1. Advisa kontantinsats
 • Jämför över 30 banker och långivare!
 • Helt gratis att jämföra - Ej bindande!
 • Se hur mycket du/ni får låna idag!
Till erbjudande »
2. Lendo kontantinsats
 • Jämför över 25 banker och långivare!
 • Helt gratis att jämföra - Ej bindande!
 • Samma ägare som Blocket.se!
Till erbjudande »

Se den totala topplistan genom att klicka här.

Vilka banker jämför Lendo?

Vilka banker jämför Lendo? Vi har valt att skapa guiden som vi sedan uppdaterar löpande hela tiden. Vi har valt att göra så efter att vi flera dagar i veckan fått in frågan om vilka banker Lendo har och vilka banker andra låneförmedlare har i sin jämförelse. Därför har vi skapat en guide för varje låneförmedlare som vi sedan håller uppdaterade genom att gå igenom dom varje vecka.

Innehåll Vilka banker jämför Lendo

 • Svaret på Vilka banker jämför Lendo är alltså
 • Glöm inte våran största sida om Lendo också
 • Lendo antal banker
 • Sammanfattning av Vilka banker jämför Lendo
 • Vilka andra låneförmedlare finns det?
 • Du bör alltid jämföra även låneförmedlare
 • Vilka samarbetar med Lendo
 • Diskutera Vilka samarbetar med Lendo med andra
 • Det är en låneförmedlare
 • Betyg och omdöme på guiden Vilka samarbetar med Lendo

Svaret på Vilka banker jämför Lendo är alltså

Vi jobbar med Kontantinsats.se varje dag året runt och uppdaterar guiderna måndag till fredag så vi gör allt vi kan för att ta reda på vilka banker låneförmedlare har och så fort det blir en ändring och vi får reda på den så går vi in och ändrar guiden. För att nå guiderna för det så skriver du bara Kontantinsats.se/vilka-bankar-har och avslutar sedan med låneförmedlaren.

Glöm inte våran största sida om Lendo också

Men sedan har vi även guiden Lendo som är våran stora sida om denna låneförmedlare. Vi tycker självklart att alla som planerar att använda deras tjänster ska läsa den sidan. Faktum är att vi skriver på den varje dag för att den ska vara nätets bästa sida för alla som planerar att jämföra lån via deras jämförelse.

Lendo antal banker?

Hur många banker har Lendo samarbete med och vilka banker är det? Lendo jämför i skrivande stund 21 banker och för att se hela listan över vilka banker det är så kan du ta en titt under vår guide som heter Lendo banker. Där uppdaterar vi alltså varje vecka vilka banker det är Lendo har samarbete med. Vilka man kan hitta på deras hemsida och vilka vi har fått ta fram på annat håll. Så fort vi får reda på en ändring så går vi in och uppdaterat. Antingen när vi får reda på uppdateringen av Lendo eller våra egna stickprover.

Sammanfattning av Vilka banker jämför Lendo

Med Vilka banker jämför Lendo vill vi att du ska se vilka banker som Lendo jämför åt dig när du skickar in en ansökan. För det kan vara ganska så otydligt på deras hemsida. Tycker du att vi svarar på det bra? Här kn du ge betyg med stjärnor 1 till 5. Där 1 är sämst och 5 är bäst.

Vilka andra låneförmedlare finns det?

Företag som Lendo? Vad finns det mer för låneförmedlare? Det finns väldigt många låneförmedlare som fungerar exakt som Lendo. Det du bör kolla är hur många banker låneförmedlaren har jämförelse av och vilka banker det är. Vi har guider om alla låneförmedlare vi listar och utser vilken låneförmedlare som är bäst i test där.

Du bör alltid jämföra även låneförmedlare

Hur vi gör testet kan du läsa i länken men kortfattat så går det ut på att vi har samlat alla låneförmedlare och sorterat dom i topplistor där du kan se vilken låneförmedlare som är populärast hos våra besökare just precis den här veckan. Listan nollställs varje måndag en minut över 12 och sedan kan du se statistiken hela veckan. Men för att göra listan betydligt mer relevant så kan du som besökare även läsa och lämna omdöme och betyg på alla låneförmedlare. Utöver det har vi även informationssidor om alla lån och vi har även skrivit recensioner. Där kan du alltså se våran bild av alla lån efter ha följt lånemarknaden sedan 2010 när vi startade Kontantinsats.se.

