Veckans topplista över lån - v.33 2017

Här nedan ser du en topplista över lån som sätts efter vart besökare innan dig valt att låna pengar just den här veckan v.33 2017. Du kan skicka in en ansökan direkt online på nätet och du får ofta svar direkt om det är ett alternativ för dig/er. En låneansökan tar sällan mer än 5-10 minuter. Du hittar villkoren under "Mer info »".

Ett tips är att ni ansöker tillsammans om ni är gifta eller sambos då det brukar öka chansen till få låna pengar och dessutom till lägre ränta.

→ Topplistan ändrades torsdag 2017-08-17 kl 00:01.

#Ränta från:Lånetid:Belopp:
1.Låna till kontantinsats hos Lendo3,25%1-15år5000-500000krMer info om Lendo
2.Låna till kontantinsats AXO Finans topplista3,45%1-15år5000-500000krMer info om Consector
3.Låna till kontantinsats hos Freedom Finance3,25%1-12år5000-500000krMer info om Freedom Finance
4.Låna till kontantinsats hos ICA Banken3,70%3-12år10000-350000krMer info om ICA Banken
5.Låna till kontantinsats hos Bank Norwegian4,99%1-15år5000-500000krMer info om Bank Norwegian
6.Låna till kontantinsats hos Advisa2,95%1-12år10000-500000krMer info om Bank Advisa
7.Låna till kontantinsats via Zmarta3,25%1-15år1000-500000krMer info om Consector
8.Låna till kontantinsats Lendify2,95%0,5-10år5000-350000krMer info om Leasy
9.Consector3,50%1-15år10000-500000krLåna till kontantinsats via Consector
10.Låna till kontantinsats Santander topplista3,95%2-15år20000-350000krLåna till kontantinsats Santander


Vilken bank lånar lättast ut pengar?

Vilken bank lånar lättast ut pengar?

Svar: Ja vilken bank är det egentligen som lånar ut pengar lättast. Det beror så klart på vilket typ av lån det handlar och sen vilken summa. Men på den här sidan försöker vi alltså redan ut det tillsammans med våra besökare. Vi har en av Sveriges största nischade ekonomibloggar och har ett unikt läge att ta hjälp av våra besökare för att tillsammans samlas och skapa bättre villkor för oss som konsumenter. Du hittar som vanligt vår topplista över privatlån som är populärast här ovan. Där kan du alltså se vart besökare innan dig fått lån oftast just den här veckan. Det behöver dock inte betyda att det är lättast att få lån där eftersom det även beror på vart flest väljer att låna pengar helt enkelt.

Så om man ska gå efter vart flest av våra besökare får låna pengar så är det helt överlägset Lendo. (se topplistan här ovan) Sedan är det Snabblån, Smslån och andra små-lån efter det.

10 vanligaste lånen på Kontantinsats.se

Här ovan ser du en topplista över dom 10 vanligaste lånen hos våra besökare. Den visar alltså vart flest fått låna pengar just den här veckan efter ha besökt någon av våra guider. Det borde göra att det är lättare att låna pengar av dom än hos många andra i alla fall men om det är lättast för dig att låna pengar där kan vi helt omöjligt svara på tyvärr. Lån är väldigt individuellt så det enda sättet för dig att få reda på hur mycket du får låna och om du får låna pengar är att skicka in en ansökan.

Vilken bank lånar lättast ut pengar


Innehåll i guiden Vilken bank lånar lättast ut pengar?

För att du ska kunna hitta i guiden Vilken bank lånar lättast ut pengar? så har vi skapat den här menyn där du enkelt kan klicka dig fram till dom olika rubrikerna i guiden.


Vanliga frågor om Vilken bank lånar lättast ut pengar?

Här nedan samlar vi löpande in frågor om just Vilken bank lånar lättast ut pengar som vi sedan svarar så att du enklare ska kunna hitta det du söker efter.

 • → Hur vet man hur lätt det är att låna pengar hos en viss bank?
 • → Är det lätt att låna pengar av Lendo?
 • → Är det lättast att ta ett snabblån?
 • → Är det lättast att ta ett smslån?
 • → Hur mycket får jag låna?
 • → Vart är det lättast att samla lån?
 • → Kan man låna pengar som pensionär?

Hur vet man hur lätt det är att låna pengar hos en viss bank?

Hur vet man hur lätt det är att låna pengar hos en viss bank? Svar: Det är väldigt svårt att ta reda på men våran unika position som en av Sveriges största ekonomibloggar så kan vi med hjälp av våra besökare se vart flest får låna pengar efter ha tagit del av någon av våra guider. Om det är lättast för just dig att låna pengar hos just den banken kan vi däremot helt omöjligt svarar på då lån är väldigt individuellt.

Är det lätt att låna pengar av Lendo?

Är det lätt att låna pengar av Lendo? Svar: Vi kan säga så mycket att Lendo är dom som som våra besökare överlägset fått mest lån via. Om det sedan betyder att det är lätt att låna pengar via Lendo kan vi inte svara på. Det som är bra är att du kan skicka in en ansökan till Lendo utan att förbinda dig att låna pengar utan bara för att se om du kan få låna pengar och sedan få svar på frågan Hur mycket får jag låna som är en av dom vanligaste frågorna vi får.

Är det lättast att ta ett snabblån?

Är det lättast att ta ett snabblån? Svar: Eftersom summan ofta är ganska liten vid ett snabblån så blir det i och med det även lättare att låna pengar med ett snabblån. Besök våran guide snabblån för att se vilka snabblån som oftast lånar ut pengar till våra besökare och där med även borde låna ut pengar lättast också.

Är det lättast att ta ett smslån?

