg hos våra besökare. På så sätt hoppas vi att vårt bäst i test är bäst i Sverige. För som en av Sveriges största nischade ekonomibloggar så har vi helt unikt statisti som ingen annan har.


Hur kommer ni fram till vilket smslån som är bäst?

Svar: Vi sitter på helt unik statistik efter ha drivit en av Sveriges största ekonomibloggar och har utifrån den tittat på vilka smslån som dom flesta av våra besökare väljer efter ha besökt våra guider om smslån. Sedan har vi tagit ut dom 3 populäraste och sorteras dessa efter omdöme och betyg som våra besökare har lämnat. Så gör vi vi vårt bäst i test av smslån.

Vad är skillnaden på snabblån och smslån?

Svar: Hos oss har vi sorterar upp det så att snabblån är lån som har en kortare återbetalningstid än 1år och av dom har vi sedan tagit ut dom snabblån där du kan identifiera dig med mobilen för att låna pengar och kallare dessa smslån. Förut var det vanligt med att man identifierade sig med ett mobilnummer som stod på personen som skulle ta lånet men nu har det mer och mer gått över till bland annat BankID så därför har vi lagt dessa under smslån också.

Kan man ta lån helt utan BankID?

Svar: Ja det går utmärkt att göra det och då kan du till exempel titta in guiden Låna pengar utan BankID. Det vi har gjort där är att utgå från den stora listan över alla lån som du finner om du klickar på länken ovanför topp 5 här ovan och sedan tar vi fram dom som inte tar BankID av dessa.