Vilka samarbetar med Lendo

I den här guiden svarar vi på vilka banker Lendo samarbetar med genom att lista dom. Det spelar ingen roll vilken siffra samarbetspartner har framför sig utan vi har bara listan dom rakt upp och ner och för att visa hur många banker dom samarbetar med och jämför just nu så har vi skrivit ut siffror också. Så det har vi helt enkelt gjort för att underlätta det för dig. Om du skickar in en ansökan till Lendo som ställer dom alltså dessa banker mot varandra för att se hur bra ränta och villkor just du kan få hos dom. Och det bara med en enda ansökan och en enda UC. UC är en kreditupplysning från företaget UC och man vill hålla nere antalet UC då det kan göra det svårare att låna pengar och man kan till och med få högre ränta om banken tycker det är större risk att låna ut pengar till dig bara för det. Så det är den stora fördelen med att jämföra dessa banker genom Lendo eftersom man inte får en UC per bank utan man får en som alla använder.

Diskutera Vilka samarbetar med Lendo med andra

Har du några frågor eller vill diskutera Vilka samarbetar med Lendo så kan du göra det här nedanför i kommentarsfältet med andra besökare och med oss på redaktionen. Vi försöker finnas där dygnet runt året runt för att svara på frågor om innehållet på Kontantinsats.se och slänga oss in i intressanta diskussioner. För vi driver Kontantinsats.se eftersom det här är vårt största intresse.

Lendo

Det är en låneförmedlare

Låneförmedlare är en av dom guider vi är mest stolta över. Och det är för att det är en av dom guider där vi fått mest respons från våra besökare och där vi tillsammans utser den bästa låneförmedlare just precis nu hela tiden. Sedan är den en av våra mest kompletta guider också där vi lagt ner massor av tid för att skapa mervärde åt våra besökare. Vårt mål är att varje besök guiden får ska göra den bättre.

Betyg och omdöme på guiden Vilka samarbetar med Lendo

Här har du möjligheten att säga vad du tycker om guiden Vilka samarbetar med Lendo genom att lämna omdöme och betyg. Vill du läsa och lämna betyg och omdöme på Lendo så gör du det under Lendo omdöme. Det är en av våra viktigaste guider då innehåll skapat av våra besökare är den bästa och det som verkligen ger mervärde. Så tack för att du hjälper till med det. Här sammanfattar vi andra guider om just Vilka samarbetar med Lendo och relaterade guider till det. Vi skriver till exempel väldigt många guider om låneförmedlare så vi sammanfattar några av dom.

Vilka samarbetar med Lendo

Vilka banker jobbar Lendo med

Vilka banker låneförmedlarna samarbetar med är något vi skriver mycket om och vi har många guider i ämnen som vi gärna skulle vilja tipsa om ifall du är ute efter att veta vilka banker Lendo jobbar med. Vi har en guide som heter Lendo banker där vi varje vecka uppdaterar vilka banker Lendo har samarbete med just den här veckan. Det svåra med låneförmedlare är att det knappt finns någon som listar exakt vilka banker dom har samarbete med. Så är det pågrund av sekretess mellan Lendo och bankerna. Men just Lendo listar ganska många av bankerna på sin hemsida till skillnad mot andra låneförmedlare. Dock långt ifrån alla. Därför kan du titta in guiden Lendo banker.

Vilka banker jobbar Lendo med – Listan

Det du ser här är banker och långivare som dom har samarbete med i skrivande stund. För att se vilka dom har samarbete med när du läser det här går du bara in till Lendo visa topplistan här ovan och sedan kan du titta under vanliga frågor lite längre ned på deras hemsida. Där kan du se vilka banker dom jämför åt dig just precis nu när du läser det här och vill jämföra privatlån hos dom.

Vilka banker jobbar Lendo med