Veckans topplista över lån - v.3 2018

Här nedan ser du en topplista över lån som sätts efter vart besökare innan dig valt att låna pengar just den här veckan v.3 2018. Du kan skicka in en ansökan direkt online på nätet och du får ofta svar direkt om det är ett alternativ för dig/er. En låneansökan tar sällan mer än 5-10 minuter. Du hittar villkoren under "Mer info »". Topplistan baseras på omdöme, betyg och populäritet hos våra tidigare besökare. Ett tips är att ni ansöker tillsammans om ni är gifta eller sambos då det brukar öka chansen till få låna pengar och dessutom till lägre ränta.

→ Topplistan ändrades onsdag 2018-01-17 kl 00:01.

#Ränta från:Lånetid:Belopp:
1.Låna till kontantinsats hos Lendo3,25%1-15år10000-500000krMer info om Lendo
2.Låna pengar till kontantinsats AXO Finans2,95%1-15år5000-600000krMer info om AXO Finans
3.Sambla2,95%1-10år5000-500000krMer info om Sambla
4.Consector2,95%1-15år10000-500000krLåna till kontantinsats via Consector
5.MyLoan2,95%2-15år10000-500000krMer info om My Loan
6.Låna till kontantinsats hos Freedom Finance3,54%1-12år5000-500000krMer info om Freedom Finance
7.Låna till kontantinsats hos Advisa2,95%1-12år10000-500000krMer info om Bank Advisa
8.Låna till kontantinsats hos ICA Banken3,70%3-12år20000-350000krMer info om ICA Banken
9.Låna till kontantinsats via Zmarta3,54%1-15år1000-500000krMer info om Zmarta
10.Låna till kontantinsats hos Bank Norwegian4,99%1-15år5000-500000krMer info om Bank Norwegian

Vilken bank lånar lättast ut pengar

Vilken bank lånar lättast ut pengar? Svar: Ja vilken bank är det egentligen som lånar ut pengar lättast. Det beror så klart på vilket typ av lån det handlar och sen vilken summa. Men på den här sidan försöker vi alltså redan ut det tillsammans med våra besökare. Vi har en av Sveriges största nischade ekonomi-bloggar och har ett unikt läge att ta hjälp av våra besökare för att tillsammans samlas och skapa bättre villkor för oss som konsumenter. Du hittar som vanligt vår topplista över privatlån som är populärast här ovan. Där kan du alltså se vart besökare innan dig fått lån oftast just den här veckan. Det behöver dock inte betyda att det är lättast att få lån där eftersom det även beror på vart flest väljer att låna pengar helt enkelt. Så om man ska gå efter vart flest av våra besökare får låna pengar så är det helt överlägset Lendo. (se topplistan här ovan) Sedan är det Snabblån, Smslån och andra små-lån efter det.

10 vanligaste lånen på Kontantinsats.se

Här ovan ser du en topplista över dom 10 vanligaste lånen hos våra besökare. Den visar alltså vart flest fått låna pengar just den här veckan efter ha besökt någon av våra guider. Det borde göra att det är lättare att låna pengar av dom än hos många andra i alla fall men om det är lättast för dig att låna pengar där kan vi helt omöjligt svara på tyvärr. Lån är väldigt individuellt så det enda sättet för dig att få reda på hur mycket du får låna och om du får låna pengar är att skicka in en ansökan.

Vilken bank lånar lättast ut pengar


Innehåll i guiden Vilken bank lånar lättast ut pengar?

För att du ska kunna hitta i guiden Vilken bank lånar lättast ut pengar så har vi skapat den här menyn där du enkelt kan klicka dig fram till dom olika rubrikerna i guiden. Tanken med det är att du inte ska lägga en enda onödig sekund på Kontantinsats.se om du inte hittar det du söker här. Vi har alltid som vision att du ska hitta det du söker innan menyn till varje guide men gör du inte det så har vi självklart mer till dig och det kan du se i den här menyn.


Vanliga frågor om Vilken bank lånar lättast ut pengar

Här nedan samlar vi löpande in frågor om just Vilken bank lånar lättast ut pengar som vi sedan svarar så att du enklare ska kunna hitta det du söker efter. Sedan starten 2010 så har vi fått in väldigt många frågor varje vecka och här har vi alltså sorterar ut dom som vi tycker passar till just den här guiden. Ställ gärna en egen fråga längst ned. Om vi får in en fråga flera gånger så kommer den till slut hamna här om vi tycker att den passar för det.

 • Kan man låna pengar som pensionär?
 • Hur vet man hur lätt det är att låna pengar hos en viss bank?
 • Är det lätt att låna pengar av Lendo?
 • Är det lättast att ta ett snabblån?
 • Är det lättast att ta ett smslån?
 • Hur mycket får jag låna?
 • Vart är det lättast att samla lån?

Kan man låna pengar som pensionär?

Svar: Ja det kan man oftast men det blir svårare hur äldre man blir tyvärr. Och till slut får man inte låna pengar överhuvudtaget. Därför gäller det att planera sin pension noga och ta dom lån man behöver redan innan man fyller så mycket att det blir svårare att få lån.

