Veckans topplista över lån - v.46 2017

Här nedan ser du en topplista över lån som sätts efter vart besökare innan dig valt att låna pengar just den här veckan v.46 2017. Du kan skicka in en ansökan direkt online på nätet och du får ofta svar direkt om det är ett alternativ för dig/er. En låneansökan tar sällan mer än 5-10 minuter. Du hittar villkoren under "Mer info »". Topplistan baseras på omdöme, betyg och populäritet hos våra tidigare besökare.

Ett tips är att ni ansöker tillsammans om ni är gifta eller sambos då det brukar öka chansen till få låna pengar och dessutom till lägre ränta.

→ Topplistan ändrades fredag 2017-11-17 kl 00:01.

#Ränta från:Lånetid:Belopp:
1.Låna till kontantinsats hos Lendo3,25%1-15år5000-500000krMer info om Lendo
2.Låna till kontantinsats hos ICA Banken3,70%3-12år10000-350000krMer info om ICA Banken
3.MyLoan2,95%2-15år10000-500000krMer info om My Loan
4.Sambla2,95%1-10år5000-500000krMer info om Sambla
5.Låna till kontantinsats via Zmarta3,54%1-15år1000-500000krMer info om Consector
6.Låna till kontantinsats hos Freedom Finance3,54%1-12år5000-500000krMer info om Freedom Finance
7.Låna till kontantinsats hos Bank Norwegian4,99%1-15år5000-500000krMer info om Bank Norwegian
8.Låna till kontantinsats hos Advisa2,95%1-12år10000-500000krMer info om Bank Advisa
9.Consector2,95%1-15år10000-500000krLåna till kontantinsats via Consector
10.Låna till kontantinsats Santander topplista3,95%2-15år20000-350000krLåna till kontantinsats Santander


Vilken låneförmedlare har flest banker

Vilken låneförmedlare har flest banker? Svar: I dom tester vi gjort av låneförmedlare och hela tiden gör löpande varje vecka så är det Lendo som har flest banker i skrivande stund. Du kan se exakt hur många banker och vilka banker det är i guiden Vilka banker har Lendo. I den här guiden tänkte vi tipsa om guider som vi skrivit om hur många banker låneförmedlare har och sammanfatta dom så bra som möjligt så du kan hitta de du söker så snabbt som möjligt.

Vilken låneförmedlare har flest banker


Innehåll i Vilken låneförmedlare har flest banker

Det här är innehållsförteckningen i guiden Vilken låneförmedlare har flest banker. Det du ser här är alltså rubrikerna till kapitlen i guiden. Vill du veta mer om någon av rubrikerna så klicka du helt enkelt bara på rubriken så ser du vad det innehåller.


Sammanfattning av Vilken låneförmedlare har flest banker

Det här är en sammanfattning av Vilken låneförmedlare har flest banker. I den här guiden går vi igenom vilka banker olika låneförmedlare ha för att du ska kunna hitta den som har flest banker av alla. Du kan som vanligt se omdöme och betyg från våra besökare också. Och läsa redaktionens recensioner efter ha följt låneförmedlare varje dag sedan starten av Kontantinsats.se år 2010.


Tips på relaterade guider till Vilken låneförmedlare har flest banker

Här tipsar vi om guider som är relaterade till Vilken låneförmedlare har flest banker. Vi har tagit fram en lista över guider efter vad vi tror att just exakt du vill läsa. Så vi hoppas så klart att vi har prickat någorlunda rätt.

  • Vilka banker har Lendo
  • Vilka banker har Freedom Finance
  • Bästa låneförmedlare
  • Låneförmedlare utan UC

Vilka banker har Lendo

Vilka banker har Lendo är guiden där vi löpande listar vilka banker som Lendo har samarbete med. Det är alltid bra att titta upp vilka banker en låneförmedlare jämför innan du skickar in en ansökan.

Vilka banker har Freedom Finance

Vilka banker har Freedom Finance visar vilka banker som låneförmedlare Freedom Finance har och jämför åt dig när du skickar in en ansökan. En ansöka hos Freedom Finance är kostnadsfri. Det vill säga gratis. Så du kan enkelt se om du får det lånet du vill ha utan att betala en enda krona.

Bästa låneförmedlare

Bästa låneförmedlare är en guide du måste läsa om du funderar på att låna pengar via en låneförmedlare. Där utser vi veckans bästa låneförmedlare tillsammans med våra besökare nämligen. Vi gör även en djupdykning av alla låneförmedlare vi listar.

Låneförmedlare utan UC

Låneförmedlare utan UC? Finns det? I guiden Låneförmedlare utan UC försöker vi svara på det. UC är företaget som tar kreditupplysningen och det finns fler företag som tar kreditupplysningar.


Läs mer om Vilken låneförmedlare har flest banker

Här samlar vi på länka på andra guider om låneförmedlare som vi skrivit och som vi tycker du borde läsa om du funderar på att låna pengar via en låneförmedlare. Det här är en enkelt lista där vi listar dom rakt upp och ner. Vill du har en sammanfattning av tips på fler guider kan du titta på kapitlet ovanför detta.

Låna till kontantinsatsen


Diskutera Vilken låneförmedlare har flest banker med andra

Var med och bygg upp guiden Vilken låneförmedlare har flest banker tillsammans genom att ställa frågor och var med och diskutera här nedanför i kommentarsfältet.


Betyg på Vilken låneförmedlare har flest banker

Var med och säg vad du tycker om vårt arbete med guiden Vilken låneförmedlare har flest banker genom att lämna omdöme och betyg här nedanför. Betyg är stjärnorna och omdöme är kommentar i kommentarsfältet.

(26 röster och i snitt: 4,88 av 5)

Omdöme på Vilken låneförmedlare har flest banker

Du ger omdöme på guiden Vilken låneförmedlare har flest banker genom att lämna en kommentar här nedanför.


Här är du nu: Kontantinsats » Vilken låneförmedlare har flest banker

Det här inlägget postades i Låneförmedlare. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Vilken låneförmedlare har flest banker

  1. Mange skriver:

    Jag har precis samlat lån via Lendo och är nöjd.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.