Här ser du veckans topp 3 i december. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Zmarta låneformedlare3,25%5000-600000krLåna pengar nu

Vilka banker kollar Lendo

Vilka banker kollar Lendo är fortfarande en fråga som väldigt ofta trillar in så därför tänkte vi återigen sammanfatta lite om tidigare gånger vi skrivit om just det. Vi har en guide som heter Lendo banker och där uppdatera vi hela tiden löpande varje vecka om vilka banker som Lendo jämför och har samarbete med. Det som gör det lite komplicerat är att många långivare har avtal med banker om att inte skriva ut exakt vilka banker det är dom har samarbete med. Precis så är det även med Lendo. Dom säger att dom jämför 21 banker men det är inte 21 banker dom listar under vilka banker dom har samarbete med. Därför tar vi löpande reda på vilka dom andra bankerna är och sedan håller vi oss uppdaterade om eventuella ändringar. Så besök Lendo banker och se vår senate uppdatering om vilka banker Lendo kollar upp åt dig när du skickar in en ansökan. Kom ihåg att du bara får en UC fast det är 21 banker. Om du skulle jämfört själv skulle det tagit 21 stycken och det skulle kunna göra det betydligt mycket svårare för dig att få låna pengar.


Läs mer om Vilka banker kollar Lendo

Vilka banker kollar Lendo är sidan där vi skriver om vilka banker det är du får jämförda när du skickar in din ansökan men om du vill läsa vidare om låneförmedlare Lendo innan du väljer att låna pengar av dom kan du klicka dig vidare här. Det vi gjort här är att samla ihop dom guiderna vi tror du vill läsa allra helst just precis nu. Det gör vi genom att gissa vad du är intresserad av.


Lämna omdöme och betyg på guiden Vilka banker kollar Lendo

Här kan du ge betyg och omdöme på vår guide Vilka banker kollar Lendo. Vill du även ge betyg och omdöme på Lendo så gör du det under Lendo omdöme.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.