Hur vet man hur lätt det är att låna pengar hos en viss bank?

Svar: Det är väldigt svårt att ta reda på men våran unika position som en av Sveriges största ekonomibloggar så kan vi med hjälp av våra besökare se vart flest får låna pengar efter ha tagit del av någon av våra guider. Om det är lättast för just dig att låna pengar hos just den banken kan vi däremot helt omöjligt svarar på då lån är väldigt individuellt.

Är det lätt att låna pengar av Lendo?

Svar: Vi kan säga så mycket att Lendo är dom som som våra besökare överlägset fått mest lån via. Om det sedan betyder att det är lätt att låna pengar via Lendo kan vi inte svara på. Det som är bra är att du kan skicka in en ansökan till Lendo utan att förbinda dig att låna pengar utan bara för att se om du kan få låna pengar och sedan få svar på frågan Hur mycket får jag låna som är en av dom vanligaste frågorna vi får.

Är det lättast att ta ett snabblån?

Svar: Eftersom summan ofta är ganska liten vid ett snabblån så blir det i och med det även lättare att låna pengar med ett snabblån. Besök våran guide snabblån för att se vilka snabblån som oftast lånar ut pengar till våra besökare och där med även borde låna ut pengar lättast också.

Är det lättast att ta ett smslån?

Svar: Precis som med snabblån som frågan här ovanför handlar om så är det i regel lättare att låna mindre pengar och i och med att smslån och snabblån är små summor så är det alltså ofta lättare att låna pengar med den typ av små-lån.

Hur mycket får jag låna?

Svar: En av dom allra vanligaste frågorna vi får är just hur mycket får jag låna och tyvärr går det inte att ge någon exakt formel för att räkna ut det utan det enda sättet är att skicka in en ansökan. Och tyvärr räcker inte ens det då banker och långivare kan tänka väldigt olika där en kan låna ut pengar och en inte gör det. Så lån är högst individuellt och det är just därför det är så viktigt att jämföra lån också. För skillnaden kan vara enorm. Men en tumregel som man ofta kan läsa är att man inte ska ha privatlån som överstiger 90% av sin årsinkomst. Det är dock inte hela sanningen det heller men det är en rumregel man kan tänka på i alla fall då det är fler som skrivit ut den på sin hemsida. Bland annat låneförmedlare Lendo.

Vart är det lättast att samla lån?

Svar: I topplistan här ovan visas dom privatlån som flest av våra besökare får låna pengar av eller via. Alla större privatlån passar bra att använda för att samla lån och krediter. Så för att få svar på din fråga kan du alltså titta på topplistan.


En fördjupning av Vilken bank lånar lättast ut pengar

En fördjupning av Vanliga frågor om Vilken bank lånar lättast ut pengar är för dig som vill veta mer än det du hittar här ovanför helt enkelt. Här går vi på djupet i vilket lån som faktiskt lånar ut pengar lättast och sedan lite kring det.

 • Inte lättast för alla
 • Hur vet man hur lätt man kan få låna pengar hos en specifik bank eller långivare?

Inte lättast för alla

Den viktigaste lärdomen i den här guiden är att det inte finns lån som är lättast att låna av för alla. Förstår du vad vi menar med det? Ett lån som är väldigt lätt för en kategori av människor kan vara det svåraste lånet för en annan kategori. Men det som nästan alltid gäller är hur lägre lån du tar hur lättare är det att få låna pengar. Det gör att det oftast är lättare att ta ett snabblån, smslån eller annat smålån än ett större privatlån eller ett bolån.

Hur vet man hur lätt man kan få låna pengar hos en specifik bank eller långivare?

Det viktigaste för att se hur lätt det är att låna pengar hos en specifik bank eller långivare är att titta in deras grundkrav. Där kan man ofta se direkt hur lätt eller svårt det är att låna pengar.


Sammanfattning av guiden Vilken bank lånar lättast ut pengar?

Det är tyvärr helt omöjligt för oss att säga men det vi kan säga är att topplistan här ovan visar vart flest av våra besökare har fått lån den senaste veckan. Om det är lättast att få låna pengar via dessa eller inte kan vi som sagt inte svara på då det kan vara besökare som är väldigt kreditvärdiga som ansöker om lån. Men det borde inte betyda att det är jättesvårt att låna pengar via dessa? I guiden Vilken bank lånar lättast ut pengar visar vi vart flest av våra besökare får låna pengar efter ha skicka in en ansökan. Om det sedan är lättast att få låna pengar där kan vi omöjligt svara på men chansen att det är lättare att låna pengar där anser vi i alla fall borde vara högre eftersom flest får låna pengar där av våra besökare.


Andra guider om Vilken bank lånar lättast ut pengar

Andra guider om Vilken bank lånar lättast ut pengar är kapitlet där vi sammanfattar andra guider vi skrivit i ämnet. Här kan du alltså klicka dig vidare till mer fördjupande guider om relaterade ämnen till vilka banker som lånar ut pengar lättast just nu.

