Här ser du veckans topp 5 av lån vecka 21. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Låna pengar av ICA Banken3,70%20000-350000krLåna pengar nu
4.Zmarta låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
5.Sambla låneformedlare3,01%5000-500000krLåna pengar nu

Vilken låneförmedlare är bäst 2017?

Vilken låneförmedlare är bäst? Svar: Vilken låneförmedlare som är bäst är såklart väldigt svårt att ge ett bra svar på. Vi försöker reda ut det genom några olika punkter för att du som besökare själv ska kunna bilda din egen uppfattning om vilken låneförmedlare som passar just dig bäst. Vi försöker till exempel lista alla banker alla låneförmedlare jämför. Dock är det så att dom flesta låneförmedlare har sekretess på exakt vilka banker det är som dom har med i sin jämförelse. Så där gör vi allt vi kan för att ta reda på vilka banker alla låneförmedlare har samarbete med och har guider för varje låneförmedlare med vilka banker dom jämför åt dig. Sen har vi även omdömen, betyg och recensioner för att försöka ge en så rättvis bild som möjligt. Och såklart våra topplistor över lån och guider. Vi listar alla låneförmedlare för att du ska kunna hitta den bästa låneförmedlaren som stämmer överens med dina krav och sedan har vi topplistor så du kan se vilken som är mest populär hos andra besökare just den här veckan. I den här guiden tänkte vi reda ut vilka låneförmedlare som är bäst just precis den här veckan. Det har vi gjort genom tre olika punkter. Punkt ett ser du här ovanför och det är en topplista över vilka privatlån som är populäraste hos våra besökare just precis den här veckan. Där måste du dock har koll vilka som är just låneförmedlare eftersom inte alla i listan är låneförmedlare utan även banker. Så punkt två har vi har nedanför och visar dom 3 populäraste låneförmedlarna genom att lista dom som har bäst omdömen. Sedan under den listan så har vi en topp 3 över dom 4 populäraste låneförmedlarna ut topplistan med privatlån. Så med hjälp av den kan du alltså se vilka dom 3 bästa låneförmedlarna är i den topplistan. Genom dessa 3 punkter hoppas vi du kan få en så bra överblick som möjligt över vilka låneförmedlare som är bäst just precis nu. Och glöm inte att klicka dig in på länken här ovan med alla låneförmedlare. Där ser du alla omdömen, recensioner och topplistor.

Vilken låneförmedlare är bäst – Veckans ENKLA topplista

Här ovan visar vi dom 10 testvinnarna av privatlån där merparten år låneförmedlare. Veckans ENKLA topplista har som mål att så enkelt som möjligt visa dom låneförmedlarna som är bäst just nu av alla låneförmedlare vi listar. Vi ta fram dom genom omdöme och betyg från våra besökare och recensioner från redaktionen. Sedan sorteras dom efter hur ofta våra besökare väljer att låna pengar hos dom den här veckan. Vill du ha en utökad version av topplistan kan du gå till Veckans STORA topplista där vi visar mer info och framförallt omdöme och betyg från våra besökare. Du hittar även våra recensioner.


Innehåll i Vilken låneförmedlare är bäst

Här är en snabbmeny över Vilken låneförmedlare är bäst så du redan innan du börjar läsa den kan se vad den innehåller och om du tror det finns något i den som kan intressera just dig och svara på just dina frågor och funderingar. Du klickar helt enkelt bara på rubrikerna för att ta dig direkt till rätt kapitel.

 • Vilken låneförmedlare är bäst »
 • Vilken låneförmedlare är bäst – Veckans ENKLA topplista
 • Innehåll i Vilken låneförmedlare är bäst (här är du nu)
 • Vanliga frågor om Vilken låneförmedlare är bäst
 • Vilken låneförmedlare är bäst – Veckans STORA topplista
 • Sammanfattning av Vilken låneförmedlare är bäst
 • Läs mer om Vilken låneförmedlare är bäst
 • Ställ en fråga om Vilken låneförmedlare är bäst
 • Lämna omdöme och betyg på guiden Vilken låneförmedlare är bäst

Vanliga frågor om Vilken låneförmedlare är bäst

I kapitlet Vanliga frågor om Vilken låneförmedlare är bäst samlar vi helt enkelt in vanliga frågor som vi får in om vilken låneförmedlare är bäst och om låneförmedlare rent generellt. Hittar du inte svar på dina frågor kan du ställa dina egna längst ned på den här sidan.

