Här ser du veckans topp 3 i december. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Zmarta låneformedlare3,25%5000-600000krLåna pengar nu

Vilken låneförmedlare har flest banker?

Vilken låneförmedlare har flest banker? I dom tester vi gjort av låneförmedlare och hela tiden gör löpande varje vecka så är det Lendo som har flest banker i skrivande stund. Du kan se exakt hur många banker och vilka banker det är i guiden Vilka banker har Lendo. I den här guiden tänkte vi tipsa om guider som vi skrivit om hur många banker låneförmedlare har och sammanfatta dom så bra som möjligt så du kan hitta de du söker så snabbt som möjligt.

Dom 3 populäraste ser du ovan

Om du vill se dom 3 populäraste låneförmedlarna just nu kan du titta i listan ovan. Den visar dom 3 lånen som är populärast alla kategorier just nu och i skrivande stund så ser du alltså 3 förmedlare av lån. Alla 3 är också i skrivande stund helt gratis för dig som vill jämföra lån. Kostnaden ligger på bankerna dom samarbetar med.

Vilken låneförmedlare har flest banker


Innehåll i Vilken låneförmedlare har flest banker

  • Vilka banker har Lendo
  • Bästa låneförmedlare just nu
  • Vilka banker har Freedom Finance
  • Finns det låneförmedlare utan UC
  • Lånar Lendo ut pengar själva?

Vilka banker har Lendo

Vilka banker har Lendo är guiden där vi löpande listar vilka banker som Lendo har samarbete med. Det är alltid bra att titta upp vilka banker en låneförmedlare jämför innan du skickar in en ansökan. Vi rekommenderar alla att titta upp vilka banker man får jämförda så man verkligen vet vad man får för jobb gjort när man skickar in en ansökan.

Bästa låneförmedlare just nu

Bästa låneförmedlare är en guide du måste läsa om du funderar på att låna pengar via en låneförmedlare. Där plockar vi ut dom 3 bästa av alla låneförmedlare vi listar. Listan är baserad på vad våra besökare tycker om dessa. Vi gör även en djupdykning av alla låneförmedlare vi listar.

Vilka banker har Freedom Finance

Vilka banker har Freedom Finance visar vilka banker som låneförmedlare Freedom Finance har och jämför åt dig när du skickar in en ansökan. En ansöka hos Freedom Finance är kostnadsfri. Det vill säga gratis. Så du kan enkelt se om du får det lånet du vill ha utan att betala en enda krona.

Det här är en sammanfattning av Vilken låneförmedlare har flest banker. I den här guiden går vi igenom vilka banker olika låneförmedlare ha för att du ska kunna hitta den som har flest banker av alla. Du kan som vanligt se omdöme och betyg från våra besökare också. Och läsa redaktionens recensioner efter ha följt låneförmedlare varje dag sedan starten av Kontantinsats.se år 2010.


Finns det låneförmedlare utan UC

Svar: I guiden Låneförmedlare utan UC försöker vi svara på det. UC är företaget som tar kreditupplysningen och det finns fler företag som tar kreditupplysningar. Så gå in där för att få ett lite längre svar på frågan. För det finns många förmedlare av lån och det är svårt att rada upp alla här och förklara.

Lånar Lendo ut pengar själva?

Svar: Nej Lendo är bara en förmedlare av lån och ger inte ut några lån själva. Inte i skrivande stund i alla fall. Dom jämför 25 banker i skrivande stund och vill du se vilka det är kan du gå in via länken i topplistan och sedan tittar du under vilka dom samarbetar med just nu.


Sammanfattning av Vilken låneförmedlare har flest banker

Vilken låneförmedlare har flest banker är en sida där vi skriver om vilka som har flest banker av alla vi listar. För det går att välja en förmedlare som jämför mycket fler banker än andra och det med samma antal UC. Det vill säga en UC. Så jämför noga innan du skickar din ansökan.