 • Lättast att låna pengar
 • Låna pengar
 • Bästa låneförmedlare
 • Låneförmedlare
 • Snabblån
 • Sms-lån
 • Banklån
 • Privatlån
 • Blancolån

Lättast att låna pengar

Lättast att låna pengar är en guide som är snarlik den du befinner dig i nu men vi tycker ändå du bör läsa den innan du ska låna pengar. Speciellt om du har svårt att få låna pengar. Kanske på grund av betalningsanmärkningar och så.

Låna pengar

Låna pengar har vi döpt startsidan för allt vi skriver om att låna pengar. Vilket är det mest här på Kontantinsats. Därför har vi försökt sammanfatta nästan hela sajten där och den är en guiden vi verkligen tycker du borde läsa om du funderar på att låna pengar den närmaste tiden.

Bästa låneförmedlare

Bästa låneförmedlare visar vilka låneförmedlare som oftast lånar ut pengar till våra besökare efter att dom har besökt oss. Om det sedan visar vilket lån där dom lånar ut pengarna lättast är svårt att säga men det visar i alla fall att det inte är svårt att låna pengar via dom.

Låneförmedlare

Även guiden Låneförmedlare bör du läsa innan du tar ett lån med ett privatlån. Guiden fungerar lite som en startsida för allt vi skriver om låneförmedlare.

Snabblån

Snabblån brukar vara lånen som lånar ut pengar lättast om du går efter datan vi sitter på. Men vi gissar att det har att göra med att det är mindre lån helt enkelt och då lånar dom så klart ut pengar lättare eftersom det är mindre risk att låna ut lite pengar i jämförelse med mycket pengar. Därför tycker vi att du bör besöka guiden Snabblån som du vill låna lite mindre pengar.

Sms-lån

Sms-lån är en underkategori till snabblån hos oss. Vi utgår alltså från snabblån och tar ut dom som du kan ta med en mobil helt enkelt. Förut var det genom att man identifiera sig med smslån men nu innefattar den även BankID bland annat. Men vi skriver ut sådant så tydligt som möjligt.

Banklån

Banklån är startsidan för att vi skriver om lån från en bank. För det är långt ifrån alla lån som kommer från just en bank. På sidan Banklån kan du läsa mer om vad vi menar om just det. Är inte alla lån från en bank?

Privatlån

Privatlån är ett lån utan säkerhet och med det menas att du inte lämnar något i säkerhet för att få låna pengar. Det är lättare att låna en mindre summa av ett privatlån än ett större lån. Så låna bara det du behöver om du är rätt för att inte få låna.

Blancolån

Blancolån är samma typ av lån som privatlån som vi skrivit om precis här ovan. Inte bara samma typ av lån utan exakt samma lån. Bara två olika namn på samma lån. Vi rekommenderar alla som ska ta ett privatlån att även läsa blancolån. Speciellt om man inte förstår att det är exakt samma lån.


Läs mer om Vilken bank lånar lättast ut pengar

Här i kapitlet Läs mer om Vilken bank lånar lättast ut pengar så försöker vi ge en så enkel meny som möjligt över guider vi tror du kan vara intresserad av efter ha läst den här guiden som du befinner dig på nu. Den är alltså baserad på vad vi tror att just du vill läsa om.


Diskutera Vilken bank lånar lättast ut pengar

Här nedan kan du diskutera och ställa frågor om Vilken bank lånar lättast ut pengar med oss på redaktionen och med andra besökare. Både vi i redaktionen och andra besökare finns i kommentarsfälten dygnet runt året runt. Tanken är att vi tillsammans ska kunna hitta den bank som lättast lånar ut pengar just precis nu.


Betyg Vilken bank lånar lättast ut pengar

Här nedan kan du säga vad du tycker om guiden Vilken bank lånar lättast ut pengar genom att lämna ett betyg. Vi vill bygga en sajt tillsammans med våra besökare för våra besökare så att få höra vad du tycker är superviktigt för oss. Vi vill ta till oss av kredit och vi älskar allt pepp vi får av våra besökare som ger oss kraft att kämpa vidare med Kontantinsats.se.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (62 röster och i snitt: 4,89 av 5)

Omdöme Vilken bank lånar lättast ut pengar

Du får väldigt gärna även lämna ett omdöme på guiden Vilken bank lånar lättast ut pengar genom att skriva några rader. Ger du även ett betyg här ovan så får du väldigt gärna motivera ditt betyg.


Här är du nu: Låna till kontantinsats » Vilken bank lånar lättast ut pengar

Det här inlägget postades i Låna pengar, Lättast att få lån. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Vilken bank lånar lättast ut pengar

 1. Eriks skriver:

  Lendo lånade ut pengar till oss och vi har 34.000kr i månaden på två personer innan skatt. Vi lånade 200.000kr.

 2. Jose skriver:

  Fick låna pengar via Lendo med en inkomst på ca 18.000kr efter skatt. Inga lån sedan tidigare.

 3. Emelie skriver:

  Är det lättare att få låna snabblån än privatlån?

  • Kontantinsats skriver:

   Hej Emelie, Vi kan säga så här: Det är lättare att låna lite pengar än mycket pengar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.