Här ser du veckans topp 3 i december. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Zmarta låneformedlare3,25%5000-600000krLåna pengar nu

Vilka banker samarbetar Zmarta med

Vilka banker samarbetar Zmarta med? Zmarta listar inte alla banker dom har samarbete med och det är så det brukar se ut hos låneförmedlare. Dom vill så klart inte visa alla för att då kan man ju enkelt kopiera hela affärsideen. Men sedan är det också att många samarbetspartners inte vill att dom går ut med att dom samarbetar.

Varför det är så vet vi inte men vi kan ju gissa att det är så att om till exempel Swedbanks kunder visste att man kunde jämföra deras privatlån hos många låneförmedlare och ställa dessa mot andra bankers för att se vilka räntor och villkor som är bäst så kanske dom skulle förlora kunder på det. Men genom att inte skylda med det så kan man istället vinna över kunder till sig. Nu är Swedbank ett dåligt exempel då vi sett att dom ofta är med på dom få banker låneförmedlare går ut med att dom har samarbete med. Men vi tog Swedbank som ett exempel eftersom dom flesta vet vilka Swedbank är och dom är med på många listor vi har över banker som samarbetar med låneförmedlare.

Zmarta banker

Här kan du se vilka banker som Zmarta själva listar. Vill du se alla banker så kan du ta en titt under vår guide Zmarta banker där vi uppdaterar löpande så fort vi får in ändringar på vilka banker Zmarta samarbetar med och jämför åt dig. Dom jämför i skrivande stund över 25 banker så om du vill se alla klickar du bara på dom i topplistan så kommer du direkt in där.

  • Ikano bank
  • Forex bank
  • Santander
  • Nordax bank
  • Marginalen bank
  • Collector bank
  • Bigbank
Vilka banker samarbetar Zmarta med

Vilka banker samarbetar Zmarta med? Det kan du ta reda på i den här guiden.


Sammanfattning av Vilka banker samarbetar Zmarta med

Här kan du lämna omdöme och betyg på den här guiden som heter Vilka banker samarbetar Zmarta med. Vill du istället lämna betyg och omdöme på Zmarta så gör du det under Zmarta omdöme.