Här ser du veckans topp 3 i december. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Zmarta låneformedlare3,25%5000-600000krLåna pengar nu

Vilken låneförmedlare är bäst?

Vilken låneförmedlare är bäst? Vilken låneförmedlare som är bäst är såklart väldigt svårt att ge ett bra svar på. Vi försöker reda ut det genom några olika punkter för att du som besökare själv ska kunna bilda din egen uppfattning om vilken låneförmedlare som passar just dig bäst. Vi försöker till exempel lista alla banker alla låneförmedlare jämför. Dock är det så att dom flesta låneförmedlare har sekretess på exakt vilka banker det är som dom har med i sin jämförelse. Så där gör vi allt vi kan för att ta reda på vilka banker alla låneförmedlare har samarbete med och har guider för varje låneförmedlare med vilka banker dom jämför åt dig.

Dom 3 bästa ser du i listan ovan

Sen har vi även omdömen, betyg och recensioner för att försöka ge en så rättvis bild som möjligt. Och såklart våra topplistor över lån och guider. Vi listar alla låneförmedlare för att du ska kunna hitta den bästa låneförmedlaren som stämmer överens med dina krav och sedan har vi topplistor så du kan se vilken som är mest populär hos andra besökare just den här veckan. I den här guiden tänkte vi reda ut vilka låneförmedlare som är bäst just precis den här veckan. Det har vi gjort genom tre olika punkter.

Vilken låneförmedlare är bäst


Innehåll i Vilken låneförmedlare är bäst

Här är en snabbmeny över Vilken låneförmedlare är bäst så du redan innan du börjar läsa den kan se vad den innehåller och om du tror det finns något i den som kan intressera just dig och svara på just dina frågor och funderingar. Du klickar helt enkelt bara på rubrikerna för att ta dig direkt till rätt kapitel.

 • Så fungerar den här guiden
 • Är Lendo en låneförmedlare?
 • Vi skriver om Vilken låneförmedlare är bäst varje vecka

 • Så fungerar den här guiden
 • Punkt ett ser du här ovanför och det är en topplista över vilka privatlån som är populäraste hos våra besökare just precis den här veckan. Där måste du dock har koll vilka som är just låneförmedlare eftersom inte alla i listan är låneförmedlare utan även banker. Så punkt två har vi har nedanför och visar dom 3 populäraste låneförmedlarna genom att lista dom som har bäst omdömen.

  Sedan under den listan så har vi en topp 3 över dom 3 populäraste låneförmedlarna ut topplistan med privatlån. Så med hjälp av den kan du alltså se vilka dom 3 bästa låneförmedlarna är i den topplistan. Genom dessa 3 punkter hoppas vi du kan få en så bra överblick som möjligt över vilka låneförmedlare som är bäst just precis nu. Och glöm inte att klicka dig in på länken här ovan med alla låneförmedlare. Där ser du alla omdömen, recensioner och topplistor.

  Vilken låneförmedlare är bäst – Veckans ENKLA topplista

  Här ovan visar vi dom 3 testvinnarna av privatlån där merparten år låneförmedlare. Veckans ENKLA topplista har som mål att så enkelt som möjligt visa dom låneförmedlarna som är bäst just nu av alla låneförmedlare vi listar. Vi ta fram dom genom omdöme och betyg från våra besökare och recensioner från redaktionen. Sedan sorteras dom efter hur ofta våra besökare väljer att låna pengar hos dom den här veckan. Vill du ha en utökad version av topplistan kan du gå till Veckans STORA topplista där vi visar mer info och framförallt omdöme och betyg från våra besökare. Du hittar även våra recensioner.

  Dom 3 populäraste låneförmedlarna hos våra besökare är Lendo, Advisa och AXO Finans. I den här guiden gör vi en djupdykning i vilka 3 låneförmedlare som har är testvinnare i vårt bäst i test som vi gjort tillsammans med våra besökare. Vi går även in på exakt hur testet går till.


  Är Lendo en låneförmedlare?

  Svar: Ja Lendo är en låneförmedlare och grundades redan 2007. Idag hör Lendo till en av dom största låneförmedlarna och har samma ägare som bland annat Blocket, Aftonbladet och Hitta.se.


  Vi skriver om Vilken låneförmedlare är bäst varje vecka

  Har du inte hittat det du sökte i guiden Vilken låneförmedlare är bäst så kan du klicka dig vidare här. Här listan vi guider som är relaterade till ämnet och som vi tror du är intresserad av efter vad du sökt på tidigare.


  2 reaktion på “Vilken låneförmedlare är bäst?

  1. Josefine

   Jag skickade in en ansökan hos både Lendo och Advisa och det kan jag verkligen rekommendera! Fick en väldigt tydlig överblick över vilka banker dom jämför och hur dom skiljer sig åt!

   Svara

  Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.