Är det lättast att ta ett smslån? Svar: Precis som med snabblån som frågan här ovanför handlar om så är det i regel lättare att låna mindre pengar och i och med att smslån och snabblån är små summor så är det alltså ofta lättare att låna pengar med den typ av små-lån.

Hur mycket får jag låna?

Hur mycket får jag låna? Svar: En av dom allra vanligaste frågorna vi får är just hur mycket får jag låna och tyvärr går det inte att ge någon exakt formel för att räkna ut det utan det enda sättet är att skicka in en ansökan. Och tyvärr räcker inte ens det då banker och långivare kan tänka väldigt olika där en kan låna ut pengar och en inte gör det. Så lån är högst individuellt och det är just därför det är så viktigt att jämföra lån också. För skillnaden kan vara enorm. Men en tumregel som man ofta kan läsa är att man inte ska ha privatlån som överstiger 90% av sin årsinkomst. Det är dock inte hela sanningen det heller men det är en rumregel man kan tänka på i alla fall då det är fler som skrivit ut den på sin hemsida. Bland annat låneförmedlare Lendo.

Vart är det lättast att samla lån?

Vart är det lättast att samla lån? Svar: I topplistan här ovan visas dom privatlån som flest av våra besökare får låna pengar av eller via. Alla större privatlån passar bra att använda för att samla lån och krediter. Så för att få svar på din fråga kan du alltså titta på topplistan.

Kan man låna pengar som pensionär?

Kan man låna pengar som pensionär? Svar: Ja det kan man oftast men det blir svårare hur äldre man blir tyvärr. Och till slut får man inte låna pengar överhuvudtaget. Därför gäller det att planera sin pension noga och ta dom lån man behöver redan innan man fyller så mycket att det blir svårare att få lån.


Sammanfattning av guiden Vilken bank lånar lättast ut pengar?

Det är tyvärr helt omöjligt för oss att säga men det vi kan säga är att topplistan här ovan visar vart flest av våra besökare har fått lån den senaste veckan. Om det är lättast att få låna pengar via dessa eller inte kan vi som sagt inte svara på då det kan vara besökare som är väldigt kreditvärdiga som ansöker om lån. Men det borde inte betyda att det är jättesvårt att låna pengar via dessa?

Guiden Vilken bank lånar lättast ut pengar på 5sek: I guiden Vilken bank lånar lättast ut pengar visar vi vart flest av våra besökare får låna pengar efter ha skicka in en ansökan. Om det sedan är lättast att få låna pengar där kan vi omöjligt svara på men chansen att det är lättare att låna pengar där anser vi i alla fall borde vara högre eftersom flest får låna pengar där av våra besökare.


Andra guider om Vilken bank lånar lättast ut pengar

Andra guider om Vilken bank lånar lättast ut pengar är kapitlet där vi sammanfattar andra guider vi skrivit i ämnet. Här kan du alltså klicka dig vidare till mer fördjupande guider om relaterade ämnen till vilka banker som lånar ut pengar lättast just nu.

 • → Lättast att låna pengar
 • → Bästa låneförmedlare
 • → Låneförmedlare

Lättast att låna pengar

Lättast att låna pengar är en guide som är snarlik den du befinner dig i nu men vi tycker ändå du bör läsa den innan du ska låna pengar. Speciellt om du har svårt att få låna pengar. Kanske på grund av betalningsanmärkningar och så.

Bästa låneförmedlare

Bästa låneförmedlare visar vilka låneförmedlare som oftast lånar ut pengar till våra besökare efter att dom har besökt oss. Om det sedan visar vilket lån där dom lånar ut pengarna lättast är svårt att säga men det visar i alla fall att det inte är svårt att låna pengar via dom.

Låneförmedlare

Även guiden Låneförmedlare bör du läsa innan du tar ett lån med ett privatlån. Guiden fungerar lite som en startsida för allt vi skriver om låneförmedlare.


Läs mer om Vilken bank lånar lättast ut pengar

Här i kapitlet Läs mer om Vilken bank lånar lättast ut pengar så försöker vi ge en så enkel meny som möjligt över guider vi tror du kan vara intresserad av efter ha läst den här guiden som du befinner dig på nu.


Diskutera Vilken bank lånar lättast ut pengar

Här nedan kan du diskutera och ställa frågor om Vilken bank lånar lättast ut pengar med oss på redaktionen och med andra besökare. Både vi i redaktionen och andra besökare finns i kommentarsfälten dygnet runt året runt.


Säg vad du tycker om Vilken bank lånar lättast ut pengar genom att lämna omdöme och betyg

Här nedan kan du säga vad du tycker om guiden Vilken bank lånar lättast ut pengar genom att lämna omdöme och betyg. Vi vill bygga en sajt tillsammans med våra besökare för våra besökare så att få höra vad du tycker är superviktigt för oss. Vi vill ta till oss av kredit och vi älskar allt pepp vi får av våra besökare som ger oss kraft att kämpa vidare med Kontantinsats.se.

(49 röster och i snitt: 4,88 av 5)

Här är du nu: Kontantinsats » Vilken bank lånar lättast ut pengar

Det här inlägget postades i Låna pengar, Lättast att få lån. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Vilken bank lånar lättast ut pengar?

 1. Eriks skriver:

  Lendo lånade ut pengar till oss och vi har 34.000kr i månaden på två personer innan skatt. Vi lånade 200.000kr.

 2. Jose skriver:

  Fick låna pengar via Lendo med en inkomst på ca 18.000kr efter skatt. Inga lån sedan tidigare.

 3. Emelie skriver:

  Är det lättare att få låna snabblån än privatlån?

  • Kontantinsats skriver:

   Hej Emelie, Vi kan säga så här: Det är lättare att låna lite pengar än mycket pengar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.