 • Är Lendo en låneförmedlare?

Är Lendo en låneförmedlare?

Svar: Ja Lendo är en låneförmedlare och grundades redan 2007. Idag hör Lendo till en av dom största låneförmedlarna och har samma ägare som bland annat Blocket, Aftonbladet och Hitta.se.


Vilken låneförmedlare är bäst – Veckans STORA topplista

Här hittar du den stora topplista över Vilken låneförmedlare är bäst. Vilket är dom 3 bästa på listan över alla låneförmedlare.

 • → 1. Lendo
 • → 2. MyLoan
 • → 3. Sambla
 • → 4. Zmarta
 • → 5. Advisa
 • → 6. Consector

→ 1. Lendo

Lendo är en låneförmedlare som hela tiden ligger i toppen av dom låneförmedlare vi jämför. Vi har väldigt många guider om Lendo och du kan till exempel titta in Lendo och Lendo banker.

→ 1. Lendo betyg, omdöme och recension

Under Lendo omdöme kan du läsa och lämna omdöme och betyg på låneförmedlaren Lendo. Där har vi även vår egen recension om dom.

 • [ratings id=”3258″ results=”true”]

Lendo


→ 2. MyLoan

MyLoan är en låneförmedlare som är en del av Insplanet. Insplanet har förmodligen ett ännu starkare varumärke än MyLoan genom att ha jämfört försäkringar till Svenska folket i många många år via Internet och telefon. Och sedan skapade dom en jämförelsetjänst av lån som sedan knoppades av till egen domän och döptes till MyLoan.


→ 3. Sambla

Sambla är en ganska så ny låneförmedlare men på bara några få år så har dom förmedlare över 140.000 lån. Så hur har dom kunnat göra det? Förmodligen för att dom gör det bra? Testa själv för att se hur bra just du tycker dom är.


→ 4. Zmarta

Sedan har vi Zmarta på plats 3. Zmarta har samma ägare som Freedom Finance som även dom är en låneförmedlare. Zmarta har dock en mycket bredare jämförelse med även försäkringar med mera.


→ 5. Advisa

Advisa är likt Lendo en låneförmedlare och är väl förmodligen en av dom mest kända då dom är en av dom största i Sverige.

Advisa


→ 6. Consector

Consector är en låneförmedlare som är ganska så nya på listan över förmedlare av lån som vi har. Men det är något som gör att dom snabbt tagit sig upp i toppen av alla alternativ. Exakt vad det beror på vet vi inte men vi antar att dom gör ett bra jobb bara helt enkelt.


Sammanfattning av Vilken låneförmedlare är bäst

Dom 3 populäraste låneförmedlarna hos våra besökare är Lendo, Advisa och AXO Finans. I den här guiden gör vi en djupdykning i vilka 3 låneförmedlare som har är testvinnare i vårt bäst i test som vi gjort tillsammans med våra besökare. Vi går även in på exakt hur testet går till.

Vilken låneförmedlare är bäst


Vi skriver om Vilken låneförmedlare är bäst varje vecka

Har du inte hittat det du sökte i guiden Vilken låneförmedlare är bäst så kan du klicka dig vidare här. Här listan vi guider som är relaterade till ämnet och som vi tror du är intresserad av efter vad du sökt på tidigare.

Vilka banker har låneförmedlarna?

Låna till kontantinsats


Ställ en fråga om Vilken låneförmedlare är bäst

Ställ gärna en fråga om något du precis läst på Vilken låneförmedlare är bäst.


Lämna omdöme och betyg på guiden Vilken låneförmedlare är bäst

Ge gärna betyg och omdöme på guiden Vilken låneförmedlare är bäst och säg vad du tycker om den. Har den hjälpt dig? Ge betyg genom att trycka på stjärnorna 1-5 där 1 är sämst och 5 bäst. Omdöme kan du sedan ge genom att skriva en kommentar. Där får du väldigt gärna skriva en fråga också om du vill. Antingen om guiden eller något annat på sajten.

[ratings]


Här är du nu: Kontantinsats » Låneförmedlare » Vilken låneförmedlare är bäst

2 reaktion på “Vilken låneförmedlare är bäst 2017?

 1. Josefine

  Jag skickade in en ansökan hos både Lendo och Advisa och det kan jag verkligen rekommendera! Fick en väldigt tydlig överblick över vilka banker dom jämför och hur dom skiljer sig åt!

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.